Jump to content

Petros1007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Petros1007

  1. Ευχαριστώ για την βοήθεια όσους ενδιαφέρθηκαν. Συνεχίζουμε με το ψάξιμο. Για τον φίλο filosofos, η μπαταρία δεν δείχνει να έχει πρόβλημα και με κανονική χρήση φόρτιζα κάθε δεύτερη ή και τρίτη νύχτα. Αυτή τη στιγμή φορτίζω με τον φορτιστή του Redmi pro και άλλο καλώδιο και δείχνει να φορτίζει αργά. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Θα ενημερώσω ξανά.
  2. Και που το κάνουμε αυτό εμείς που το πήραμε από "έξω"; Και επίσης που το βρίσκουμε το νέο USB port?
  3. Και με καινούργιο καλώδιο το ίδιο συμβαίνει. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές στο σπίτι και πάλι μια από τα ίδια. Κάτι γίνεται με την συσκευή. Παρόλα αυτά μπήκα στην διαδικασία να παραγγείλω νέο φορτιστή. Φοβάμαι μόνο μήπως σταματήσει τελείως να φορτίζει, γιατί έχω την εντύπωση πως χειροτερεύει.
  4. Ναι συμβαίνει κι αυτό μερικές φορές και τον κουμπώνω πάλι.
  5. Καλησπέρα στην παρέα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην φόρτιση, πάρα πολύ αργή. Έκανα αλλαγή του καλωδίου στον φορτιστή αλλά δεν βελτιώθηκε. Πρέπει για κάποιο λόγο να διακόπτεται η διαδικασία, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μιλάμε για πέντε ώρες στην φόρτιση και να παίρνει ένα 10 με 15%. Είναι έκδοση android 6.0.1 και MIUI Global Stable 8.1.1.0. Και κάτι ακόμα, ενώ πριν το πρόβλημα ο φορτιστής ζεσταινόταν αρκετά, τώρα ζεσταίνεται ελάχιστα. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και άλλο φορτιστή, αλλά δεν βελτιώνεται. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η κόρη μου και έχει κλειδώσει την συγκεκριμένη συσκευή. Είχε κλείδωμα με κωδικό τετραψήφιο και για κάποιο λόγο δεν την αφήνει να το ξεκλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες τις βγήκε το μήνυμα να περιμένει 120 λεπτά. Αφού πέρασαν λοιπόν οι δύο ώρες, προσπαθεί και πάλι το ίδιο. Είναι σαν να έχει αλλάξει κωδικό, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Προσπάθησα επίσης να το κάνω reset, κρατώντας πατημένο το power button μα ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ... Ευχαριστώ πολύ.
  7. http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_493367.html?wid=4 Από εδώ έκανα την αγορά και τώρα στην αναμονή.
  8. Τελικά έγινε η αγορά χθες από Gear Best. Η έκδοση 4/128, από ευρωπαϊκή αποθήκη με χρόνο παράδοσης 5 με 7 εργάσιμες μέρες. Για να δούμε.....
  9. Για το honorbuy τι γνώμη έχουμε; Αγόρασε κανείς απ αυτό; Έχουν το κινητό σε stock και σε ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε μικρότερο χρόνο παράδοσης.
  10. Ευχαριστώ Νίκο, θα το πάρω το ρίσκο και βλέπουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσω στην παραγγελία.
  11. :( Αυτό δεν είναι καλό. Πάνω που κόντευα να το αποφασίσω. Άρα τι κάνουμε; Το παίρνουμε από δικό μας εισαγωγέα να μην μας κάτσει η στραβή, και το πληρώνουμε με Ελληνική τιμή; Ή παίρνουμε το ρίσκο;
  12. Anna πόσο χρόνο παράδοσης έχουν περίπου;
  13. Καλησπέρα στην παρέα. Με ενδιαφέρει κι εμένα το εν λόγω κινητό. Μπορεί κάποιος να προτείνει αξιόπιστο κινέζικομάγαζο να το παραγγείλω; Το θέλω για δώρο Χριστουγέννων για την κόρη μου. Το 3/32 σε ασημί με λευκό εμπρός. Το μόνο θέμα που έχω είναι με την rom που θα φοράει. Προτιμώ την επίσημη αγγλική με εγκατεστημένο το play store. Δεν με απασχολούν καθόλου τα Ελληνικά, αντιθέτως θέλω να παίρνει αναβαθμίσεις OTA και να μην χρειαστεί να το πειράξω καθόλου. Αν γνωρίζει κανείς... Ευχαριστώ.
  14. Καλημέρα. Παρέλαβα εχθές και σαν πρώτη επαφή, μπορώ να πω είναι μια χαρά. Δεν είχα πολύ χρόνο για να το σετάρω, πιστεύω να μπορέσω σήμερα. Κάτι που με ενόχλησε όμως είναι οι πολύ μικροί (για μένα) χαρακτήρες της γραμμής ειδοποιήσεων. Δεν μεγαλώνουν από τις ρυθμίσεις κειμένου. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν μπορούμε να παρέμβουμε; Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα. Ποια θύρα SIM να προτιμήσω για wind και επαρχία; Ξεχνάμε το 4G;
  15. Από σήμερα κι εγώ μέλος στο myphone, ευχαριστώ που με δεχτήκατε. Γράφω εδώ γιατί σύντομα θα έχω στην κατοχή μου την συγκεκριμένη συσκευή, που θα έρθει μαζί με αρκετές απορίες. Επειδή το θέμα είναι πραγματικά τεράστιο, και δύσκολα να το διαβάσω όλο, συγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν απαντηθεί.
×
×
  • Create New...