kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 μια ερωτηση μπας και ξερει κανεις. υπαρχει στις ρυθμισεις καπου επιλογη να διαλεξω τι χρωμα θα εχουν οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες; (viber,whatsapp κλπ κλπ) (για οσες δεν το εχουν στις ρυθμισεις) αν οχι ξερει κανεις κανα καλο προγραμματακι να το κανει; αμα υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 μια χαρα ειναι.αλλωστε και η ελληνικη βασισμενη στην official ειναι... δεν εχει πολλα ελληνικα προς το παρον αλλα απο οτι ειπε ενα παιδι η καινουρια ρομ με το android6 ειναι σχεδον ολη ελληνικα (στις ρυθμισεις και στα μενου) οκ ευχαριστώ η θήκη και η tempered glass που βάζει δώρο το vivkmall είναι της προκοπής ή να παραγγείλω της nilkin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 οκ ευχαριστώ η θήκη και η tempered glass που βάζει δώρο το vivkmall είναι της προκοπής ή να παραγγείλω της nilkin? παρτα για καβατζα και παρηγγειλε nilkin και καμια θηκη της προκοπης . δοκιμασε να τους ζητησεις την ipaky ή καμια αλλη ιδιας αξιας,μπορει να στην δωσουν δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 οκ ευχαριστώ η θήκη και η tempered glass που βάζει δώρο το vivkmall είναι της προκοπής ή να παραγγείλω της nilkin? tempered glass της nilkin :ninja::ninja::rolleyes::ninja::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 αν στο κινητό σου κουβαλάς αρχεία που είναι σημαντικά και δεν μπορείς να ρισκάρεις να κλαπούν ή αν το κινητό σου αφορά εταιρική χρήση αυτό που προτείνεται είναι να αφήσεις το κινητό όπως σου έρθει χωρίς να το σκαλίσεις περαιτέρω. τώρα αν τα σημαντικότερα αρχεία στο κινητό σου αφορούν selfies και καμιά συλλογή από mp3 δεν έχεις φόβο να ξεκλειδώσεις. Ποιο ευκολα σε κλεβουν παρα σε χακαρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 μια ερωτηση μπας και ξερει κανεις. υπαρχει στις ρυθμισεις καπου επιλογη να διαλεξω τι χρωμα θα εχουν οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες; (viber,whatsapp κλπ κλπ) (για οσες δεν το εχουν στις ρυθμισεις) αν οχι ξερει κανεις κανα καλο προγραμματακι να το κανει; αμα υπαρχει αν Ρώτας για το led δοκίμασε από το μαγαζί το LED Blinker Πιστεύω να σου κάνει, εγώ είχα κρατήσει την pro version, αλλά τώρα με την cm δεν την χρειάζομαι μια και υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσα απο το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Είμαι ένα βήμα στο να το πάρω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις ROM. Απ ότι έχω διαβάσει η international με ελληνικά έχει πολλά προβλήματα. Δε με πειράζει να μην έχει ελληνικά αλλά εννοείται ότι θέλω τα gapps. Το 3G+32GB που έχουν στο geekbuying ποια ROM φοράει; ΓΙατί βλέπω διάφορες επιλογές. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 αν Ρώτας για το led δοκίμασε από το μαγαζί το LED Blinker Πιστεύω να σου κάνει, εγώ είχα κρατήσει την pro version, αλλά τώρα με την cm δεν την χρειάζομαι μια και υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσα απο το μενού. αυτο ηθελα για τα λεντ θα το κοιταξω αργοτερα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ποιο ευκολα σε κλεβουν παρα σε χακαρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν έχεις κάτι το οποίο αξίζει τον κόπο του να σε χακάρουν μια χαρά εύκολο είναι και αυτό για τους γνώστες. το θέμα είναι αν αξίζεις την προσοχή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Είμαι ένα βήμα στο να το πάρω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις ROM. Απ ότι έχω διαβάσει η international με ελληνικά έχει πολλά προβλήματα. Δε με πειράζει να μην έχει ελληνικά αλλά εννοείται ότι θέλω τα gapps. Το 3G+32GB που έχουν στο geekbuying ποια ROM φοράει; ΓΙατί βλέπω διάφορες επιλογές. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html αμα δεν σε νοιαζουν τα ελληνικα προτεινω μια official stable/dev . Και οι 2 εχουν updates μεσω wifi/3g . Η dev εχεει μεταφραστει κατα 50% το geek στελνει με μυλτι απο οτι εχω διαβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Geoanto555 στειλε ενα μηνυμα με τις παραπανω απαντησεις στους μοντ να το προσθεσουν στην πρωτη σελίδα... Μονο για το special edition θα ακουμε τωρα. Εδω μιλαμε για το σκετο redmi note 3 prooooooooooo(kenzo) . Η να γινει ενα θεμα με αυτο να ρωτανε εκει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ή κανω πολυ δυσκολες ερωτησεις, ή με γραφετε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Geoanto555 στειλε ενα μηνυμα με τις παραπανω απαντησεις στους μοντ να το προσθεσουν στην πρωτη σελίδα... Μονο για το special edition θα ακουμε τωρα. Εδω μιλαμε για το σκετο redmi note 3 prooooooooooo(kenzo) . Η να γινει ενα θεμα με αυτο να ρωτανε εκει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένας από αυτούς ας δημιουργήσει νεο θέμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ή κανω πολυ δυσκολες ερωτησεις, ή με γραφετε κανονικα... Βλέπω το δευτερο... Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Είμαι ένα βήμα στο να το πάρω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις ROM. Απ ότι έχω διαβάσει η international με ελληνικά έχει πολλά προβλήματα. Δε με πειράζει να μην έχει ελληνικά αλλά εννοείται ότι θέλω τα gapps. Το 3G+32GB που έχουν στο geekbuying ποια ROM φοράει; ΓΙατί βλέπω διάφορες επιλογές. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html Αυτο που λέει ειναι τελικη τιμη 158 ευρ,,τι σου βγαζει στην παραγγελία. Αν ειναι αυτην η τιμη ειναι φοβερή και απο rom την αλλάζεις πολυ εύκολα,εδω είμαστε εμεις,βασικα δεν θα μας χρειαστείς θα την αλλάξεις αν ειναι αυτήν που γράφεις αμέσως.:ninja::ninja::cool: Edited August 31, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Αυτο που λέει ειναι τελικη τιμη 158 ευρ,,τι σου βγαζει στην παραγγελία. Αν ειναι αυτην η τιμη ειναι φοβερή και απο rom την αλλάζεις πολυ εύκολα,εδω είμαστε εμεις,βασικα δεν θα μας χρειαστείς θα την αλλάξεις αν ειναι αυτήν που γράφεις αμέσως.:ninja::ninja::cool: τελικη ειναι με registered airmail . παρηγγειλα ενα προχτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ζήτησες μήπως να αφαιρέσουν chinese apps; Σε αυτή την τιμή είναι τεφαρίκι. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ζήτησες μήπως να αφαιρέσουν chinese apps; Σε αυτή την τιμή είναι τεφαρίκι. :p δεν ζητησα τιποτα.γιατι θα μπει ελληνικη οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 δεν ζητησα τιποτα.γιατι θα μπει ελληνικη οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου Επειδή τυχαίνει να είναι και προφέσορας δεν έδωσε σημασία.. Μετά θα κλαίγεται όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Επειδή τυχαίνει να είναι και προφέσορας δεν έδωσε σημασία.. Μετά θα κλαίγεται όμως... :chair: :chair: ετοιμασε teamviewer ολα εσυ θα τα κανεις :lol: απλα απο οτι ειχα διαβασει δεν στελνουν με κατι αλλο περα της μυλτι οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια Edited August 31, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 :chair: :chair: ετοιμασε teamviewer ολα εσυ θα τα κανεις :lol: απλα απο οτι ειχα διαβασει δεν στελνουν με κατι αλλο περα της μυλτι οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια Αυτό φοβάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Αυτό φοβάμαι... ΧΑ ΧΑ Αντε σου εμφανίστηκε νεα μελλοντική δουλεια, εγω άλλωστε δεν εχω καθόλου και teamviewer ,δεν ξερω τι ειναι αυτο το teamviewer και πως δουλεύει ...:lol::lol::p:D:D:chair::chair: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ΧΑ ΧΑ Αντε σου εμφανίστηκε νεα μελλοντική δουλεια, εγω άλλωστε δεν εχω καθόλου και teamviewer ,δεν ξερω τι ειναι αυτο το teamviewer και πως δουλεύει ...:lol::lol::p:D:D:chair::chair: Θα την βρει την άκρη ο νέος... Τι δάσκαλος είναι;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Θα την βρει την άκρη ο νέος... Τι δάσκαλος είναι;:p Ναι αυτο εννοείται,γιαυτο δεν τον ενδιαφέρει τι rom θα φοράει το νέο του κινητό που παρήγγειλε, στην φοβερή τιμή που το αγόρασε,εμείς το πληρώσαμε σχετικά ακριβά..:chair::chair::p:D:D:cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Ναι αυτο εννοείται,γιαυτο δεν τον ενδιαφέρει τι rom θα φοράει το νέο του κινητό που παρήγγειλε, στην φοβερή τιμή που το αγόρασε,εμείς το πληρώσαμε σχετικά ακριβά..:chair::chair::p:D:D:cool: Δεν ειναι για μενα,αλλα και εγω το πληρωσα 50 ευρω πανω απο την τωρα τιμη (χωρις εξοδα paypal και ισιοτιμιες) Edited August 31, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ένας από αυτούς ας δημιουργήσει νεο θέμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω το δευτερο... Για πες... 1ον δε βλεπει το λαπτοπ το κινητο, καθολου ομως, ουτε σαν χωρο αποθηκευσης, ουτε μεσω Mipcsuite 2ον οταν ακουω ραδιο και το εχω στη τσεπη και με καλεσει καποιος, δεν ακουγομαι καθολου παρα μονο οταν βγαλω το κινητο απ τη τσεπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts