GMF80 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ναι. http://m.ebay.com/itm/Nillkin-Nature-Series-Transparent-Flexi-Case-for-Samsung-Galaxy-A5-2016-Clear-/162015714163?hash=item25b8e39b73:g:DX0AAOSwiYFXJSYv Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Ναι. http://m.ebay.com/itm/Nillkin-Nature-Series-Transparent-Flexi-Case-for-Samsung-Galaxy-A5-2016-Clear-/162015714163?hash=item25b8e39b73:g:DX0AAOSwiYFXJSYv Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok σε ευχαριστώ, θα κάνω μία βόλτα από Αιγάλεω και θα την ''τσιμπήσω'' Και από τιμή; Edited May 6, 2016 by SP71 EDIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Payback Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Η χώρα προέλευσης των εκάστοτε καταστημάτων που εισάγουν είναι τυχαία ή ένα κατάστημα πχ τα εισάγει πάντα από μία συγκεκριμένη χώρα; Ξέρετε από που εισάγουν Kaizerstore και Citisshop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Η χώρα προέλευσης των εκάστοτε καταστημάτων που εισάγουν είναι τυχαία ή ένα κατάστημα πχ τα εισάγει πάντα από μία συγκεκριμένη χώρα; Ξέρετε από που εισάγουν Kaizerstore και Citisshop; Citisshop που πήρα είναι Πολωνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ok σε ευχαριστώ, θα κάνω μία βόλτα από Αιγάλεω και θα την ''τσιμπήσω'' Και από τιμή; 12 e την εχουν Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 4g =Lte. Το ίδιο είναι, μονο και μονο απο την ταχύτητα θα έπρεπε να το καταλάβεις. Το LTE+ είναι το 4G+, υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες από το απλό 4G.Το Α5 υποστηρίζει κανονικά το 4G. Εκανα speedtest μαζι με το κολληταρι μου που εχει το s7. Ημασταν μαζι στο ιδιο σημειο και το καναμε ταυτοχρονα. εμενα επιασε οπως ειδατε 75 και του φιλου μου 151 !!! Εμενα ελεγε επανω LTE+ ενω σε αυτον 4G+ Αρα καποια διαφορα πρεπει να υπαρχει, αλλιως γιατι δεν ελεγε και εκεινου LTE+ η και εμενα 4G+ ? 2πλασια διαφορα στην ταχύτητα παντως. οχι οτι με χαλασε το 75 απλα θα ηθελα να ξερω τι παιζει. Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Γιατί το Α5 δεν υποστηρίζει την ταχύτητα του 4g+ (εκτός του dual sim) , αλλά λειτουργεί κανονικά σαν είναι σε 4g.To 4g το υποστηρίζει πλήρως μην αγχώνεσαι. Edited May 6, 2016 by spiv4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzastin007 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν στο Α5 2016, υπάρχει ήδη προστατευτικό tempered glass στη συσκευή ή πρέπει να προσθέσω ? Εχει βαλει κανεις και αν (Ναι), ειναι ευκολο ή δυσκολο να την βαλει καποιος ? Και γενικα αξιζει να την βαλω ,για προστασια οθονης ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν στο Α5 2016, υπάρχει ήδη προστατευτικό tempered glass στη συσκευή ή πρέπει να προσθέσω ? Εχει βαλει κανεις και αν (Ναι), ειναι ευκολο ή δυσκολο να την βαλει καποιος ? Και γενικα αξιζει να την βαλω ,για προστασια οθονης ? Ευχαριστω. σε καμία συσκευή δεν υπάρχει προεγκατεστημένο glass νομίζω, κάποιες έχουν απλή ζελατίνα. Ειναι πανεύκολο λιγη συγκέντρωση θέλει, δες μερικά βιντεακια στο youtube με τεχνικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πηρα update σημερα με καποιες βελτιωσεις ασφαλειας και διαχειρισης μνημης. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ξέρουμε αν θα πάρει android 6? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Θα παρει αλλα δεν ξερουμε ποτε ακριβως... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Η οθονη του πως τα πάει στον ήλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εκανα μια μ......ια και διεγραψα εναν φακελο με φωτογραφιες που ειχα. Υπαρχει τροπος επαναφορας; Αν υπαρχει θα ερθουν στην ιδια αναλυση ή σε μικροτερη; Επισης δεν ειμαι root. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειπα να το αναφερω. Καποιες παρατηρησεις απο μενα για την συσκευη. Με το LG G2 που ημουν πριν λιγο καιρο το φορτιζα το βραδυ, εφτανε στο 100% και το πρωι το πολυ να ειχε παει στο 99%. Με το Α5 χθες το βραδυ πληρης φορτιση και σημερα το πρωι ηταν στο 90%, χωρις να τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο. Αρα για μενα οχι και τοσο καλη μπαταρια. Επισης το εχω εδω και μια εβδομαδα. Απο Θεσσαλονικη, Χανια και Ρεθυμνο που βρεθηκα μεσα σε μια εβδομαδα ποτε δεν ειδα full σημα. Αρα και χειροτερο σημα σε συγκριση παντα με το G2. Συμπερασμα για μενα στα 2 πιο βασικα χαρακτηρηστικα μιας συσκευης υστερει. Που σημαινει οτι δυστυχως αλλα ετσι εχουν τα πραγματα εκανα μια κακη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εκανα μια μ......ια και διεγραψα εναν φακελο με φωτογραφιες που ειχα. Υπαρχει τροπος επαναφορας; Αν υπαρχει θα ερθουν στην ιδια αναλυση ή σε μικροτερη; Επισης δεν ειμαι root. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειπα να το αναφερω. Καποιες παρατηρησεις απο μενα για την συσκευη. Με το LG G2 που ημουν πριν λιγο καιρο το φορτιζα το βραδυ, εφτανε στο 100% και το πρωι το πολυ να ειχε παει στο 99%. Με το Α5 χθες το βραδυ πληρης φορτιση και σημερα το πρωι ηταν στο 90%, χωρις να τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο. Αρα για μενα οχι και τοσο καλη μπαταρια. Επισης το εχω εδω και μια εβδομαδα. Απο Θεσσαλονικη, Χανια και Ρεθυμνο που βρεθηκα μεσα σε μια εβδομαδα ποτε δεν ειδα full σημα. Αρα και χειροτερο σημα σε συγκριση παντα με το G2. Συμπερασμα για μενα στα 2 πιο βασικα χαρακτηρηστικα μιας συσκευης υστερει. Που σημαινει οτι δυστυχως αλλα ετσι εχουν τα πραγματα εκανα μια κακη αγορα. Το τελευταίο διάστημα έχανα ακόμα και με την παλιά μου μπαταρία, 1-2% μπαταρία. Με την καινούργια όμως κάποιες μέρες χάνω παραπάνω αλλά κάτι παίζει με κάποιες εφαρμογές..... Επίσης η αυτονομία δεν είναι μόνο στην αναμονή αλλά και στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εγω οπως το αφηνω το βραδυ ετσι το βρισκω το πρωι. Αντε να πεσει σπανια 1%. (Σε λειτουργια πτησης). Οσο για την οθονη στον ηλιο μια χαρα τα παει σε αυτοματη φωτεινοτητα. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εκανα μια μ......ια και διεγραψα εναν φακελο με φωτογραφιες που ειχα. Υπαρχει τροπος επαναφορας; Αν υπαρχει θα ερθουν στην ιδια αναλυση ή σε μικροτερη; Επισης δεν ειμαι root. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειπα να το αναφερω. Καποιες παρατηρησεις απο μενα για την συσκευη. Με το LG G2 που ημουν πριν λιγο καιρο το φορτιζα το βραδυ, εφτανε στο 100% και το πρωι το πολυ να ειχε παει στο 99%. Με το Α5 χθες το βραδυ πληρης φορτιση και σημερα το πρωι ηταν στο 90%, χωρις να τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο. Αρα για μενα οχι και τοσο καλη μπαταρια. Επισης το εχω εδω και μια εβδομαδα. Απο Θεσσαλονικη, Χανια και Ρεθυμνο που βρεθηκα μεσα σε μια εβδομαδα ποτε δεν ειδα full σημα. Αρα και χειροτερο σημα σε συγκριση παντα με το G2. Συμπερασμα για μενα στα 2 πιο βασικα χαρακτηρηστικα μιας συσκευης υστερει. Που σημαινει οτι δυστυχως αλλα ετσι εχουν τα πραγματα εκανα μια κακη αγορα. Για τις φώτο, δες αν είναι στο onedrive. Για την μπαταρία, clear cache και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Για τις φώτο, δες αν είναι στο onedrive. Για την μπαταρία, clear cache και reboot. Δυστυχώς δεν είναι στο OneDrive οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δυστυχώς δεν είναι στο OneDrive οι φωτογραφίες. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για εφαρμογές όπου μπορείς να κάνεις restore αρχεία που έχεις διαγράψει. Νομίζω ότι δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εχω ενα θεμα με τις επαφες. Συγκεκριμενα δεν μου ενφανιζει στις επαφες τους φιλους του facebook. Πιο συγκεκριμενα στην εμφανιση επαφων δεν εχει καν το facebook αλλα το messenger οπου δεν εμφανιζει κανενα φιλο. Βεβαια στις εφαρμογες facebook και messenger οι φιλοι φαινονται κανονικα. Ο λογος που θελω να εμφανιζονται οι φιλοι του facebook στις επαφες ειναι για να συνδεσω τις επαφες και να συχρονιστουν.. τωρα που το θυμηθηκα στις ρυθμισεις των επαφων στο συγχρονισμο του facebook εμφανιζεται μονο η επικολη για ημερολογιο. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα εχω το g4 και επειδη το σκέφτομαι για αλλαγή μπορει κάποιος να ανεβάσει μια βραδινή φώτο να δοτμε τι μπορει να κάνει; με 3d party Εφαρμογές εχει ρυθμιση κλείστρου; Ευχαριστώ Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εκανα μια μ......ια και διεγραψα εναν φακελο με φωτογραφιες που ειχα. Υπαρχει τροπος επαναφορας; Αν υπαρχει θα ερθουν στην ιδια αναλυση ή σε μικροτερη; Επισης δεν ειμαι root. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειπα να το αναφερω. Καποιες παρατηρησεις απο μενα για την συσκευη. Με το LG G2 που ημουν πριν λιγο καιρο το φορτιζα το βραδυ, εφτανε στο 100% και το πρωι το πολυ να ειχε παει στο 99%. Με το Α5 χθες το βραδυ πληρης φορτιση και σημερα το πρωι ηταν στο 90%, χωρις να τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο. Αρα για μενα οχι και τοσο καλη μπαταρια. Επισης το εχω εδω και μια εβδομαδα. Απο Θεσσαλονικη, Χανια και Ρεθυμνο που βρεθηκα μεσα σε μια εβδομαδα ποτε δεν ειδα full σημα. Αρα και χειροτερο σημα σε συγκριση παντα με το G2. Συμπερασμα για μενα στα 2 πιο βασικα χαρακτηρηστικα μιας συσκευης υστερει. Που σημαινει οτι δυστυχως αλλα ετσι εχουν τα πραγματα εκανα μια κακη αγορα. Εμένα πέφτει 1% όλη τη νύχτα χωρίς λειτουργία πτήσης απλά κλείνω wifi Bluetooth και δεδομένα αν δεν τα κλείσω θα πέσει περίπου 6% οπότε δεν είναι λογικό να χάνεις τόσο μεγάλο ποσοστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εγω αποψε ξεχασα να βαλω λειτουργια πτησης και δεν επεσε καθολου. Wifi και data off βεβαια. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για εφαρμογές όπου μπορείς να κάνεις restore αρχεία που έχεις διαγράψει. Νομίζω ότι δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να είναι root. Κάτι τέτοιες εφαρμογές έψαξα και βρήκα κι εγώ στο store αλλά είναι τελείως παπάς!!! Όταν έκανα το λάθος και διέγραψα τον φάκελο με τις φωτογραφίες κατέβασα κάποιες τέτοιες εφαρμογές, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν κάτι φωτό του viber που είχα στείλει εγώ και αυτές τις "γύρισε" με ανάλυση 400Χ400, οπότε και δεν βλεπόντουσαν. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει καμία "σοβαρή" εφαρμογή που να κάνει όντως δουλειά αλλά όσες κοίταξα είχαν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_PetroSS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ειλικρινά παρακολουθώ τόση ώρα τη συζήτηση περι "βάρους"... τί είναι το τόσο σημαντικό με το "βαρος" ενός κινητού δηλαδή;; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts