Jump to content

kostis123456

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostis123456

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

kostis123456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Εχω το redmi note 3 ειχα βαλει cm13 εδω και μηνες και εχω μεινει πισω σε ολα το κιν μου εχει 7.3.2.0 miui 7 τι μου προτεινεται να βαλω και τι χρειαζεται για να μπει μια αλλη ρομ miui 8 ?
  2. Ισχύει !! Είναι πανευκολο ! http://forum.xda-developers.com/redmi Ακολουθεις πίστα οδηγίες και είσαι έτοιμος ! ***ΠΡΟΣΟΧΗ*** ΚΡΑΤΑ back up οπωσδήποτε!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά για το xposed χρησιμοποιώ το ίδιο framework με αυτό που εβαζα στο MIUI ?
  3. Παιδια βαζω τον radon 2.9.5 κανω install απο το aroma installer αλλα κολλαει οταν παει να ανοιξει εχει κανεις ιδεα γιατι το κανει ? bootloop παθαινει Μαλλον εχω βαλει λαθος ρομ..διαβασα οτι δεν ταιτιαζει σε μια που λεγεται shantosh m's rom...Αυτη την ρομ εβαλα https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424962112 Μηπως πρεπει να βαλω official cm13 ? τι παει στραβα ? Ευχαριστω εκ των προτερων
  4. Θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιο λινκ συγκεκριμένο και με το πώς τον βάζουμε ?
  5. Καλησπέρα,θα ήταν εύκολο σε κάποιον αν με βοηθήσει σχετικά με τον κερνελ για την cm13 ? Διάβασα κάτι λίγα στο νετ για τον radon αλλά υπάρχουν πολλοι..να σημείωσω πως θέλω το double tap !
  6. Καλημερα παιδια να κατεβασω την GTV/XTRV 6.11.3 η δεν λεει ακομα ? εχω miui 7 για να βαλω αυτην μολις την περασω θα πρεπει να ξεκλιεδωσω και bootloader? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα λινκ για την CyanogenMod 13 καθως ακουσα πολυ καλα λογια. Ειναι οντως καλη ?
  7. Χρειάζεται να ξεκλειδώσει ξανά ο bootloader ?
  8. Επειδή δεν σκαμπαζω και πολλά θα ήταν εύκολο να μου δωσεις κάποιο λινκ και οδηγίες για το πώς πρέπει να τη βάλω ?
  9. Καλημερα παιδιά έχω στο κιν μου την 6.8.18 gkalen αλλά μου κάνει κάτι κολληματακια υπάρχει κάτι δοκιμασμένο να βάλω από gkalen ?? Πιο σταθερό
  10. Παιδιά καλησπέρα έχω βάλει στο κινητό την gkalen 6.8.18 αλλά έχω πολλά λαγκαρισματα φρεεζαρισματα και τέτοια κολληματακια περιεργα. Έχει βγει κάτι καλύτερο ?
  11. Παιδια καλησπερα θελω να ξαναβαλω την MIUI 8 αλλα θελω να μπει καθαρη δηλαδη το κινητο να μην εχει κανενα αρχειο παλιο να ειναι οπως οταν το πηρα. Τι πρεπει να κανω wipe για να γινει αυτο ? Πρεπει να γινει αυτο η θα κανω ζημια στον bootloader που ειναι unlocked τωρα?
  12. Ναι το φωτο μου διεφυγε δεν ηθελα να φυγουν το system ηθελα να καθαρισει παει πολυ smooth το κιν τωρα
  13. χαχαχα μου εκοψε και το εκανα πριν το δω απο εσενα :P εε αφου σαν χαζος το εκανα δεν το σκεφτηκα καν χαχα
  14. Παιδια καλησπερα επειδη ειχα περασει την 6.8.18 και δεν ειχανε φυγει φωτογραφιες βιντεο κλπ απο το προηγουμενο install με factory reset..και σαν χαζος πηγα στο recovery και εκανα wipe και το system μαζι. Παω να κανω ινσταλ και λεει fail to unzip και πεταει ερρορ γτ ? :/
  15. Σε υπέρ ευχαριστώ φίλε μου !
×
×
  • Create New...