foivos_s Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα το παρέλαβα σήμερα από minideal (08/07/16 παραγγελία ) με αγγλοκινέζικη official αλλά είναι όλα στα κινέζικα πως το γυρνάω αγγλικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozigo Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) και εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ασυμβατοτητας. Θα δοκιμασω σε καποιο πιο μοντερνο ρουτερ με ac. Γενικοτερα παντως anna2 αλλο να στριμαρεις και να αντιγραφεις αρχεια με το home network στα 4,5-5mb/sec και αλλα να παιζεις με 30 mb/sec στον αερα. Αυτα υποτιθεται οτι πληρωνουμε, αλλιως δεν θα αλλαζαμε συσκευη. Θα σου λεγα ότι φταίει η ρομ αν ήταν unofficial. Δοκίμασε σε άλλο ρούτερ μήπως απλά είναι θέμα ασυμβατότητας.. Edited July 20, 2016 by geozigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπε΄ρα . ρειάζομαι τη βοήθειά σας οπωσδήποτε !!!!! Μόλις πήρα στα έρια μου το κινητό και έω πρόβλημα !!! όταν το άνοιξα μου έβγαλε μία σειρά από ρυθμίσεις κλπ κλπ . έκανα μέρι και λογαριασμό στο mi/account και κολλάω στο my-cloud . Πατάω να αποδετώ τις πολιτικές , στη συνεεία μου βγάζει my cloud συγρωνισμό φωτογραφιών κλπ και 2 επιλογές επόμενο και παράβλεψη από το βήμα στο επόμενο με πάει στο ( εύρεση συσκευής , πατάω ξανά επόμενο και με πάει πάλι στο να συμφωνήσω στις πολιτικές !! Τι γίνεταιιιιιι θέλω τη βοήθειά σας για να ανοίξω κανονικά το κινητό και να το δουλέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπε΄ρα . ρειάζομαι τη βοήθειά σας οπωσδήποτε !!!!! Μόλις πήρα στα έρια μου το κινητό και έω πρόβλημα !!! όταν το άνοιξα μου έβγαλε μία σειρά από ρυθμίσεις κλπ κλπ . έκανα μέρι και λογαριασμό στο mi/account και κολλάω στο my-cloud . Πατάω να αποδετώ τις πολιτικές , στη συνεεία μου βγάζει my cloud συγρωνισμό φωτογραφιών κλπ και 2 επιλογές επόμενο και παράβλεψη από το βήμα στο επόμενο με πάει στο ( εύρεση συσκευής , πατάω ξανά επόμενο και με πάει πάλι στο να συμφωνήσω στις πολιτικές !! Τι γίνεταιιιιιι θέλω τη βοήθειά σας για να ανοίξω κανονικά το κινητό και να το δουλέψω Αρχικά πες μου με τι ρομ το παράγγειλες; Άνοιξε το από την αρχή, σύνδεσε το στο ιντερνετ και συνέχισε με τα βήματα. Αν το πήρες με ρομ που έχει Ελληνικά .. όρισε σαν πρώτη γλωσσα τα Αγγλικά και συνέχισε την διαδικασία.Αν μπορείς πλέον μην κάνεις miaccount απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 2 GB RAM θα κάνω αυτό με πρώτη γλώςςα την αγγλική και ςε ενημερώνω ευαριςτώ πολύ !! μπορεί να θέλω κάτι εξτρα οπότε εδώ γυρω φίλε :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 2 GB RAM θα κάνω αυτό με πρώτη γλώςςα την αγγλική και ςε ενημερώνω ευαριςτώ πολύ !! μπορεί να θέλω κάτι εξτρα οπότε εδώ γυρω φίλε :))) Έχει Ελληνικά το κινητό που πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 μπράβο ρε φίλε επέλεξα πρώτα τα αγγλικά και όλα κομπλέ τώρα το ξανά αλλαξα ςε ελληνικά όλα καλά !!! Να σε πω για αρή μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μπορεσα να αποθηκεύσω και κατι άλλο .. το κινητό το πήρα απο σκρουτζ εδώ ελλάδα από αθημα 2 GB RAM 16GB ROM να το κρατήσω ως έει ή θέλει να το πειράξω καθόλου ;;; επίσης δεν μπορώ να βάλω όπως πρέπει μάλλον την κάρτα μνήμης στην υποδοη αλλά θα το βρω και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 μπράβο ρε φίλε επέλεξα πρώτα τα αγγλικά και όλα κομπλέ τώρα το ξανά αλλαξα ςε ελληνικά όλα καλά !!! Να σε πω για αρή μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μπορεσα να αποθηκεύσω και κατι άλλο .. το κινητό το πήρα απο σκρουτζ εδώ ελλάδα από αθημα 2 GB RAM 16GB ROM να το κρατήσω ως έει ή θέλει να το πειράξω καθόλου ;;; επίσης δεν μπορώ να βάλω όπως πρέπει μάλλον την κάρτα μνήμης στην υποδοη αλλά θα το βρω και αυτό Δώσε ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι ρομ φοράς.. Αν και.. για να λες Ελληνικά αστα να πάνε... Μπες στην πρώτη σελίδα και διάβασε το "συχνές ερωτήσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 off topic: Είναι ιδέα μου ή δεν μπορείς να γράψεις το χ; :p Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 τσουκκκ δεν μπορώ !!! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δώσε ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι ρομ φοράς.. Αν και.. για να λες Ελληνικά αστα να πάνε... Μπες στην πρώτη σελίδα και διάβασε το "συχνές ερωτήσεις" ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Η international rom τι και ποια είναι?ρωτησα απο εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html και μ λενε αυτην εχουν και δεν την αλλάζουν μπορεί να βοηθήσει κανείς?επίσης μ λέει δεν υποστηρίζει ΟΤΑ...ειμαι λιγο noob και για αυτο ρωταω τι είναι ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 off topic: Είναι ιδέα μου ή δεν μπορείς να γράψεις το χ; :p Άλλοι δεν μπορούν να πουν το θ ή το λ αυτός δεν μπορεί να γράψει το χ.... Αντι για screenshot πες ακριβώς στο έκδοση Miui τι γράφει.. paulosts To ts να φανταστώ είναι ιαπωνικό; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η international rom τι και ποια είναι?ρωτησα απο εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html και μ λενε αυτην εχουν και δεν την αλλάζουν μπορεί να βοηθήσει κανείς?επίσης μ λέει δεν υποστηρίζει ΟΤΑ...ειμαι λιγο noob και για αυτο ρωταω τι είναι ΟΤΑ? Μπες στην πρώτη σελίδα...συχνες ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 Πας για αλλαγή....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Μου ήρθε το κινητό με Official dev MIUI 7 και είχα το πρόβλημα με το συγχρονισμό από Gmail. Έσβησα τελείως το play store και το ξανά πέρασα μέσα από το app store της Xiaomi. Ο συγχρονισμός έφτιαξε αμέσως και το κινητό δουλεύει άψογα αλλά ανά δύο μέρες όταν μπαίνω play store μου βγάζει αυτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/62ef3ecf5bc5df165a251d564c39ddad.jpg Δεν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή γιατί θα πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση άλλη; Το πρόβλημα μου λύνεται όταν κάνω εκκαθάριση δεδομένων στο play. Αλλά δεν είναι και δουλειά αυτή. Έχει υπόψιν κανείς γιατί το κάνει αυτό; Έχω MIUI 8 Official dev 6.7.14 Υ.Γ Ενώ στην αρχή είχα απογοητευτεί από την MIUI 8 στο θέμα μπαταρίας, σε 1.5 μέρα έβγαλε το κινητό 8 ώρες οθόνη με αρκετή χρήση δεδομένων στο ίντερνετ , αλλά καθόλου παιχνίδι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μπορείς να αναβάσεις φωτό για το πώς βάζεις κάρτα σιμ και μνήμης στην υποδοχή τού κινητού;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μπορείς να αναβάσεις φωτό για το πώς βάζεις κάρτα σιμ και μνήμης στην υποδοχή τού κινητού;;; http://assets.hardwarezone.com/img/2016/04/redminote3review_simcardslot1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πρέπει οπότε αν κατάλαβα καλά να αλλάξω την κάρτα σιμ που έχω ;;; Γτ έχω νάνο σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πρέπει οπότε αν κατάλαβα καλά να αλλάξω την κάρτα σιμ που έχω ;;; Γτ έχω νάνο σιμ Αν θέλεις και σιμ και sd πρέπει να την κάνεις micro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Κλικ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ....αλλιώς την νάνο στην θέση της μνήμης.ευχαριστω και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Μου ήρθε το κινητό με Official dev MIUI 7 και είχα το πρόβλημα με το συγχρονισμό από Gmail. Έσβησα τελείως το play store και το ξανά πέρασα μέσα από το app store της Xiaomi. Ο συγχρονισμός έφτιαξε αμέσως και το κινητό δουλεύει άψογα αλλά ανά δύο μέρες όταν μπαίνω play store μου βγάζει αυτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/62ef3ecf5bc5df165a251d564c39ddad.jpg Δεν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή γιατί θα πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση άλλη; Το πρόβλημα μου λύνεται όταν κάνω εκκαθάριση δεδομένων στο play. Αλλά δεν είναι και δουλειά αυτή. Έχει υπόψιν κανείς γιατί το κάνει αυτό; Έχω MIUI 8 Official dev 6.7.14 Υ.Γ Ενώ στην αρχή είχα απογοητευτεί από την MIUI 8 στο θέμα μπαταρίας, σε 1.5 μέρα έβγαλε το κινητό 8 ώρες οθόνη με αρκετή χρήση δεδομένων στο ίντερνετ , αλλά καθόλου παιχνίδι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk δες μηπως πρεπει να δωσεις και αλλα permissions στο google store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα το παρέλαβα σήμερα από minideal (08/07/16 παραγγελία ) με αγγλοκινέζικη official αλλά είναι όλα στα κινέζικα πως το γυρνάω αγγλικά;;; Ok, την άλλαξα η ρομ που έχω είναι η MIUI 7.3.2. STABLE μου ήρθε αναβάθμιση στην 7.5.2.0. (LHOCNDD) Τώρα περνάω την DEV και ξεκλειδώνω (έχω πάρει έγκριση) και στη συνέχεια ελληνική? και κάτι άλλο μπήκα fastboot mode στο κινητό για να ελέγξω αν είναι ξεκλείδωτο, με cmd αλλά δεν τα κατάφερα να το δω, τώρα πως φευγω από fastboot?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ok, την άλλαξα η ρομ που έχω είναι η MIUI 7.3.2. STABLE μου ήρθε αναβάθμιση στην 7.5.2.0. (LHOCNDD) Τώρα περνάω την DEV και ξεκλειδώνω (έχω πάρει έγκριση) και στη συνέχεια ελληνική? και κάτι άλλο μπήκα fastboot mode στο κινητό για να ελέγξω αν είναι ξεκλείδωτο, με cmd αλλά δεν τα κατάφερα να το δω, τώρα πως φευγω από fastboot?? Κρατάς πατημένο το power... Η σειρά είναι αυτή που λες ναι αλλα απο την στιγμή που δεν μπορείς να δεις τον bootloader πως θα ξεκλειδώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δώσε ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι ρομ φοράς.. Αν και.. για να λες Ελληνικά αστα να πάνε... Μπες στην πρώτη σελίδα και διάβασε το "συχνές ερωτήσεις" Καλησπερα φιλε μου γιατι του λες του παιδιού αστα να πανε χα χα :lol::lol::p:D πλεων παρατηρώ οτι εχουν αναβαθμίσει την Multi rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα με ελάχιστα προβλήματα,καμια σχέση με την Multi που έβαζαν. Ενα πραγμα με παραξενεύει ομως εγω οταν το πηρα το κινητο έβρισκα αμέσως λύσεις σε ολες τις rom ,πριν περάσω την ελληνικη,εδω βλεπω καθημερινά κολλάνε πολυ σε μικροπράγματα,προφανώς δεν κάθετε να διαβάσει καμια σελίδα απο εδω μεσα προηγουμένη κανένας. Για την rom προχθές που πέρασα την Developer GTV 6.7.14 οι μπαταριά με αυτήν πάει αρκετά καλά και βλέπω και στην καμερα κάποια βελτίωση,θέλει ακόμη κανα 2 φόρες φορτισμα για να στρώσει καλα και δόκιμες και θα σου πω μετά απο 2 με 3 ημέρες περισσότερες εντυπώσεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 per GTV 6.7.14 οι μπαταριά με αυτήν πάει αρκετά καλά και βλέπω και στην καμερα κάποια βελτίωση,θέλει ακόμη κανα 2 φόρες φορτισμα για να στρώσει καλα και δόκιμες και θα σου πω μετά απο 2 με 3 ημέρες περισσότερες εντυπώσεις. Όπως είσαι μπες twrp και χτύπα άλλο ένα advanced wipe / cache & dalvik cache... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts