geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το λέω με κακή πρόθεση ρε παιδιά αλλά παίρνεις ένα κινητό. Δεν ρώτησες αν έχει Ελληνικά; Αν δουλεύει στην Ελλάδα κλπ κλπ; Μετά έρχεσαι εδώ και ρωτάς... τι να κάνω χωρίς να λες τι πραγματικά θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το ευχαριστώ δεν το είπα ειρωνικά. Απλά το κινητό το πήρα γι την κόρη μου. Έγινε γρήγορα η αγορά γι αυτό και δεν πρόσεξα κάποια πράγματα. Τα αγγλικά δεν την ενοχλούν, ούτως ή άλλως έχει βάλει go keyboards, αλλά χωρά τι να βάλω; Τουρκία; Ιταλία; Και τι ρόλο θα παίξει η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το ευχαριστώ δεν το είπα ειρωνικά. Απλά το κινητό το πήρα γι την κόρη μου. Έγινε γρήγορα η αγορά γι αυτό και δεν πρόσεξα κάποια πράγματα. Τα αγγλικά δεν την ενοχλούν, ούτως ή άλλως έχει βάλει go keyboards, αλλά χωρά τι να βάλω; Τουρκία; Ιταλία; Και τι ρόλο θα παίξει η επιλογή. Δεν παίζει ρόλο η χώρα μην το σκέφτεσαι. ίσως στην ώρα αλλά βάλε μία γειτονική. Πληκτρολόγιο έβαλες... playstore αν δεν έχει ... οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 [ATTACH]65883[/ATTACH] [ATTACH]65884[/ATTACH] Σημερινες. Τα google services πριν το reboot που εγινε μολις βλεπετε να σταματα το συνεχες awake ηταν στο 36% τωρα επεσαν στο 26-27%. Ομοιως τα android ειναι συνεχως σε αυτα τα νουμερα. Το προβλημα σε εμενα είναι οταν "τουμπανιαζει" το google service. Aυτο δεν αφηνει το κινητο να σβησει και κατρακυλα η αυτονομια. Τα android παντα εκει τα εχω στο 40-45%. Αν δεν του εκανα reboot ετσι οπως ξεκινησε σημερα μεχρι το βραδυ θα ήμουν για φορτιση. Και δεν προκειται φυσικα για γραφικα bugs !!! το βλεπεις από την εμπειρια χρησης. Την μια φορα οταν δεν σκαλωνει η μπαταρια με παει 3 μερες γεματες και την αλλη ουτε τα 1 1/2. και εδω και καμια ωρα ξανεκολλησε και μενει ξυπνιο και ειμαι στο 76% σε ουτε 6 1/2 ωρες. Το ξαναεκανα reboot και βλεπουμε. Υπαρχει θεμα.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 και εδω και καμια ωρα ξανεκολλησε και μενει ξυπνιο και ειμαι στο 76% σε ουτε 6 1/2 ωρες. Το ξαναεκανα reboot και βλεπουμε. Υπαρχει θεμα.... Και εγώ το ίδιο περνάω τις τελευταίες μέρες.. Είχε στρώσει με την προηγούμενη Stable και τώρα με την τελευταία μου κάνει πάλι θέματα. Αν το αφήσω την νύχτα με 30% το πρωί θα έχει κλείσει.. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Όχι τίποτα άλλο, δεν φαίνεται να υπάρχουν wakelocks.. Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 το εχω ενεργο στο lock screen οχι στις εφαρμογες. Aν το σβησω και απο εκει παει περιπατο το δακτυλικο. Δλδ λες η λυση ειναι να κλεισω το δακτυλικο για να βελτιωθει η αυτονομία? αν ναι μιλαμε για χοντρο bug.... ναι αυτο λεω, καντο μεχρι να το φτιαξουν. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν με θυμάστε οι παλαιότεροι... Είχα γράψει ένα μήνυμα πριν από λίγο καιρό όντας πολύ αγχωμένος μιας κ παράγγειλα το κινητό από το fastcardtech.com... Τελικά χθες το παρέλαβα μετά από ένα μήνα (παρά 2 ημέρες)! Επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με root ή αλλαγή rom σε κάποιο κινητό οπότε είμαι ψιλοάσχετος! Το κινητό έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Model number: Redmi Note 3 Adroid version: 5.1.1 LMY47V Adroid security patch level: 2016-07-01 MIUI version: MIUI 7.5 | Stable 7.5.2.0(LHOCNDE) CPU: Hexa-core Max1.8GHz RAM: 3.00GB Baseband version: -8976_GEN_PACK-1.5 9336.1.60150.2 Ενώ έχω διαβάσει τους οδηγούς δεν μπορώ να καταλάβω ποια rom έχω... Μπορείτε να με διαφωτίσετε; Αν έχω μια από τις 'απροβλημάτιστες' δεν με πειράζει να μην έχω ελληνικά! Απλώς το μόνο κακό είναι ότι παρατηρώ πολλές κινέζικες εφαρμογές οι οποίες δεν έχω ιδέα τι κάνουν κ λογικά θα πιάνουν κάμποσο χώρο από τη μνήμη του κινητού! Μπορώ να τις σβήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν με θυμάστε οι παλαιότεροι... Είχα γράψει ένα μήνυμα πριν από λίγο καιρό όντας πολύ αγχωμένος μιας κ παράγγειλα το κινητό από το fastcardtech.com... Τελικά χθες το παρέλαβα μετά από ένα μήνα (παρά 2 ημέρες)! Επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με root ή αλλαγή rom σε κάποιο κινητό οπότε είμαι ψιλοάσχετος! Το κινητό έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Model number: Redmi Note 3 Adroid version: 5.1.1 LMY47V Adroid security patch level: 2016-07-01 MIUI version: MIUI 7.5 | Stable 7.5.2.0(LHOCNDE) CPU: Hexa-core Max1.8GHz RAM: 3.00GB Baseband version: -8976_GEN_PACK-1.5 9336.1.60150.2 Ενώ έχω διαβάσει τους οδηγούς δεν μπορώ να καταλάβω ποια rom έχω... Μπορείτε να με διαφωτίσετε; Αν έχω μια από τις 'απροβλημάτιστες' δεν με πειράζει να μην έχω ελληνικά! Απλώς το μόνο κακό είναι ότι παρατηρώ πολλές κινέζικες εφαρμογές οι οποίες δεν έχω ιδέα τι κάνουν κ λογικά θα πιάνουν κάμποσο χώρο από τη μνήμη του κινητού! Μπορώ να τις σβήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Απο ρομ εισαι με οφφισιαλ,με οτα updates,κ αι χωρις ελληνικα ε; Δεν εχει προβληματα σοβαρα,μικρο bugs ολες εχουν.αν δεν σε ενοχλουν τα αγγλικα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις ρομ. Η ελληνικη απο την αλλη δεν εχει τις κινεζοεφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 καλησπερα .στην ομαδα ..μια ερωτήσει θα ηθελα να κανω..πωσ ειναι η σωστη φόρτιση του κινητού μασ..?στο ιντερνετ λενε συχνές φορτίσεις..και στα μαγαζια με μπαταριεσ που ειναι ιδική...λενε να την ξελογονουμε..δηλ να φτανει στο 1% και μετα φόρτιση..!!το κινητό το εχω ενα μηνα τώρα και η μπαταρια το ανάλογα με την χρίσει φυσικά κιμενετε απο 2 εως 3 μερεσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 καλησπερα .στην ομαδα ..μια ερωτήσει θα ηθελα να κανω..πωσ ειναι η σωστη φόρτιση του κινητού μασ..?στο ιντερνετ λενε συχνές φορτίσεις..και στα μαγαζια με μπαταριεσ που ειναι ιδική...λενε να την ξελογονουμε..δηλ να φτανει στο 1% και μετα φόρτιση..!!το κινητό το εχω ενα μηνα τώρα και η μπαταρια το ανάλογα με την χρίσει φυσικά κιμενετε απο 2 εως 3 μερεσ.. Μικρές - πολλές φορτίσεις έτσι ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία.. Αυτό είναι το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπερα σε ολους..εψαξα το κινητο λιγακι σκεφτομαι να το αγορασω..Απο 4g και καμερα πως ειναι? Eπισης σε σχεση με το 3s ειναι ανωτερο? Σορρυ απλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Απο ρομ εισαι με οφφισιαλ,με οτα updates,κ αι χωρις ελληνικα ε; Δεν εχει προβληματα σοβαρα,μικρο bugs ολες εχουν.αν δεν σε ενοχλουν τα αγγλικα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις ρομ. Η ελληνικη απο την αλλη δεν εχει τις κινεζοεφαρμογες Ναι δεν με ενοχλούν τα αγγλικά! Απλά μου πετάει διάφορα παράθυρα στα κινέζικα να πατήσω διάφορες επιλογές κ δεν ξέρω τι πατάω! :P Έχω την Αγγλοκινέζικη official δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σας χαιρετώ όλους. Μια ερώτηση. Σήμερα παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro και είναι το πρώτο μου μοντέλο από την εταιρεία. Το κινητό μου ήρθε με την official stable rom και θέλω να εγκαταστήσω την official dev rom για να κάνω unlock τον bootloader. Η βοήθεια που θέλω είναι η επιβεβαίωση των παρακάτω βημάτων: εφόσον έχω κατεβάσει την official dev rom την περνάω μέσα στον χώρο του κινητού μέσα από τον υπολογιστή μου και μέσα από τον updater του κινητού προχωράω στην αναβάθμιση,σωστά???Πρέπει μήπως να κάνω μετονομασία στην official dev rom που θα βάλω στο κινητό?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπερα σε ολους..εψαξα το κινητο λιγακι σκεφτομαι να το αγορασω..Απο 4g και καμερα πως ειναι?Eπισης σε σχεση με το 3s ειναι ανωτερο? Από 4g πετάει αρκεί να μην μένεις επαρχία και έχεις wind. :protest:Για την σύγκριση αν εννοείς για το xiaomi 3s δεν θα σου απαντήσω...:protest: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας χαιρετώ όλους. Μια ερώτηση. Σήμερα παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro και είναι το πρώτο μου μοντέλο από την εταιρεία. Το κινητό μου ήρθε με την official stable rom και θέλω να εγκαταστήσω την official dev rom για να κάνω unlock τον bootloader. Η βοήθεια που θέλω είναι η επιβεβαίωση των παρακάτω βημάτων: εφόσον έχω κατεβάσει την official dev rom την περνάω μέσα στον χώρο του κινητού μέσα από τον υπολογιστή μου και μέσα από τον updater του κινητού προχωράω στην αναβάθμιση,σωστά???Πρέπει μήπως να κάνω μετονομασία στην official dev rom που θα βάλω στο κινητό?ευχαριστώ Όπως είσαι κάνεις αναβάθμιση.. δεν χρειάζεται μετονομασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Όπως είσαι κάνεις αναβάθμιση.. δεν χρειάζεται μετονομασία.. Να την περάσω σαν ζιπ αρχείο ή όχι (δηλαδή ζιπαρισμένη ακριβώς όπως την κατέβασα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Να την περάσω σαν ζιπ αρχείο ή όχι (δηλαδή ζιπαρισμένη ακριβώς όπως την κατέβασα?) ναι δεν αποσυμπιέζουμε ποτέ recovery ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μικρές - πολλές φορτίσεις έτσι ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία.. Αυτό είναι το σωστό. Εγώ από όσα έχω δει, θέλει να το φορτίζεις όταν έχει φτάσει το πολύ στο 12%(εγώ θα σου πρότεινα 20 με 30%) μέχρι να φθάσει 80-90%. Επίσης,μην το αφήνεις για πολλή ώρα στην πρίζα χωρίς λόγο εάν μπορείς - π.χ. να το συνδέσεις και να πέσεις για ύπνο το βράδυ. Γενικά πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές για τον τύπο μπαταρίας που φορά η εκάστοτε συσκευή(εδώ: Li-Po) Εάν μπανίζεις από Αγγλικά: http://en.miui.com/thread-142212-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Από χθες έχει μπεί πάνω το τελευταίο release Mokee , όπου δοκιμάζεται. Για την ώρα δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα ,δουλεύουν όλα σωστά εκτός από τα led , δεν έχω πλήρες χρώματα (7). Αν κάποιος παίζει με άλλη custom ROM και δουλεύουν τα led σωστά,ας στείλει ένα μήνυμα,απλα να πάρω μερικές πληροφορίες που ίσως με βοηθήσουν για να τα διορθωσω. Αλλιώς πάμε παρακάτω.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 ναι δεν αποσυμπιέζουμε ποτέ recovery ρομ.. Συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά πέρασα την rom στο κινητό αλλά όταν πάω μέσα από τον updater δεν μπορώ να την βρω και να την επιλέξω έστω να κάνω την εγκατάσταση-αναβάθμιση. Καμία ιδέα?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εγώ από όσα έχω δει, θέλει να το φορτίζεις όταν έχει φτάσει το πολύ στο 12%(εγώ θα σου πρότεινα 20 με 30%) μέχρι να φθάσει 80-90%. Επίσης,μην το αφήνεις για πολλή ώρα στην πρίζα χωρίς λόγο εάν μπορείς - π.χ. να το συνδέσεις και να πέσεις για ύπνο το βράδυ. Γενικά πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές για τον τύπο μπαταρίας που φορά η εκάστοτε συσκευή(εδώ: Li-Po) Κάπως έτσι είναι τα πράματα... Λίγες ώρες στην πρίζα και αποφεύγουμε να κλείνει από μπαταρία... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά πέρασα την rom στο κινητό αλλά όταν πάω μέσα από τον updater δεν μπορώ να την βρω και να την επιλέξω έστω να κάνω την εγκατάσταση-αναβάθμιση. Καμία ιδέα?ευχαριστώ Την βάζεις χύμα στο internal του κινητού.... Δεν μπορεί να μην την βρίσκεις. Εκτός αν δεν την βάζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Κάπως έτσι είναι τα πράματα... Λίγες ώρες στην πρίζα και αποφεύγουμε να κλείνει από μπαταρία... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την βάζεις χύμα στο internal του κινητού.... Δεν μπορεί να μην την βρίσκεις. Εκτός αν δεν την βάζεις.. Και όμως δεν την βλέπει καθόλου το κινητό. Το αρχείο με την rom που κατέβασα έχει σαν όνομα το παρακάτω''kenzo_images_6.7.28_20160712.0000.26_5.1_cn_3ec4c2ab68''. Αυτή δεν είναι η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπερα στην ομαδα.. Εδω και 4 μερες το κινητο μου παρουσιαζει προβλημα με το gps.. Δηλαδη ενω επιανε κανονικα τωρα αφου το ανοιξω πιανει για 5-10 λεπτα και μετα απο λιγο εξαφανιζεται το σημα του gps.. Τσεκαρω με τεστερ και ενω στην αρχη μου βγαζει ενεργους δορυφορους, μετα μου βγαζει 0..Για να στρωσει πρεπει να ξανακανω επαννεκινηση.. Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος??? Δεν μπορω να παιξω pokemom go:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Και όμως δεν την βλέπει καθόλου το κινητό. Το αρχείο με την rom που κατέβασα έχει σαν όνομα το παρακάτω''kenzo_images_6.7.28_20160712.0000.26_5.1_cn_3ec4c2ab68''. Αυτή δεν είναι η rom? Τι κατάληξη έχει η ρομ. Κάνε δεξί στο αρχείο και ιδιότητες. Είναι zip ή είναι tgz; Μάλλον είναι tgz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 και εδω και καμια ωρα ξανεκολλησε και μενει ξυπνιο και ειμαι στο 76% σε ουτε 6 1/2 ωρες. Το ξαναεκανα reboot και βλεπουμε. Υπαρχει θεμα.... Τα ίδια θέματα είχα με εσένα + υπερθέρμανση κατά την φόρτιση. Το θέμα λύθηκε για εμένα με wipes μέσω twrp + format system και πέρασμά της ρομ απτην αρχή. Είμαι με 7.5.2eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Τι κατάληξη έχει η ρομ. Κάνε δεξί στο αρχείο και ιδιότητες. Είναι zip ή είναι tgz; Μέσα από τις ιδιότητες βλέπω ότι λέει tgz. Το όνομα της rom δεν έχει καμία κατάληξη και είναι έτσι όπως σου έστειλα πριν ''kenzo_images_6.7.28_20160712.0000.26_5.1_cn_3ec4c2ab68'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts