Jump to content

sevsp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sevsp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

sevsp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχει να μου προτείνει κάποιος καλή θήκη και tempered glass από Ελλάδα; (και προτάσεις από ebay/Κίνα μου κάνουν αν δεν παίζει κάτι καλό)
  2. Ευχαριστώ φίλε
  3. Καλησπέρα παιδιά, περιμένω να μου έρθει το συγκεκριμένο κινητό και σκοπεύω αμέσως να του ξεκλειδώσω τον bootloader. ΕΊδα ότι η διαδικασία περιέχει κάτι σαν αίτηση. Μπορώ να την ξεκινήσω από τωρα να γλιτώνω χρόνο; Επίσης έχει γίνει ship από gearbest από τη Δευτέρα και ακόμα δεν έχει πληροφορίες το tracking. Είναι λογικό; Ευχαριστώ.
  4. Οπότε η μόνη διαφορά του με αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_436286.html?wid=4&admitad_uid=38ab762626c92c4fc8146aae87a1fa50 είναι ότι το τελευταίο απλά δεν έχει την 800αρα και είναι λίγο μικρότερο; Ευχαριστώ.
  5. Ας μου δώσει κάποιος μια επιβεβαιώση να ξέρω ότι δεν παρήγγειλα λάθος μοντέλο ή κάτι πάρομοιο. Επίσης η τιμή είναι καλή; Δε βρήκα price history στο kimovil.
  6. Παιδιά αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_436286.html?wid=4&admitad_uid=38ab762626c92c4fc8146aae87a1fa50 είναι το σωστό μοντέλο για Ευρώπη; Δεν με ενδιαφέρει πολύ ποια ROM έχει αρκεί να είναι ξεκλείδωτο να μπορώ να βάλω ό,τι θέλω. Επίσης, αν το παραγγείλω από εκεί (gearbest) πρέπει να τους πω κάτι; Π.χ. gift/πρίζα/δωράκια/κουπόνι. Μόνο από vickmall έχω πάρει και εκεί έπρεπε να τα πω όλα αυτά και να παζαρευτώ κιόλας. :p
  7. Παιδιά σόρρυ που πρήζω απλά πρέπει να σιγουρέψω δυο πράματα πριν παραγγείλω καινούριο digitizer + οθόνη. Γνωρίζει κάποιος αν τα κουμπιά αφής αποτελούν μέρος της οθόνης, οπότε αφού δεν λειτουργεί το touch είναι λογικό που δεν λειτουργούν ούτε αυτά; Επίσης υπάρχει πιθανότητα το παραπάνω ανταλλακτικό να μην είναι αρκετό; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με παραπέμψει κάπου θα εκτιμηθεί απίστευτα, ευχαριστώ!
  8. Δεν το φοβάμαι αυτό, απλά θα ναι σίγουρα αρκετό το παραπάνω ανταλλακτικό; Υπάρχει περίπτωση να χει χαλάσει και κάτι άλλο; Υπενθυμίζω ότι το κινητό δείχνει να δουλεύει κανονικά εκτός απο την touch screen καθώς και τα touch κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης.
  9. Παιδιά SOS. Κατάφερα και έσπασα την οθόνη του Mi3. Εχει σπάσει σε πολλά σημεία, το touch δε δουλεύει καθόλου αλλα το κινητό κανονικά. Τι κάνω; Επίσης βρήκα αυτό στο ebay, υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω μόνος μου ή μπα; Γενικά πείτε μου τις επιλογές μου αν γνωρίζει κάποιος (δηλαδή προσπάθεια μόνος, service εδώ, service κινα κλπ). Ευχαριστω! :cry: edit: Το κινητό είναι αγορασμένο από vickmall πριν 3 μήνες.
  10. Παιδιά τα Pistons που έχει το Merimobiles (τα 2.1 πρέπει να 'ναι) είναι συμβατά με το Mi3. Θα μου φαινόταν κουλό να μην είναι απόλυτα συμβατά, απλά βλέπω που λένε κάτι κουλά σχετικά με CTIA/OMTP.
  11. Υπόψιν ότι το συγκεκριμένο site βγάζει και το vickmall low trust.
  12. Τις κινέζικες εφαρμογές στην αγγλική rom να τις διαγράψω όλες; Είναι κάποια απαραίτητη/χρήσιμη;
×
×
  • Create New...