kongeo1994 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μπιχτη ηταν αυτη; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) ΤΖΑΜΠΑ!!! και με την 800αρα :D Έχω χάσει την μπάλα τελικά η 800άρα είναι θέμα rom ή hardware. Όχι ότι θα τα βάψω μαύρα χωρίς αυτή, αλλά λέμε τώρα. Edited August 18, 2016 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλημέρα Μόλις παρελαβα απο GeekBuying την εκδοση 2/16 με Rom Miui Global 7.3 Stable 7.3.6.0.0 Σε ελεγχο που εκανα ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος Αν και εχει ρωτηθει πολακις πριν κανω καμια πατατα θυμιστε μου τι πρεπει να κανω για να περασω την Greek Stable Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μπιχτη ηταν αυτη; :Ρ Είσαι τόσο καιρό εδώ μέσα.. Αν δεν έχεις μάθει τα βασικά.. TWRP, MIFLASH - FLASH MIPCSUITE τι να σου πω... Τζάμπα μιλάμεεεεεεε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Είσαι τόσο καιρό εδώ μέσα.. Αν δεν έχεις μάθει τα βασικά.. TWRP, MIFLASH - FLASH MIPCSUITE τι να σου πω... Τζάμπα μιλάμεεεεεεε..:p Οταν σε επριζα πριν παρω κινητο με γλυτωσες απο το miflash οποτε δεν χρειαστηκε να το μαθω :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Μόλις παρελαβα απο GeekBuying την εκδοση 2/16 με Rom Miui Global 7.3 Stable 7.3.6.0.0 Σε ελεγχο που εκανα ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος Αν και εχει ρωτηθει πολακις πριν κανω καμια πατατα θυμιστε μου τι πρεπει να κανω για να περασω την Greek Stable Ευχαριστώ Στο πρωτο μηνυμα στι συχνες ερωτησεις εχει οτι θες να ξερεις και οδηγο με εικονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Έχω χάσει την μπάλα τελικά η 800άρα είναι θέμα rom ή hardware. Όχι ότι θα τα βάψω μαύρα χωρίς αυτή, αλλά λέμε τώρα. Λέμε ότι είναι θέμα λογισμικού..... Μέχρι κάποιος να το διαψεύσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει από το Geekbuying την νέα έκδοση (international -special- Edition) με το κουπόνι xiaomifans2 Αποστολή λένε 30/8 Τελική τιμή για το χρυσό 3/32gb : Order Subtotal: EUR 164.53 Coupon Amount: -EUR 8.23 Grand Total: EUR 156.30 Ενώ η έκδοση 2/16 gb[/b Order Subtotal: EUR 149.54 Coupon Amount: -EUR 7.48 Grand Total: EUR 142.06 Απαιχτη τιμη!! (και με 4g για οσους εχουν wind) Αυτά να τα βλεπουν μερικοι που πουλανε σε διπλανό φορουμ το κινητο αυτο 200ευρα και βαλε.. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Απαιχτη τιμη!! (και με 4g για οσους εχουν wind) Αυτά να τα βλεπουν μερικοι που πουλανε σε διπλανό φορουμ το κινητο αυτο 200ευρα και βαλε.. Εννοείς παιδιά από Ελλαδα που το είχαν και το δίνουν μεταχειρισμένο; Εαν ναι απλά το έχεις άμεσα χωρις το άγχος εάν θα περάσει τελωνείο και την αναμονή 18 μέρες ή και παραπάνω. Θεωρούν την τιμή λογική. Εάν δεν σου κάνει απλά δεν το αγοράζεις. Εάν εννοείς μαγαζιά πάλι έχουν φπα, τέλη κλπ κέρδος οπότε τσιμπάει. Δεν ξέρω ειλικρινά που ήθελες να καταλήξεις; Μπορείς βέβαια να το αναφέρεις κιόλας στο miui.gr που νομίζω αυτό εννοείς. zaf_4 means Zafeira Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εγώ θα μείνω μόνο στην φράση... "Εάν δεν σου κάνει απλά δεν το αγοράζεις" Μην βγαίνουμε και εκτός θέματος δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Τελικα 800αρα χρησιμοποιει ΜΟΝΟ η wind? Γιατι σε ιδιο σημειο του αγρινιου, φιλος με s6 edge εχει κανονικα 4G με vodafone και με note 3 pro υπαρχει μονο edge (η καλυψη 3γ εδω ειναι τουλαχιστον αστεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Χρησιμοποιεί και η Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Χρησιμοποιεί και η Vodafone Αρα παιζει η απουσια 4G στα σημεια αυτα να ειναι λογω χρησης της 800αρας; Γιατι στο Αγρινιο μας λες και επαρχια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Τελικα 800αρα χρησιμοποιει ΜΟΝΟ η wind? Γιατι σε ιδιο σημειο του αγρινιου, φιλος με s6 edge εχει κανονικα 4G με vodafone και με note 3 pro υπαρχει μονο edge (η καλυψη 3γ εδω ειναι τουλαχιστον αστεια) Παίζουν πολλά ρόλο για το 4G στο συγκεκριμένο τηλέφωνο.... ΄Μόνο unofficial ρομ να έχει φτάνει για να μην μπαίνει..(δεν είναι κανόνας αλλά ισχύει σε πολλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδια 1000 συγγνώμη που θα κάνω ενδεχομένως ηλίθια ερώτηση αλλά θα την κάνω γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά και δε θέλω να πατήσω το proceed to checkout χωρίς να είμαι σίγουρος. :lol: Σκέφτομαι πολύ σοβαρά συσκευή xiaomi, βαρέθηκα το ios αλλά θέλω xiaomi (όχι άλλο android). Μάλλον με κόβω για note 3 pro. Όσον αφορά τις εκδόσεις ρομ, μιλάμε για ελληνική ρομ και ψαχνόμαστε πάνω σ αυτό μόνο για τα γλώσσα των ελληνικών, σωστά; Υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος; Επίσης, αν το παραγγείλω με official stable δλδ χωρίς ελληνικά, αν βάλω πληκτρολόγιο ελληνικό με κάποια εφαρμογή θα είμαι οκ για τα μηνύματα και τα mail; Ή θα έχω και άλλες ελλείψεις στο τηλέφωνο; (Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με flash-αρίσματα και επίσης μου φαντάζουν λίγο βουνό, οπότε έλεγα να το παραγγείλω αρχικά να μπορώ να κάνω τη δουλεία μου και αργότερα να το ''πειράξω''). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Παιδια 1000 συγγνώμη που θα κάνω ενδεχομένως ηλίθια ερώτηση αλλά θα την κάνω γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά και δε θέλω να πατήσω το proceed to checkout χωρίς να είμαι σίγουρος. :lol: Σκέφτομαι πολύ σοβαρά συσκευή xiaomi, βαρέθηκα το ios αλλά θέλω xiaomi (όχι άλλο android). Μάλλον με κόβω για note 3 pro. Όσον αφορά τις εκδόσεις ρομ, μιλάμε για ελληνική ρομ και ψαχνόμαστε πάνω σ αυτό μόνο για τα γλώσσα των ελληνικών, σωστά; Υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος; Επίσης, αν το παραγγείλω με official stable δλδ χωρίς ελληνικά, αν βάλω πληκτρολόγιο ελληνικό με κάποια εφαρμογή θα είμαι οκ για τα μηνύματα και τα mail; Ή θα έχω και άλλες ελλείψεις στο τηλέφωνο; (Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με flash-αρίσματα και επίσης μου φαντάζουν λίγο βουνό, οπότε έλεγα να το παραγγείλω αρχικά να μπορώ να κάνω τη δουλεία μου και αργότερα να το ''πειράξω''). Με global stable rom, εχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο ελληνικη γλωσσα στο μενου! Ολα τα υπολοιπα δουλευουν ρολοι Edited August 18, 2016 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Προτίμησε global stable.. όχι Κινέζικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Σε ευχαριστώ! Δεν είναι καλύτερα ακόμα όμως η αγγλική rom για να ξεφορτωθώ τις κινέζικες εφαρμογές; (Sorry που είμαι άσχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Προτίμησε global stable.. όχι Κινέζικη.. Σε ευχαριστώ! Δεν είναι καλύτερα ακόμα όμως η αγγλική rom για να ξεφορτωθώ τις κινέζικες εφαρμογές; (Sorry που είμαι άσχετος) Εχει δικιο ο φιλος geoanto. Εκ παραδρομης εγραψα china. Ναι global stable ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κάτι έγινε και τα μηνύματα εμφανίστηκαν άνω κάτω. Τώρα στρώσανε όλα με ένα refresh :wacko: Eυχαριστώ παιδιά, μάλλον έτσι θα το κάνω αφού κάνω τη δουλειά μου αρχικά και βλέπουμε! thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 τελικα εχει απο την μανα του την 800αρα;; η πρεπει να γινει flash καποιο firmware? και ποιο;; το εχει κανεις κανεις και ειναι σιγουρο οτι με wind εχει σημα στην 800αρα συχνοτητα... σκεφτομαι για αμεση αγορα απο geekbying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω στο εν λογω κινητο από windows phone. Υπαρχει δυνατότητα να το σετάρω με microsoft account και να περαστούν επαφές και sms; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Και γενικά από ότι έχω καταλάβει θεωρείται πολύ αξιοπρεπής πρόταση έτσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω στο εν λογω κινητο από windows phone. Υπαρχει δυνατότητα να το σετάρω με microsoft account και να περαστούν επαφές και sms; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Και γενικά από ότι έχω καταλάβει θεωρείται πολύ αξιοπρεπής πρόταση έτσι δεν ειναι; ο πιο ευκολος τροπος ειναι να περασεις ενα gmail και να συχρονισεις επαφες,ημερολογιο τα παντα . με το που ανοιξεις το xiaomi και βαλεις το gmail περνανε ολα.για τα sms δεν ξερω.οπως και δεν ξερω αν θα γινεται με το microsoft account (αν και λογικα θα γινεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εχω παραγγειλει και εγω το τηλεφωνο http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html απο το geekbyuing αλλα τωρα σκεφτομαι να το ακυρωσω για να παρω την international εκδοση http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html με την 800 μπαντα και απ' οτι δειχνει στην εικονα εχει και ευρωπαικο φορτιστη. Αξιζει να κανω την αλλαγη η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εχω παραγγειλει και εγω το τηλεφωνο http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html απο το geekbyuing αλλα τωρα σκεφτομαι να το ακυρωσω για να παρω την international εκδοση http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html με την 800 μπαντα και απ' οτι δειχνει στην εικονα εχει και ευρωπαικο φορτιστη. Αξιζει να κανω την αλλαγη η οχι? αναλογα τι παροχο εχεις; το ανδροιντ 6 αν και μετραει λογικα θα το παρει και το απλο νοτε 3 προ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 αναλογα τι παροχο εχεις; το ανδροιντ 6 αν και μετραει λογικα θα το παρει και το απλο νοτε 3 προ Δηλαδη? Vodafone εχω αλλα μπορει στο μελλον να αλλαξω.Βασικα αυτο που διαβασα ειναι οτι προκειται για πιο νεα συσκευη (special edition) + οτι εχει και ευρωπαικο φορτιστη.Ισχυει κατι τετοιο η απλα φοραει αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts