alphonso79 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 ειναι η επισημη ρομ?επισης,γιατι οι εφαρμογες δεν ξανακανουν εγκατασταση μονες τους? Αν είχες συγχρονίσει τη συσκευή σου με micloud θα κατεβαίναν μόνες τους κάνοντας συγχρονισμό. Η θα μπορούσες να κρατήσεις τοπικό αντίγραφο και να επαναφερεις τις εφαρμογες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω το redmi note3 pro (2/16) εδω και 6 μηνες, κατα διαστηματα κλεινει η οθονη στη διαρκεια κλήσης με αποτελεσμα να μην μπορω να κλεισω την συσκευη και να επανερχετε η οθονη μετα απο 5 - 6 ωρες ή την επομενα μέρα, ακρη δεν μπορω να βρω και το μονο που μενει ειναι να βαλω νεα ρομ, εχει αυτη που μου το εστειλαν. Αν μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ με οδηγιες για ξελιδωμα (χρειαζετε?) και φυσικα καποια ελληνικη και σταθερη ρομ . Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι στο κινητο δεν υπαρχρει το εικονιδιο "λογαριασμος Mi" που εχει το δικο μου και με αυτο ξεκλιδωσα την συσκευη (εστω το χρειαστικα). Γεινικα τα λινκ με οδηγιες για να το κανω οπως το εκανα στο δικο μου διοτι εχω χαθει στο miui.gr , thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους, εχω το redmi note3 pro (2/16) εδω και 6 μηνες, κατα διαστηματα κλεινει η οθονη στη διαρκεια κλήσης με αποτελεσμα να μην μπορω να κλεισω την συσκευη και να επανερχετε η οθονη μετα απο 5 - 6 ωρες ή την επομενα μέρα, ακρη δεν μπορω να βρω και το μονο που μενει ειναι να βαλω νεα ρομ, εχει αυτη που μου το εστειλαν. Αν μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ με οδηγιες για ξελιδωμα (χρειαζετε?) και φυσικα καποια ελληνικη και σταθερη ρομ . Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι στο κινητο δεν υπαρχρει το εικονιδιο "λογαριασμος Mi" που εχει το δικο μου και με αυτο ξεκλιδωσα την συσκευη (εστω το χρειαστικα). Γεινικα τα λινκ με οδηγιες για να το κανω οπως το εκανα στο δικο μου διοτι εχω χαθει στο miui.gr , thanks. Πρωτα ανεβασε μια φωτο με τι σου γραφει στο about phone για να μπορεσουμε να σε καθοδηγησουμε. Ενα γενικο λινκ με οδηγίες εδώ. Edited September 7, 2017 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Miui 7.9.7. Σημερα μου ηρθε αυτη η αναβαθμιση. Την περασε κανεις; Εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 σημερα εγω μολις καμια διαφορα ως τωρθα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 σημερα εγω μολις καμια διαφορα ως τωρθα δειξει Δεν αντεξα την εβαλα και εγω. Εξαφανιστηκαν τα γραμματα στις εφαρμογες κατω, οπως επαφες μηνυματα κλπ. Επισης μου την σπαει που το μεσαιο κατω κουμπι δεν μπορω να το αλλαξω και να βαλω το κλεισιμο εφαρμογων αλλα βγαινει το google. Παντως για miui 9 σιγα τη διαφορα σε εμφανιση. Τιποτα διαφορετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δεν αντεξα την εβαλα και εγω. Εξαφανιστηκαν τα γραμματα στις εφαρμογες κατω, οπως επαφες μηνυματα κλπ. Επισης μου την σπαει που το μεσαιο κατω κουμπι δεν μπορω να το αλλαξω και να βαλω το κλεισιμο εφαρμογων αλλα βγαινει το google. Παντως για miui 9 σιγα τη διαφορα σε εμφανιση. Τιποτα διαφορετικο. Να υποθέσω ούτε nougat έτσι? Ούτε split screen? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 ουτε ουτε κλαιν μαιν update σαν να παει γρηγορα.ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 ουτε ουτε κλαιν μαιν update σαν να παει γρηγορα.ομως Περιμένω να δω αποτελέσματα και από διαχειριση μπαταρίας και μετά... Έφυγε αεροπορικως! Αντίο miui! βζιιοοοοοοννν :lol::lol::lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους, εχω το redmi note3 pro (2/16) εδω και 6 μηνες, κατα διαστηματα κλεινει η οθονη στη διαρκεια κλήσης με αποτελεσμα να μην μπορω να κλεισω την συσκευη και να επανερχετε η οθονη μετα απο 5 - 6 ωρες ή την επομενα μέρα, ακρη δεν μπορω να βρω και το μονο που μενει ειναι να βαλω νεα ρομ, εχει αυτη που μου το εστειλαν. Αν μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ με οδηγιες για ξελιδωμα (χρειαζετε?) και φυσικα καποια ελληνικη και σταθερη ρομ . Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι στο κινητο δεν υπαρχρει το εικονιδιο "λογαριασμος Mi" που εχει το δικο μου και με αυτο ξεκλιδωσα την συσκευη (εστω το χρειαστικα). Γεινικα τα λινκ με οδηγιες για να το κανω οπως το εκανα στο δικο μου διοτι εχω χαθει στο miui.gr , thanks. Πρωτα ανεβασε μια φωτο με τι σου γραφει στο about phone για να μπορεσουμε να σε καθοδηγησουμε. Ενα γενικο λινκ με οδηγίες εδώ. ετρεξα το rootchecker και το κινητο δεν ειναι ROOT ... https://imgur.com/a/bqGfc Επισης το κινητο δεν χρεισιμοποιει αυτοματη φωτηνωτητα και οταν βαζω το δακτυλο μου στον αισθητηρα φωτος κατα την διαρκεια κλησης κλεινει η οθονη και οταν το βγαζω αναβει κανονικα... Edited September 8, 2017 by taggelou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 ετρεξα το rootchecker και το κινητο δεν ειναι ROOT ... https://imgur.com/a/bqGfc Επισης το κινητο δεν χρεισιμοποιει αυτοματη φωτηνωτητα και οταν βαζω το δακτυλο μου στον αισθητηρα φωτος κατα την διαρκεια κλησης κλεινει η οθονη και οταν το βγαζω αναβει κανονικα... Πρωτα να ελέγξεις Bootloader αν ειναι κλειδωμενος. Εδώ το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) ουτε ουτε κλαιν μαιν update σαν να παει γρηγορα.ομως Απο εμφανιση μ.....κια. Αλλα πεταει οχι απλα παει πιο γρηγορα. Τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. Μακραν οτι πιο γρηγορο εχω δει σε android!!!!!!!!!!! Πολλη φασαρια miui 9 κλπ. εγω παλι android 6 βλεπω. Nougat δεν θα παρουμε ποτε!!! Edited September 8, 2017 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Απο εμφανιση μ.....κια. Αλλα πεταει οχι απλα παει πιο γρηγορα. Τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. Μακραν οτι πιο γρηγορο εχω δει σε android!!!!!!!!!!! Πολλη φασαρια miui 9 κλπ. εγω παλι android 6 βλεπω. Nougat δεν θα παρουμε ποτε!!! Θα μπορούσες να βάλεις το Link για κατέβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Θα μπορούσες να βάλεις το Link για κατέβασμα; Link φιλε μου εδώ. Προσεξε να κατεβασεις την σωστή rom για να μην το μπρικαρεις. Αν εχεις kenzo η σωστη ρομ ειναι η ★ Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έχω την τελευταια Stable XTRV 8.5.2.0 Να υποθέσω, θέλει factory reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έχω την τελευταια Stable XTRV 8.5.2.0 Να υποθέσω, θέλει factory reset ; Με miFlash πρέπει να την περάσεις (σου σβήνει τα πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έχω την τελευταια Stable XTRV 8.5.2.0 Να υποθέσω, θέλει factory reset ; Οπως σου ειπε και ο φιλος παραπανω με miflash περνιέται. Συνδεσμος με οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Προτιμώ να μείνω με αυτήν που έχω. Πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει ενημέρωση στο miui.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Προτιμώ να μείνω με αυτήν που έχω. Πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει ενημέρωση στο miui.gr. Δεν θα αργησει. Mεχρι αυριο θα δοθεί η dev. Συντομα πιστευω και η stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Δεν θα αργησει. Mεχρι αυριο θα δοθεί η dev. Συντομα πιστευω και η stable. Μακάρι. Και κάτι άλλο, αυτές οι Stable, θα έχουν Ota από το miui.gr ; Μόνο για τα viper μέλη, αν κατάλαβα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ναι ota για τους vip αλλα στο αμμεσο μελλον, για ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Πράγματι η τελευταία global dev (miui 9 7.9.7) πάει σφαίρα! Στρωτα και ομαλά! Ομορφιές.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 AOSP 8.0 for Redmi Note 3 Pro Καλησπέρα.:) Για όποιον τού αρέσει να δοκιμάζει Ρομ.. https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-aosp-oreo-t3664605 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts