Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση.

Εχω global stable... αν ξεκλειδωσω και περασω προσωρινα twrp και μπω στο μενου θα μπορεσω να κανω ινσταλλ το ζιπ της snapdragon camera ??

Απο οσο ξερω το προσωρινα ισχυει για μια φορα εφοσον δεν βαλεις μια custom rom. Αν ξαναξεκινησει η miui official ρομ επανερχετε το recovery της miui σωστα??

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φαντάζομαι έχει ερωτηθεί ξανά αλλά ξέρουμε με σιγουριά τι έκδοση android θα είναι;

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Προς το παρον 5.αν κανουν καμια έκπληξη δεν ξέρω αλλα φαντάζομαι θα βγει με 6 πρωτα σε dev

Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση.

Εχω global stable... αν ξεκλειδωσω και περασω προσωρινα twrp και μπω στο μενου θα μπορεσω να κανω ινσταλλ το ζιπ της snapdragon camera ??

Απο οσο ξερω το προσωρινα ισχυει για μια φορα εφοσον δεν βαλεις μια custom rom. Αν ξαναξεκινησει η miui official ρομ επανερχετε το recovery της miui σωστα??

Αν περασεις twrp πως θα ξαναμπεις και θα επανέλθει το παλιο recovery της miui οπως γραφεις δεν γίνεται αυτο λαθος δεν το δοκίμασα αλλα δεν πιστεύω να γίνεται,θα πρεπει να περάσεις με MiFlash ξανα εκ νεου την παλια rom με το recovery της miui αν περασεις twrp η αλλιως μέσω twrp την παλιά ρομ που είχες.

Αλλα αν περάσεις twrp που ειναι recovery εκει μπερδεύεσαι προφανώς, ειναι ενα νεο recovery το twrp, μετα περνας μια ελληνικη dev rom και εισαι οκ,πρεπει να εισαι ροοτ για περασεις την snapdragon camera,εγω εχω ελληνικη dev και ολες οι dev ειναι ρουτ που πρεπει για να εγκαταστήσεις την καμερα μεσω twrp,εγω την περασα προχθές και ειναι πολυ καλή η snapdragon cameraμε πολλές επιλογές.:ninja::ninja:

Δεν ξερω ισως και να επανέρχεται για μια φορα αλλα δεν το νομίζω αφου περνας νεο recovery

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Από ότι θυμάμαι ναι υπάρχει τρόπος να μπουτάρεις σε twrp χωρίς να το περάσεις μόνιμα μέσα στο κινητό, με την χρήση adb ή fastboot εντολών.

Απλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τον τρόπο. Αν αναφέρεσαι σε αυτό ως προσωρινό twrp και έχεις ήδη τον οδηγό/τρόπο για να το κάνεις, τότε ναι μετά την επανεκκίνηση του κινητού έχεις και πάλι το μαμα recovery.

Και ναι λογικά θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις και το snapdragon camera.

Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι root για να το περάσεις όπως λέει ο deni77. Ήταν απαίτηση για μια παλιότερη έκδοση αυτό από όσο ξέρω.

Edit: Με λίγο ψάξιμο είδα ότι ο τρόπος για προσωρινό twrp είναι ο εξής:

1)κατεβάζεις το twrp που θες και περνάς το αρχείο .img στον φάκελο που έχεις και το fastboot.

2)βάζεις το κινητό σε fastboot λειτουργία και τρέχεις και το fastboot στον υπολογιστή από το command line.

3)αφού ελέγξεις αν αναγνωρίζεται σωστά το κινητό με την χρήση της εντολής "fastboot devices" τρέχεις και την εντολή "fastboot boot ονομα_twrp_που_εχεις_κατεβασει"

Αν αναφερόσουν σε αυτό τον τρόπο για να περάσεις προσωρινά το twrp τότε ισχύουν πράγματι όσα έγραψα παραπάνω.

Edited by manoysos1175

Με fastboot flash recovery recovery.img ΄το κάνεις εγκατάσταση και με

fastboot boot recovery.img το τρέχει μόνο από το pc..

Προσοχή με τις official και το twrp..

Επίσης προσοχή με τις νέες ρομ.. Κι άλλος κλείδωσε bootloader σε φλασάρισμα Ελληνικής.

Με fastboot flash recovery recovery.img ΄το κάνεις εγκατάσταση και με

fastboot boot recovery.img το τρέχει μόνο από το pc..

Προσοχή με τις official και το twrp..

Επίσης προσοχή με τις νέες ρομ.. Κι άλλος κλείδωσε bootloader σε φλασάρισμα Ελληνικής.

Πως κλείδωσε με ελληνική; Δεν το έχω ξανακούσει!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πως κλείδωσε με ελληνική; Δεν το έχω ξανακούσει!

Από εδώ και πέρα την κόβω να το ακούμε συχνά..

Από εδώ και πέρα την κόβω να το ακούμε συχνά..

Ναι, τι έγινε και ξαφνικά φλασάροντας ελληνική μπορεί να συμβεί αυτό; Ξεκλειδώνεις, βάζεις twrp μετά ελληνική και κλειδώνει; Ή εάν κάνεις κάτι διαφορετικό;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Με τον έλεγχο που έκανα είδα οτι ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος απο το μαγαζί (vickmall)

Διάβασα πριν οτι αν έχει γίνει με λάθος τρόπο υπάρχει πρόβλημα, τι να κάνω?

http://i67.tinypic.com/34gxe92.jpg

Με τον έλεγχο που έκανα είδα οτι ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος απο το μαγαζί (vickmall)

Διάβασα πριν οτι αν έχει γίνει με λάθος τρόπο υπάρχει πρόβλημα, τι να κάνω?

http://i67.tinypic.com/34gxe92.jpg

Βάζει official rom με miflash σε edl mode.. για να κλειδώσει..

Προτίμησε developer...για να ξανα ξεκλειδωσεις

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, τι έγινε και ξαφνικά φλασάροντας ελληνική μπορεί να συμβεί αυτό; Ξεκλειδώνεις, βάζεις twrp μετά ελληνική και κλειδώνει; Ή εάν κάνεις κάτι διαφορετικό;

Απλά βάζοντας Ελληνική μέσω twrp.. τίποτα άλλο..

Θα το ψάξουμε .. ακόμη δεν ξέρουμε κάτι γτ το κάνει μόνο σε redmi 3 ido

Παιδιά από honorbuy την ευρωπαική αποθήκη έχει πάρει κανείς? με τι rom το στέλνουν? ξεκλείδωτο?

Θέλω το κινητό χωρίς να ασχολούμε πολύ πολύ. Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά.

Μας κάνει νερά το vickmall; Τώρα τελευταία διαβάζω για ξεκλείδωτα και δεν μ' αρέσει! Περιμένω για την αδελφή μου και αναρωτιέμαι εάν δίνουν μεταχειρισμένα ή τι; Εφόσον ζητάς official rom. Πρέπει να κλειδώσεις σίγουρα με κινέζικη official και μετά να περάσεις όποια θες.

@geoanto

Οπότε όταν βάζουμε οποιαδήποτε ρομ ελληνική ή global κλπ πάντα να τσεκάρουμε ξανά μετά εάν είναι κλειδωμένος. Περίεργα πράγματα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά από honorbuy την ευρωπαική αποθήκη έχει πάρει κανείς? με τι rom το στέλνουν? ξεκλείδωτο?

Θέλω το κινητό χωρίς να ασχολούμε πολύ πολύ. Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά.

πήρα λίγο μετά το Πάσχα... αν θυμάμαι καλά το είχαν στείλει με official global, σίγουρα κλειδωμένο

Μας κάνει νερά το vickmall; Τώρα τελευταία διαβάζω για ξεκλείδωτα και δεν μ' αρέσει! Περιμένω για την αδελφή μου και αναρωτιέμαι εάν δίνουν μεταχειρισμένα ή τι; Εφόσον ζητάς official rom. Πρέπει να κλειδώσεις σίγουρα με κινέζικη official και μετά να περάσεις όποια θες.

@geoanto

Οπότε όταν βάζουμε οποιαδήποτε ρομ ελληνική ή global κλπ πάντα να τσεκάρουμε ξανά μετά εάν είναι κλειδωμένος. Περίεργα πράγματα.

όχι μεταχειρισμένα, μην πάμε στο άλλο άκρο, απλά επειδή δεν τους άρεσε αυτό με το κλείδωμα της xiaomi τα κινεζομάγαζα ξεκλειδώνουν τον bootloader με ανεπίσημο τρόπο και από εκεί φαίνεται ότι ξεκινάνε πολλά προβλήματα.

Εγώ πάντως που το πήρα από vickmall κυρίως για την rom (official dev (chi,eng)) και παρέλαβα την 1 Αυγούστου ήταν όπως το ζήτησα και με κανονικά με κλειδωμένο bootloader.

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

πήρα λίγο μετά το Πάσχα... αν θυμάμαι καλά το είχαν στείλει με official global, σίγουρα κλειδωμένο

Οπότε για μένα που δεν θέλω να ασχολούμαι με ρομ και τέτοια θα με καλύψει έτσι? να παίρνει της ενημερώσεις μόνο του με ΟΤΑ θέλω και να δουλεύει απροβλημάτιστα.

Και σε εμένα συσκευή απο 17-7 αποστολή (απο vickmall) που παραλήφθηκε πρόσφατα ήρθε με κλειδωμένο bootloader και China Developer rom (όπως είχα ζητήσει). Σε πρόσφατη επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι έχουν θέμα stock για νέα κομμάτια απο τον "προμηθευτή" και ανάγοντας το πρόβλημα επι τη ρίζα συνεπάγεται

προμηθευτής -> κινεζομάγαζα (π.χ. Vickmall, gearbest) -> καταναλωτής

οπότε, αφού και σε άλλα μαγαζιά (παράδειγμα το gearbest) γίνεται το ίδιο μήπως είναι θέμα οτι έτσι τα αγοράζουν (άλλο αν μετά περνάνε μόνοι τους άλλες rom και ξανακλειδώνουν bootloader); Έτσι θα δικαιολογούταν και το γεγονός παραλαβής απο άλλα καταστήματα με -με unofficial τρόπο, ξεκλείδωτο Bootloader αφού πολάκις αμφιβάλλω αν το gearbest ασχολείται καθόλου με αυτά.

Βασίλης!

Οπότε για μένα που δεν θέλω να ασχολούμαι με ρομ και τέτοια θα με καλύψει έτσι? να παίρνει της ενημερώσεις μόνο του με ΟΤΑ θέλω και να δουλεύει απροβλημάτιστα.

ναι, αν δεν θέλεις λειτουργικό με ελληνικά θα σου κάνει. αλλά καλύτερα να κάνεις και μία ερώτηση, γιατί το δικό μου έμεινε με το μαμίσιο λειτουργικό μερικά λεπτά, ίσα ίσα να περάσω τον mi λογαριασμό και μπορεί να μην θυμάμαι καλά

@geoanto

Εγώ πιστεύω ότι κάποια από αυτά είναι από επιστροφές...

Μπορει πολύ λίγα αλλά είναι .. Ετυχα σε ένα είχε acount μέσα και το στείλαμε πίσω..

Κάνε έλεγχο zaf... παντού και πάντα.

Εγώ πιστεύω ότι κάποια από αυτά είναι από επιστροφές...

Μπορει πολύ λίγα αλλά είναι .. Ετυχα σε ένα είχε acount μέσα και το στείλαμε πίσω..

Κάνε έλεγχο zaf... παντού και πάντα.

Εννοείται geoanto διπλό τσεκάρισμα, απλά το εκθειάζαμε το vickmall αλλά έχω διαβάσει και τέτοιες περιπτώσεις και να κάνει και θέμα για επιστροφή. Δεν λέω ότι ξαφνικά του βάζω μαύρο, απλά ότι για Κίνα ελλοχεύει ο κίνδυνος όσο και αν ακούγεται ένα μαγαζί ότι είναι εξαιρετικό. Βέβαια αξίζει το ρίσκο όταν παίρνεις κινητά σε τιμή χώμα, για τα ελληνικά δεδομένα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εννοείται geoanto διπλό τσεκάρισμα, απλά το εκθειάζαμε το vickmall αλλά έχω διαβάσει και τέτοιες περιπτώσεις και να κάνει και θέμα για επιστροφή. Δεν λέω ότι ξαφνικά του βάζω μαύρο, απλά ότι για Κίνα ελλοχεύει ο κίνδυνος όσο και αν ακούγεται ένα μαγαζί ότι είναι εξαιρετικό. Βέβαια αξίζει το ρίσκο όταν παίρνεις κινητά σε τιμή χώμα, για τα ελληνικά δεδομένα.

Τι να σου πω.. δεν ξέρω...

Και εγώ απο κει ψωνίζω...

Ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος καλύτερα.

Μετα απο αρκετό καιρό χρήση με την Mokee έκανα αλλαγή με την official cm,μια και υπάρχει snapshot version ένας λογος παραπάνω.

Από τα λίγα που έχω δεί,έως τώρα όλα δουλεύουν άψογα.

Βέβαια γενικά συμπεράσματα μετα απο δύο τρείς μέρες.

Ως νέος κάτοχος του κινητού, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες και τους οδηγούς. Το αγόρασα με multi rom και του έχω βάλει global stable 7.3.7.0 όπως ακριβώς λέει ο οδηγός. Χθες ανακάλυψα ότι όταν ενεργοποιώ το WiFi hotspot και το pc συνδέεται κανονικά, δεν έχει πρόσβαση στο Internet το pc ενώ το κινητό είναι οκ. Καμία βοήθεια για το πρόβλημα;

Ως νέος κάτοχος του κινητού, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες και τους οδηγούς. Το αγόρασα με multi rom και του έχω βάλει global stable 7.3.7.0 όπως ακριβώς λέει ο οδηγός. Χθες ανακάλυψα ότι όταν ενεργοποιώ το WiFi hotspot και το pc συνδέεται κανονικά, δεν έχει πρόσβαση στο Internet το pc ενώ το κινητό είναι οκ. Καμία βοήθεια για το πρόβλημα;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14346-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-tethering-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-Xiaomi/