Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με συγχωρείς αλλά το ποστάρισμά σου είναι παντελώς άσχετο. Μιλάμε για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ούτε για ψυγείο ούτε για καταψύκτη. Να μένουμε εντός θέματος, καλό θα ήταν.

Παράλογη είναι η αντιμετώπιση σε πελάτες και αυτά που λέγονται. Ναι και εγώ αν μου λέγανε για ρουτάρισμα χωρίς να έχω κάνει κάτι, θα ήθελα να μιλήσω σε τεχνικό και υπεύθυνο, όχι σε κάποια γραμματεία. Το θέμα έχει πάει στο ζήτημα αντιμετώπισης μιας κατάστασης και στο πόσο καλά μπορεί να αντιδράσει σε αυτήν μια εταιρία κολλοσός όπως η LG.

Δε θα κάτσω να μπω σε αντιπαράθεση για να χουμε να λέμε, λίγο προσοχή στο τι λέμε και να κρατάμε κάποιο επίπεδο.

Επειδή δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος και οι νουθεσίες σου, απλά σου παραθέτω τι ακριβώς ΕΣΥ έγραψες!

Ποστ #1442.

........

Κάποιος μπορεί να μην έχει G4 αλλά κάποιο άλλο προιόν της ίδιας εταιρίας. Δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα διότι, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, σήμερα "εσύ" αύριο "εγώ".

Το θέμα πλέον ενδιαφέρει όλους μας και όχι μόνο τους χρήστες του εν λόγω κινητού. Αυτό είναι προφανές πλέον και καλό θα ήταν να το κατανοήσουν όλοι.

Άλλος λοιπόν να προσέχει το τι γράφει!

Και το σταματάω εδώ, λόγω ευγένειας και για κανένα άλλο λογο!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιλάς για ύφος και νουθεσίες εσύ που γράφεις με κεφαλαία και θαυμαστικά(!!!). Και αναφέρωντας κατεψύκτες και ψυγεία ως επιχείρημα. Μάλιστα.

Και πολύ καλά κάνεις και το σταματάς, διότι δεν ξεκίνησες τίποτα το δημιουργικό ευθύς εξαρχής.

Εγώ εξέφρασα μία άποψη. Δε σου αρέσει, την προσπερνάς. Τόσο απλά.

Εγω το εχω δυο μηνες και παρολα αυτα για τιποτα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος εν τελει. :) Φανταζομαι το αντιλαμβανεσαι.

Επισης , καποιος πιο πανω εκανε hard reset και setup as new, και το ξαναπαθε. Οποτε δεν ισχυει αυτο κατα πασα πιθανοτητα.

Ειναι παραλογο αυτο που ισχυριζονται. Δηλαδη τα παιδια ειναι τρελοι που λενε οτι δεν εχουν κανει root; Ειδικοτερα αυτοι που γνωριζουν και 5 πραγματα. Για να γινει root σε 6.0 θελει ξεκλειδωμα πρωτα. Ειναι δυνατον να τους πετανε ενα "μπορει να εγινε ρουτ απο εφαρμογη του playstore" και να μη τους δειχνουν τον τροπο που το "ανακαλυψαν" ; Με ποιο δικαιωμα; Με το "ετσι θελω" ;

Επισης , εχω το Optimus G εδω και 3 χρονια χωρις να κανει κιχ, και καθε εφαρμογη που δε συμβαδιζε, απλα δεν εμφανιζοταν στο play store. Αν τωρα βαζουν βλακειες απο εξωτερικες πηγες, προβλημα τους. Δε νομιζω ομως οτι θα προκαλουσαν bootloop. Αυτα μονο στη συγκεκριμενη συσκευη συμβαινουν.

Και πολύ χειρότερα μπορεί να κάνει!

Στο Huawei P8, μια αναβάθμιση κατέστρεφε τους sd controlers και οποία sd κάρτα εμπενε μετά στο τηλέφωνο!

Όταν αποκτας δικαιωματα super user έχεις ΟΛΑ τα δικαιώματα πανω στο hardware. Εφόσον δεν υπάρχει hardwaee δικλείδα ασφαλείας, ακόμη και να το καταστρέψεις μπορείς!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με συγχωρείς αλλά το ποστάρισμά σου είναι παντελώς άσχετο. Μιλάμε για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ούτε για ψυγείο ούτε για καταψύκτη. Να μένουμε εντός θέματος, καλό θα ήταν.

Παράλογη είναι η αντιμετώπιση σε πελάτες και αυτά που λέγονται. Ναι και εγώ αν μου λέγανε για ρουτάρισμα χωρίς να έχω κάνει κάτι, θα ήθελα να μιλήσω σε τεχνικό και υπεύθυνο, όχι σε κάποια γραμματεία. Το θέμα έχει πάει στο ζήτημα αντιμετώπισης μιας κατάστασης και στο πόσο καλά μπορεί να αντιδράσει σε αυτήν μια εταιρία κολλοσός όπως η LG.

Δε θα κάτσω να μπω σε αντιπαράθεση για να χουμε να λέμε, λίγο προσοχή στο τι λέμε και να κρατάμε κάποιο επίπεδο.

Πολυ σωστος!!

Να τοποθετηθω λιγο επι του θεματος που δημουργηθηκε και νομιζω κακως!! Δεν νομιζω οτι εχει στο μυαλο του καποιος συμπεριλαμβανομενου και εμου να ζητησει απο το φορουμ και το καθε φορουμ να βγει μπροστα και να μας εκπροσωπησει. Ενοιτε πως οχι.

Ο καθενας θα πρεπει να πραξει μονος του και να το κυνηγησει. Αν δουμε οτι δεν βγαινει ακρη ή αν εχουμε τη θεληση οσοι το εχουμε παθει και ακουμε την ιδια κασετα συνεχεια, ας μαζευτουμε και να κινηθουμε ομαδικως. Αυτο πιστευω πως ναι μπορει να γινει απο εδω. Ετσι και αλλιως προς το παρων η ολη συζητηση που γινεται καθως και οι πολλες περιπτωσεις σαν και εμενα αποτελουν "παρηγορια σοτν αρρωστο".

ΟΚ. Κάντε οτι καταλαβαίνετε παιδιά!

Λάθος μου που ανακατεύτηκα κιόλας και σας πρότεινα και κάποια πράγματα και ενέργειες. ( email στα κεντρικά της LG κλπ). Ουτως ή άλλως δεν είμαι παθών και το βλέπω απο σκοπιά τρίτου, που έχει κάνει όμως σε πόστο service.

Συγνώμη και καλη επιτυχία όπως αποφασισετε να το κινιγησετε!

Case rest, απο μένα!

Τσακωνεστε για ανουσια πραγματα ενω μας ξεσκιζουν στις ******** οποιοδηποτε Service και εταιρια, αληθεια δεν σας καταλαβαινω.. Μπορει να συμβει στον καθενα σας..

Και πολύ χειρότερα μπορεί να κάνει!

Στο Huawei P8, μια αναβάθμιση κατέστρεφε τους sd controlers και οποία sd κάρτα εμπενε μετά στο τηλέφωνο!

Όταν αποκτας δικαιωματα super user έχεις ΟΛΑ τα δικαιώματα πανω στο hardware. Εφόσον δεν υπάρχει hardwaee δικλείδα ασφαλείας, ακόμη και να το καταστρέψεις μπορείς!

Μα εδώ λέμε ότι δεν πηραν κανένα δικαίωμα superuser οι χρήστες και χωρίς ρουτ αυτό είναι ανέφικτο. Οι της προκορντια ισχυρίζονται ότι είχαν ρουταρισμενες συσκευές ενώ τα παιδιά δεν είχαν ιδέα για κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοει οτι οι τεχνικοι της procordia τα κανουν root λογω φορτου εργασιας/ελλειψη υλικου/εντολης, κλπ

Μα εδώ λέμε ότι δεν πηραν κανένα δικαίωμα superuser οι χρήστες και χωρίς ρουτ αυτό είναι ανέφικτο. Οι της προκορντια ισχυρίζονται ότι είχαν ρουταρισμενες συσκευές ενώ τα παιδιά δεν είχαν ιδέα για κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η απάντηση αυτή πήγαινε στο τελευταίο σου σχόλιο για αν θα προκαλούσε bootloop ή όχι κάποιο "πονηρό" ή κακογραμμένο πρόγραμμα. Όχι στο τι εκαναν τα παιδιά (αν ρουταρισαν ή όχι).

Τες πα άλλο πράγμα εννοούσα και άλλο έγινε αντιληπτό. Θα έπρεπε να τονίσω την τελευταία πρόταση στο ποστ σου με την λογική οτι αναφαιρομαι σ' αυτή.

Αφού έκανες παράθεση το μήνυμα μου, έπρεπε να βάλεις και το ακριβώς από πάνω που είναι και η απάντηση στην ερώτηση σου...

Αυτό λοιπόν τι σχέση εχει με τις καταγγελίες που συζητούνται στα τελευταία post; Η μόνη καταγγελια που θα μπορούσε να ευσταθεί είναι για τον φίλο που του είπαν οτι εχει κάνει root τη συσκευη του και ειναι εκτος εγγύησης. Αυτό όμως ειναι κάτι που αφορά αυτόν και την εταιρία, όχι όλους τους κατόχους G4.

Για όλους τους υπόλοιπους, η συσκευη βγάζει πρόβλημα και η εταιρία καλύπτει την επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης, τι άλλο να κάνει δηλαδή; Όλα τα αλλα που συζητάμε δεν έχουν κανένα νόημα λοιπόν και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν, αρκετά.

Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις πληροφορίες εκ τον εσώ.

Ήσουν θερμός υποστηρικτής του bootloop, γνώριζες εκ τον εσώ την κατάσταση όπως λες, ενώ ταυτόχρονα κατηγορούσες "ετσι απλά" και κατά κάποιο τρόπο "δυναμικά" το κινητο και μάλιστα τα γραφόμενα σου επηρέαζαν "έμμεσα" τον κόσμο εδω.

Τώρα που τα παιδιά πάνε να οργανώσουν κάτι μήπως βρεθεί λυση, κάνεις κατά κάποιο τρόπο πίσω !!

Δεν καταλαβαίνω το νόημα λοιπόν. Προς τι όλη αυτή η κινδυνολογία ? Απλά για να γίνεται κουβέντα ?

Σταματώ εδω, γιατί δεν θέλω να κουράζω τον κοσμο, ενω σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Εγώ προτείνω να τους βάζετε να υπογράψουν ένα χαρτί ότι παραλαμβάνουν την συσκευή χωρίς ρουτ και να κάνετε έλεγχο μπροστά τους όταν παραλαμβάνετε ότι δεν είναι ρουταρισμένη. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ προτείνω να τους βάζετε να υπογράψουν ένα χαρτί ότι παραλαμβάνουν την συσκευή χωρίς ρουτ και να κάνετε έλεγχο μπροστά τους όταν παραλαμβάνετε ότι δεν είναι ρουταρισμένη. :mad:

Και εάν δεν είναι απο την Αθήνα παληκάρι μου; Πως θα γίνεται αυτό!. Πάντως με αυτά και με αυτά, ήθελα να πάρω 2 τηλέφωνα και μετά τα παραπάνωωωω!, μάλλον την γλίτωσα στο τσάκ, μου έμειναν μόνο 2 θήκες Terrapin και 1 Spigen Crystal Screen Prtector στην συσκευασία τους, καθώς είχα φροντίσει νωρίτερα να τα παραγγείλω όντας βέβαιος ότι θα πάρω και τα τηλέφωνα.

Ακριβως αυτο.Αν υπαρχουν ανταλλακτικα στην καλυτερη περιπτωση παει χρονικα 1 εβδομαδα με 10 μερες.Τωρα με την εγγυηση μετα δεν ξερω τι παιζει...Λογικα θα παιρνεις εγγυηση για την νεα πλακετα,αλλα δεν ξερω ποσο.

Αν υπάρχουν ανταλλακτικά κάνουν 3-4 μέρες το λιγότερο για να στο επισκευάσουν.

1 μέρα το στέλνεις

2 μέρα είναι εκεί και το κανουν αν προλάβουν το στέλνουν και την ίδια μέρα και την επόμενη το έχεις αλλιώς την επόμενη μέρα το στέλνουν

Τωρα για την εγγύηση αυτό που αλλάζεις έχει 2 χρόνια εγγύηση. Είναι καινούργιο κομμάτι.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Αν ισχύει το οτι ρουτάρουν μόνοι τους κινητά/λένε στους παθόντες πως το έκαναν ρουτ ενώ δεν έκαναν, νομίζω σηκώνει πολύ έυκολα καταγγελία.

Γενικά θλίβομαι με αυτά που ακούω. Το κινητό σε εμένα λειτουργεί άψογα κι ελπίζω να μην χρειαστεί να τους το στείλω, αλλά με τα προβλήματα και το θλιβερό (όπως εξελίσσεται) service της η LG, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί δεν την προτιμάει ο κόσμος (η πλειοψηφία) και που'σαι ακόμα.

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

• Administrators
Εγώ εκεί που διαφωνώ είναι στην άποψη οτι δεν θα πρέπει να ποστάρουν σχετικά με τις ενέργειές τους στο νήμα.

Το θεωρώ λάθος και υιοθέτηση μονόπλευρης στάσης από πλευράς φόρουμ υπέρ του αντιπροσώπου/επισκευαστή. Και να αιτιολογήσω το γιατί.

Είναι μια κίνηση μιας ομάδας μελών. Θα πρέπει να αναφέρεται στο νήμα ώστε να μαθαίνουν και άλλα μέλη τα οποία έχουν και αυτά το ίδιο πρόβλημα και που πολύ πιθανών να επιθυμούν να λάβουν μέρος και αυτά στην/στις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα, ενδυναμώνοντας την.

Δεν είναι σωστό απο πλευράς φόρουμ να "πνίξει" την κίνηση, λέγοντας "συνεννοηθείτε με πμ". Πως θα γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις τους και οι κινήσεις τους απο αλλους " ομοιοπαθείς"?

Φιλοξενεί δεν υιοθετεί!

Τες πα, είναι άποψή μου και τίποτα περισσότερο. Άλλοι αποφασίζουν.

Δεν είπε κανένας να μην ενημερώσουν εδώ τα παιδιά που είχαν πρόβλημα για την έκβαση των πραγμάτων, αυτό που είπα είναι ότι μέσα από το παρόν φόρουμ δεν επιτρέπεται και δεν πρόκειται να οργανωθεί καταγγελία κατά της LG γιατί δεν μας πέφτει λόγος. Όσοι είναι θιγμένοι από το service ας οργανωθούν σε προσωπικό επίπεδο και όχι με βάση το παρόν θέμα - φόρουμ.

Έτσι δεν ακολουθείται μονόπλευρη στάση προς καμία πλευρά. Απλά πράγματα.

Modpic.gif

Ευκολακι, τραβάτε ένα βιντεάκι με ένα χαρτί δίπλα στο κινητό με όνομα , ιμει, και ημερομηνία και να το βάλετε να κάνει επανεκκίνηση και να τρέξετε όλα τα προγράμματα που να αποδεικνύουν ότι δεν είναι ρουτ τότε νομίζω είστε 100% καλυμμένοι
All it takes is a swipe...

• Administrators
Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις πληροφορίες εκ τον εσώ.

Ήσουν θερμός υποστηρικτής του bootloop, γνώριζες εκ τον εσώ την κατάσταση όπως λες, ενώ ταυτόχρονα κατηγορούσες "ετσι απλά" και κατά κάποιο τρόπο "δυναμικά" το κινητο και μάλιστα τα γραφόμενα σου επηρέαζαν "έμμεσα" τον κόσμο εδω.

Τώρα που τα παιδιά πάνε να οργανώσουν κάτι μήπως βρεθεί λυση, κάνεις κατά κάποιο τρόπο πίσω !!

Δεν καταλαβαίνω το νόημα λοιπόν. Προς τι όλη αυτή η κινδυνολογία ? Απλά για να γίνεται κουβέντα ?

Σταματώ εδω, γιατί δεν θέλω να κουράζω τον κοσμο, ενω σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Πραγματικά έχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αλλά αυτό με αφήνει πλέον παγερά αδιάφορο. Θα γράψω όμως για αυτό που με αφορά: Για ακόμα μία φορά παραβαίνεις τους κανονισμούς (που αναφέρουν ρητά ότι δεν επιτρέπεται η δημόσια κριτική στα μέλη της ομάδας διαχείρισης) και σου κάνω για άλλη μια φορά χάρη που σου δίνω ευκαιρία προς συμμόρφωση. Είναι η τελευταία όμως... έχεις το λόγο μου. ;)

Αν προσέξεις καλά, θα δεις ό,τι το θέμα με το G4 δεν αγγίζει μόνο το πρόβλημα του Bootloop πλέον, αλλά την αξιοπιστία της εταιρίας LG και την αντιμετώπισή της απέναντι στους πελάτες της. Ακούγονται διάφορα για δήθεν ρουταρίσματα που δεν έχουν γίνει ποτέ, με Γκεμπελικές μεθόδους τύπου "τα δικά μας είναι καλύτερα, δε μπορείτε να μιλήσετε στον τεχνικό γιατί έτσι θέλω", τα οποία μένει να διαψευστούν ή να επαληθευθούν φυσικά.

Κάποιος μπορεί να μην έχει G4 αλλά κάποιο άλλο προιόν της ίδιας εταιρίας. Δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα διότι, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, σήμερα "εσύ" αύριο "εγώ".

Το θέμα πλέον ενδιαφέρει όλους μας και όχι μόνο τους χρήστες του εν λόγω κινητού. Αυτό είναι προφανές πλέον και καλό θα ήταν να το κατανοήσουν όλοι.

Τι σχέση έχει αυτό με τις καταγγελίες που αναφέρονται πιο πάνω; Μίλησα καθαρά για αυτό και μόνο.

Πραγματικά επειδή το θέμα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική και βλέπω τους πάντες να "τρώγονται" με τους υπόλοιπους, το παρόν θέμα οδεύει τάχιστα για κλείδωμα, έχει χάσει παντελώς τον λόγο ύπαρξης του.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Φυσικά και θα πάρω θέση υπέρ των παθοντων στο θέμα bootloop. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε ευαισθητοποιηθει όλοι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Η "αντικειμενική" στάση - αντιμετώπιση από τους υπεύθυνους του φόρουμ λέει πολλά για το πως γίνονται οι κριτικές, οι ψηφοφορίες για τα καλύτερα μοντέλα κάθε χρόνο κτλ. Κρίμα...

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

• Administrators
Φυσικά και θα πάρω θέση υπέρ των παθοντων στο θέμα bootloop. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε ευαισθητοποιηθει όλοι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Η "αντικειμενική" στάση - αντιμετώπιση από τους υπεύθυνους του φόρουμ λέει πολλά για το πως γίνονται οι κριτικές, οι ψηφοφορίες για τα καλύτερα μοντέλα κάθε χρόνο κτλ. Κρίμα...

Βρε συ... δεν είπε κανείς να μην πάρεις θέση υπέρ των παθόντων bootloop, δεν διαβάζεις εδώ; Και εγώ το ίδιο κάνω!

Απλά αναφέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, δεν μπορώ να κάνω καταγγελία ΕΓΩ σαν φόρουμ ή ακόμα και σαν μέλος επειδή σε κάποιον άλλο είπαν ότι η συσκευή του δεν καλύπτεται από την εγγύηση επειδή είναι root. Ναι... έχει δίκιο ο φίλος και πρέπει να το κυνηγήσει μέχρι τέρμα, ΕΓΩ όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για αυτό. Αυτό λέω εξ'αρχής αλλά εσείς διαβάζετε ότι θέλετε!!!

Το θέμα αυτό για το bootloop εγώ ο ίδιος το άνοιξα για να συζητηθεί και να αναδειχθεί το πρόβλημα και να γίνει γνωστό σε όλους, που την είδες λοιπόν την "αντικειμενική" στάση (που γράφεις ειρωνικά με τα εισαγωγικά); :wacko:

Επανέλθετε... καταντάει αστείο το να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! :lol:

Modpic.gif

Δεν είπε κανένας να μην ενημερώσουν εδώ τα παιδιά που είχαν πρόβλημα για την έκβαση των πραγμάτων, αυτό που είπα είναι ότι μέσα από το παρόν φόρουμ δεν επιτρέπεται και δεν πρόκειται να οργανωθεί καταγγελία κατά της LG γιατί δεν μας πέφτει λόγος. Όσοι είναι θιγμένοι από το service ας οργανωθούν σε προσωπικό επίπεδο και όχι με βάση το παρόν θέμα - φόρουμ.

Έτσι δεν ακολουθείται μονόπλευρη στάση προς καμία πλευρά. Απλά πράγματα.

Ε ναι, εντάξει! Σίγουρα οι όποιες συνεννοήσεις γίνουν (αν γίνουν) θα είναι με πμ και όχι στον δημόσιο διάλογο. Κατανοητό αυτό, αλίμονο!

Οι πιθανότητες είναι περισσότερες πάντως με μια ομαδική κίνηση παρά να προσπαθεί ο καθένας για πάρτη του!

Αυτό που είναι πάντως απορίας άξιο είναι το πως ρουταριστηκαν τα συγκεκριμένα motherboard. Τα παιδιά λένε (και τους πιστεύω) οτι δεν το έκαναν και το θεωρώ τουλάχιστον βλακεία απο πλευράς Procordia να μην είναι αληθινός ο ισχυρισμός τους. Κάποιος όμως, κάπως το έκανε!

επειδη καποιοι το εχουν μπερδεψει λιγο.......δεν ρουταρει τα τηλ η προκορντια απλα λεει πως ειναι ροοτ ενω εχουν κλειδωμενο bootloader για οσους παλι δεν ξερουν το g4 για γινει ρουτ πρεπει να ξεκλειδωθει ο bootloader που σημαινει οτι οταν ανοιγουν το τηλ στο λογοτυπο που δειχνει lg επανω αριστερά γραφει booloader unlocked.....αρα μιλαμε για μια παράνοια της προκορντια γιατι τα τηλ που λενε τα παιδια δεν γραφει κανενα κατι τετοιο........ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Administrators
Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο και πρέπει να βρεθεί λύση, γιαυτό όπως προείπα, όσοι αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα μη κάλυψης της εγγύησης λόγω δήθεν rootαρισμένης συσκευής χωρίς να είναι... πρέπει να μη το αφήσουν έτσι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέρμα για να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Modpic.gif

Βρε συ... δεν είπε κανείς να μην πάρεις θέση υπέρ των παθόντων bootloop, δεν διαβάζεις εδώ; Και εγώ το ίδιο κάνω!

Απλά αναφέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, δεν μπορώ να κάνω καταγγελία ΕΓΩ σαν φόρουμ ή ακόμα και σαν μέλος επειδή σε κάποιον άλλο είπαν ότι η συσκευή του δεν καλύπτεται από την εγγύηση επειδή είναι root. Ναι... έχει δίκιο ο φίλος και πρέπει να το κυνηγήσει μέχρι τέρμα, ΕΓΩ όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για αυτό. Αυτό λέω εξ'αρχής αλλά εσείς διαβάζετε ότι θέλετε!!!

Το θέμα αυτό για το bootloop εγώ ο ίδιος το άνοιξα για να συζητηθεί και να αναδειχθεί το πρόβλημα και να γίνει γνωστό σε όλους, που την είδες λοιπόν την "αντικειμενική" στάση (που γράφεις ειρωνικά με τα εισαγωγικά); :wacko:

Επανέλθετε... καταντάει αστείο το να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! :lol:

Mod εγω ειμαι καινουριο μελος και δεν ξερω "τα δικα σας" κλπ εδω, απλα σου λεω τη σκεψη μου..

Στο εξωτερικο πολλα φορουμ και tech sites εχουν ακρες με τις εταιριες LG, SAMSUNG, κλπ και κανουν διαγωνισμους με δωρα, ή εχουν αποκλειστικοτητες, συνεντεύξεις κλπ.. Μαλιστα η επισημη ενημερωση της LG για το bootloop και η παραδοχη πως ειναι hardware προβλημα, εγινε μεσω μιας αναφορας απο ενα tech site (Android Authority αν δεν κανω λαθος).

Εσεις εδω, ως ενα απο τα μεγαλυτερα tech forum της Ελλαδας (αν οχι το μεγαλυτερο για κινητα κλπ), δεν μπορειτε καπως να ερθετε σε επαφη με την LG Hellas να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες ή εστω αν μαζευτουν τα παιδια εδω με τετοια θεματα που εχουν bootloop και τους τα βγαζουν root γιατι να μην τα συγκεντρωσει το myphone.gr και να τα στειλει ως μια "καταγγελια/αναφορα" μηπως βγει καποια ακρη; Μαλιστα ειχατε βγαλει το LG G4 ως το καλυτερο κινητο της χρονιας, δεν ειναι και λιγο.

Δεν θα ειναι το site εγγυητης προφανως, δεν ξερουμε αν το ταδε μελος λεει πχ ψεμματα και οντως το ειχε κανει root, αλλα ως διαμεσολαβητης μπορειτε να το κανετε πιστευω.

Δεν χρειαζονται να ανεβαινουν οι τονοι για κανενα λογο, θεωρω οτι ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο το θεμα, τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι εγω.

Τι σχέση έχει αυτό με τις καταγγελίες που αναφέρονται πιο πάνω; Μίλησα καθαρά για αυτό και μόνο.

Πραγματικά επειδή το θέμα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική και βλέπω τους πάντες να "τρώγονται" με τους υπόλοιπους, το παρόν θέμα οδεύει τάχιστα για κλείδωμα, έχει χάσει παντελώς τον λόγο ύπαρξης του.

Προσωπικά. δεν έκανα κάποια αναφορά για την καταγγελία. Δε σχολίασα αυτό παρά για το "Εδω διαβάζω τρελά πράγματα από άτομα τα οποία δεν έχουν πρόβλημα καν αλλά είναι με κάποιο παράξενο τροπο ήδη θιγμένοι και συμμετέχουν ενεργά σε όλο αυτό!"

Κλείδωμα του θέματος, κατ' εμέ, θα ήταν ένας έμμεσος τρόπος "κουκουλώματος" ενός προβλήματος που καλώς ή κακώς υπάρχει και εάν η επίλυση και ενημέρωση επ' αυτού δεν είναι λόγος ύπαρξής του, τότε πραγματικά τι είναι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ με θέμα ακριβώς αυτό;

Φυσικά εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι και η απόφαση δικιά σας. Εγώ απλά δίνω τροφή για σκέψη.

• Administrators
Εσεις εδω, ως ενα απο τα μεγαλυτερα tech forum της Ελλαδας (αν οχι το μεγαλυτερο για κινητα κλπ), δεν μπορειτε καπως να ερθετε σε επαφη με την LG Hellas να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες ή εστω αν μαζευτουν τα παιδια εδω με τετοια θεματα που εχουν bootloop και τους τα βγαζουν root γιατι να μην τα συγκεντρωσει το myphone.gr και να τα στειλει ως μια "καταγγελια/αναφορα" μηπως βγει καποια ακρη; Μαλιστα ειχατε βγαλει το LG G4 ως το καλυτερο κινητο της χρονιας, δεν ειναι και λιγο.

Μπορεί να ακούγεται απλό και ωραίο αλλά δεν δουλεύουν έτσι απλά αυτά τα πράγματα. Ξεχνάς ότι είμαστε forum, νομίζεις ότι έχουμε δικηγόρους έτοιμους για τέτοια θέματα; Η' πάλι νομίζεις ότι για να γίνει μια καταγγελία και να ακολουθηθούν νομικές διαδικασίες αρκεί στο forum το post του καθενός για να σταθεί καταγγελία; Υπάρχει ο συνήγορος του πολίτη ορισμένος για τέτοιες δουλειές, οι αρμοδιότητες του φόρουμ δεν φτάνουν καν μέχρι εκεί.

Κλείδωμα του θέματος, κατ' εμέ, θα ήταν ένας έμμεσος τρόπος "κουκουλώματος" ενός προβλήματος που καλώς ή κακώς υπάρχει και εάν η επίλυση και ενημέρωση επ' αυτού δεν είναι λόγος ύπαρξής του, τότε πραγματικά τι είναι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ με θέμα ακριβώς αυτό;

Ποιο κουκούλωμα; Το θέμα αυτό εγώ ο ίδιος το άνοιξα για να αναδειχθεί και μιλάς για κουκούλωμα; Είναι αστείο.

Το κλείδωμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι, το θέμα έχει πάρει άλλες διαστάσεις οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται μέσα σε ένα forum με συζητήσεις τύπου καφενείου. Μπορούμε να το συζητάμε ναι... μέχρι εκεί όμως, ας σταματήσουν όμως οι κατηγορίες προς τους πάντες και οι θεωρίες συνωμοσίας. Επιβάλλεται...

Modpic.gif

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!