kosmasdel Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το έχει παραλάβει κανείς από Banggood να πει με ποια ρομ το στέλνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 stable miui 8 νομιζω δεν εχει βγει ακομα ... dev θα κατεβασες βαλε ενα scrennshot απο το "σχετικα με το τηλ" είναι η beta έκδοση της stable http://en.miui.com/thread-313692-1-1.html Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το έχει παραλάβει κανείς από Banggood να πει με ποια ρομ το στέλνουν; Και με multi και με global το χω δει.. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι η beta έκδοση της stable http://en.miui.com/thread-313692-1-1.html Είναι η beta έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα σας. Δύο θέματα και έχω. Το ένα είναι όταν είμαι με δεδομένα δε με αφήνει να κατεβαζω αρχεία μέσω του chrome π.χ . ένα PDF.Με WiFi όλα οκ. Κάτι μου πετάει για μία ρύθμιση αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι λέει. Και το 2ο πρόβλημα είναι ότι ο ενσωματωμένος browser δε δουλεύει καθόλου. Μου λεει too many devices are trying to connect. Αυτό με δεδομένα. Με WiFi δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα σας. Δύο θέματα και έχω. Το ένα είναι όταν είμαι με δεδομένα δε με αφήνει να κατεβαζω αρχεία μέσω του chrome π.χ . ένα PDF.Με WiFi όλα οκ. Κάτι μου πετάει για μία ρύθμιση αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι λέει. Και το 2ο πρόβλημα είναι ότι ο ενσωματωμένος browser δε δουλεύει καθόλου. Μου λεει too many devices are trying to connect. Αυτό με δεδομένα. Με WiFi δουλεύει κανονικά. Λες να σε βοηθήσει κανείς αν δεν αναφέρεις σε ποια ρομ είσαι κ αν εχεις ξεκλειδώσει; Υπάρχει ενεργό το όριο δεδομένων προφανώς και στο κάνει αυτό.. Ψάξε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εντωμεταξυ μου φαινεται οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα ρε γμτ. Οχι σε background (αυτες τις ρυθμισεις τις βρηκα) αλλα σε foreground, ανοιγω 2 σελιδες στο Chrome πχ και εχουν φυγει 10mb, ειμαι σιγουρος οτι δεν εφευγαν τοσο πολλα στο παλιο μου κινητο. Κατι μου ειπε ενας φιλος για ενα option να μπαινει παντα στις mobile εκδοσεις σελιδων αλλα δεν το βρηκα πουθενα (δεν ξερω αν θα το λυσει το θεμα, δοκιμαζω πραγματα), εχει κανεις καμια ιδεα? Αγγλοκινεζικη Stable 7.5.2.0 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Λες να σε βοηθήσει κανείς αν δεν αναφέρεις σε ποια ρομ είσαι κ αν εχεις ξεκλειδώσει; Υπάρχει ενεργό το όριο δεδομένων προφανώς και στο κάνει αυτό.. Ψάξε λίγο... Global stable έχω, αν κ δε νομιζω οτι έχει σχέση η ρομ. Δεν έχω βάλει κάποιο όριο στα δεδομένα το έχω τσεκαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 είναι η beta έκδοση της stable http://en.miui.com/thread-313692-1-1.html Το ίδιο λέμε. Έχεις βάλει το more local και έχεις ελληνικά ; Δεν φαντάζομαι να εβαλαν στην official china dev ελληνικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Λοιπον που μπορω να τσεκάρω αν ειναι επισκευασμενο το xiaomi redmi note 3 pro.Τελικα δεν δουλευει το φως στο ενα button αριστερα. Edited July 22, 2016 by turnyourback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Global stable έχω, αν κ δε νομιζω οτι έχει σχέση η ρομ. Δεν έχω βάλει κάποιο όριο στα δεδομένα το έχω τσεκαρει. Μια χαρά σχέση έχει.. Εγώ για παράδειγμα είμαι σε Miui 8 .. πως θα σου δώσω οδηγίες; Μπες μέσα στα δεδομένα κάπου έχει να επιλέξεις με ποιες εφαρμογές να είναι απεριόριστα τα data.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Λοιπον που μπορω να τσεκάρω αν ειναι επισκευασμενο το xiaomi redmi note 3 pro.Τελικα δεν δουλευει το φως στο ενα button αριστερα. Τι εννοείς.. ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μια χαρά σχέση έχει.. Εγώ για παράδειγμα είμαι σε Miui 8 .. πως θα σου δώσω οδηγίες; Μπες μέσα στα δεδομένα κάπου έχει να επιλέξεις με ποιες εφαρμογές να είναι απεριόριστα τα data.. geoanto555 σε διαβαζω αλλά ακόμα δεν εχω καταφέρει να ασχοληθώ με το κινητό. Εχω 7.1.9 που ειναι προβληματικη και δεν εχω κανενα θεμα ή έτσι νομίζω , οι απροβληματιστες rom ποσο τουμπανο μπορει να ειναι; Αξιζει η αλλαγή απο 16GB/2GB σε 32GB/3GB; Μου επισκευασαν το Ζ3 μου και σκέφτομαι να το πουλήσω και να παρω ενα 32GB/3GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 geoanto555 σε διαβαζω αλλά ακόμα δεν εχω καταφέρει να ασχοληθώ με το κινητό. Εχω 7.1.9 που ειναι προβληματικη και δεν εχω κανενα θεμα ή έτσι νομίζω , οι απροβληματιστες rom ποσο τουμπανο μπορει να ειναι; Αξιζει η αλλαγή απο 16GB/2GB σε 32GB/3GB; Μου επισκευασαν το Ζ3 μου και σκέφτομαι να το πουλήσω και να παρω ενα 32GB/3GB Γεια σου Σταμάτη.. Δεν έχουν διαφορά (ιδιαίτερη) αλλά είναι πολύ κοντά στην τιμή. Αν δεν το χες θα σου λεγα πάρε το 32/3. Τώρα που το χεις ίσως να μην υπάρχει λόγος να πας στο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Φίλος μου είπε ότι έχει την MiUI 8 global 6.7 21 beta και έχει μέσα ελληνική γλώσσα... Ισχύει??? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι είχα μπλοκάρει το drive, το οποίο χρησιμοποιεί για να ανοίξει το αρχείο (PDF).... Ο,τι να'ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panastros31 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Φίλος μου είπε ότι έχει την MiUI 8 global 6.7 21 beta και έχει μέσα ελληνική γλώσσα... Ισχύει??? στην 6.7.21 china dev παντως, δεν... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν έχει πάντως ελληνικά είμαστε πολύ κοντά στο να τα εγκαταστήσουν και στις stable εκδόσεις..!!! Απλά θέλω να το επιβεβαιωσουμε!!! Στις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχε και με το τελευταιο update του την έβγαλε αλλά επειδή δεν ξέρει και πολλα θέλω να το σιγουρεψω...!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν έχει πάντως ελληνικά είμαστε πολύ κοντά στο να τα εγκαταστήσουν και στις stable εκδόσεις..!!! Απλά θέλω να το επιβεβαιωσουμε!!! Στις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχε και με το τελευταιο update του την έβγαλε αλλά επειδή δεν ξέρει και πολλα θέλω να το σιγουρεψω...!!! Κάτι αντίστοιχο γράφτηκε και στην προηγούμενη σελίδα .. Υπέθεσα βέβαια ότι εννοούσε την EU.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 geoanto555 τώρα ειδα το post για τα ελληνικά....!!! Επιβεβαιώνουμε 2 λοιπόν ότι ή Miui 8 global 6.7 21 beta έχει και ελληνικά!!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 geoanto555 τώρα ειδα το post για τα ελληνικά....!!! Επιβεβαιώνουμε 2 λοιπόν ότι ή Miui 8 global 6.7 21 beta έχει και ελληνικά!!!! "και μιλάει ελληνικά :lol: έστω και σπαστά". Που σημαίνει ότι μάλλον μόλις ξεκίνησαν.. Αντε και fastboot να γλυτώσουμε....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 "και μιλάει ελληνικά :lol: έστω και σπαστά". Που σημαίνει ότι μάλλον μόλις ξεκίνησαν.. Αντε και fastboot να γλυτώσουμε....:wacko: καλή πολυ καλη εξέλιξη..αλλα twrp και root θα μπορούμε να εχουμε με κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) καλή πολυ καλη εξέλιξη..αλλα twrp και root θα μπορούμε να εχουμε με κλειδωμένο bootloader? Twrp αποκλείεται. Root ίσως στο μέλλον βρεθεί κάτι...(δύσκολο βέβαια) Edited July 22, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Το έχει παραλάβει κανείς από Banggood να πει με ποια ρομ το στέλνουν; Με ενδιαφέρει και εμένα η απάντηση στην παραπανω ερώτηση. Το έχω παραγγείλει απο banggood και περιμένω. 27/7 θα έχουν στοκ και θα στείλουν. Μέχρι να παραλάβω το έχω ρίξει στο διάβασμα του νήματος Edited July 22, 2016 by nloupet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Με ενδιαφέρει και εμένα η απάντηση στην παραπανω ερώτηση. Το έχω παραγγείλει απο banggood και περιμένω. 27/7 θα έχουν στοκ και θα στείλουν. Μέχρι να παραλάβω το έχω ρίξει στο διάβασμα του νήματος Να επιλέξεις να είναι απείραχτο το κινητό δηλαδή με official stable Κινέζικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Είμαι στην κάμερα και πατάω να δω την τελευταία φωτογραφια. Μπορώ να επιλέξω να ανοίγει άλλη εφαρμογή εκτός του στοκ γκαλερι; Και δεύτερον.. Ξέρετε πως φτιάχνει αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/5c4c4579cfc14ea6770f850fc55a0c2a.jpg Όλες οι λέξεις άγνωστες ή λάθος.. Είμαι με SwiftKey.. Χωρίς ρουτ. Ευχαριστώ :) Sent from my Redmi Note 3 Εγώ ξέρω πως βγαίνει αλλά δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις. Είναι στα πληκτρολόγια και ορθογραφικος έλεγχος και πατάς το γρανάζι και πας ρυθμίσεις. Εμένα δεν κάνει τίποτα όταν πατάω έχει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts