Jump to content

TsoYk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TsoYk

  • Ημ. Γέννησης 20/07/1984

TsoYk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περίπτωση με καποιον τροπο να μπορω να βαλω την επιλογη "selected focus" στην μανησια καμερα του κινητου οπως υπαρχει στο s7..
  2. Ανέβασε και καμια φωτο να δουμε και εμεις την διαφορα λιγο ρε φιλε αν σου ειναι ευκολο..
  3. Εκανα speedtest μαζι με το κολληταρι μου που εχει το s7. Ημασταν μαζι στο ιδιο σημειο και το καναμε ταυτοχρονα. εμενα επιασε οπως ειδατε 75 και του φιλου μου 151 !!! Εμενα ελεγε επανω LTE+ ενω σε αυτον 4G+ Αρα καποια διαφορα πρεπει να υπαρχει, αλλιως γιατι δεν ελεγε και εκεινου LTE+ η και εμενα 4G+ ? 2πλασια διαφορα στην ταχύτητα παντως. οχι οτι με χαλασε το 75 απλα θα ηθελα να ξερω τι παιζει.
  4. Κανενας να με ενημερώσει τον ασχετο; :)
  5. Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω! Εχω το Α5 (2016) εδω και μια εβδομαδα.. Ολα πολυ καλα και γενικα ειμαι φουλ ευχαριστιμενος απο την αγορα μου! Εκανα ενα τεστ στην ταχυτητα το μεσημερι για να δω ποσο θα βαρεισει και μου εβγαλε αυτο: http://imgur.com/tsd1S6z http://imgur.com/tsd1S6z Τι παιζει με το LTE+ γιατι δεν ξερω.. Δεν υποστηριζει 4G ; πια η διαφορα κτλπ.. νομιζα οτι υποστηριζει 4G το κινητο! Ευχαριστω.
  6. http://www.doctorandroid.gr/2013/03/android-basics-usage-extraction-of-log-files.html
  7. http://tripoverit.blogspot.gr/2013/09/fix-for-android-phones-running-low-on.html
  8. Μου βγαζει τις τελευταιες μερες στο κινητο "Η Μνημη ειναι σχεδον πληρης" Η μνημη συσκευεις μου δειχνει οτι εχω 143 ΜΒ ελευθερα! Και απο κατω ο Συνολικος χωρος αποθηκευσεις μου διχνει οτι εχω 7.5 GB ελευθερα: Βασικα η Μνημη του κινητου ειναι αλλη απο την χωριτηκοτιτα του κινητου; Δηλαδη η μνημη του κινητου ειναι 1.97 GB και το κινητο εχει και ξεχωριστα αλλα 11.50 GB; Τεσπα, τωρα τι μπορω να κανω εγω για να ελευθερωσω χωρο απο την "μνημη του κινητου"; Φορματ; Γιατι αποτι καταλαβα τα αρχεια (φωτος κτλπ) ειναι στην "Συσκευη αποθηκευσης USB" οπως λεει... Οποτε δεν ξερω τι να διαγραψω... Οι εφαρμογες ειναι 854 ΜΒ... Το αλλο 1 GB τι σκατα ειναι και τι μου προτείνετε να κανω; Ευχαριστω.. :/ Το βρηκα... "A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. That’s it!" Χωρις Εργαστασιακες ρυθμισεις ολα εγιναν οπως πριν!!!!!!!
  9. Ειχα προβλημα με την μπαταρια, εκλεινε το κινητο μου συχνα.. Με τα πολλα εκανα μια αναβαθμιση και παράγγειλα και μια μπαταρια.. Πριν λιγες ωρες πηγα να δω κατι στο κινητο και "κολλησε" .. Δεν εκλεινε με τιποτα και ετσι αναγκάστηκα να βγαλω την μπαταρια.. Τωρα που το φόρτισα και πηγα να το ανοιξω μου βγαζει "Samsyng Galaxy S2" και μενει εκει.. δεν προχωραει ώστε να βαλω το PIN .. τι παιζει τωρα; η μπαταρια θα ερθει κοντα στην παρασκευη.. Το θεμα ειναι θα ξεκολλήσει το κινητο η θα χρειαστει παλι κανα hard reset; Παιζει να δοκιμασω να κανω τιποτα αλλο; (το κινητο παω να το ανοιξω ενώ ειναι συνδεδεμένο με τον φορτιστη.. δηλαδη δεν εχει θεμα οτι δεν αντεχει η μπαταρια.. Και αλλες φορες οταν το ειχα στον φορτιστη κ ακομα και wi-fi να ανοιγα δεν ειχε προβλημα... απλα εκτός φορτιστη δεν αντεχε!)
  10. Μηπως υπαρχει κανενας τροπος για να περασω το Greek WPA Finder ? Το ειχα πριν λιγες μερες, εκανα hard reset και τωρα βλεπω οτι εχει κατεβει απο το Google Play .. Μπορει καποιος να μου το στειλει καπως; η γενικα καποιος να με βοηθησει να το περασω στο κινητο... :worry:
  11. Παιδια ειμαι καινουριος στο θεμα, εχω ενα Galaxy S2, και δεν το ειχα κανει ποτε αναβαθμιση κτλπ.. Πριν λιγες μερες εφαγε κατι κολληματα, δεν εμπαινε στα Μηνυματα, και δεν μπορουσα να διαβασω ουτε να στειλω sms! Νεκροσε κανονικα, εκανα root το κινητο αλλα καταστραφηκε λογικα η database και δεν μπορεσα να κρατησω τα μηνυματα! Τελικα αποφασησα να κανω μια αναβαθμιση μεσω Kies, τωρα εχω "android 4.0.3" .. Για να μην σας κουραζω, εκανα την αναβαθμιση αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα δεν σβηστικε τιποτα μεσα απο το κινητο και τα μηνυματα παλι ειναια νεκρα (ενω μου στελνουν sms και παιρνουν αναφορα στο κινητο μου δεν ερχετε τιποτα..) οταν παταω στο εικονιδιο με τα μηνυματα δεν μπαινει μεσα! βγαζει σφαλμα! Τωρα πρεπει να κανω hard reset (αν το λεω καλα) ;;; Τι πρεπει να κανω για να λειτουργισει ξανα το κινητο μου; αυτα τα kernel firmware κτλπ με μπερδεψαν λιγο.. Πια διαδικασια να ακολουθησω για να γινει "καινουριο" το κινητο και να περασω και την omega που μου αρεσε; 1000 συγνωμη αν σας ζαλισα πραγματικα!
  12. εκδοση android: 2.3.3 εκδοση βασικου φασματος:Ι9100ΧΧΚΕ7 εκδοση kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555 root@DELL101 #2 τι πρεπει να κανω; συγνωμη αλλα δεν εχω ξανακανει.. και κατι τελευταιο, θα χασω τα δεδομενα που εχω μεσα αν ακολουθησω την διαδικασια που θα με πειτε; Ευχαριστω πολυ.. τα κατεβασα ολα αλλα δεν μπορω να βρω το insecure kernel μου.. (XWKF3)
  13. Φιλε μου 1ον ευχαριστω πολυ! 2ον, το εχω κλεισει και το εχω ξανανοιξει πανω απο 5-6 φορες... :( Παιδια καποιος που ξερει.. καιγομαι οποιος με βοηθησει οτι θελει απο μενα.. ειναι πολυ συμαντικα αυτα τα μηνυματα που εχω μεσα και αν τα χασω δεν ξερω τι θα κανω.... Τωρα ειμαι και σε φαση που δεν μπορω ουτε να δεχτω sms γιατι δεν δουλευει τπτ..
  14. Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια!!! Σημερα το πρωι πηγα να στειλω ενα SMS και ξαφνικα δεν μπορουσα να μπω στα μηνυματα.. Μου εβγαζε σφαλμα: "Υπηρξε μη αναμενωμενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα (διαδικασία com.android.mms)." Και φυσικα εκλεινε!!!! Εχω σκασει εχω μεσα μηνύματα που δεν γινεται και δεν θελω να χαθουν με τιποτα!!!!! τωρα δεν μπορω ουτε SMS να λαβω.. δεν λειτουργει καθολου το θεμα.. Ιντερνετ κτλπ λειτουργουν κανονικα.. Εδω και λιγες εβδομαδες ειχα προβλημα με την μπαταρια, εκλεινε γρηγορα το κινητο μου.. Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα; Εψαξα λιγο στο google αλλα επειδη δεν ξερω αγγλικα δεν εβγαλα ακρη. Δεν θελω να χαθουν με τιποτα τα μηνυματα παιδια, σας παρακαλω βοηθηστε με! :(
  15. Παιδια σας παρακαλω χρειαζομαι βοηθεια ειναι ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ για εμενα.. :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353716
×
×
  • Create New...