lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Πιθανολογώ ότι δεν τον βρίσκεις γιατί ψάχνεις σε διαφορετική "μνήμη".. μήπως η φωτογραφία που "τραβάς" βρίσκεται αποθηκευμένη στη συσκευή ενώ ο φάκελος ("άλμπουμ" όπως θες πες το ) βρίσκεται μέσα στην sd card σου; Γιατί σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει -αφού "τραβήξεις" τη φωτογραφία σου επιλέγοντας τη "μετακίνηση"- να επιστρέψεις στην αρχή του μενού και να ψάξεις τον φάκελο που θες να την μετακινήσεις ξεκινώντας την αναζήτησή του μέσα απ' την "sd card". Αν ο φάκελος/άλμπουμ που θες να μεταφέρεις τη φωτογραφία υπάρχει ήδη μέσα στο τηλέφωνό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον "βλέπει" η εφαρμογή. Ψάξε λίγο και θα τον βρεις. :)Σ ευχαριστώ :) Άλλη ερώτηση! Σκέφτομαι να βάλω κάρτα SD γιατί το κινητό μου είναι φουλ και δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα πλέον. Πετάει μήνυμα για μη επαρκή χώρο. Εκτός από mp3 και φωτογραφίες τι άλλο θα μπορώ να περάσω στην κάρτα;; Οι εφαρμογές μπαίνουν στην SD? Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσω αυτά που έχω τώρα για να ανοίξω χώρο γιατί τα χρειάζομαι όλα και σκέφτηκα την SD. Καμία γνώμη; Αν το δει κάποιος σύντομα πείτε μου για να πάω να πάρω σε καμία ώρα που θα βγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σ ευχαριστώ :) Άλλη ερώτηση! Σκέφτομαι να βάλω κάρτα SD γιατί το κινητό μου είναι φουλ και δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα πλέον. Πετάει μήνυμα για μη επαρκή χώρο. Εκτός από mp3 και φωτογραφίες τι άλλο θα μπορώ να περάσω στην κάρτα;; Οι εφαρμογές μπαίνουν στην SD? Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσω αυτά που έχω τώρα για να ανοίξω χώρο γιατί τα χρειάζομαι όλα και σκέφτηκα την SD. Καμία γνώμη; Αν το δει κάποιος σύντομα πείτε μου για να πάω να πάρω σε καμία ώρα που θα βγω. ναι εννοειται να παρεις sd. μπορεις να περασεις βιντεο,τραγουδια,φωτογραφιες και καποιες εφαρμογες(και ολο και κατι θα ξεχναω). Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) ναι εννοειται να παρεις sd. μπορεις να περασεις βιντεο,τραγουδια,φωτογραφιες και καποιες εφαρμογες(και ολο και κατι θα ξεχναω).Πήγα στον γερμανο και ρώτησα. Έχω μέσα στην συσκευή μόνο 10 φωτογραφίες, 60 τηλεφωνικες επαφές και 6-7 mp3 και μου είπαν ότι δεν αξίζει να πάρω SD γιατί οι εφαρμογές που έχω και μου πιάνουν τον χώρο δεν μεταφέρονται στην κάρτα. Δεν αξίζει λέει να πληρώσεις για SD μόνο για να μεταφέρεις τα mp3 και τις λίγες φωτογραφίες που έχεις. Το πρόβλημα του μη διαθέσιμου χώρου το δημιουργούν οι εφαρμογές οι οποίες δεν μεταφέρονται έτσι κ αλλιώς. Οι μόνες εφαρμογές λέει που πιάνουν πολύ χώρο στην συσκευή και αξίζει να μπουν στην sd λέει είναι το Facebook και το messenger τα οποία και ΔΕΝ έχω καν. Μπαινω από browser. Και τελικά δεν πήρα Είναι η πρώτη 16αρα συσκευή που πήρα και δεν ήξερα τι γίνεται με τις SD. Δεν είχε χρειαστεί ποτέ. Σίγουρα η επόμενη μου συσκευή δεν θα είναι 16ρα... Είναι ίσως το μόνο μείον που έχει η συσκευή Edited September 28, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Μεταφέρονται εφαρμογές αλλά όχι όλες και όχι ολόκληρο το μέγεθός τους. Το έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Μεταφέρονται εφαρμογές αλλά όχι όλες και όχι ολόκληρο το μέγεθός τους. Το έχω κάνει.Ίσως... Δεν ξέρω.. Σας λέω ότι μου ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 επισης αμα το κινητο ειναι φουλ, δεν αξιζει να παρεις Sd για φωτογραφιες-video? γιατι αμα θες να βγαλεις και δεν εχεις χωρο , δεν θα μπορεις. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 επισης αμα το κινητο ειναι φουλ, δεν αξιζει να παρεις Sd για φωτογραφιες-video? γιατι αμα θες να βγαλεις και δεν εχεις χωρο , δεν θα μπορεις.Έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Τώρα έχω περίπου 20 φωτογραφιες μέσα και όταν θέλω να τραβήξω κ άλλες βγάζω 5-6 φωτογραφιες και αμέσως τις στέλνω στο Google drive και της σβήνω από την συσκευή για να μπορώ να τραβήξω άλλες. Οπότε μόνο για τις φωτογραφίες το θεώρησα κάπως χαζό να πληρώσω SD. Με βοηθάει πολύ το drive γεννικα. Τα βίντεο που τραβάω δεν είναι ποτέ πάνω από 1 με 2 λεπτά και φεύγουν κ αυτά για το drive αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Τώρα έχω περίπου 20 φωτογραφιες μέσα και όταν θέλω να τραβήξω κ άλλες βγάζω 5-6 φωτογραφιες και αμέσως τις στέλνω στο Google drive και της σβήνω από την συσκευή για να μπορώ να τραβήξω άλλες. Οπότε μόνο για τις φωτογραφίες το θεώρησα κάπως χαζό να πληρώσω SD. Με βοηθάει πολύ το drive γεννικα. Τα βίντεο που τραβάω δεν είναι ποτέ πάνω από 1 με 2 λεπτά και φεύγουν κ αυτά για το drive αμέσως. ΠΑντως και το να στελνεις ολο το υλικο σου στο cloud και να μην το εχεις αμεσα διαθεσιμο θεωρω οτι ειναι κριμα. Ειδικα οταν εχεις την επιλογη της SD. για μενα χτυπα μια 64αρα, 30-40 ευρω κανει μια καλη, σιγα το ποσο, και σιγουρα θα την ευχαριστηθεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Τώρα έχω περίπου 20 φωτογραφιες μέσα και όταν θέλω να τραβήξω κ άλλες βγάζω 5-6 φωτογραφιες και αμέσως τις στέλνω στο Google drive και της σβήνω από την συσκευή για να μπορώ να τραβήξω άλλες. Οπότε μόνο για τις φωτογραφίες το θεώρησα κάπως χαζό να πληρώσω SD. Με βοηθάει πολύ το drive γεννικα. Τα βίντεο που τραβάω δεν είναι ποτέ πάνω από 1 με 2 λεπτά και φεύγουν κ αυτά για το drive αμέσως. ναι καταλαβα. παντως γνωμη μου ειναι οτι αξιζει να επενδυσεις σε μια sd ;) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως... Δεν ξέρω.. Σας λέω ότι μου ειπαν. Μεταφέρετε ένα τμήμα και όχι όλη η εφαρμογή. Για περισσότερα μόνο με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Δε μπορώ να βρω πως μπορώ να επιλέξω ποιες συντομεύσεις θα εμφανίζονται στη notification bar όταν την κατεβάζω μόνο μέχρι τα μισά, εκεί που φαίνονται τα 6 εικονίδια. Android 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 με το που θα τα τραβήξεις δεύτερη φορά για να τα δεις όλα, θα εμφανιστούν πάνω δεξιά τρεις τελείες. τις πατάς και επιλεγείς είτε το "πλέγμα κουμπιών" είτε το ¨σειρά κουμπιών" και το φτιάχνεις όπως θέλεις. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδες καλημέρα, μου βγαζει 3-4 φορές τη μερα το μνμ "memory usage too high" και μου ζητάει να σβήσω εφαρμογές. Σε περιπτώσεις κιολας που μπορει να τρέχει μονο μια εφαρμογη αφού τοείχα καθαρίσει πριν.. Τι μπορω να κάνω μου ερχεται να το πετάξω στον τοίχο. Εχει αλλος αυτό το θέμα? νομίζω το παρατήρησα μετα το nougat. Μου έλεγαν πως η samsung εχει θεμα με διαχειριση μνημης αλλα οχι κ ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Βγήκε αναβάθμιση. Bug ήταν. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 δεν εχω λαβει κατι ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ παιδιά.Εχω το j7 2017.Εκανα κόντρα στην ΚΆΜΕΡΑ με το Α5 2016 του αδερφού μου χθεΣ βράδυ και σήμερα πρωί.Εφαγα ήτα χοντρη...Το Α5 ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΠΟΙΟ ποιοτικό φακό,σε συνδιασμο με τον σταθεροποίητη έχει επιδοσεις περσινης ναυαρχιδας. Γι'αυτό το αφαιρεσαν από το Α5 2017 ΤΟ οπτικο να μεγαλωσουν χάσμα με τα πανάκριβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Συγγνώμη για το διπλό μήνυμα.Αυτο όμως είναι ενδιαφέρον.... https://gr.gizchina.com/2017/10/14/samsung-galaxy-a5-2016-update-available/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μου ήρθε χθες ενημέρωση λογισμικού αλλά δεν την έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 ''που διορθώνει πάνω από 215 ευπάθειες του λειτουργικού και 6 exploits αποκλειστικά για το UI της Samsung. Παράλληλα, η αναβάθμιση φέρνει το security update patch του Οκτωβρίου, ενώ συνοδεύεται από bug fixes και βελτιώσεις στην κάμερα και την ένταση του ήχου της συσκευής'' και ολλα αυτα με 34mb ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 I don't know.... Γενικά δεν τα πάω καλά με τα updates λογισμικού. Τα αποφεύγω γιατί δεν θέλω να αναγκαστώ να γυρίσω το κινητό εργοστασιακες ρυθμίσεις αν κάτι δεν "κάτσει" σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Απλη ενημερωση ασφαλειας ειναι. Δεν χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σήμερα παρόλο που έχω τζάμι προστασίας μου έπεσε και έσπασε η οθόνη ενώ το Τζαμι δεν έπαθε τίποτα τώρα η εγγύηση νομίζω δεν καλύπτει η αντικατάσταση οθόνης πάει γύρω στα 140 ευρώ δεν ξέρω τι να κάνω αξίζει να τα δώσω η να πάρω το α5 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλημέρα. Να πας στα μαγαζάκια στην Πανεπιστημίου και να πάρεις μεταχειρα ΈΝΑ ίδιο του 16.160 ΕΥΡΏ ΒΡΉΚΑ ένα λευκό 4 τέταρτος μήνας του 17.Αν πας στο Α5 ΤΟΥ 2017 θα θυσιαστεί ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.Το καινούργιο μοντέλο πάσχει σε αυτόν τον τομέα....γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Σήμερα παρόλο που έχω τζάμι προστασίας μου έπεσε και έσπασε η οθόνη ενώ το Τζαμι δεν έπαθε τίποτα τώρα η εγγύηση νομίζω δεν καλύπτει η αντικατάσταση οθόνης πάει γύρω στα 140 ευρώ δεν ξέρω τι να κάνω αξίζει να τα δώσω η να πάρω το α5 2017 Αν πιάνουν τα χέρια σου με 30 ευρώ το κάνεις μόνος σου , έχει στο ebay ανταλλακτικά , αν θες μπορείς να ψάξεις και στο car.gr έχει πολλά μεταχειρισμένα Α5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ποιά είναι η καλύτερη official rom για τη συσκευή? 6 ή 7? Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts