emxa2k Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) ... [/color] και για να πάμε στα δικμά μου... Καλημέρα σας! είμαι με XTRVbeta2 και συγκεκριμένα την 7.1.12. Τί πρέπει να κάνω για να μην είναι rooted η συσκευή; Υπάρχει μέσα στο superSU μία επιλογή που λέει full unroot και μετά πετάει ένα παράθυρο με prompt για αν επιθυμώ προσπάθεια επαναφοράς boot image και... παρακάτω δεν πήγα :p ...δεν διευκρινίζεις αν θες να παραμείνεις στη ίδια rom που έχεις...αν ο στόχος σου είναι να μην ανιχνεύεται από εφαρμογές ως root, ξαναφλασάρεις την ίδια rom και σβήνεις το αρχείο SuperSu.zip που δημιουργεί... Edited January 23, 2017 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ...δεν διευκρινίζεις αν θες να παραμείνεις στη ίδια rom που έχεις...αν ο στόχος σου είναι να μην ανιχνεύεται από εφαρμογές ως root, ξαναφλασάρεις την ίδια rom και σβήνεις το αρχείο SuperSu.zip που δημιουργεί... ενδιαφέρουσα πρόταση... είχα δοκιμάσει όπως είναι να κάνω απεγκατάσταση το superSU αλλά το τηλέφωνο παρέμεινε rootαρισμένο, οπότε υπέθεσα ότι δεν είναι το εν λόγω πρόγραμμα το ζήτημα. Ο στόχος μου όντως είναι να μην ανιχνεύεται από εφαρμογές πχ snapchat, pokemon, ενώ το root δεν το χρησιμοποιώ κάπου πέραν του root explorer και παλιότερα του titanium backup. Οπότε έχουμε και λέμε, όταν θα πάω για το επόμενο update, η λύση είναι clean install χωρίς το superSU και να θυμάμαι να το αφαιρώ και από επόμενα; Μπορεί να δουλέψει και χωρίς clean install αν πχ έχω ήδη σβήσει από πριν την εφαρμογή; Υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψουν οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ενδιαφέρουσα πρόταση... είχα δοκιμάσει όπως είναι να κάνω απεγκατάσταση το superSU αλλά το τηλέφωνο παρέμεινε rootαρισμένο, οπότε υπέθεσα ότι δεν είναι το εν λόγω πρόγραμμα το ζήτημα. Ο στόχος μου όντως είναι να μην ανιχνεύεται από εφαρμογές πχ snapchat, pokemon, ενώ το root δεν το χρησιμοποιώ κάπου πέραν του root explorer και παλιότερα του titanium backup. Οπότε έχουμε και λέμε, όταν θα πάω για το επόμενο update, η λύση είναι clean install χωρίς το superSU και να θυμάμαι να το αφαιρώ και από επόμενα; Μπορεί να δουλέψει και χωρίς clean install αν πχ έχω ήδη σβήσει από πριν την εφαρμογή; Υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψουν οι εφαρμογές; ...πρέπει να μεταβείς σε Stable για να είσαι unroot...έχεις Developer αν δεν κάνω λάθος και είναι default root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ...πρέπει να μεταβείς σε Stable για να είσαι unroot...έχεις Developer αν δεν κάνω λάθος και είναι default root... α μάλιστα! και μια γρήγορη ερώτηση... γίνεται η μετάβαση απλά με clean install μέσω TWRP ή θέλει fastboot καμιά official και μετά να έρθει να κάτσει πάνω της η xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 εγώ διαφωνώ... το θέμα αφορά ηλεκτρονική συσκευή και ισχύει η διεθνής ορολογία. Τί θα ρωτάμε, πόση μνήμη τυχαίας προσπέλασης έχει το κίνητό σου; Και βέβαια σιγά σιγά θα πρέπει να προωθήσουμε τους ελληνικούς όρους γιατί σκοπός είναι να διεθνοποιήσουμε την ελληνική (για λίγο μας φάγανε στην στροφή τα αγγλικά, μια χαρά γλώσσα είναι δεν λέω.. Η βάση της είναι η ελληνική γλώσσα βέβαια) Θα λέμε πόση μνήμη τυ.προσ. έχεις αντί για ράμ Εντάξει αυτό θα γίνει σε 100 και βάλε χρόνια βέβαια χαχα. Το κινητό φεύγει σαν ψωμί παίδες, το παρήγγειλε και ο αδερφός μου χθες από geekbuying στα 172€ μαζί με ακουστικά και tempered glass της nillkin. Αναμένεται για να πω και γω τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 α μάλιστα! και μια γρήγορη ερώτηση... γίνεται η μετάβαση απλά με clean install μέσω TWRP ή θέλει fastboot καμιά official και μετά να έρθει να κάτσει πάνω της η xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0; ...εφόσον είσαι ήδη σε Ελληνική XTRV, μπορείς απευθείας μέσω TWRP με factory reset (Dalvic / ART Cache, Data, Cache) ή και clean install αν προτιμάς (Dalviκ / ART Cache, Data, Cache, System)...δες στην αρχική σελίδα για αναλυτικότερες σχετικές οδηγίες (Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις->Αναβάθμιση Ελληνικής ρομ->) ή/και https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BC-XTRV-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ...εφόσον είσαι ήδη σε Ελληνική XTRV, μπορείς απευθείας μέσω TWRP με factory reset (Dalvic / ART Cache, Data, Cache) ή και clean install αν προτιμάς (Dalviκ / ART Cache, Data, Cache, System)...δες στην αρχική σελίδα για αναλυτικότερες σχετικές οδηγίες (Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις->Αναβάθμιση Ελληνικής ρομ->) ή/και https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BC-XTRV-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/?pageNo=1 ευχαριστώ για την απάντηση! είναι το 2o redmi note 3 που έχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και ειδικά το πρώτο ποστ πολλές φορές... η ερώτησή μου έγινε επειδή υπήρξε μία διαφόροποίηση όταν η dev άλλαξε σε MM πρίν την stable και δεν ήταν ασφαλές το πισογύρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της Παρασκευής σε global dev δεν λειτουργεί η εφαρμογή της "Συλλογης".....Ανοίγει και στιγμιαία κλείνει γράφοντας ότι δεν απαιτούνται δικαιώματα...Έκανα καθαρισμό cache στην εφαρμογή....Έκανα αναγκαστική διακοπή....επανεκκινησεις...αλλά τίποτα!!! Μέσω διαχείρισης αρχείων και Google photo μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου και τα βίντεο κανονικά....Αλλά στην συλλογή κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια...Γνωρίζει κανείς καμία λύση? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Επειδή λήγει το συμβόλαιο με την Vodafone, αν το γυρίσω σε Wind καρτοκινητή, θα έχω πρόβλημα με το 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αν εχεις την απλη εκδοση (κενζο) σε πολλα μερη ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Επειδή λήγει το συμβόλαιο με την Vodafone, αν το γυρίσω σε Wind καρτοκινητή, θα έχω πρόβλημα με το 4G; Και θα γίνεις από δήμαρχος κλητήρας..... Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα.. Μια ερώτηση και από εμένα για την miui... Ποια η διαφορά της xtrv με την official global και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ με την xtrv γιατί βλέπω πολλοί είναι αυτοί που την έχουν βάλει.. Προσφέρει κάτι παραπάνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αν εχεις την απλη εκδοση (κενζο) σε πολλα μερη ναι.. παιδιά τι πρόβλημα θα υπαρχει; δε θα συνδεεται καθόλου ή θα πηγαίνει πιο αργά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 παιδιά τι πρόβλημα θα υπαρχει; δε θα συνδεεται καθόλου ή θα πηγαίνει πιο αργά; Δε θα πιάνει 4G. 3G κανονικά :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 γνωριζουμε σε ποιες περιοχες συνανταται αυτο; εγω ειμαι στο Άργος της Αργολίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 γνωριζουμε σε ποιες περιοχες συνανταται αυτο; εγω ειμαι στο Άργος της Αργολίδας. Μπες στο επίσημο site της wind να δεις τι μπάντες έχει και σε ποιες περιοχές. Αν δεις 2100 - 2300 στην δική σου είσαι οκ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 καλησπερα,ειχε κενενας προβλημα με φουσκωμα μπαταριας?ειχα αλλαξει μια οθονη απο σπασιμο και τωρα την ξαναεσπασα και το πηγα στο καταστημα και μ ειπε οτι θελει αλλαγη και το πλαισιο (εχουν σπασει τα κλιπσ)και μπαταρια,οποτε ολα μαζι κανουν 100 ευρω και δεν ξερω αν αξιζει τελικα,επισης θα ηθελα να ρωτησω τα τρια λεντακια που εχει (home ktl)ειναι στην εσωτερικη βαση και οχι στην οθονη ξιατι οταν μου την ειχε αλλαξει δεν αναβαν και μ ειπε οτι ηταν εσωτερικο προβλημμα,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα.. Μια ερώτηση και από εμένα για την miui... Ποια η διαφορά της xtrv με την official global και αν είναι εύκολο κάποιο λινκ με την xtrv γιατί βλέπω πολλοί είναι αυτοί που την έχουν βάλει.. Προσφέρει κάτι παραπάνω; ευχαριστώ Απο ότι ξέρω η xtrv δεν έχει bloatware πχ η official έχει ΌΟΟΟΟΟΟΛΕΣ τις εφαρμογές google, μιλάμε για ότι χαζομάρα έχει βγάλει η google, και τις οποίες ΔΕΝ μπορείς να απεγκαταστήσεις αν δεν έχεις root. Αλλά όντως ρε παιδιά τώρα που υπάρχει κανονικότατα η ελληνική γλώσσα και στις stable official, με τα OTA updates κλπ, ποιος ο λόγος να προτιμήσουμε την custom από την official? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες στα καλά καθούμενα οι επαφές διπλασιάστηκαν (κάθε επαφή φαίνεται 2 φορές). Έκανα τον κόπο και έσβησα τις διπλές, αλλά σε μία μέρα διπλασιάστηκαν και πάλι. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως θα το αποφύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες στα καλά καθούμενα οι επαφές διπλασιάστηκαν (κάθε επαφή φαίνεται 2 φορές). Έκανα τον κόπο και έσβησα τις διπλές, αλλά σε μία μέρα διπλασιάστηκαν και πάλι. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως θα το αποφύγω; Μπες στο Gmail και δες και αν και εκεί είναι διπλές οι επαφές, αν ναι σβήσε τις διπλοτυπες.... Αν όχι, μάλλον έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις επαφών να φαίνονται δύο χώροι, δηλαδή τηλέφωνο και Gmail... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μπες στο Gmail και δες και αν και εκεί είναι διπλές οι επαφές, αν ναι σβήσε τις διπλοτυπες.... Αν όχι, μάλλον έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις επαφών να φαίνονται δύο χώροι, δηλαδή τηλέφωνο και Gmail... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, στο μενού CONTACTS > Display Preferences > Configure contact lists επιλέγουμε ποιες επαφές θα φαίνονται (για όσους το χρειαστούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Μπες στο επίσημο site της wind να δεις τι μπάντες έχει και σε ποιες περιοχές. Αν δεις 2100 - 2300 στην δική σου είσαι οκ. Που ακριβώς είναι αυτό; Ψάχνω τόση ώρα και δεν βρίσκω τίποτα. Edited January 25, 2017 by Aurumnus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Που ακριβώς είναι αυτό; Ψάχνω τόση ώρα και δεν βρίσκω τίποτα. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ https://opensignal.com/networks/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/wind-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καιιιι έγινε επίσημη https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3542491 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το κινητό ( Redmi 4 αλλα γράφω εδώ λόγω δημοφιλίας post ) κ εχω 2 ερωτήσεις. Στη Micro SD μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και το άλλο όταν προσπαθω να συνδεθώ στο mi PC suite μου βγάζει : you need to update your device to use mi PC suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts