saxoman85 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και το δικό μου 505 είναι, το έχω κάνει ότι αναβάθμιση μέχρι 20d, το έχω τεντώσει και δεν έχει κάνει κιχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και το δικό μου 505 είναι, το έχω κάνει ότι αναβάθμιση μέχρι 20d, το έχω τεντώσει και δεν έχει κάνει κιχ.. Μια από τα ίδια...ενάμιση μήνα το έχω λιώσει τίποτα ακομα, ιδωμεν! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 εγω παρακαλάω, να το παθη, αλλα το ατιμο αρνειται. το εχω 1 μηνα στην 6. παρτιδα 505..το ελιωσα πραγματικα αλλα στιφος..συνεχίζει να είναι οκ. Και το δικό μου 505 είναι, το έχω κάνει ότι αναβάθμιση μέχρι 20d, το έχω τεντώσει και δεν έχει κάνει κιχ.. Μια από τα ίδια...ενάμιση μήνα το έχω λιώσει τίποτα ακομα, ιδωμεν! χαχαχαχαχα. Μάλλον έχετε βρει την λύση να μην παθαίνει τίποτα η πλακέτα. Θέλει ........ ΛΙΩΣΙΜΟ. Όσο πιο πολύ δουλεύει τόσο καλύτερο θα γίνεται. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anton1s_ Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. 508 κατασκευής Αύγουστος 2015 Ολλανδίας. έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο ' η ζωή είναι ωραία'.....αύριο τηλέφωνο στη procordia να έρθουν να παραλάβουν....περαστικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 H ολοι συζητηση για τις συγκεκριμένες παρτιδες. μου θυμιζει τηΝ κονσολα xbox 360,η πιο πολυ ξερετε τι λεω.μητρικη falcon,jasper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Νομίζω είσαι πάνω στο όριο. Δεν ξερω σίγουρα να Σου πω. Αν έβρισκα 511 Θα την επερνα Πιο ανετα Εψαξα παντα για μετα/νο λεω,αλλα δε βρηκα κατι καλο με 300 ευρω που διαθετω.Μονο αυτο με ικανοποιει διοτι ηταν σφραγισμενο πολυ καιρο με λιγο χρονο χρησης.Αφου η οθονη εχει ακομα την μαμα ζελατινα.Το εκλεισα τελικα.Εαν ειναι να το παρουσιασει υπαρχει η εγγυηση.Εχει ακομα 19 μηνες.Για την οθονη προστασια να παρω μεμβρανη η τζαμι;Απο το Σαββατο ερχομαι στην παρεα σας. Edited February 11, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. 508 κατασκευής Αύγουστος 2015 Ολλανδίας. έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο ' η ζωή είναι ωραία'.....αύριο τηλέφωνο στη procordia να έρθουν να παραλάβουν....περαστικά μας Έχω ακριβώς το ίδιο.... Μέχρι τώρα όλα καλά.... Για να δούμε Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 alanon... επιβεβαιωνομαι οτι και στην 508 υπαρχει προβλημα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 alanon... επιβεβαιωνομαι οτι και στην 508 υπαρχει προβλημα!!! Σωστά.... Μάλιστα η τελευταία ενημέρωση που έχω λέει και πολύ μέτα δυστυχώς... Ίσως και 511!!! Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 μακαρι φιλε μου να μην ειναι,εδωσα τοσα λεφτα να το παρω το ατιμο πριν πεσει η τιμη του να το κανω δωρο στην κοπελα μου και προβληματιζομαι λιγο αλλα αφου υπαρχει η εγγυση ειμαι ηρεμος!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 μακαρι φιλε μου να μην ειναι,εδωσα τοσα λεφτα να το παρω το ατιμο πριν πεσει η τιμη του να το κανω δωρο στην κοπελα μου και προβληματιζομαι λιγο αλλα αφου υπαρχει η εγγυση ειμαι ηρεμος!!! Εντάξει και να κάτσει η στραβή θα μας το φτιάξουν.... Μόνο η ταλαιπωρία.... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Να ρωτησω βρε παιδια κατι: σε ποσο καιρο μπορει να το παρουσιασει το προβλημα;Υπαρχει περιπτωση να το κανει κ μετα την εγγυηση των 2 χρονων; Η τους πρωτους μηνες θα δειξει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Γεια σας κ απο μενα.πηρα το κινητο πριν 2 βδομαδες με το που το ανοιξα εκανε την ενημερωση στην 6 ολα καλα σημερα ομως μου εχει σβησει 4-5φορες σε διαστημα 2 ωρων του εκανα επαναφορα εργοστ.ρυθμ κ παλι το ιδιο σβηνει κ πρεπει να βγαλω την μπαταρια κ να την ξαναβαλω για να ανοιξει ειναι παρτιδα 507 να εχω το γνωστο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μόλις πήρα τηλέφωνο σε ένα skroutzoμαγαζο να ρωτήσω για imei και παρτίδα και μου είπαν οτι είναι αδύνατο να μου δώσουν αυτή την πληροφορία από το eshop. Πρέπει να περάσω από το κατάστημα. Δηλαδή εμείς απο επαρχεία είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε γουρούνι στο σακί? Και σε εμενα φιλε μου αυτο ακριβως μου ειπαν απο μαγαζι.Δεν δινουν το imei.Δε μπορω να το καταλαβω αυτο.Τι φοβουνται...Να παρω το καραβι να περασω στερια για να παω να δω το imei...Και τελικα βρηκα μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση.Αυτοι χασανε και γλυτωσα εγω 50 ευρω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και σε εμενα φιλε μου αυτο ακριβως μου ειπαν απο μαγαζι.Δεν δινουν το imei.Δε μπορω να το καταλαβω αυτο.Τι φοβουνται...Να παρω το καραβι να περασω στερια για να παω να δω το imei...Και τελικα βρηκα μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση.Αυτοι χασανε και γλυτωσα εγω 50 ευρω. Στα μεταχειρισμένα... καλό είναι πριν την αγορά να ρωτάτε αν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader, γιατί αν ναι... είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το προβλημα τελικα υπαρχει μονο στην 6? Αν γυρισω σε λολλιποπ? Ειμαι με 508 nld και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας....παναθεμασε lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το προβλημα τελικα υπαρχει μονο στην 6? Αν γυρισω σε λολλιποπ? Ειμαι με 508 nld και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας....παναθεμασε lg! Εξ όσων έχω καταλάβει, είναι πρόβλημα hardware. Κανείς δε ξέρει πότε θα συμβεί. Εγώ παρακολουθούσα το νήμα πέντε μήνες, χωρίς καμία ένδειξη για παρόμοιο πρόβλημα. Ξαφνικά λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, αφού το είχα προμηθευτεί, άρχισαν οι αναφορές για bootloop. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πάθουν όλες οι συσκευές. Μέχρι τώρα είναι μικρό ποσοστό... Το οποίο όμως είναι αρκετά σημαντικό. Το πρόβλημα μεγαλώνει. Ίσως τελικά είναι καλύτερα να το πάθεις για να τελειώνει και το άγχος Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εχει ακομα 19 μηνες.Για την οθονη προστασια να παρω μεμβρανη η τζαμι;Απο το Σαββατο ερχομαι στην παρεα σας. tempered glass εννοείται. επίσης σιγουρέψου οτι ο προηγούμενος δεν είχε ξεκλείδωτο bootloader γιατί θα έισαι εκτος εγγύησης ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας κ απο μενα.πηρα το κινητο πριν 2 βδομαδες με το που το ανοιξα εκανε την ενημερωση στην 6 ολα καλα σημερα ομως μου εχει σβησει 4-5φορες σε διαστημα 2 ωρων του εκανα επαναφορα εργοστ.ρυθμ κ παλι το ιδιο σβηνει κ πρεπει να βγαλω την μπαταρια κ να την ξαναβαλω για να ανοιξει ειναι παρτιδα 507 να εχω το γνωστο προβλημα; ναι. εφυγες για σερβις, για πιο γρήγορα το πας εσυ. αν δεν έχεις χρόνο πάρε την lg και σου στέλνει δωρεάν κούριερ. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το προβλημα τελικα υπαρχει μονο στην 6? Αν γυρισω σε λολλιποπ? Ειμαι με 508 nld και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας....παναθεμασε lg! το επαθα και εγώ στην 6.0. Μέχρι τότε το κινητό πήγενε τάπα. μετά το γυρισα πίσω στην 5.1 και δεν φτιάχτηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το προβλημα τελικα υπαρχει μονο στην 6? Αν γυρισω σε λολλιποπ? Ειμαι με 508 nld και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας....παναθεμασε lg! Όπως ειπώθηκε πρόκειται για hardware πρόβλημα και δεν έχει να κάνει με την έκδοση. Απλά πολλοί το έχουν συνδυάσει έτσι επειδή κάποια στιγμή όπως είναι λογικό αναβαθμίζεις, αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται όταν είναι να εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Στα μεταχειρισμένα... καλό είναι πριν την αγορά να ρωτάτε αν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader, γιατί αν ναι... είναι εκτός εγγύησης. Αυτο δεν το ηξερα...Και εαν γινει παραπλανηση στην ερωτηση τι γινεται;Μπορει να γινει επαναφορα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Αυτο δεν το ηξερα...Και εαν γινει παραπλανηση στην ερωτηση τι γινεται;Μπορει να γινει επαναφορα; Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί τρόπος να ξανακλειδώσει ο bootloader. Αν δεις το κινητό live φαίνεται αν είναι unlocked καθώς με το που ανοίξει και πάει να κάνει boot το τηλέφωνο γράφει πάνω αριστέρα απο το logo της LG "bootloader is unlocked" Edited February 12, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εγώ με 509 πιστεύω να μην έχω πρόβλημα χεχε. Είναι και hardware revision 1.1 όπως γράφει στο κουτί.. Ούτως ή άλλως έχω έτοιμο το Back up κινητό σε περίπτωση "ατυχίας" Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ολα καλα.. μην ανχωνεσται...!! βγαινει κ το g5 σε μια βδομαδα...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anton1s_ Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ....παραδόθηκε πρωί πρωί στη procordia. ανταλλακτικό δεν υπάρχει και όταν ζήτησα μια χρονική εκτίμηση μου είπαν κανά δυο βδομάδες. :w00t::w00t::w00t: και κλασικά μου είπαν ότι αν ήταν ελληνικό θα γινόταν αντικατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts