MALACHASKOS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα σας Σήμερα μπήκα και εγώ στο θέμα αφού πήρα το pro 32 (Προέρχομαι από το redmi note 2 prime) Το πήρα από vickmall και θα ήθελα να ρωτησω αν έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Και πως μπορώ να το δω αυτό. http://i65.tinypic.com/hu4orb.png Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παρατηρω κατι αλλα δεν ξερω αμ ειναι του κινητου ή του παροχου. Εχω 2 σιμ.μια whatsup (σιμ 2) και μια εταιρικη συνδεση κοσμοτε (σιμ 1) και αυτη. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι η συνδεση εχει καλυτερο σημα και σε μερικα σημεια εχει σημα ενω η γουατςαπ δεν εχει καθολου. Ειναι κινητου ή παροχου; το ενα ειναι 4g και το αλλο 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 το ενα ειναι 4g και το αλλο 2g 3g ! Αν εχει σημασια ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας Σήμερα μπήκα και εγώ στο θέμα αφού πήρα το pro 32 (Προέρχομαι από το redmi note 2 prime) Το πήρα από vickmall και θα ήθελα να ρωτησω αν έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Και πως μπορώ να το δω αυτό. http://i65.tinypic.com/hu4orb.png Ευχαριστώ. Πρωτη σελιδα στο πρωτο μηνυμα εχει οτι χρειάζεται να ξερεις.εχεις μυλτι οποτε σου προτεινω να την αλλαξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα φίλε. Για ελεγχο bootloader πηγαινε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Οκ έχω την τελευταία Official Global (7.3.7) ο κουμπάρος μου που έχει ΟΤΑ και τις ίδιες γλώσσες με εμένα (οχι Ελληνικά) και μετά απο ΟΤΑ έχει 7.5.4.0 ποιά έκδοση ROM έχει ρε παιδιά;;; Έχασα κανένα επεισόδιο; Πέρασα κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Οκ έχω την τελευταία Official Global (7.3.7) ο κουμπάρος μου που έχει ΟΤΑ και τις ίδιες γλώσσες με εμένα (οχι Ελληνικά) και μετά απο ΟΤΑ έχει 7.5.4.0 ποιά έκδοση ROM έχει ρε παιδιά;;; Έχασα κανένα επεισόδιο; Πέρασα κάτι λάθος; Μηπως δεν εχει ερθει σε εσενα ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα φίλε. Για ελεγχο bootloader πηγαινε εδώ Ευχαριστώ φίλε μου. Θα το κοιτάξω μετά από το pc. Με ποιά rom είναι ευχαριστημένοι οι περισσότεροι εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου. Θα το κοιτάξω μετά από το pc. Με ποιά rom είναι ευχαριστημένοι οι περισσότεροι εδώ? Η ελληνικη dev εχει πέραση με το miui 8 αλλα και η ελληνικη stable με miui 7 καλη ειναι. Εκτος αν δεν θες ελληνικη και πας στις official που ισχυουν τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ή 8 έχει προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ή 8 έχει προβλήματα? Οχι.αλλα και να εχει κανα μπαγκ η ελληνικη τουλαχιστον εχει εβδομαδιαία updates.οχι οτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για να έχω root και ελληνικά μόνο με την ελληνική γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για να έχω root και ελληνικά μόνο με την ελληνική γίνεται? Αν θυμαμαι καλα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Οκ έχω την τελευταία Official Global (7.3.7) ο κουμπάρος μου που έχει ΟΤΑ και τις ίδιες γλώσσες με εμένα (οχι Ελληνικά) και μετά απο ΟΤΑ έχει 7.5.4.0 ποιά έκδοση ROM έχει ρε παιδιά;;; Έχασα κανένα επεισόδιο; Πέρασα κάτι λάθος; Γενικα ειχε γινει το εξης: Βγηκε η 7.5.3.0 τον ιουλη καποια στιγμη. Αρκετοι παραπονεθηκαν για καποια θεματα που τους παρουσιασε. Η 7.5.3.0 αφαιρεθηκε απο τα downloads και εχει μεινει η 7.3.7.0 σαν τελευταια τωρα. Πριν λιγες μερες δωθηκε σε ορισμενους χρηστες η 7.5.4.0 για να την τεσταρουν και να δωσουν feedback για το αν εχει προβληματα κτλ. Ο κουμπαρος σου προφανως ηταν στην μεριδα χρηστων που επιλεχθηκαν για την δοκιμη. Σε λιγες μερες λογικα θα ξανα δωσουν καποια 7.5 σε ολους.(ή μπορει και οχι και να βγαλουν κατευθειαν την 8, ποιος ξερει :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ voxer αλλά για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν έχω μυνήματα. Έχω δώσει δικαιώματα (χωρίς περιορισμούς) κ στην μπαταρία δεν έχω αποκλείσει τπτ αλλά και πάλι αρνείται να μου δείξει τις ειδοποιήσεις. Τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εχεις ενεργοποιησει και τις ειδοποιησεις για αυτη την εφαρμογη απο το μενου των ειδοποιησεων στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το είχα κάνει, αλλά έκλεισα και άνοιξα όλους τους διακόπτες μήπως είχε φάει κόλλημα. Θα δείξει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 καλησπερα παιδια μαλλον η κοπελια μου παει για αυτο το κινητακι..το θεμα μας ειναι οτι θελει ελληνικα.. παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχουν προβληματα.. οποτε τι πρεπει να επιλεξω απο βικμολ? να τους πω να μου περασουν καποια συγκεκριμενη ρομ? θελω οσο το δυνατον απρπβληματιστη λειτουργια πλεον το lg l90 της τα χει παιξει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το είχα κάνει, αλλά έκλεισα και άνοιξα όλους τους διακόπτες μήπως είχε φάει κόλλημα. Θα δείξει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμίσεις-> battery&performance-> manage apps battery usage->choose apps ->εφαρμογή σου-> no restrictions επίσης installed apps-> εφαρμογή σου->notifications-> notificaton light ενεργοποίησε το Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 καλησπερα παιδια μαλλον η κοπελια μου παει για αυτο το κινητακι..το θεμα μας ειναι οτι θελει ελληνικα.. παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχουν προβληματα.. οποτε τι πρεπει να επιλεξω απο βικμολ? να τους πω να μου περασουν καποια συγκεκριμενη ρομ? θελω οσο το δυνατον απρπβληματιστη λειτουργια πλεον το lg l90 της τα χει παιξει :p Μυλτι την αποκλειεις.Πας για official dev Στην πρωτη σελιδα εχει εναν οδηγο στο συχνες ερωτησεις Διαβασε τον για το πως περνας την ελληνικη. Αμα θεωρείς οτο μπορεις να το κανεις καλως,αλλιως θα περιοριστει στην offficial dev που εχει 35℅ ελληνικα.Γενικα ειναι αρκετα εύκολη διαδικασια και το αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εχει φτασει 40% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitse1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Eίχε ανακοινωθεί για σήμερα η επίσημη κυκλοφορία του MIUI 8. Υπάρχει κάποια καθυστέρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Eίχε ανακοινωθεί για σήμερα η επίσημη κυκλοφορία του MIUI 8. Υπάρχει κάποια καθυστέρηση; θα καθυστερησει μεχρι τις 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Και το βλέπω να πάει πιο πέρα.. μιλάμε για stable? Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Και το βλέπω να πάει πιο πέρα.. μιλάμε για stable? Sent from my Redmi Note 3 Pro ναι.αφου η dev εχει ηδη μιυι8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Φαντάζομαι έχει ερωτηθεί ξανά αλλά ξέρουμε με σιγουριά τι έκδοση android θα είναι; Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts