grillos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 μου ήρθε αναβάθμιση σε 8.0.2.0 τι λεει ? την κοιταω 2 μερες ...... εχει κανει αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Όποιος έχει Global Dev rom μπορεί να επιβεβαιώσει αν έχει θέμα με το μικρόφωνο των ακουστικών. Σήμερα δοκίμασα και σε τρίτη συσκευή με Global Dev και πάντα έχει το ίδιο θέμα (όπως σε άλλες 2 συσκευές με Global Dev). Σε ότι ακουστικά τοποθετείς, δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Δουλεύει το μικρόφωνο της συσκευής ενώ δεν θα έπρεπε. Όποιος έχει Global Dev και μπορεί, ας το δοκιμάσει και να γράψει αν παρουσιάζει το ίδιο θέμα. Αν είναι γενικό το θέμα, να το αναφέρουμε σαν bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiZz Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παίδες γνωρίζετε εάν υπάρχει εφαρμογή για το κιν μας που να υποστηριζει 2 εφαρμογές να παίζουν ταυτόχρονα στην οθόνη; Πχ να βλέπω youtube και να είμαι κ στο fb ταυτόχρονα... Παράθεση Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις... Ευτυχία είναι να ΜΗΝ κάνεις αυτό που ΔΕΝ θέλεις!!!! :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έχω την 8.0.1.0 global version. Το πρόβλημα μου είναι ότι το Google now δεν μπορεί να βάλει υπενθύμιση! γιατί λέει ότι device is locked wtf. Ξέρει κανείς καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εχω το κινητο κανα μηνα και βλεπω οτι στην οθονη στο πλαι αριστερα εχει δημιουργηθει μια κιτρινιλα οχι πολυ εντονη και οταν πιεζω την οθονη στο σημειο αυτο με λιγο περισοτερη δυναμη οχι απλα να ακουμπισω το δακτυλο μου δηλαδη εκει σαν να αλλαζει χρωματα στο σημειο αυτο η οθονη (σαν να αλλοιώνονται τα χρωματα σε εκεινο το σημειο μονο δεν ξερω πως να το περιγραψω).Σκευτικα οτι μπορει να ειναι απο την loca κολλα που δεν εχει κολισει καλα γιατι και στο φως φενεται σαν να ειναι κατι σαν υγρο κατω απο την οθονη.Αλλα σκεφτομαι οτι μπορει και να ειναι κατι αλλο οπως να εχει δεκτει πιεση στην περιοχη αυτη για καποιο λογο και να εχει παθει καποια ζημια το digitizer.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να επαθε η να με καθοδιγησει για το τι μπορω να κανω τωρα με αυτο το προβλημα .Το κινητο ειναι αγορασμενο απο vickmall και ειναι το δευτερο προβλημα που συναντω .Το αλλο ειναι οτι μερικες φορες οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω το τηλεφωνο το proximity sensor δεν λειτουργει μεχρι να ξανακανω επανεκκινηση το κινητο... Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εχω αλλα εδω τα παλικαρια λένε ότι πρεπει να συνδεσεις με pc με το καλώδιο του κατασκευαστή. Εγω τώρα να ξεκλειδώσω bootloader με το nokia καλώδιο που έχω ή οχι; Μια απάντηση απο καποιον που να ξερει 100% (αν αυτο μπορεί να συμβαίνει) παρακαλώ πολύ!!!!!! Έχω ξεκλειδώσει 10 συσκευές με καλώδιο του εμπορίου. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1980 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έχω ξεκλειδώσει 10 συσκευές με καλώδιο του εμπορίου. Είσαι ωραίος φιλε Γιώργο. Οποτε προχωράω..... ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Η anna2 σου απάντησε Καρνταση όχι ο Γιώργος. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1980 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Η anna2 σου απάντησε Καρνταση όχι ο Γιώργος. sorry για το off topic.... Που να ξερω ότ η Anna2 που εχει υπογραφη Φιλικα.Γιωργος είναι η anna2 και οχι ο φιλος ο γιωργος; Εσυ μάλλον την ξερεις προσωπικά, μάλλον για μπαρμπας της σε κόβω....... και για να εχουμε καλό ερώτημα γιατι το off topic, με ξερεις και απο χθες ή σε πειράζει που εχω μόνο 7 μηνυματα στο forum και οχι 300.....αντε τωρα......και για να βάλω τα πράγματα στην θεση τους...... ευχαριστώ anna2, εισαι κούκλα..... οποτε προχωράω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 sorry για το off topic.... Που να ξερω ότ η Anna2 που εχει υπογραφη Φιλικα.Γιωργος είναι η anna2 και οχι ο φιλος ο γιωργος; Εσυ μάλλον την ξερεις προσωπικά, μάλλον για μπαρμπας της σε κόβω....... και για να εχουμε καλό ερώτημα γιατι το off topic, με ξερεις και απο χθες ή σε πειράζει που εχω μόνο 7 μηνυματα στο forum και οχι 300.....αντε τωρα......και για να βάλω τα πράγματα στην θεση τους...... ευχαριστώ anna2, εισαι κούκλα..... οποτε προχωράω....... Βασικα αν θυμαμαι καλα οντως ειναι γιωργος και το αννα ειναι ακυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το τελευταίο διαστημα η αυτονομία μπαταρίας είχε μειωθεί σημαντικά (περίπου στο μισό), αφαίρεσα κάποιες υπόπτες για drain εφαρμογές, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα λύθηκε με επανεγκατάσταση της rom- global 8.0.1.0. Υπάρχει καμία εφαρμογή πιο χρήσιμη απο το γενικόλογο (ξέρετε android system 30%...) της MIUI? Με πιο αναλυτικά στοιχεία για τα ύποπτα drain apps? Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Φίλε μου πέραν της αρχικής σελίδας αυτό το θέμα έχει χιλιοσυζητηθεί στο φόρουμ. Το κανονικό redmi note 3 pro δεν έχει τη μπάντα 20 την οποία χρησιμοποιεί η wind κατα βάση και vodafone. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις θέματα με το 4g στην επαρχία, όχι στα αστικά κέντρα. Την έκδοση της Ταιβάν την πουλούν τα vickmall και geekbuying ως international edition. Επίσης η ρομ που φορούν οι εκδόσεις αυτές είναι global stable. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι οι International εκδόσεις είναι 2,5mm μεγαλύτερες στο μήκος, άρα οι θήκες και τα tempered glasses δε θα ταιριάζουν εύκολα. Το φαντάστηκα ότι θα έχει συζητηθεί αλλά προφανώς είναι δύσκολο να βρεθεί απάντηση μέσα σε 1000 σελίδες :lol: Λοιπόν η απάντηση σου ήταν κατατοπιστικότατη και σε ευχαριστώ πολύ! Έχω δει προβλήματα στην επαρχία με το Mi4 που είχε η κοπέλα μου ενώ εγώ με το Οppo μου δεν είχα θέμα. Το θέμα είναι όμως ότι έχω την εντύπωση πως πλέον οι εταιρίες έχουν κάνει το 3G να σέρνεται τόσο πολύ που δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Αν πλέον δε πιάνω 4G δε μπορώ να ανοίξω σχεδόν τίποτα (ενώ πριν διαδοθεί τόσο πολύ το 4G δεν υπήρχε θέμα). Άρα είναι σημαντικό πρόβλημα. Επίσης δε θα μπορούσα να διανοηθώ ότι είναι μεγαλύτερη η συσκευή!!! :blink: Να σαι καλά που το ανέφερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εχω αλλα εδω τα παλικαρια λένε ότι πρεπει να συνδεσεις με pc με το καλώδιο του κατασκευαστή. Εγω τώρα να ξεκλειδώσω bootloader με το nokia καλώδιο που έχω ή οχι; Μια απάντηση απο καποιον που να ξερει 100% (αν αυτο μπορεί να συμβαίνει) παρακαλώ πολύ!!!!!! Εγω προσωπικα που εχω ξεκλειδωσεικ φλασαρει 5 redmi pro φιλων που τους παραγγειλα το εκανα με ενα καλωδιο αυθεντικό νοκια 101 μοντέλο...ολα καλα εννοείται κ ισως καλύτερη ποιοτητα απτου xiaomi Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Εγω προσωπικα που εχω ξεκλειδωσεικ φλασαρει 5 redmi pro φιλων που τους παραγγειλα το εκανα με ενα καλωδιο αυθεντικό νοκια 101 μοντέλο...ολα καλα εννοείται κ ισως καλύτερη ποιοτητα απτου xiaomi Βρε παιδιά όλα τα καλώδια ίδια είναι..Αρκεί να υπάρχει λίγο ποιότητα.... Στην φόρτιση είναι η διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Βασικα αν θυμαμαι καλα οντως ειναι γιωργος και το αννα ειναι ακυρο Καλημέρες. Την εγγραφή είχε κάνει η κόρη μου (Άννα) πριν χρόνια για να ρωτήσει κάτι για ένα τηλέφωνο που είχε τότε και δεν ξανασχολήθηκε. Έτσι το username το κληρονόμησα εγώ (Γιώργος). Edited September 24, 2016 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλημέρες. Την εγγραφή είχε κάνει η κόρη μου (Άννα) πριν χρόνια για να ρωτήσει κάτι για ένα τηλέφωνο που είχε τότε και δεν ξανασχολήθηκε. Έτσι το username το κληονόμησα εγώ (Γιώργος). καλα δε σε παρεξηγουμε Γιωργο, και Αννα να σε λενε.... :lol::lol::lol::lol: Εδω μεσα ειμεθα open minded, :p:p:p:p:p :D αλλωστε για Τεχνολογια μιλάμε και οχι για ονοματα... πλάκα σου κάνω :) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όποιος έχει Global Dev rom μπορεί να επιβεβαιώσει αν έχει θέμα με το μικρόφωνο των ακουστικών. Σήμερα δοκίμασα και σε τρίτη συσκευή με Global Dev και πάντα έχει το ίδιο θέμα (όπως σε άλλες 2 συσκευές με Global Dev). Σε ότι ακουστικά τοποθετείς, δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Δουλεύει το μικρόφωνο της συσκευής ενώ δεν θα έπρεπε. Όποιος έχει Global Dev και μπορεί, ας το δοκιμάσει και να γράψει αν παρουσιάζει το ίδιο θέμα. Αν είναι γενικό το θέμα, να το αναφέρουμε σαν bug. Εγώ πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα με το μικρόφωνο των ακουστικών με global stable 8.0.1.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Εγώ πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα με το μικρόφωνο των ακουστικών με global stable 8.0.1.0. Το ειχα και εγω σε stable το ιδιο θεμα με το μικροφωνο ακουστικων. Τελικα λυθηκε(καθως δν μου κανουν πλεον παραπονα και οσες φορες ρωταω,μου λενε οτι με ακουν καλα). Ρυθμισεις>επιπλεον ρυθμισεις>ακουστικα> εκλεισα το mi sound enhancer. Το παραδοξο ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ,ειχα.γραψει το ακριβως αντιθετο. Τα ακουστικα ειναι κατι πολυ απλα,φτηνα απο public Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το ειχα και εγω σε stable το ιδιο θεμα με το μικροφωνο ακουστικων. Τελικα λυθηκε(καθως δν μου κανουν πλεον παραπονα και οσες φορες ρωταω,μου λενε οτι με ακουν καλα). Ρυθμισεις>επιπλεον ρυθμισεις>ακουστικα> εκλεισα το mi sound enhancer. Το παραδοξο ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ,ειχα.γραψει το ακριβως αντιθετο. Τα ακουστικα ειναι κατι πολυ απλα,φτηνα απο public Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Σ'ευχαριστώ!! Λύθηκε και σε εμένα το πρόβλημα κλείνοντας το mi sound enhancer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλημέρα έκανα και εγώ μία παραγγελία μου ήρθε απο κινα αλλά.δεν λειτουργεί το finkerprint scaner (όταν πάω να μπω στο μενού να το ρύθμιση με πετάει),και ή μπαταρία μου λέει -2 συνέχεια αν και είναι φορτισμένη κανονικά . υπάρχει κάτι να κάνω πρην το στείλω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα σας! Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως να βγάλω την υπογράμμιση των λέξεων στον ορθογραφικό έλεγχο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλημέρα έκανα και εγώ μία παραγγελία μου ήρθε απο κινα αλλά.δεν λειτουργεί το finkerprint scaner (όταν πάω να μπω στο μενού να το ρύθμιση με πετάει),και ή μπαταρία μου λέει -2 συνέχεια αν και είναι φορτισμένη κανονικά . υπάρχει κάτι να κάνω πρην το στείλω πίσω. Μάλλον έχεις multilanguage ROM. Δες εδώ τις οδηγίες για το πώς να πας σε official (unofficial to official που λέει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μάλλον έχεις multilanguage ROM. Δες εδώ τις οδηγίες για το πώς να πας σε official (unofficial to official που λέει). Υπάρχει κάποιος από Αθήνα να μου περάσει ελληνική ρομ με το αζημιοτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 γεια σας μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με αυτη την ρομ Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τις τελευταιες μερες, πιανω το κινητο και μου ζηταει το πιν.(και στις 2 καρτες).σαν να εχει κανει επανεκκινηση,αλλα συμφωνα με το uptime δεν εχει κανει) Στις τελευταιες μερες το εχει κανει 2-3φορες. Stable global επισημη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts