Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δε τη διέγραψε.

Υπάρχει πάλι.

Μάλλον πρέπει να κάνω επαναφορά δεδομένων που τα διαγραφει όλα όπως λέει; ;;

Είναι η πιο κάτω επιλογή ;

Αυτό να κάνω;

Ναι. Αλλά μετά πρέπει να το ξανα στήσεις από την αρχή. Δηλαδή να ξανα περάσεις εφαρμογές κ.λ.π γιαυτό κάνε πρώτο ένα backup

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, με ODIN. Πρώτα την ROM και μετά καπάκι custom recovery και SU και μετά το έκανα boot.

Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα (από πριν) στην χρήση.

Τώρα κατεβάζω να δοκιμάσω την Γερμανική A510FXXU2BPH3 - A510FOXA2BPH2

Ναι νομίζω και εγώ ότι πέφτει πιο γρήγορα!!!

Ακόμα όπως έχω προαναφέρει το ράδιο το χάλασαν σε ποιότητα ήχου και η ένταση του έχει πέσει δεν είναι όπως πριν, τα ίδια μου έλεγε χθες και ένας φίλος μου με το ίδιο κινητό.

Παλιότερα είχα περάσει την 6αρα όταν είχε πρωτοβγεί η ρωσική δοκιμαστικά και ξανά γύρισα σε lollipop μέσα σε δύο μέρες!!!

Την κρατάω τώρα (Αυστριακή φοράω) διότι κάνω δοκιμές στην κάμερα, που με ενδιαφέρει παρά πολύ.

Έχω λοιπόν δει βελτίωση στην κάμερα, αν και ακόμα το τεστάρω, προσπαθώ να φωτογραφίζω ίδια μέρη με ίδιες συνθήκες και συγκρίνω.

Ειδικά στις νυχτερινές λήψεις έχω δει μεγάλη βελτίωση. Το δουλεύω στο manual με 400 ISO και matrix, φωτογραφίζω από πλατεία Θησείου Ακρόπολη και σχεδόν με δυσκολία διακρίνεις pixels, ενώ πριν ήταν φουλ. Όπως και λιγότερο θολά εν κινήσει πρόσωπα.

Και γενικότερα πιο καθαρές φωτογραφίες. Μάλλον αύξησαν την ταχύτητα κλείστρου.

Είδομεν!!!!!!!

Edited by pasgr

Τα παιδια που γραφουν οτι η 6αρα τρωει μαλλον πιο πολυ μπαταρια,,, εχουν καταλαβει ποιος τη τρωει περισσοτερο τωρα ?

Η οθονη ,τα παιχνιδια;;

Βγαζει λιγοτερη ωρα η οθονη πλεον ?

Τα παιδια που γραφουν οτι η 6αρα τρωει μαλλον πιο πολυ μπαταρια,,, εχουν καταλαβει ποιος τη τρωει περισσοτερο τωρα ?

Η οθονη ,τα παιχνιδια;;

Ναι παρατήρησα λιγότερη ώρα οθόνης θα το ξανά ελέγξω....

Δε ξερω ποσο εβγαζε η γυναικα μου με την 5αρα παντως με την 6αρα βγαζει 1 ημερα και 15 ωρες περιπου συνολο και σε οθονη βγαζει 6 με 6:30 ωρες!

Η οθονη ,τα παιχνιδια;;

η οθονη 1000%. το θεμα ειναι μπορουμε να κανουμε κατι η......?

Αν κάποιος κάνει δοκιμές και σε άλλη rom ή φοράει κάποια rom που τα πάει καλύτερα με την μπαταρία ας μας ενημερώσει και τους υπόλοιπους !!!!

Γεια σας. Εχω το α5 2016 εδω και μια βδομαδα κι εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινω στο messenger μου γραφει για αρκετη ωρα αναμονη για δικτυο και μετα συνδεεται. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει? Προβλημα με το ιντερνετ δεν εχω παντως καθως απο αλλα κινητα που εχω δοκιμασει συνδεονται κανονικα.

Γεια σας. Εχω το α5 2016 εδω και μια βδομαδα κι εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινω στο messenger μου γραφει για αρκετη ωρα αναμονη για δικτυο και μετα συνδεεται. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει? Προβλημα με το ιντερνετ δεν εχω παντως καθως απο αλλα κινητα που εχω δοκιμασει συνδεονται κανονικα.

βαλε το στις εξαιρεσεις απο τη βελτιστοποιηση, θεωρω πως στο κοβει μολις κλεισεις οθονη και συνδεεται αφου το ανοιξεις. Εκτος αν δεν εχεις τετοιο θεμα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές. Εσείς τις κάνετε όλες τις εφαρμογές σας πάντα ενημέρωση? Ρωτάω γιατί μου έρχονται συνέχεια μηνύματα να κάνω ενημέρωση και σκέφτομαι ότι αν κάνω συνέχεια ενημερωση δεν θα μου γεμίσει την χωρητικότητα του τηλεφώνου μου ??? Και επίσης χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε ενημέρωση σε όλες τις εφαρμογές? Επίσης αν κάνω τελικά την αναβάθμιση σε marshmallow οι φωτογραφίες που έχω μέσα χάνονται?

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές. Εσείς τις κάνετε όλες τις εφαρμογές σας πάντα ενημέρωση? Ρωτάω γιατί μου έρχονται συνέχεια μηνύματα να κάνω ενημέρωση και σκέφτομαι ότι αν κάνω συνέχεια ενημερωση δεν θα μου γεμίσει την χωρητικότητα του τηλεφώνου μου ??? Και επίσης χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε ενημέρωση σε όλες τις εφαρμογές? Επίσης αν κάνω τελικά την αναβάθμιση σε marshmallow οι φωτογραφίες που έχω μέσα χάνονται?
Όποια εφαρμογή θέλεις μπορείς να την κάνεις αναβάθμιση, αν δε θέλεις μη την κάνεις, δε θα γίνει κάτι. Επίσης δε γεμίζει ο χώρος που ρωτάς, κάθε update εφαρμογής αντικαθιστά την ήδη υπάρχουσα. Στο τελευταίο που ρωτάς, όχι δε θα χαθούν.

Βασικά όταν κάνεις update σε μια εφαρμογή αυτή μεγαλώνει σε μέγεθος γιατί ο προγραμματιστης όλο και κάτι προσθετη

Μόλις έκανα αναβάθμιση σε marshmallow και παρατηρώ πως στο viber όταν έρχεται μήνυμα δεν έχει πλέον ήχο και έχει μόνο δόνηση. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ήχο?

βαλε το στις εξαιρεσεις απο τη βελτιστοποιηση, θεωρω πως στο κοβει μολις κλεισεις οθονη και συνδεεται αφου το ανοιξεις. Εκτος αν δεν εχεις τετοιο θεμα..

Μολις παρατηρησα πωσ οταν μπαινω στο facebook και θελω πχ να τσεκαρω μια σελιδα η ενα προφιλ μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση ενω την αρχικη μου την ανανεωνει κανονικα. Τι ειναι παλι αυτο?

Εχω παρει πολλες θηκες αλλα η μονη που δεν χαλαει την εμφανιση του κινητου ειναι η παρακατω....

http://m.ebay.com/itm/391396356869?_mwBanner=1

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά όταν κάνεις update σε μια εφαρμογή αυτή μεγαλώνει σε μέγεθος γιατί ο προγραμματιστης όλο και κάτι προσθετη

Το να αλλάξει το μέγεθος της κάτι kb συνήθως, δε λέει κάτι και δεν είναι άξιο λόγου. Επίσης μη θεωρείς δεδομένο ότι κάποια εφαρμογή μετά από update θα μεγαλώσει σε μέγεθος, πολλές φορές μικραίνει αλλά όπως έγραψα πριν, τα μεγέθη που αλλάζουν κατά τα updates δεν είναι άξια συζήτησης.

Μολις παρατηρησα πωσ οταν μπαινω στο facebook και θελω πχ να τσεκαρω μια σελιδα η ενα προφιλ μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση ενω την αρχικη μου την ανανεωνει κανονικα. Τι ειναι παλι αυτο?

Βγάλε εξοικονόμηση και κλείσε fb από το αριστερό κουμπί να το ξανά τρέξεις και θα παίξει. Η 6άρα είναι έτσι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δε ξερω ποσο εβγαζε η γυναικα μου με την 5αρα παντως με την 6αρα βγαζει 1 ημερα και 15 ωρες περιπου συνολο και σε οθονη βγαζει 6 με 6:30 ωρες!

Ναι περίπου τόσο βγάζει!!!

Υπάρχει κάποιος με 5αρα να μας πει πόσο βγάζει?

Ναι περίπου τόσο βγάζει!!!

Υπάρχει κάποιος με 5αρα να μας πει πόσο βγάζει?

Ε ποσο παραπανω απο 6 ωρες οθονη να ζητησει καποιος δηλαδη ?

Μονο το G2 εβγαζε 7ωρα σε εποχη Jelly Bean!

Εγώ έκανα τη βλακεία και κατέβασα την 6 (την οποια δε θελω να βαλω)οπότε τώρα όλο πετάει μηνύματα για εγκατάσταση. Κοίταξα στα αρχεία μήπως βρω να τη σβήσω αλλά τζίφος. Καμία ιδέα ?

:cool:

Εγω δεν εχω παρατηρησει διαφορα στην μπαταρια με την μαρς.

γεια σας από ένα νέο μέλος.

Η δικιά μου παρατήρηση όσον αφορά την απόδοση μετά την αναβάθμιση σε 6, είναι ότι η μπαταρία κρατάει αισθητά αρκετά παραπάνω. Οι εφαρμογές έτσι και αλλιώς δεν είχαν καμία καθυστέρηση.

Και μια ερώτηση: Βάζοντας τον κωδικό *#0*# στο sensor εμφανίζεται το Gyroscope που μάλιστα περνάει και το self test!

Υπάρχει καμιά περίπτωση να έχει γυροσκόπιο και να είναι 'κάπως' κλειδωμένο; Γιατί από καμία εφαρμογή VR δεν αναγνωρίζει.

Υπάρχει καμιά περίπτωση να έχει γυροσκόπιο και να είναι 'κάπως' κλειδωμένο; Γιατί από καμία εφαρμογή VR δεν αναγνωρίζει.

Δεν εχει γυροσκοπιο.

Χτες και σήμερα δύο περιστατικά με χάλασαν πολύ.

1)χτες είχα συνδέσει μέσω Bluetooth το κινητό στο αμάξι και είχα Google maps. Δέχτηκα κλήση και παράλληλα με τη φωνή άκουγα και τη καθοδηγη!

2)πριν λίγο άκουγα μουσική από εφαρμογή. Σταματησε γιατί είχα κλήση και όταν το σήκωσα εκπληκτη άκουγα και το συνομιλητη και το ραδιόφωνο!!!!

Συνηθισμένη από το iPhone έμεινα μακακας που λένε. Κατά τη κλήση πάτησα το πίσω και το κεντρικό για να μπω στην εφαρμογή να τη σβήσω αλλά δε γινόταν. Αναγκάστηκα να κλείσω την κλήση για να κλείσω την εφαρμογή και να πάρω πίσω...

Υπάρχει κάποια ρύθμιση πάνω σ αυτό ή είναι ένα πολύ αρνητικό του Android; ;;;

:cool:

Χτες και σήμερα δύο περιστατικά με χάλασαν πολύ.

1)χτες είχα συνδέσει μέσω Bluetooth το κινητό στο αμάξι και είχα Google maps. Δέχτηκα κλήση και παράλληλα με τη φωνή άκουγα και τη καθοδηγη!

2)πριν λίγο άκουγα μουσική από εφαρμογή. Σταματησε γιατί είχα κλήση και όταν το σήκωσα εκπληκτη άκουγα και το συνομιλητη και το ραδιόφωνο!!!!

Συνηθισμένη από το iPhone έμεινα μακακας που λένε. Κατά τη κλήση πάτησα το πίσω και το κεντρικό για να μπω στην εφαρμογή να τη σβήσω αλλά δε γινόταν. Αναγκάστηκα να κλείσω την κλήση για να κλείσω την εφαρμογή και να πάρω πίσω...

Υπάρχει κάποια ρύθμιση πάνω σ αυτό ή είναι ένα πολύ αρνητικό του Android; ;;;

Έκανα τη δοκιμή και με ραδιόφωνο και με mp3 , εντάξει δούλεψε η κλήση που έγινε με το κινητό της γυναίκας μου.

Το Bluetooth δε το δοκίμασα.

Ποιο αντροιτ έχεις τώρα, έβαλες τηνέα 6 άρα; ;

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)