adversus Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Α δλδ επελεξες χρώμα, φορτιστή ευρωπαϊκό και τα αλλά προεπιλεγμένα τα άφησες οπως ήταν?? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δλδ αν δεν τις επιλεξω τις default επιλογές τους (γτ είναι έξτρα χρέωση) δεν θα έχει προεγκατεστημένο το playstore?? Εσύ τις άφησες τις προεπιλεγμένες?? Τα άλλα τα ξε-τικάρεις για να μην χρεωθείς άδικα. Επιλέγεις μόνο χρώμα και ευρωπαικό φορτιστή ή σε άλλες συσκευές και την έκδοση εαν υπάρχουν διαφορετικές ( άφησε και σημείωμα για τον φορτιστή γιατί 3 φορές ξέχασαν να μου τον βάλουν και μου έστειλαν τώρα 5 μαζί ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παράγγειλα το s6 edge μόλις τώρα... Κ ο Θεός βοηθός! :) Ο πρώτος που παραγγελνω την συγκεκριμένη συσκευή?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Προτείνω το θέμα να μετονομαστεί σε: "αφού το fastcardtech, τελικά, στέλνει ελαττωματικα-πειραγμενα κινητά :cry:, ήρθε η ωρα να γευτουμε και την ποιότητα της after sale υποστήριξης (γιατι την pre sale τη ζησαμε στο πετσι μας :w00t:) και ποσο γρήγορα μπορούμε (ν)α(ν) συνεννοηθούμε μέχρι να μας κάνουν refund!! :X" Αύριο, που λογικά παραλαμβανω, μπαίνω και γω στο club...:worry: @adversus, λες, αν του ψιθυρισω στα Κινέζικα και μου απαντησει, να αρχίσω τα....Γαλλικά? :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 @adversus, λες, αν του ψιθυρισω στα Κινέζικα και μου απαντησει, να αρχίσω τα....Γαλλικά? :lol: :rotfl: :lol: Πρόσεχε μην σου μιλήσει ελληνικά μετά και χειροτερέψει η κατάσταση.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τι του πρωτόκανες? ρουτ? ρομ ποια? θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τίποτα ακόμα, θα του περάσω την παρασκευή custom rom. Θήκη αυτή που είχα βάλει στο θέμα της συσκευής, μία Hybrid Armor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τίποτα ακόμα, θα του περάσω την παρασκευή custom rom. Θήκη αυτή που είχα βάλει στο θέμα της συσκευής, μία Hybrid Armor Τελικα ειναι ολοκαινουριο περα απο το οτι ειναι original δεν μας ειπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εδω βρε εγω το πειραματοζωοοο:lol: Root-twrp recovery-rom και απο χθες βραδυ εχω ενα Note 5 με λιγο edge σε 5,7 ιντσες :) Το τηλεφωνο εγινε πραγματικα απιστευτο με την παραπανω rom, αυτην εδω δλδ http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/kyubi-rom-port-n5-n910f-coj3-v5-t3254964/post63960172#post63960172 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εδω βρε εγω το πειραματοζωοοο:lol: Root-twrp recovery-rom και απο χθες βραδυ εχω ενα Note 5 με λιγο edge σε 5,7 ιντσες :) Το τηλεφωνο εγινε πραγματικα απιστευτο με την παραπανω rom, αυτην εδω δλδ http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/kyubi-rom-port-n5-n910f-coj3-v5-t3254964/post63960172#post63960172 Note 5 με λιγο edge?????:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 έεεετσι...δώσε ελπίδα στο λαό σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Note 5 με λιγο edge?????:lol: Αμε τι σου φαινεται γελοιο? Δουλευει κανονικα με χαδι>>εμφανιζεται η ιδια μπαρα συντομευσεων που υπαρχει στο s6edge+ έεεετσι...δώσε ελπίδα στο λαό σου!!!! Παρελαβε εσυ και θα σε φτιαξω εγω κιμα να φανε κεφτεδακια οι μαιμουδες μας:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έχω ξεκινήσει τα ΝΤΑΟΥΛΟΟΥΝΤΙΑΣΜΑΤΑ και τη μελέτη!!! Root ( http://forum.xda-developers.com/note-4/orig-development/sm-n910-cf-auto-root-t2897428 ) και Recovery ( http://teamw.in/twrp_view_all_devices ) από το θέμα της συσκευής στο myphone? ή Root από κει και Bootloader ( https://mega.nz/#!2ddSxKKD!MWa6fXWA7nP4jYlUF1QvHWTlP7uF1xG5bOmST84CBqQ ) από τη σελίδα που έδωσες? Άλλο είναι το Twrp, άλλο το Cwm και άλλο το bootloader ή τα πρώτα δύο είναι bootloader και το twrp είναι η εξέλιξη του Cwm όπως το καταλαβαίνω (πάνε πολλά χρόνια που σκάλιζα το HD2)? Για modem και kernel που βλέπω είναι νωρίς ακόμα να ρωτήσω....ας αρχίσω με τα βασικά. Έχω μεγαλώσει πολύ για τέτοια κόλπα εγώ τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αμε τι σου φαινεται γελοιο? Δουλευει κανονικα με χαδι>>εμφανιζεται η ιδια μπαρα συντομευσεων που υπαρχει στο s6edge+ Δεν το ηξερα. Γελασα οπως το εγραψες. :) Το παλικαρι που παρηγγειλε το s6 edge ποσο το βρηκε; 376? To απλο στα 314 το βλεπω. Μπαα μονο το νοτελι λεει αντε και το lg g4. Τι λετε και εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σωστός, αυτά τα δύο είναι τα "λαβράκια"...;) Άντε να κοιτούσες και το Galaxy s5 στα 180 για πιο "φθηνά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σωστός, αυτά τα δύο είναι τα "λαβράκια"...;) Άντε να κοιτούσες και το Galaxy s5 στα 180 για πιο "φθηνά". Και τα HTC M8 & M9 αξιζουν καργα (τα εχω παρει και αυτα) μην βαρατε..:p Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 395 πήγε το s6 edge.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τρεχάτε Χριστιανοί (και μη)...γύρω στα 260 έχει το original ολοκαίνουριο νοτελι στο fct...:D Μόλις παρέλαβα και δυστυχως, μου περίσσεψαν και τόσα τσαμπιά μπανάνες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τρεχάτε Χριστιανοί (και μη)...γύρω στα 260 έχει το original ολοκαίνουριο νοτελι στο fct...:D Μόλις παρέλαβα και δυστυχως, μου περίσσεψαν και τόσα τσαμπιά μπανάνες! :lol: Oυτε refubrished ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Νο way... Μυρίζει μόνο καινουργιλα!!!! :lol::rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εμένα πάντως μύριζε σαν το κολατσιό του κινέζου σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τρεχάτε Χριστιανοί (και μη)...γύρω στα 260 έχει το original ολοκαίνουριο νοτελι στο fct...:D Μόλις παρέλαβα και δυστυχως, μου περίσσεψαν και τόσα τσαμπιά μπανάνες! :lol: Οι μπανάνες είναι οριτζιναλ ή τίποτα μασημένες απο μαιμουδες;; Καλοριζικοοο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παρελαβα f500.Το κουτι εγραφε g4 dual-LTE και δεν ηταν σφραγισμενο. Ο φορτιστης ειχε κατι ψιλογρατσουνιες αν τον παρατηρουσες προσεκτικα και δεν καταφερε να φορτισει πληρως τη συσκευη σε διαστημα μερικων ωρων παρολο που ειναι 1.8Α. Χρησιμοποιησα τελικα ενα samsung 1A που φορτιζε πολυ πιο γρηγορα. Εμφανη φθορα υπαρχει στον αισθητηρα laser και πολυ ελαχιστη στο φακο της καμερας εξωτερικα ενω τα ρυθμιστικα εντασης εχουν ενα μικρο τζογο. Δε γνωριζω αν συμβαινει γενικα σε ολα τα καινουρια g4. Η ρομ φαινεται να ειναι καποιου παροχου γιατι κατα την εκκινηση εμφανιζει ενα λογοτυπο U+ ενω υπαρχουν και καμποσες σχετικες εφαρμογες εγκατεστημενες. Κατα τα άλλα ειναι αψογο και δειχνει καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παρελαβα f500.Το κουτι εγραφε g4 dual-LTE και δεν ηταν σφραγισμενο. Ο φορτιστης ειχε κατι ψιλογρατσουνιες αν τον παρατηρουσες προσεκτικα και δεν καταφερε να φορτισει πληρως τη συσκευη σε διαστημα μερικων ωρων παρολο που ειναι 1.8Α. Χρησιμοποιησα τελικα ενα samsung 1A που φορτιζε πολυ πιο γρηγορα. Εμφανη φθορα υπαρχει στον αισθητηρα laser και πολυ ελαχιστη στο φακο της καμερας εξωτερικα ενω τα ρυθμιστικα εντασης εχουν ενα μικρο τζογο. Δε γνωριζω αν συμβαινει γενικα σε ολα τα καινουρια g4. Η ρομ φαινεται να ειναι καποιου παροχου γιατι κατα την εκκινηση εμφανιζει ενα λογοτυπο U+ ενω υπαρχουν και καμποσες σχετικες εφαρμογες εγκατεστημενες. Κατα τα άλλα ειναι αψογο και δειχνει καινουριο. Join the club... New=(used) phones from fct. η καινουργεια ορολογεια της λεξης "καινουργειο τηλ" απο το αγαπημενο μας κινεζομαγαζακι της απατεωνειας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τελικά το δικό μου είναι refurbished 101% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Οι κινεζοι ειναι πονηροι. Δε χαριζουν. Ωστοσο το deal συχνα παραμενει καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts