anna2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ως νέος κάτοχος του κινητού, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες και τους οδηγούς. Το αγόρασα με multi rom και του έχω βάλει global stable 7.3.7.0 όπως ακριβώς λέει ο οδηγός. Χθες ανακάλυψα ότι όταν ενεργοποιώ το WiFi hotspot και το pc συνδέεται κανονικά, δεν έχει πρόσβαση στο Internet το pc ενώ το κινητό είναι οκ. Καμία βοήθεια για το πρόβλημα; Εγώ το ίδιο πρόβλημα το έλυσα με το DF Tethering Fix (Θέλει root) . Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosPain1973 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ευχαριστώ θα το ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδιά πάω να κάνω αγορά στο vickmall και μου λέει shipping method ποια από τα δυο να διαλέξω nl post η sg post? Ποιο είναι πιο ασφαλή και πια η διαφορά τους? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 επελεξε nl post. η sing post ειχε θεματα πριν λιγο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαροντας την snapdragon camera, αντικαθιστά την μαμά, ή υπάρχουν και οι δύο συγχρόνως; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φλασαροντας την snapdragon camera, αντικαθιστά την μαμά, ή υπάρχουν και οι δύο συγχρόνως; Δεν έχει σχέση η μία με την άλλη... Μένουν και οι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 γειά σας θέλω να πάρω το τηλέφωωο και λέω να το παραγγείλω από εδώ επειδή ειναι το πιο φθηνό,τι λέτε είναι αξιόπιστο το μαγαζί? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html?source=ShareAsale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 γειά σας θέλω να πάρω το τηλέφωωο και λέω να το παραγγείλω από εδώ επειδή ειναι το πιο φθηνό,τι λέτε είναι αξιόπιστο το μαγαζί? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html?source=ShareAsale Αν έχεις υπομονή και χρειάζεσαι την 800αρα μπάντα για το 4g, 30/8 λένε θα ξεκινήσουν να έχουν την international Edition (special edition) με την 800αρα http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τι θάλεγες για κάτι ψιλά παραπάνω (160,64 ευρώ) από Hong Kong όμως και από πολύ πιο σοβαρό κι αξιόπιστο κατάστημα? http://http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030944.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 800 αρα μπανταεχει μονο η wind για 4g?Η vodafon τι εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 800 αρα μπανταεχει μονο η wind για 4g?Η vodafon τι εχει? Σε κάποια μέρη πρέπει να την χρησιμοποιεί και η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αν έχεις υπομονή και χρειάζεσαι την 800αρα μπάντα για το 4g, 30/8 λένε θα ξεκινήσουν να έχουν την international Edition (special edition) με την 800αρα http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html αυτό ισχύει μόνο για τη wind?ποιά η διαφορά της international edition?εχω vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Βασικά είμαι περίεργος να δω αν το Note 3 Pro με την 800άρα έχει κάποια αλλαγή στο Hardware του. Αν όχι, πιστεύω ανοίγει ο δρόμος και για μας με κάποιο τρόπο... :p αυτό ισχύει μόνο για τη wind?ποιά η διαφορά της international edition?εχω vodafone Πάντως εγώ που μένω σε επαρχία, έχω κανονικά 4G με τη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_koufalia Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γνωριζει καποιος αν η μπροστινη καμερα εχει flas; μεχρι ποσες ωρες κραταει η μπαταρια; το 4g δουλευει και το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γνωριζει καποιος αν η μπροστινη καμερα εχει flas; μεχρι ποσες ωρες κραταει η μπαταρια; το 4g δουλευει και το gps; Δεν έχει flash. Μόνο με την Snapdragon Camera χρησιμοποιεί την οθόνη σαν flash! Η μπαταρία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν, σε μένα με σκληρή χρήση και 4G/3G/Wi-Fi και 7-8 ώρες οθόνη, βγάζει άνετα μια μέρα! Το GPS κλειδώνει αστραπιαία & το 4G δουλεύει απροβλημάτιστα κυρίως σε Cosmote-Vodafone. Στην επαρχία έχουμε κάποια θεματάκια με τη Wind λόγω 800Μhz . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarryAllen Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. σήμερα το κινητό μου παρουσίασε κάποια προβλήματα με τους αισθητήρες γενικά. αρχικά το fingerprint εκεί που δούλευε τέλεια σήμερα υπήρξαν αρκετές φορές που δεν αναγνώριζε το δάχτυλο ακομα και μετά απο τρεις συνεχόμενες φορές που το τοποθετούσα. και αυτο συνέβει πολλές φορές. επίσης σήμερα σε παιχνίδια όπως το asphalt και σε εφαρμογές όπως η πυξίδα δεν ανταποκρινόταν καθόλου ο αισθητήρας κίνησης ούτε καν καλιμπράρισμα δεν μπορουσα να κάνω. το μόνο διαφορετικό που έκανα σήμερα ήταν να περάσω από τον υπολογιστή μέσω USB μερικά τραγούδια (κάτι που δεν είχα ξαναεπιχειρίσει με αυτό το κινητό) αν και δν φαντάζομαι να παίζει κάποιο ρόλο αυτό καθώς όλα ήταν comple. έχει κανείς καμιά ιδέα??? είμαι με GLOBAL STABLE 7.5.3 συγνώμη για το μεγάλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_koufalia Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν έχει flash. Μόνο με την Snapdragon Camera χρησιμοποιεί την οθόνη σαν flash! Η μπαταρία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν, σε μένα με σκληρή χρήση και 4G/3G/Wi-Fi και 7-8 ώρες οθόνη, βγάζει άνετα μια μέρα! Το GPS κλειδώνει αστραπιαία & το 4G δουλεύει απροβλημάτιστα κυρίως σε Cosmote-Vodafone. Στην επαρχία έχουμε κάποια θεματάκια με τη Wind λόγω 800Μhz . Μπορεις να βγαλεις νυχτερινες selfie δηλαδη; διοτι εδω και μια βδομαδα εχει παρει ενας φιλος ενα j5 και βολευει παρα πολυ με το flash εμπρος!!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To gps μπορει να δουλεψει χωρις internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. σήμερα το κινητό μου παρουσίασε κάποια προβλήματα με τους αισθητήρες γενικά. αρχικά το fingerprint εκεί που δούλευε τέλεια σήμερα υπήρξαν αρκετές φορές που δεν αναγνώριζε το δάχτυλο ακομα και μετά απο τρεις συνεχόμενες φορές που το τοποθετούσα. και αυτο συνέβει πολλές φορές. επίσης σήμερα σε παιχνίδια όπως το asphalt και σε εφαρμογές όπως η πυξίδα δεν ανταποκρινόταν καθόλου ο αισθητήρας κίνησης ούτε καν καλιμπράρισμα δεν μπορουσα να κάνω. το μόνο διαφορετικό που έκανα σήμερα ήταν να περάσω από τον υπολογιστή μέσω USB μερικά τραγούδια (κάτι που δεν είχα ξαναεπιχειρίσει με αυτό το κινητό) αν και δν φαντάζομαι να παίζει κάποιο ρόλο αυτό καθώς όλα ήταν comple. έχει κανείς καμιά ιδέα??? είμαι με GLOBAL STABLE 7.5.3 συγνώμη για το μεγάλο post Αν σου ήρθε με unofficial ίσως να έπαιξε τον ρόλο της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarryAllen Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 από vickmall το πήρα δεν πιστεύω ότι είναι unofficial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα. Παρατήρησα ότι με την 6.8.4 ψιλοκολαει το κινητό. Βέβαια το έχω λιώσει. Από σήμερα άρχισε να Μ το κάνει μήπως φταίει που πάτησα 7 φορές στην έκδοση miou στης ρυθμίσεις? Να ξανά περάσω την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 To gps μπορει να δουλεψει χωρις internet; Εννοείται φίλε μου.....εννοείται. Καλησπέρα. Παρατήρησα ότι με την 6.8.4 ψιλοκολαει το κινητό. Βέβαια το έχω λιώσει. Από σήμερα άρχισε να Μ το κάνει μήπως φταίει που πάτησα 7 φορές στην έκδοση miou στης ρυθμίσεις? Να ξανά περάσω την ρομ? Όταν λες από σήμερα άρχισε να Μ το κάνει τι εννοείς; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παίδες είχα αποφασίσει να έχω το κινητό μόνο με την sd card αλλά λόγω ελλειψης σήματος πρέπει να βάλω 2η κάρτα cosmote!!! Τι να προσέξω για να έχω 4G στην δεύτερη sim? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Να κολλάει.. Ακόμα να συνηθίσω το πληκτρολόγιο. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να Μου το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 από vickmall το πήρα δεν πιστεύω ότι είναι unofficial. Τι σχέση έχει το vickmall.. Τελευταία και αυτό όλο ξεκλείδωτα τα στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Να Μου το κανει Επειδή λοιπόν είμαι λίγο λαλάκας και της παλιάς σχολής και αυτά τα κρυπτογραφικά δεν τα καταλαβαίνω, θα σε παρακαλέσω αν θέλεις βοήθεια από μένα να γράφεις ανθρώπινα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts