Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο καλοκαίρια έχουν στην πλάτη τους οι νέες πλακέτες και έχουν αναφερθεί μόνο 3 ή 4 bootloop σε σύνολο χιλιάδων πλακετών. Λογικό είναι να υπάρχει και αστοχία υλικού σε κάποια κομμάτια όπως συμβαίνει σε όλα τα ηλεκτρονικά γενικά αλλιώς δεν θα είχαν και λόγο ύπαρξης τα service.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δύο καλοκαίρια έχουν στην πλάτη τους οι νέες πλακέτες και έχουν αναφερθεί μόνο 3 ή 4 bootloop σε σύνολο χιλιάδων πλακετών. Λογικό είναι να υπάρχει και αστοχία υλικού σε κάποια κομμάτια όπως συμβαίνει σε όλα τα ηλεκτρονικά γενικά αλλιώς δεν θα είχαν και λόγο ύπαρξης τα service.

Κοίτα ή αυτό, ή οι περισσότεροι χρήστες τα ξεφορτώνονται πουλωντας τα η χαριζοντας τα σε συγγενικά πρόσωπα (σχετικά άσχετα με τεχνολογία κάποιες φορές ώστε να μπουν xda η εδώ και να γράψουν). Επίσης και γω το έγραψα για την ιστορία... ήμουν 50-50 να μην το αναφέρω αλλά ήθελα πληροφορίες για πιθανή αντικατάσταση οπότε έτσι και αλλιώς θα ρωτούσα εδώ μήπως το έχει καταφέρει κανείς.

Φαντάζομαι λοιπόν θα υπάρχουν και μέλη που το ξαναπαθαν και απλά δεν ασχολήθηκαν γιατί το έχουν ως δεύτερο το κινητό ή γιατί είπαν "και τι θα βγει να το αναφέρω πάλι"

606 ??? !!!

Υποτιθεται οτι αυτες οι σειρες δεν εχουν προβλημα (εχω 605).

Και να ξαναπώ οτι το κινητό δεν το ειχα ως βασικό, το χρησιμοποιούσα πολυ στη δουλειά για καμερα και φωτογράφιση προιόντων και βιτρίνας. Και παλι απο φόβο εκανα συχνά backup αλλα ειχα 4-5 μέρες να κάνω οποτε εχασα και υλικό και αρκετα δεδομένα απο εφαρμογές, presets, ρυθμίσεις κτλ

Edited by strange_thomas

Και όλος τυχαίος η αστοχία υλικού δημιουργεί το κλασικό πρόβλημα. Α μην ξεχάσουμε και τις οθόνες. Άλλη κοροϊδία εκεί.

Πραγματικά εύχομαι όσοι χαίρονται την συσκευή και είναι απροβλημάτιστη να την χαίρονται έτσι για όσο καιρό την έχουν αλλά το συχνό buck up είναι μονόδρομος.

Practice what you preach

Είπα κι εγώ , δε θα το δικαιολογήσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Τρομερό argument αυτό για τα service :lol:

Για ένα κινητό που βασικά το είχε ο άνθρωπος μόνο ως κάμερα. Ζορίστηκε πολύ. Και τσουυυπ, bootloop.

Ακόμη να καταλάβεις ότι είναι τυχαίο γεγονός το οποίο η LG ΔΕΝ έχει λύσει ποτέ.

Είπα κι εγώ , δε θα το δικαιολογήσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Τρομερό argument αυτό για τα service :lol:

Για ένα κινητό που βασικά το είχε ο άνθρωπος μόνο ως κάμερα. Ζορίστηκε πολύ. Και τσουυυπ, bootloop.

Χαχαχαχχαχ έλα μωρέ υπάρχει το σέρβις.

Το άφησα εκεί. Τα είπαμε με την κοπέλα στην υποδοχή. Με κέρασαν και νερο. Αν ανοίξουν και ένα εσωτερικό καφέ θα είναι κομπλέ αφού λογικά σε κάνα 6μηνο θα ξαναπεράσω

Χαχαχαα και γω την ιδια σκεψη εκανα.....δεν υπηρξε οοτε πρόβλημα 2 3 τηλ μονο!!÷αστοχια υλικου

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Χαχαχαχχαχ έλα μωρέ υπάρχει το σέρβις.

Το άφησα εκεί. Τα είπαμε με την κοπέλα στην υποδοχή. Με κέρασαν και νερο. Αν ανοίξουν και ένα εσωτερικό καφέ θα είναι κομπλέ αφού λογικά σε κάνα 6μηνο θα ξαναπεράσω

Αν ανοίξουν καφέ εντός του service, θα έχουνε πιάσει την καλή :lol::lol::lol:

Καλησπέρα, αγόρασα το LG G4 (δεν θυμάμαι παρτίδα κτλ) τον Δεκέμβριο, αναβάθμισα σε android 6 μέσω LG bridge και την επόμενη μέρα άρχισε το bootloop. Το τηλέφωνο αντικαταστάθηκε με καινούριο καθώς το είχα μόλις δύο ημέρες. Στο καινούριο, έβαλα και πάλι μεσω LG bridge την android 6 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Η συσκευσή που έχω τώρα κατασκευάστηκε Ιούνιο. Αγοράστηκαν και οι δύο συσκευές από Κύπρο αλλά είναι ελληνικής προέλευσης καθώς οι πληροφορίες του LG Phone from λένε Provider name: Greece.

Δυστυχώς ξαναποστάρω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το τελευταίο καιρό υπερθερμαινόταν το κινητό και το είχα καταλάβει πώς θα έρθει η κακιά στιγμή. Πριν λίγες ώρες ενώ ήταν αναμένο έσβησε από μόνο του και παραμένει σε loop. Θα το στείλω από Δευτέρα στο service και είδωμεν. Επειδή μου έπεσε το κινητό 5-6 φορές, έχει τις γρατσουνιές του πάνω και υποψιάζομαι ότι θα μου πουν λόγω πτώσης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δύσκολο να ξαναπάρω LG κινητό. :(

Δυστυχώς ξαναποστάρω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το τελευταίο καιρό υπερθερμαινόταν το κινητό και το είχα καταλάβει πώς θα έρθει η κακιά στιγμή. Πριν λίγες ώρες ενώ ήταν αναμένο έσβησε από μόνο του και παραμένει σε loop. Θα το στείλω από Δευτέρα στο service και είδωμεν. Επειδή μου έπεσε το κινητό 5-6 φορές, έχει τις γρατσουνιές του πάνω και υποψιάζομαι ότι θα μου πουν λόγω πτώσης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δύσκολο να ξαναπάρω LG κινητό. :(

Στειλτο αλλά να ξέρεις ότι αυτή τη περίοδο λείπουν και σε άδεια κάποιοι από το προσωπικό και δεν υπάρχει και ανταλλακτικό. Όποτε θα παίξει αναμονή. Παρέδωσα Τετάρτη και την ίδια μέρα μου ήρθε σμς ότι θα καθυστερήσει η επισκευή λόγω ανταλλακτικού. Είχα ζητήσει αντικατάσταση βέβαια και είπαν ότι θα μου απαντούσαν πρώτα πριν προβούν σε οτιδήποτε αλλά δεν με ενημέρωσαν ποτέ παρά προχώρησαν σε κατάσταση επισκευής.

Καλά εμένα που θα ρθει και από Κύπρο (δεν θυμάμαι αν έχει κέντρο εξυπηρετήσης η LG εδώ) κλάψτα Χαράλαμπε.

Καλά εμένα που θα ρθει και από Κύπρο (δεν θυμάμαι αν έχει κέντρο εξυπηρετήσης η LG εδώ) κλάψτα Χαράλαμπε.

Τι σειράς ηταν το κινητό του φίλε που έπεσε σε boot loop ;

Αμα εχει πεσει και 5-6 φορες .... μπορει να μην ειναι και το κλασικο προβλημα bootloop.

Τετοια δεν κανουν ευκολα στη procordia!

Αμα εχει πεσει και 5-6 φορες .... μπορει να μην ειναι και το κλασικο προβλημα bootloop.

Εμενα εχει πεσει 10 φορες απο 2/16 που το εχω και μαντεψε 0 bootloop. :rolleyes:

Πάντως τελικά ισχύει ότι λένε για θερμοκρασίες κτλ. Και την άλλη φορά και τώρα έγινε αφού είχε ζεματισει λίγο.

Πέρυσι μπήκα σε αυτοκίνητο που ήταν στον ήλιο στους 40 βαθμούς και με ανοιχτό 4g και gps και 15 λεπτά μετά το έπαθε. Τρεις μέρες πριν από αυτό είχε ζεσταθεί πολύ σε παραλία και εκείνες τις μέρες έκανε πολλά κουφά με κολλήματα στην αφή και γενικό λαγκαρισμα.

Τώρα φέτος καμιά βδομάδα πριν το πάθει είχε ανεβάσει θερμοκρασία σε βαθμό που φοβίσουν να το πιάσεις και το κατάλαβα τυχαία όταν το σήκωσα από το τραπέζι. (Κλειδωμένο σε αναμονή ζεστάθηκε τόσο, δε ξέρω γιατί ίσως κάποια εφαρμογή.) Και όλη τη βδομάδα πάλι έκανε κάτι ψιλοκολληματακια αλλά δεν το συνδύασα ότι θα το ξαναπάθει

παιδιά σήμερα το απόγευμα ενώ δούλευε κανονικά ,σβήνει η οθόνη και δείχνει συνεχώς το σήμα της LG από τότε... να φανταστώ είναι το αυτονόητο? αν ναι το service στην Θεσσαλονίκη που βρίσκεται?
:up:

Οσοι παθαινετε bootloop καλο ειναι να λετε και τι πλακετα εχετε!!!!

έχει κάποια σημασία? ...512 από ότι διαβάζω στο κουτί

:up:

έχει κάποια σημασία? ...512 από ότι διαβάζω στο κουτί

Κάποιοι νομίζουν ότι στις τελευταίες παρτίδες διορθώθηκε το πρόβλημα. Στην αρχή λέγαν ότι από την σειρά 6χχ μετά λέγαν από την 7χχ. :p

Κάποιοι νομίζουν ότι στις τελευταίες παρτίδες διορθώθηκε το πρόβλημα. Στην αρχή λέγαν ότι από την σειρά 6χχ μετά λέγαν από την 7χχ. :p

Λάθος. Από την 601 έχει διορθωθεί για κάποιους :p Τα άλλα όλα είναι μεμονωμένα περιστατικά, για να έχει δουλειά το service :lol:

@kok1980 με την πρώτη ευκαιρία να δω το κουτί και να γράψω την σειρά του.

@cagliostro δεν ξέρω αν είναι από την πτώση ή όχι αλλά το ίδιο πράμα με την πρώτη φορά κάνει, βγαίνει το σήμα της LG και μετά από λίγο κάνει reboot και παραμένει στο το σήμα της LG εκεί.

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!