Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν κατάφερα να δω όλη την παρουσίαση (και δεν έχει ακόμη ανέβει πουθενά να τη δω αργότερα) αλλά απο ότι είδα

1) Έχει 3 Ινδικές διαλέκτους. Στη rom που θα κυκλοφορεί εκεί; Δηλαδή θα είναι Αγγλικά+Κινέζικα+Ινδικά; Δεν άκουσα τίποτε για international ή κάτι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση.

2) Είδα για την sd card υποστήριξη μέχρι 32gb. Εδώ τώρα τι γίνεται; Έχω 64gb micro SD κάρτα για να του βάλω (πιθανώς θα δουλεύει αλλά γιατί σαν official έβαλαν 32max όταν ο ανταγωνισμός έχει το κανονικό 128gb max) ;

3) Δεν μάθαμε τίποτε ιδιαίτερο παραπάνω. Έχει sunlight display για το οποίο δεν διάβασα τίποτε εδώ σαν χαρακτηριστικό (παρότι γνωστό απο καιρό) ή σαν εντυπώσεις. Έχει υποτίθεται πολύ καλύτερη κάμερα του note 3 λόγω αισθητήρα+software+Dual ISP processor χωρίς να έχουμε δει εικόνες εντυπωσιακές (σαν αυτές που έδειξαν). Για unlock κλπ δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι (υποθέτω πως όχι).

Βασίλης!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,

ειμαι κατοχος ενος Mi4 αρκετους μηνες...και σκεφτομουν ενα upgrade αγοραζοντας το Note 3 pro ( snapdragon )

// Πιστευτε πως αξιζει το κοπο ; Η μηπως να δω καποιο αλλο μοντελο ?

Κυριως με ενδιαφερει η υπαρξη 4g / sd card / καμερες καθως και η επιπλεον αυτονομια.

Απλα δεν θα ηθελα κατι λιγοτερο ποιοτικο απο το mi4 το οποιο θεωρω και κορυφη .

Ευχαριστω

Καλησπερα,

ειμαι κατοχος ενος Mi4 αρκετους μηνες...και σκεφτομουν ενα upgrade αγοραζοντας το Note 3 pro ( snapdragon )

// Πιστευτε πως αξιζει το κοπο ; Η μηπως να δω καποιο αλλο μοντελο ?

Κυριως με ενδιαφερει η υπαρξη 4g / sd card / καμερες καθως και η επιπλεον αυτονομια.

Απλα δεν θα ηθελα κατι λιγοτερο ποιοτικο απο το mi4 το οποιο θεωρω και κορυφη .

Ευχαριστω

Αν και το αντίστοιχο είναι το ΜI5, πιστεύω ότι ναι είναι αναβάθμιση θέμα επιδόσεων... τώρα σαν ποιότητα δεν μπορώ να πω αλλά το ΜΙ4 είναι κινητό ανώτερης κατηγορίας...

Δεν το ειχα ποτε σε ευρω για να δω τι χρεωνουν στο τελος.

Ε αρα το Minideal το βαζει ετσι προς χαρη εντυπωσιασμου.

Και μετα θα δεις οτι αλλα σε χρεωνει και θα ψαχνεις...

Δεν είναι για εντυπωσιασμό, οι ισοτιμίες αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και πολύ απλά τα sites δεν την ενημερώνουν όποτε αλλάζει ( μερικοί αν δεις την έχουν πιο χάλια πεθαίνεις με την ισοτιμία από πέρσυ τέτοια επόχη :D )

Γι'αυτό μην παίρνετε υπ'όψην την ισοτιμία του site αλλά της τράπεζας ή του paypal.

Δεν είναι για εντυπωσιασμό, οι ισοτιμίες αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και πολύ απλά τα sites δεν την ενημερώνουν όποτε αλλάζει ( μερικοί αν δεις την έχουν πιο χάλια πεθαίνεις με την ισοτιμία από πέρσυ τέτοια επόχη :D )

Γι'αυτό μην παίρνετε υπ'όψην την ισοτιμία του site αλλά της τράπεζας ή του paypal.

Ε ενταξει τετοια διαφορα στην ισοτιμια δε νομιζω να επαιξε ουτε μεσα σε μια βδομαδα.

Ε ενταξει τετοια διαφορα στην ισοτιμια δε νομιζω να επαιξε ουτε μεσα σε μια βδομαδα.

Δεν είναι θέμα εβδομάδας μόνο, όπως σου είπα μερικοί το έχουν κι από πέρσυ έτσι δεν το χουν αλλάξει. ( δες το everbuying π.χ τι ισοτιμία έχει αφήσει )

Εγώ έκανα παραγγελία απο minideal προχθές και τιμή στο $ ήταν 245 στα ευρώ το μαγαζί έβγαζε 222 στην κάρτα amex μέσο PayPal χρεώθηκα 223€
Using Tapatalk

Μου ήρθε και εμένα τελικά σήμερα!

Παραγωγή 2016.01 και δοκίμασα κατευθείαν το airplane mode και όντως είχε πρόβλημα με τις sim και καπάκι βαράει ειδοποίηση για το update κτλ κάνω εγκατάσταση και δοκιμάζω ξανά και τις εντοπίζει πλέον άμεσα μετά το update!

Κατα αλλα τούμπανο απλά λίγο απογοητεύτηκα από την οθόνη και ειδικά το tempered της nilkin!

BTW: Το δέμα ήρθε αρκετά στραπατσαρισμένο ειδικά στα πλάγια και φαινόταν πατηκωμένο! Ποιος ξέρει τι σκατα κάνουν εκεί στα ΕΛΤΑ! Φαίνεται θα τα πετάνε από εδώ και από εκεί.....

υπάρχει τρόπος να μην κάνουν αυτόματη ενημέρωση οι κινεζοεφαρμογές?η τουλάχιστον να κάνουν μόνο με wifi και όχι με data?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παραγωγή 2016.01 και δοκίμασα κατευθείαν το airplane mode και όντως είχε πρόβλημα με τις sim και καπάκι βαράει ειδοποίηση για το update κτλ κάνω εγκατάσταση και δοκιμάζω ξανά και τις εντοπίζει πλέον άμεσα μετά το update!

Κατα αλλα τούμπανο απλά λίγο απογοητεύτηκα από την οθόνη και ειδικά το tempered της nilkin!

BTW: Το δέμα ήρθε αρκετά στραπατσαρισμένο ειδικά στα πλάγια και φαινόταν πατηκωμένο! Ποιος ξέρει τι σκατα κάνουν εκεί στα ΕΛΤΑ! Φαίνεται θα τα πετάνε από εδώ και από εκεί.....

Ε ναι, μονο στα ελτα τα πετανε απο εδω και απο εκει. Στη κινα τα δεματα τα προσεχουν πιο πολυ και απο βρεφος...

Εγώ πάντως σήμερα εβγαλα την ματ ας πούμε εργοστασιακή μεμβράνη, βάζοντας του την κανονική και επαθα πλάκα με την οθόνη του.Ρε τι εχανα τόσες μέρες.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα παιδιά,δεν θέλω να σας κουράσω πολύ έχω διαβάσει ήδη όλο το νήμα του κινητού.είμαι κάτοχος Samsung note 3 σε κατάσταση βιτρίνας και πραγματικά έχω μείνει εξαιρετικά ευχαριστημενος.απλά λίγο το βαρέθηκα και σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή και σκέφτομαι το PRO με τα 3gb ram,αυτό που με απασχολεί είναι αν θα είναι αντάξιο του νοτε 3 της Samsung σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο και σαφώς πιο εξελιγμένο.βοηθήστε λίγο ρε παιδιά να βγάλω μια άκρη plz!!!και κάτι τελευταίο έχω μάθει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι με στοκ τηλέφωνα δεν έχω ιδέα από ροοτ κτλ και νομίζω δεν θέλω να μπλεξω κιόλας πολύ μανούρα υπάρχει κάτι σε σταθερή ρομ?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Για ποιό λόγο η xiaomi δε βγάζει multilang rom όπως όλα τα android τηλέφωνα και έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά; υπάρχει ελπίδα να δούμε multilang rom με πλήρη ελληνικά με κάποιο update ή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα;

Για ποιό λόγο η xiaomi δε βγάζει multilang rom όπως όλα τα android τηλέφωνα και έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά; υπάρχει ελπίδα να δούμε multilang rom με πλήρη ελληνικά με κάποιο update ή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα;

Γιατί δεν πουλάει επίσημα εκτός Κίνας (Ινδίας,Σιγκαπούρης κλπ)

Οχι δεν υπάρχει ελπίδα (στο άμεσο μέλλον) να δεις multi με update

Official ROM με ελληνικά, είναι όντως απίθανο να δούμε...

Αυτό αφήνει κάποιες ελπίδες:

http://www.gsmarena.com/xiaomi_announces_rollout_of_miui_72_china_stable_build_global_build_coming_soon-news-17037.php

Αλλά αν δεν δούμε κάτι χειροπιαστό, ας κρατάμε μικρό καλάθι...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα παιδιά,δεν θέλω να σας κουράσω πολύ έχω διαβάσει ήδη όλο το νήμα του κινητού.είμαι κάτοχος Samsung note 3 σε κατάσταση βιτρίνας και πραγματικά έχω μείνει εξαιρετικά ευχαριστημενος.απλά λίγο το βαρέθηκα και σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή και σκέφτομαι το PRO με τα 3gb ram,αυτό που με απασχολεί είναι αν θα είναι αντάξιο του νοτε 3 της Samsung σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο και σαφώς πιο εξελιγμένο.βοηθήστε λίγο ρε παιδιά να βγάλω μια άκρη plz!!!και κάτι τελευταίο έχω μάθει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι με στοκ τηλέφωνα δεν έχω ιδέα από ροοτ κτλ και νομίζω δεν θέλω να μπλεξω κιόλας πολύ μανούρα υπάρχει κάτι σε σταθερή ρομ? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, το γεγονός ότι με τα χιαομι δεν έρχεται επίσημα στην Ευρώπη έχει και κάποια μειονεκτήματα που φαντάζομαι θα έχει διαβάσει... Πρέπει να τα βάλεις κάτω όλα τα δεδομένα και να αποφασίσεις με τα θετικά και αρνητικά κάθε επιλογής.

Είναι δύσκολο να σου υποδείξει οτιδήποτε κάποιος γιατί κάθε ένας μας έχει τις δικές τους προτεραιότητες. Κοντολογίς, αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις για να έχεις ένα vfm κινητό καλώς, αλλιώς αν σε ενοχλούν κάποια πράγματα που κρίνεις ότι είναι σοβαρά μειονεκτήματα, περίμενε μην βρεις κάτι που να έχει επίσημη υποστήριξη στην χώρα μας. Για παράδειγμα ίσως κάποια s6 τώρα που θα κυκλοφορήσει το s7...

Edited by kiriakosk

Τι δεν σου άρεσε στην οθόνη;

Λίγο τα χρώματα αλλα τελικά ειδα οτι αλλάζουν από τις ρυθμίσεις όποτε όλα καλά! :)

Φίλε καλώς το δέχθηκες!

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί απογοητεύτηκες απο το tempered της Nilkin; Έχω ακούσει τα καλύτερα (και περιμένω το κινητό με αυτό ήδη τοποθετημένο πάνω):).

Κατά τα λοιπά έσω έτοιμος. Πακέτο στο αεροδρόμιο (απο εβδομάδα παραλαμβάνω), unlock tool έτοιμο με σχετική έγκριση απο τη Xiaomi (μου ήρθε μήνυμα 5 η ώρα το πρωί). Μου απομένουν 2 μόνο μικρό-πράγματα:

1) το κινητό :p

2) Developer rom (και τρόπος περάσματος)

ΥΓ: Άσχετο αλλά ενα review που πόσταρε πριν φίλος (απο gsmarena) σαν να έθαψε την κάμερα... Για να μην πω πως έλεγε πως ο sd650 σχεδόν φθάνει τον 808 σε επιδόσεις :wacko:.

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Φίλε καλώς το δέχθηκες!

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί απογοητεύτηκες απο το tempered της Nilkin; Έχω ακούσει τα καλύτερα (και περιμένω το κινητό με αυτό ήδη τοποθετημένο πάνω):).

Κατά τα λοιπά έσω έτοιμος. Πακέτο στο αεροδρόμιο (απο εβδομάδα παραλαμβάνω), unlock tool έτοιμο με σχετική έγκριση απο τη Xiaomi (μου ήρθε μήνυμα 5 η ώρα το πρωί). Μου απομένουν 2 μόνο μικρό-πράγματα:

1) το κινητό :p

2) Developer rom (και τρόπος περάσματος)

ΥΓ: Άσχετο αλλά ενα review που πόσταρε πριν φίλος (απο gsmarena) σαν να έθαψε την κάμερα... Για να μην πω πως έλεγε πως ο sd650 σχεδόν φθάνει τον 808 σε επιδόσεις :wacko:.

Σαν να κάνει κάποια νερά ας πούμε στην οθόνη και αυτο κυριως το καταλαβαίνεις όταν κατεβάσεις την μπάρα και εισαι ας πούμε στις ρυθμίσεις, για εφέ επειδή ειναι διαφανή η μπάρα θολώνουν ας πούμε τα γράμματα πίσω στις ρυθμίσεις και φαίνεται σαν να εχει μια σκιά επιπλέον σε κάποια σημεία λόγο του tempered glass!

Μπορεί ετσι όπως το κρατούσε για να το βάλω λόγο υγρασίας από την επαφή με το χέρι μου να δημιουργήθηκε πάνω στο τζαμί αυτή η σκιά!

Σιγά σιγά μπαίνουνε τα πράγματα σε σειρά:

unbrick redmi note 3 pro

Vietnamize rom for Redmi note 3 pro (περιέχει και link για rom -δεν ξέρω αν είναι η γνωστή multi).

Τα παραπάνω είναι links μέσω google translate. Εύχομαι να λειτουργούν. Αν όχι ΕΔΩ το αρχικό.

ΥΓ: @vtag ευχαριστώ για την απάντηση!

Βασίλης!

Εσεις που το εχετε παιδια ανεβαστε καμια φωτογραφια να δουμε αν και ποσο καλη ειναι οι.καμερες του!

Έχω ακούσει τα καλύτερα (και περιμένω το κινητό με αυτό ήδη τοποθετημένο πάνω):).

Τους είπες στο Vickmall να στην τοποθετήσουν αυτοί; εγώ πιστεύω λόγω χρόνου θα στην στείλουν στο κουτί του,αλλά αν στην τοποθετήσουν πες μας αν μπήκε τέλεια, αν αξίζει να τους το πούμε κι εμείς.

Τους είπες στο Vickmall να στην τοποθετήσουν αυτοί; εγώ πιστεύω λόγω χρόνου θα στην στείλουν στο κουτί του,αλλά αν στην τοποθετήσουν πες μας αν μπήκε τέλεια, αν αξίζει να τους το πούμε κι εμείς.

Ναι, ρώτησα πριν την αγορά αν μπορούν να τη βάλουν και συμφώνησαν (μίλησα με την selina). Φυσικά την αγόρασα από το κατάστημα καθώς δεν υπήρχε περίπτωση δώρου (:D το ξεκοψαν εξ αρχής). Και έστειλαν και τη μούφα που έχουν σα δώρο ως αναπληρωματική (πιστεύω δηλαδή, ακόμη δεν έλαβα). Δεν ξέρω μόνο αν είναι 2,5d (curved στις άκρες) ή όχι. Από εβδομάδα που θα παραλάβω θα αναφέρω;)

Βασίλης!

Σιγά σιγά μπαίνουνε τα πράγματα σε σειρά:

unbrick redmi note 3 pro

Vietnamize rom for Redmi note 3 pro (περιέχει και link για rom -δεν ξέρω αν είναι η γνωστή multi).

Τα παραπάνω είναι links μέσω google translate. Εύχομαι να λειτουργούν. Αν όχι ΕΔΩ το αρχικό.

ΥΓ: @vtag ευχαριστώ για την απάντηση!

Την κατέβασα την Ρομ,άλλα δυστυχώς το αρχείο rar ζητάει κωδικό για να από συμπιεστεί.

Πώς θα τον βρούμε; Ιδού η απορία.

Άκυρο τον βρήκα.

Edited by studiosakis