studiosakis Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Φίλε μου εαν θες για άμεση αγορά ριξε μια ματιά και εδώ... http://www.skroutz.gr/s/9535895/Xiaomi-BM46.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Από κίνα γίνεται η αποστολή από ότι είδα, θα ήσουν το τελευταίο δέμα πριν κλείσει το container :) Δώσε μας και το βιντεάκι για την αλλαγή ντε! Αφού είσαι καλό παιδί...Ναι ναι απο Κινα ειναι η συγκεκριμένη. Ορίστε και το βιντεακι: Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Φίλε μου εαν θες για άμεση αγορά ριξε μια ματιά και εδώ... http://www.skroutz.gr/s/9535895/Xiaomi-BM46.html Ναι ναι απο Κινα ειναι η συγκεκριμένη. Ορίστε και το βιντεακι: Άψογοι και οι 2 σας! Καλές διακοπές! Ευχαριστούμε που βοηθάτε :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα Ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γαμπρός μου του οποίου το κινητό δεν του κάνει ενημερώσεις ούτε τον αφήνει να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές εδώ και λίγες ημέρες. Του γράφει ''δε μπορεί να γίνει λήψη ενημέρωσης . Κωδικός σφάλματος 492''. το έχει πάρει εδώ και ένα χρόνο από κίνα με officiall dev global rom χωρίς το παραμικρό πρόβλημα έως τώρα. Τώρα φοράει την 8 global 7.7.20/ beta καμιά ιδέα για το τη μπορεί να κάνει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα το κινητο πεταχτηκε.δεν ηταν δικο μου και ειχα τηλεφωνικη επαφη μονο και πηγα να κανω μια εξυπηρετηση.κριμα γτ ηταν 6 μηνων κινητο και θα μπορουσε να γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα Ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γαμπρός μου του οποίου το κινητό δεν του κάνει ενημερώσεις ούτε τον αφήνει να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές εδώ και λίγες ημέρες. Του γράφει ''δε μπορεί να γίνει λήψη ενημέρωσης . Κωδικός σφάλματος 492''. το έχει πάρει εδώ και ένα χρόνο από κίνα με officiall dev global rom χωρίς το παραμικρό πρόβλημα έως τώρα. Τώρα φοράει την 8 global 7.7.20/ beta καμιά ιδέα για το τη μπορεί να κάνει? ευχαριστώ Το ίδιο κάνει και το Redmi 3s της γυναίκας μου μετά την τελευταία αναβάθμιση. Χαζο-bug είναι. Περίμενε την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έχω εγκατεστημένη εδώ και ένα χρόνο την 7.5.2 eu stable android 5.1 με ξεκλειδωτο bootloader και θέλω να κάνω μετάβαση στην τελευταία global stable με android 6 και κλειδωμένο bootloader, ισχύει ο οδηγός που υπάρχει στην πρώτη σελίδα η πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασια? Υπάρχει κανείς να βοηθήσει για να μην κάνω πειράματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 καλησπερα! λεω επειδη βαρεθηκα να βαλω παλι miui. εχει αλλαξει τιποτα τους τελευταιους 3-4 μηνες στην ελληνικη miui, οσο ειχα LineageOS και RR, ή να κατσω στα αυγα μου? :p επισης απ οτι διαβασμα θα μεινουμε με marshmallow. ελαφρως απαραδεκτο αλλα τουλαχιστον οι ενημερωσεις συνεχιζουν ασχετα απο την εκδοση android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα μεινουμε με marshmallow. Οι συσκευες που εχουν παρει ηδη 7 ειχαν γραφτει σε εκεινο το αρθρο. Αλλα και να μεινουμε,στη τελικη η custom rom πεφτει συννεφο,ηδη παιζουν με 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Το ίδιο κάνει και το Redmi 3s της γυναίκας μου μετά την τελευταία αναβάθμιση. Χαζο-bug είναι. Περίμενε την επόμενη αναβάθμιση. Σήμερα το Redmi 3S της συζύγου αναβάθμισε κανονικά τις εφαρμογές από το Play. Το bug διορθώθηκε. Μάλλον ήταν του Play Store. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Του γράφει ''δε μπορεί να γίνει λήψη ενημέρωσης . Κωδικός σφάλματος 492''. Δοκίμασε να καθαρίσεις της cache της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δοκίμασε να καθαρίσεις της cache της εφαρμογής. Το έκανα κι εγώ χθες στο κινητό της γυναίκας. Δεν έφερε αποτέλεσμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 παιδια μια απορεια αλλαξα ηχο κλησης μεσο του zedge αλλα οταν εχω την ενταση στη μεση απο τα volume buttons και με καλουνε αυτοματα παει η ενταση στο 1 και αυξανετε σιγα σιγα μηπως γνωριζει καποιος απο που βγενει αυτο? android 6.0.1 global official 8,5,2,0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavar Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπέρα! Έχω το redmi note 3 pro. Θα ήθελα να μάθω αν επιλέξω η sim1 να είναι 4g η δεύτερη τι θα γίνει; 3g; σκέφτομαι να πάρω δεύτερη κάρτα γιατί στην wind δεν έχω παντού κάλυψη δεδομένων . ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 παιδια μια απορεια αλλαξα ηχο κλησης μεσο του zedge αλλα οταν εχω την ενταση στη μεση απο τα volume buttons και με καλουνε αυτοματα παει η ενταση στο 1 και αυξανετε σιγα σιγα μηπως γνωριζει καποιος απο που βγενει αυτο? android 6.0.1 global official 8,5,2,0Επέλεξε το εικονίδιο με το τηλέφωνο , μετά ρυθμίσεις, μετά ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και δες αν έχει την επιλογή για την αυτόματη αύξηση ήχου. Σε μένα δεν την έχει με 8.2.4.0 αλλά στο ίντερνετ βρήκα αυτή την διαδρομή για την επιλογή της αυτόματης αύξησης του ήχου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Έχω το redmi note 3 pro. Θα ήθελα να μάθω αν επιλέξω η sim1 να είναι 4g η δεύτερη τι θα γίνει; 3g; σκέφτομαι να πάρω δεύτερη κάρτα γιατί στην wind δεν έχω παντού κάλυψη δεδομένων . ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μια sim είναι ενεργή κάθε φορά για ίντερνετ. Και οι 2 όμως υποδοχές υποστηρίζουν 4G Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 εδω και μηνες κανω dirty flash νεες εκδοσεις της rr, του radon, και των gapps. και ηρθε η στιγμη που μου αρχισε τα κρασαρισματα, οποτε θελω αν μπορειτε να μου στειλετε ενα λινκ της ελληνικης ρομ, για αλλαγη. βλεπω εδω υπαρχουν αυτες οι τρεις. ποια θελουμε; μπερδεμα.. :P τα ξεχασα κιολας http://prntscr.com/g4rl7m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 εδω και μηνες κανω dirty flash νεες εκδοσεις της rr, του radon, και των gapps. και ηρθε η στιγμη που μου αρχισε τα κρασαρισματα, οποτε θελω αν μπορειτε να μου στειλετε ενα λινκ της ελληνικης ρομ, για αλλαγη. βλεπω εδω υπαρχουν αυτες οι τρεις. ποια θελουμε; μπερδεμα.. :P τα ξεχασα κιολας http://prntscr.com/g4rl7m Ρε βάλε εκεί την Nitrogen OS να δεις διαφορά :) Με τον στοκ kernel εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Ρε βάλε εκεί την Nitrogen OS να δεις διαφορά :) Με τον στοκ kernel εννοείται. Διαβάζω συνέχεια για την nitrogen.. Είναι τόσο καλή όντως; Ως προς ποια άποψη καλύτερη; παραμετροποίηση (είναι το μόνο που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα), ταχύτητα; τι; Ποιος είναι ο στοκ κερνελ της; νομίζω έχει κάποιον custom προεγκατεστημενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Διαβάζω συνέχεια για την nitrogen.. Είναι τόσο καλή όντως; Ως προς ποια άποψη καλύτερη; παραμετροποίηση (είναι το μόνο που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα), ταχύτητα; τι; Ποιος είναι ο στοκ κερνελ της; νομίζω έχει κάποιον custom προεγκατεστημενο.. Σίγουρα είναι καλύτερη από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Τον kernel τον αναπτύσσει ο ίδιος ο developer του Nitrogen OS και γίνεται build μαζί με το λειτουργικό, δεν μπορείς να τον βρεις μόνο του. Γενικά σε NOS ο στοκ είναι ο καλύτερος, οι υπόλοιποι μπορεί να δημιουργήσουν θέματα γιατί η rom έχει πολλά scripts που εκτελούνται κατά την εκκίνηση από τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Σίγουρα είναι καλύτερη από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Τον kernel τον αναπτύσσει ο ίδιος ο developer του Nitrogen OS και γίνεται build μαζί με το λειτουργικό, δεν μπορείς να τον βρεις μόνο του. Γενικά σε NOS ο στοκ είναι ο καλύτερος, οι υπόλοιποι μπορεί να δημιουργήσουν θέματα γιατί η rom έχει πολλά scripts που εκτελούνται κατά την εκκίνηση από τον kernel. Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια αλλά βαριομουν να κάνω την αλλαγή.. Τώρα που είναι ευκαιρία θα του κανω μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Σίγουρα είναι καλύτερη από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Τον kernel τον αναπτύσσει ο ίδιος ο developer του Nitrogen OS και γίνεται build μαζί με το λειτουργικό, δεν μπορείς να τον βρεις μόνο του. Γενικά σε NOS ο στοκ είναι ο καλύτερος, οι υπόλοιποι μπορεί να δημιουργήσουν θέματα γιατί η rom έχει πολλά scripts που εκτελούνται κατά την εκκίνηση από τον kernel. Έχει Ελληνικά αυτή η nitrogen? κανονικά μέσα από την ρικοβερι φλασαρω κ μετά τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχει Ελληνικά αυτή η nitrogen? κανονικά μέσα από την ρικοβερι φλασαρω κ μετά τα gapps? εχει ελληνικα φυσικα. τωρα καποιες εξτρα ρυθμισεις φτιαγμενες αποκλειστικα για την ρομ, αν το ψαχουλεψεις ισως να μην ειναι μεταφρασμενες, αλλα δεν εχει καμια σημασια. και ναι. οπως το ειπες αλλα εννοειται με τα καταλληλα wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 έχει φτιάξει το camera/torch bug? όχι ότι είναι και πολύ σπαστικό αλλά ξέρεις, τελειομανία :lol: οι υπέρυθρες για το Mi remote? το screen mirroring/wifi display? απο μπαταρία σε σχέση με miui? αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την miui μου έχει λείψει κάπως η stock εμπειρία είμαι ανάμεσα σε RR , NOS , και pure nexus :):):) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 έχει φτιάξει το camera/torch bug? όχι ότι είναι και πολύ σπαστικό αλλά ξέρεις, τελειομανία :lol: οι υπέρυθρες για το Mi remote? το screen mirroring/wifi display? απο μπαταρία σε σχέση με miui? αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την miui μου έχει λείψει κάπως η stock εμπειρία είμαι ανάμεσα σε RR , NOS , και pure nexus :):):) Όλα όσα λες έχουν διορθωθεί, για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι το mirroring μιας και δεν το χρησιμοποιώ. Ψάξε στο thread του XDA, λογικά θα υπάρχουν μηνύματα αν κάτι δεν λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavar Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μια sim είναι ενεργή κάθε φορά για ίντερνετ. Και οι 2 όμως υποδοχές υποστηρίζουν 4G Σε ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts