kostis123456 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπερα παιδια. Εχω το redmi note 3 ειχα βαλει cm13 εδω και μηνες και εχω μεινει πισω σε ολα το κιν μου εχει 7.3.2.0 miui 7 τι μου προτεινεται να βαλω και τι χρειαζεται για να μπει μια αλλη ρομ miui 8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 η official dev εχει αργησει να κανει update ή ειναι ιδεα μου; 2 παρασκευες περασανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 η official dev εχει αργησει να κανει update ή ειναι ιδεα μου; 2 παρασκευες περασανε Είχαν πρωτοχρονιά οι κινέζοι..... Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αυτό είναι σίγουρα. Βάλε τον μαμά κάνε την αλλαγή σου και μετά πάλι τον launcher που δουλεύεις. Ευχαριστω . Αυτο ηταν τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην φόρτιση, πάρα πολύ αργή. Έκανα αλλαγή του καλωδίου στον φορτιστή αλλά δεν βελτιώθηκε. Πρέπει για κάποιο λόγο να διακόπτεται η διαδικασία, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μιλάμε για πέντε ώρες στην φόρτιση και να παίρνει ένα 10 με 15%. Είναι έκδοση android 6.0.1 και MIUI Global Stable 8.1.1.0. Και κάτι ακόμα, ενώ πριν το πρόβλημα ο φορτιστής ζεσταινόταν αρκετά, τώρα ζεσταίνεται ελάχιστα. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και άλλο φορτιστή, αλλά δεν βελτιώνεται. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σου κάνει αποσύνδεση ο φορτιστής? Γιατί σε εμένα αυτό γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σου κάνει αποσύνδεση ο φορτιστής? Γιατί σε εμένα αυτό γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι συμβαίνει κι αυτό μερικές φορές και τον κουμπώνω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εμένα μου το κάνει τελευταίες μέρες. Το βάζω στην φόρτιση και αυτό σαν να χάνει επαφή και ξανά βρίσκει, είναι σαν να κάθομαι και να παίζω με το καλώδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, δοκιμασα και άλλο καλώδιο και πάλι τα ίδια. Να φταίει το USB ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Και με καινούργιο καλώδιο το ίδιο συμβαίνει. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές στο σπίτι και πάλι μια από τα ίδια. Κάτι γίνεται με την συσκευή. Παρόλα αυτά μπήκα στην διαδικασία να παραγγείλω νέο φορτιστή. Φοβάμαι μόνο μήπως σταματήσει τελείως να φορτίζει, γιατί έχω την εντύπωση πως χειροτερεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μάλλον πάμε για αλλαγή USB port. Που μακάρι να είναι αυτό και όχι μητρική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μάλλον πάμε για αλλαγή USB port. Που μακάρι να είναι αυτό και όχι μητρική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και που το κάνουμε αυτό εμείς που το πήραμε από "έξω"; Και επίσης που το βρίσκουμε το νέο USB port? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Και που το κάνουμε αυτό εμείς που το πήραμε από "έξω"; Και επίσης που το βρίσκουμε το νέο USB port? Σε ηλεκτρονικό εργαστήριο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Και που το κάνουμε αυτό εμείς που το πήραμε από "έξω"; Και επίσης που το βρίσκουμε το νέο USB port? Το 90℅ μη πω και παραπάνω από "έξω " το έχουμε πάρει! Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα ανησυχίας μία και ανταλλακτικά υπάρχουν σχεδόν για όλο το κινητό. Άρα αφού πειστεις ότι δεν είναι θέμα φορτιστή ή καλωδίου τότε περνάς στα ενδότερα που άν είναι θέμα USB Charging Dock Charging, έτσι θα το βρείς, όπου το κόστος δεν είναι πάνω από 6,5€max. Η αλλαγή μπορείς και συ να την κάνεις,δες κάνα βίντεο YouTube, ή όπως είπαν τα παιδιά πριν, δώστο σε κάνα μαστορακι που σχετίζεται μαζί με το ανταλλακτικό.. (Η μπαταρία σου δουλεύει σωστα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Έχετε κάποιο λινκ για original βρε παιδιά? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το USB board. Δεν έχω άλλο κινητό οπότε θέλω να το παραγγείλω το συντομότερο για να το φτιάξω. Δεν ξέρω και πόσο θα αντέξει το κινητό έτσι όπως είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk1los Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπέρα σας!! σήμερα παρέλαβα το redmi note 3 από το banggood αλλά το κινητό έχει ξεκλείδωτο bootloader και όταν αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά το μενού παραμένει στα αγγλικά και μόνο λίγα πράγματα είναι γραμμένα στα ελληνικά http://imgur.com/a/Bw6Zm τι φάση; παίζει να βάλανε άλλη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Παιδιά έκανα τις ενέργειές Για ξεκλείδωμα Έχω wind το sms σε πόσες μέρες θα το πάρω και κάτι τελευταίο μπορώ να κάνω πάλι αίτημα και να βάλω τις αδερφής μου τον αριθμό που έχει Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω την εντυπωση οτι η διαδικασία μπορει να γινει ακομη και αν δεν ερθει σμσ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan_13 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Έχετε κάποιο λινκ για original βρε παιδιά? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το USB board. Δεν έχω άλλο κινητό οπότε θέλω να το παραγγείλω το συντομότερο για να το φτιάξω. Δεν ξέρω και πόσο θα αντέξει το κινητό έτσι όπως είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα φιλε μου. Δεν εχω παραγγείλει απο τα συγκεκριμένα καταστήματα αλλα τα ειχαν προτεινει φιλοι απο το φορουμ και απο διπλανο φορουμ , πως εχουν original ανταλλακτικά . 1 2 Edited February 8, 2017 by tsigpan_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ευχαριστώ για την βοήθεια όσους ενδιαφέρθηκαν. Συνεχίζουμε με το ψάξιμο. Για τον φίλο filosofos, η μπαταρία δεν δείχνει να έχει πρόβλημα και με κανονική χρήση φόρτιζα κάθε δεύτερη ή και τρίτη νύχτα. Αυτή τη στιγμή φορτίζω με τον φορτιστή του Redmi pro και άλλο καλώδιο και δείχνει να φορτίζει αργά. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Θα ενημερώσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippou Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 καλημέρα φίλοι μου πώς μπορω νά γράψω με Τ9 στό Xiaomi Redmi Note 3 Pro . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το τηλεφωνο απο χτες μολις το βαζω στο αυτι μου και σβηνει η οθονη, δεν ενεργοποιειται παλι μονη της. Τη συμπεριφορά αυτη την παρατηρησα 2φορες απο χτες που εβαλα για πρώτη φορα καρτα sd στο τηλέφωνο. Τι θα μπορούσα να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το τηλεφωνο απο χτες μολις το βαζω στο αυτι μου και σβηνει η οθονη, δεν ενεργοποιειται παλι μονη της. Τη συμπεριφορά αυτη την παρατηρησα 2φορες απο χτες που εβαλα για πρώτη φορα καρτα sd στο τηλέφωνο. Τι θα μπορούσα να κανω; Δοκιμασε αυτό φιλε. Χρειαζεται καλιμπραρισμα ο proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μόλις έσπασε το τζάμι μάλλον το digitizer παρόλο που είχα και tempered glass. Το κινητό λειτουργεί κανονικά ακόμα και στην γωνία που έχει γίνει θρύψαλα. Μπορώ να αγοράσω ξεχωριστά digitizer χωρίς οθόνη? Από που μπορώ να αγοράσω για γρήγορα εκτός Κίνας? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μόλις έσπασε το τζάμι μάλλον το digitizer παρόλο που είχα και tempered glass. Το κινητό λειτουργεί κανονικά ακόμα και στην γωνία που έχει γίνει θρύψαλα. Μπορώ να αγοράσω ξεχωριστά digitizer χωρίς οθόνη? Από που μπορώ να αγοράσω για γρήγορα εκτός Κίνας? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk Δεν σου συνιστώ να πάς μόνο για digitizer, εκτός αν το έχεις ξανακάνει. Όχι μόνο στην αποκόλληση αλλά και στην συγκόλληση του. Έχει τόση κόλλα ανάμεσα τους που είναι δύσκολο ακόμα και με λεπτούς χειρισμούς.θες και UVκολλα μετά. Παρτο μαζί να ξενοιασεις και μετά δοκιμάζεις αν θες το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts