dimitris_86 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπερα παιδες Σκεφτομαι να παρω το κινητακι ατό μιας και το εχει καλη τιμη αυτες τις μερες. Ερχομαι από Νεξους 5 το οποιο λατρευω, αξιζει να το αντικαταστήσω με το δικό σας? Εχει βγει η κινεζικη εκδοση στα 127 ευρω και η ιντερνασιοναλ στα 147. Ποιες οι διαφορες? Περνάει η ε΄λληνικη ρομ? ή καποια άλλη σταθερη Cyanogen ή άλλη? (το ξερω οτι θα εχει απαντηθει αλλά είμαι σε ταξιδι για δουλεια και δεν προλαβαινω να διαβασω πολυ πισω το νημα, θα χασω το black friday!) Απαιτησεις: Ιντερνετ, μαιλ, πολλες φωτογραφιές (εγγραφα που τα κανω pdf αλλα με την 8αρα καμερα ως τωρα την παλευω) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπερα παιδια..πριν λιγες μερες μου ηρθε και μετα το Redmi Note 3 Pro και προσπαθω να ξεκλειδωσω το bootloader...εχω παρει το μηνυμα απο την xiaomi οτι εχει εγκριθει, αλλα μολις παω να κανω unlock μεσω της εφαρμογης τρωω ερρορ συνεχως στο 50% και μετα μου νεκρωνει και τη σιμ και πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων για να ξαναπαιξει...να ενημερωσω οτι εχω ανοιξει usb debugging και oem unlock...η ρομ που εχω ειναι η miui 8 global/stable version..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω; Ευχαριστω!! :) Ξερει κανεις τιποτα; επισης επιχειρησα να βαλω την τελευταια dev κινεζικη rom μεσω του updater αλλα μου λεει can't verify package.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μυρίζομαι multi....... Ανέβασε εικόνα με το about phone. https://postimg.org/image/ss9kgclyd/ ελπιζω να σε καλυψα.. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ξερει κανεις τιποτα; επισης επιχειρησα να βαλω την τελευταια dev κινεζικη rom μεσω του updater αλλα μου λεει can't verify package.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.org/image/ss9kgclyd/ ελπιζω να σε καλυψα.. ευχαριστω :) Έχεις κινέζικη multi γι'αυτό έχεις προβλήματα. Φλασάρςεις Official Dev rom σε edl mode και θα λυθούν όλα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) οταν λες edl mode τι εννοεις; επειδη δν τα γνωριζω τωρα αυτα αν μπορεις να το εξηγησεις λιγο και να μου δειξεις καποιον οδηγο... :p:p Edited November 25, 2016 by jimanothirio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 οταν λες edl mode τι εννοεις; επειδη δν τα γνωριζω τωρα αυτα αν μπορεις να το εξηγησεις λιγο και να μου δειξεις καποιον οδηγο... :p:pδιαβασε εδω για το edl https://xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Entry/73-edl-mode/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 γνωριζει καποιος που εχει την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.6.0 (LHOMIDG) αν εχει ελληνικα να μας πει? Όχι δν έχει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όχι δν έχει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ξερεις αν θα βαλουν?γιατι στο redmi 3s εβαλαν στην stable global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 διαβασε εδω για το edl https://xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Entry/73-edl-mode/ εγινε ευχαριστω πολυ!! Θα το δοκιμασω και ελπιζω να μη το καταντησω μπρικακι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ευκολο ειναι.διαβασε προσεκτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γειά σας παιδιά,θέλω την βοήθεια σας!Δεν εχω ιδέα απο bootloader,root και άλλες τέτοιες ορολογίες..και ουτε πρόκειται να μάθω!Βρήκα το κινητό αυτό στα 117 ευρω με official global rom opened box multi-language and google play!!Αξίζει ή δεν είναι για μένα??Εγώ θέλω μόλις πάρω το κινητό να βάλω ελληνική γλώσσα και απο κει και πέρα να ειναι η λειτουργία σαν όλα τα αλλα τα κινητά που είχα πριν!Σας παρακαλώ μια γνώμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrcoolpad Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γειά σας παιδιά,θέλω την βοήθεια σας!Δεν εχω ιδέα απο bootloader,root και άλλες τέτοιες ορολογίες..και ουτε πρόκειται να μάθω!Βρήκα το κινητό αυτό στα 117 ευρω με official global rom opened box multi-language and google play!!Αξίζει ή δεν είναι για μένα??Εγώ θέλω μόλις πάρω το κινητό να βάλω ελληνική γλώσσα και απο κει και πέρα να ειναι η λειτουργία σαν όλα τα αλλα τα κινητά που είχα πριν!Σας παρακαλώ μια γνώμη!! Παρτο είναι μία πολύ καλή επιλογή και σαν τιμή και σαν τηλέφωνο...εγώ το έχω 3 μέρες τώρα και έχω πάθει την πλάκα μου....έχουν περάσει πολλά κινητά από κινα από τα χέρια μου αλλά σαν αυτό δεν υπάρχει..και από θέμα κατασκευής τέλειο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παρτο είναι μία πολύ καλή επιλογή και σαν τιμή και σαν τηλέφωνο...εγώ το έχω 3 μέρες τώρα και έχω πάθει την πλάκα μου....έχουν περάσει πολλά κινητά από κινα από τα χέρια μου αλλά σαν αυτό δεν υπάρχει..και από θέμα κατασκευής τέλειο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα το πάρω,είναι ωραίο αλλά έχει ελληνικο μενού?ελληνικη γλωσσα??Ουτε root γνωρίζω ουτε καλα αγγλικα δυστυχως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevsp Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_436286.html?wid=4&admitad_uid=38ab762626c92c4fc8146aae87a1fa50 είναι το σωστό μοντέλο για Ευρώπη; Δεν με ενδιαφέρει πολύ ποια ROM έχει αρκεί να είναι ξεκλείδωτο να μπορώ να βάλω ό,τι θέλω. Επίσης, αν το παραγγείλω από εκεί (gearbest) πρέπει να τους πω κάτι; Π.χ. gift/πρίζα/δωράκια/κουπόνι. Μόνο από vickmall έχω πάρει και εκεί έπρεπε να τα πω όλα αυτά και να παζαρευτώ κιόλας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγκατάσταση Official CyanogenMod 13 [kenzo][6.0.1] Ο οδηγός σου προστέθηκε στο πρώτο post. Keep up the good work!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όσο για το Kate που λες κατα βαση μπορεί να δέχεται τα ίδια αρχεία αλλά για να δουλέψουν οι sim ειτε κανεις εγκατάσταση το kate-radio.zip ή μέσω adb περνάς το NON-HLOS.bin απο miui που φορά, αυτά αν εχεις βάλει πριν τα τρία πρωτα που θέλει η Cm(firmware - ROM -gapp) είτε τέλος αν είσαι απο καθαρή εγκατάσταση το νέο firmware Kate. Εξάλλου σαν διαφορετική συσκευή υπάρχει ανάλογο θέμα που εκεί έπρεπε να αναφερθεί, αν και ίσως να υπάρχει κάτι. Ναι εννοούσα κάτι τέτοιο να μπει σαν υποσημείωση στον οδηγό.. Τόσες ερωτήσεις γίνονται για το Kate εδώ, ας γλυτώσεις αυτήν :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ξερεις αν θα βαλουν?γιατι στο redmi 3s εβαλαν στην stable global Πιστεύω σύντομα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrcoolpad Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Να το πάρω,είναι ωραίο αλλά έχει ελληνικο μενού?ελληνικη γλωσσα??Ουτε root γνωρίζω ουτε καλα αγγλικα δυστυχως!! Εγώ όταν το πήρα ήρθε με ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ρε παιδια κατι εγινε, στα καλα καθουμενα το κινητο δεν φορτιζει, βασικα φορτιζει αλλα μεχρι το 19% απο εκει και περα ενω δειχνει οτι φορτιζει δν κανει τιποτα. Το εκλεισα και το εβαλα για φορτιση και αναβοσβηνε το LED λαμπακι κοκκινο, το αναψα και παλι τα ιδια, τι παιζει? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Για να φλασαρεις μέσω edl πρέπει να είσαι σε fastboot; (Προσπαθώ με τον φίλο μου να περάσουμε την Official Global Developer ROM μέσω edl, θα πάθει κάτι ή συσκευή;) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Ρε παιδια λπν ακουστε θεμα που προεκυψε..περασα τη miui developer global official μεσω mi flash tool (EDL mode και τα σχετικα) και μολις παω να κανω τη διαδικασία για ξεκλειδωμα του bootloader, με το που βαζω τα στοιχεια μ στο προγραμμα λεει your mi account doesn't have the permissions. Το περιεργο ειναι οτι εχω στειλει μηνυμα στην χιαομι για ξεκλειδωμα του bootloader και εχει εγκριθει, και τωρα αν προσπαθησω να ξαναστειλω δεν μου βγαζει τη φορμα συμπληρωσεις(αν πατησω δηλαδη στο σιτε miui.unlock το unlock κουμπι εννοω). Ξερει κανεις τι παιζει; Ευχαριστώ και συγνωμη για την εκθεσουλα :p Edited November 26, 2016 by jimanothirio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθεια καποιος, το κινητο βασικα δν φορτιζει και το pc δεν το αναγνωριζει Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθεια καποιος, το κινητο βασικα δν φορτιζει και το pc δεν το αναγνωριζει Φαντάζομαι ούτε με άλλο καλώδιο δουλεύει. Μου φαίνεται περίεργο να χάλασε η θύρα εφόσον δεν πειραξες κάτι στο σύστημα και, από το λίγο που συμμετέχω, δεν έχω διαβάσει τίποτα τέτοιο εδώ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθεια καποιος, το κινητο βασικα δν φορτιζει και το pc δεν το αναγνωριζει Δοκιμασε αλλον φορτιστη... Και αλλο καλωδιο.. Και το δικο μου δεν φορτιζει με το δικο του καλωδιο... Τι ρομ φοραει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Δοκιμασε αλλον φορτιστη... Και αλλο καλωδιο.. Και το δικο μου δεν φορτιζει με το δικο του καλωδιο... Τι ρομ φοραει; Ρε φιλε ελεος. Περασαν 5 ωρες, εκανα φορματ το pc, ανοιξα το κινητο με τα νυχια μου 10 φορες, εβρισα, εσκασα, προσπαθησα 15-20 διαφορετικες μεθοδους και παντου εβλεπα ομοιοτητες, ειδικα αυτο με το λαμπακι που αναβωσβηνει, και πως μου ερχετε και αλλαζω καλωδιο και βαζω ενα της πλακας ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ειναι να μην του γ@!ρες@ την πο#)_# , γ@μ,.. την κ@τ@δ.. τοσες ωρες απο τη ζωη μου ΓΜΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Δεν μπορουσες να το πεις λιγο νωριτερα?:p:p:p Ωχ θεε μου θα τρελαθω. Απο τις 6 το πρωι ειμαι ορθιος και τωρα αυτο. ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και τι καλωδιο εβαλα, απο ηλεκτρονικο τσιγαρο που ξεχασε η μανα μου, ακου εδω, να αποτυγχανει το premium καλωδιο xiaomi και να δουλευει και η τελευταια μ@λ@@@@@@. Edited November 26, 2016 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Ρε παιδια λπν ακουστε θεμα που προεκυψε..περασα τη miui developer global official μεσω mi flash tool (EDL mode και τα σχετικα) και μολις παω να κανω τη διαδικασία για ξεκλειδωμα του bootloader, με το που βαζω τα στοιχεια μ στο προγραμμα λεει your mi account doesn't have the permissions. Το περιεργο ειναι οτι εχω στειλει μηνυμα στην χιαομι για ξεκλειδωμα του bootloader και εχει εγκριθει, και τωρα αν προσπαθησω να ξαναστειλω δεν μου βγαζει τη φορμα συμπληρωσεις(αν πατησω δηλαδη στο σιτε miui.unlock το unlock κουμπι εννοω). Ξερει κανεις τι παιζει; Ευχαριστώ και συγνωμη για την εκθεσουλα :p Προσπάθησε να συνδεθείς με το number id , ή με τον αριθμό του κινητού σου, μέσα από την εφαρμογή πρώτα στο τηλέφωνο και μετά βάλτο στο pc με το MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English. Μήπως πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που πήρες την έγκριση? Edited November 26, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts