Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταχειρισμενο τωρα ειναι ενα θεμα...Δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος.Οσες φορες πηρα μεταχειρισμενο το μετανιωσα.Ποιο εχει καλυτερη καμερα?Ειδικα και στις βραδυνες φωτο?Ακομη και στο huawei mate 10 pro δεν μου αρεσαν οι φωτος του...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά εγώ έχω "δέσει " το τελευταίο διάστημα (ενάμιση χρόνο) με s7 edge & s8 plus. Όμως αυτό είναι υποκειμενικό και προσωπική μου άποψη.
Konakis.

Μονο καινουργιο να το παρεις το g4. Και θα ειναι απροβληματιστο.

2 χρονια δεν μου επαθε τιποτα. Και εχει φαει νερα τουμπες gps δεδομενα οτι θες. Εχω να του κανω restore περιπου δυο χρονια.

Αν μου ελεγε να δωσω 50€ η lg για να εχει support το κινητο στο λογισμικο για 1-2 χρονια ακομα χαλαρα θα το εκανα.

Το παραπανω ειναι η αποψη μου βαση την εμπειρια μου και οχι το τι διαβαζω στο net ή εδω.

Edited by vamire666

Αυτο σκεφτομαι και γω.Να το παρω καινουριο.Θα δουμε.. Εγω δεν.παιζω παιχνιδια για να φοβαμαι bootloop.Και το καλοκαιρι με τις ζεστες δεν το ζεσταινα το τηλ.Bootloop μου ειχε βγαλει οταν ειχε ζεσταθει πολυ το καλοκαιρι στην παραλια με 40 βαθμους ζεστη,100% φωτεινοτητα και δεδομενα ανοιχτα με σερφαρισμα και fb και instagram.

απο την εμπειρια τη δικη μου καλυτετερα μακρια !χωρια απο θεμα ασφαλειας που ειναι τρυπιο ενετελως! αν το δουλευεις αρκετα σε μεσετζερ βιντεοκληση gps ξεχνα την οθονη , μεγαλο προβλημα με τις κλησεις δεν μπορεις να απανησεις η βγαζει ενα μαυρο πλαισο στη μιση οθονη η κανει επανεκινηση! κατα τα αλλα πλακετα αν και ειχα παρτιδα πιο καινουργια απο αυτη που λεει το παιδι πιο πανω εχει αλλαχτει .... εχασα τα παντα και δυστηχως δεν ηταν φωτογραφιες μονο , βεβαια γ αυτο ευθυνομαι εγω που δεν εδωσα σημασια σε αυτα που διβαζα για bootloop !το ρισκο ειναι δικο σου

Αυτο σκεφτομαι και γω.Να το παρω καινουριο.Θα δουμε.. Εγω δεν.παιζω παιχνιδια για να φοβαμαι bootloop.Και το καλοκαιρι με τις ζεστες δεν το ζεσταινα το τηλ.Bootloop μου ειχε βγαλει οταν ειχε ζεσταθει πολυ το καλοκαιρι στην παραλια με 40 βαθμους ζεστη,100% φωτεινοτητα και δεδομενα ανοιχτα με σερφαρισμα και fb και instagram.

Είμαι από αυτούς που δεν ανησυχούν εν γένει για το bootloop, αλλά φαίνεται ότι δεν εξαρτάται (μόνο?) από τη θερμοκρασία. Ακόμη κι αν δεν πάθει ποτέ bootloop (που είναι σχετικά ασφαλής υπόθεση), πάλι μιλάμε για ένα παλιό κινητό, με καλό μεν hardware, αλλά παρατημένο σε παλιά έκδοση λογισμικού, ακόμη και με το ημι-επίσημο update σε Nougat.

Προσωπικά θα ήθελα να έχω βρει σε λογική τιμή ένα τηλέφωνο που κρατάει τα πλεονεκτήματα του G4 και βελτιώνει τις ατέλειές του, αλλά για τις δικές μου απαιτήσεις δεν το έχω βρει. Για να είμαι δίκαιος όμως, δεν έχει υπάρξει κανένα τηλέφωνο μέχρι σήμερα που να μου είναι τέλειο στα πάντα, επομένως έχω αποδεχτεί ότι μου αρκεί να παίρνω το καλύτερο δυνατό για τα χρήματα που διαθέτω. Νομίζω ότι πλέον το G4 δεν είναι αυτό.

http://www.e-shop.gr/kinito-lg-g4-h818-32gb-dual-sim-leather-red-gr-p-TEL.050046?utm_campaign=newsletter180216&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-kinito+tilefono&utm_content=10.4-kinito+lg+g4+h818+32gb+dual+sim+leather+red+gr&offer=OFFER1807&d=180311

Για όποιον νιώθει τυχερός η δεν τον πειράζει να χάνει δεδομένα να αλλάζει πλακέτες η οθόνες.

Όχι δεν παθαίνουν όλα αλλά ήταν αρκετά αυτά του έπαθαν. Κρίμα και μου άρεσε.

Practice what you preach

269 όταν υπάρχει και εδώ για ποιον ακριβώς λόγο;

Βασικά για κανέναν λόγο καινούριο το G4

.-

269 όταν υπάρχει και εδώ για ποιον ακριβώς λόγο;

Βασικά για κανέναν λόγο καινούριο το G4

.-

220 ειναι στο eshop αλλα την τιμη την εμφανιζει αν ανοιχθει απο το newsletter που στελνει στο email...

Και παλι ομως δεν ειναι δελεαστικη η τιμη με οσα εχουμε διαβασει..:):(

220 ειναι στο eshop αλλα την τιμη την εμφανιζει αν ανοιχθει απο το newsletter που στελνει στο email...

Και παλι ομως δεν ειναι δελεαστικη η τιμη με οσα εχουμε διαβασει..:):(

Για κάποιο λόγο τώρα και από το link σου 220 λέει, ενώ τώρα είδα και το newsletter με τον κωδικό 1807

Αλλά όπως το λες, δεν... Καλύτερα mi max 2 και ας μην έχεις την κάμερα του G4.

Καλό χρυσό αλλά κλείνει τριετία :)

Ειμαι σε διλλημα....Τι αλλο κινητο υπαρχει που να εχει τετοιες επιδοσεις στην καμερα σαν του G4??

Σε αυτά τα λεφτά ίσως κανένα. Από την άλλη αν έβρισκες ένα καλό μεταχειρισμένο s7 δεν θα είχες παράπονα. Μιας που έχω δουλέψει και τα δύο

Practice what you preach

Σωστός ✌ ένα καλό μεταχειρισμένο με υπόλοιπο εγγύησης s7 είναι μια καλή επιλογή κοντά στα 280 ευρώ π.χ.
Konakis.

Για κάποιο λόγο τώρα και από το link σου 220 λέει, ενώ τώρα είδα και το newsletter με τον κωδικό 1807

Αλλά όπως το λες, δεν... Καλύτερα mi max 2 και ας μην έχεις την κάμερα του G4.

Καλό χρυσό αλλά κλείνει τριετία :)

Εσύ νομίζω έχεις Mi Max 2, σωστά? Είναι εμφανώς χειρότερη η κάμερα από το G4?

Δεχόμεθα και pm προς αποφυγήν εκτροπής της συζήτησης :).

ποτε ομως. Πτωση και 300αρι.

Το ξέρω ότι ξεφεύγω..

Δηλαδή εσύ το g4 το έχεις χωρίς θηκη και όταν πέφτει κάτω δεν σπάει.

Εννοείτε ότι είναι πιο εύκολο το γυαλί να σπάσει. Απλά μιλήσαμε για την κάμερα.

Practice what you preach

Οκ.Θα δω.Με ειχε βολεψει πολυ η rom της Lg.double tap,noification led,καμερα σουπερ,αποσπωμενη μπαταρια.Ολα αυτα ηταν οτι πρεπει για μενα.

Οκ.Θα δω.Με ειχε βολεψει πολυ η rom της Lg.double tap,noification led,καμερα σουπερ,αποσπωμενη μπαταρια.Ολα αυτα ηταν οτι πρεπει για μενα.
Αυτό ξαναπεστο!!! Μακράν το καλύτερο λογισμικό που έχω δουλέψει ποτέ... Κρίμα όμως...

Το ξέρω ότι ξεφεύγω..

Δηλαδή εσύ το g4 το έχεις χωρίς θηκη και όταν πέφτει κάτω δεν σπάει.

Εννοείτε ότι είναι πιο εύκολο το γυαλί να σπάσει. Απλά μιλήσαμε για την κάμερα.

2-3ης εχει φαει χωρις θηκη. Εχει στραβωσει το σασι αλλα δεν εχει σπασει καμια οθονη. Με θηκη και οχι κανενα τανκ απλη του ebay σιλικονης μου εχει πεσει και απο τη μηχανη κιχ δεν εκανε. ;)

2-3ης εχει φαει χωρις θηκη. Εχει στραβωσει το σασι αλλα δεν εχει σπασει καμια οθονη. Με θηκη και οχι κανενα τανκ απλη του ebay σιλικονης μου εχει πεσει και απο τη μηχανη κιχ δεν εκανε. ;)

Επειδή το γούσταρα και εγώ πολύ αλλά δεν ήμουν μαζί του τόσο τυχερός όσο εσύ το είχα μην βρέξει και μην στάξει και του είχα είχα και μπόλικη προίκα που μετά χάρισα. Μια φορά έπεσε και ήταν με την γωνιά και μπορεί να μην έσπασε η οθόνη αλλά φαινόταν πάρα πολύ. Εκεί δουλεύει και η τύχη. Από την άλλη αν έχεις μια rugged armour στο s7 όπως έχω αποφεύγεις και τα προβλήματα του g4 που ξέρω ότι δεν έχεις. Μακάρι να μην αναγκαζόμουν να το αλλάξω και εγώ.

Practice what you preach

• 2 weeks later...
είμαι προς αναβάθμιση LG G4 H818P - S/N 603 Dual SIM σε v6.0 (Marshmallow)

διότι απρίλιο λήγει η εγγύηση, είμαι σε κάρβουνα αναμμένα για bootloop και ότι προλάβω.

τι εκτιμάτε για ανάλογες περιπτώσεις σε S/N 603 ;

κατόπιν συνεννόησης με LG την επόμενη 13 μαρτίου '18 αποστολή για procordia.

επεστράφη 16 μαρτίου '18 με καινούργια τα IMEI και marsmallow 6.0

μέχρι στιγμής όλα καλά.

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

κατόπιν συνεννόησης με LG την επόμενη 13 μαρτίου '18 αποστολή για procordia.

επεστράφη 16 μαρτίου '18 με καινούργια τα IMEI και marsmallow 6.0

μέχρι στιγμής όλα καλά.

Δηλαδή σου άλλαξαν πλακέτα χωρίς να έχει πρόβλημα?!

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!