turnyourback Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 https://s31.postimg.org/wkwancovv/IMG_20160625_030613.jpg Αμα εχεις παρατηρήσει το κινητο σου δεν ειναι το pro με τον snapdragon 650...Ειναι το απλο με τον οχταπυρινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αμα εχεις παρατηρήσει το κινητο σου δεν ειναι το pro με τον snapdragon 650...Ειναι το απλο με τον οχταπυρινο... Πάλι καλά τον πρόλαβες από την τρέλα που πήγαινε να κάνει..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αμα εχεις παρατηρήσει το κινητο σου δεν ειναι το pro με τον snapdragon 650...Ειναι το απλο με τον οχταπυρινο... βασικά το κινητό Δεν είναι το redmi note 3 καν. Είναι το redmi 3 το σκέτο με μικρότερη οθόνη, άλλο hardware και εννοείται διαφορετικές Rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Στις 6:30 βγηκε απο τον φορτιστή. Με συνολικα 1 ωρα data (3g οχι 4 g) και περιπου 10-12 κλησεις και ειμαι τωρα στο 71% μάλλον δεν είναι λογικό ετσι; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Λοιπών παιδιά Έκανα αίτηση 23/06 και σε 3 μέρες (βασικά σήμερα) μου ήρθε αυτό το μήνυμα You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1618307717). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/ Χρειάζομαι κάτι άλλο? Κάποιο κωδικό? Εν τω μεταξύ το κινητό ακόμα να έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ...πολύ ευχάριστο νέο, αφού θα επωφεληθούμε και εμείς : ...βγήκε γιά ταϊβάν, το redmi note 3 special edition, με το ίδιο hardware με το δικό μας, και από ότι λένε οι mods στο επίσημο κανάλι, φοράει την marshmallow... ...επίσης ξεκλείδωσαν τις μπάντες που χρειαζόμαστε γιά την wind στην ελλάδα, στο 4G... en.miui.com/thread-299743-1-1.html en.miui.com/download-301.html#449 ...προσοχή !!! ...ΜΗΝ προσπαθήσετε να φλασσάρετε την 7.3.9... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αν κάποιος θέλει να το πουλήσει ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλημερα στη παρεα .Απλα θελω να ενημερωσω οτι με ξεκλειδωτο bootloader οι αναβαθμισεις γινονται κανονικα .Σε εμενα τουλαχιστον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Απλά θα φλασαρεις το super su zip από twrp. TWRP μπαίνω μόνο μέσω υπολογιστή ή μπορώ απευθείας και από το κινητό; Αφού μπω TWRP, κάνοντας την διαδικασία του παρακάτω οδηγού είμαι οκ; How to Root Redmi Note 3 (Snapdragon Variant) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Λοιπών παιδιά Έκανα αίτηση 23/06 και σε 3 μέρες (βασικά σήμερα) μου ήρθε αυτό το μήνυμα You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1618307717). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/ Χρειάζομαι κάτι άλλο? Κάποιο κωδικό? Εν τω μεταξύ το κινητό ακόμα να έρθει... Κατέβασε το πρόγραμμα από την σελίδα που σου λέει και περίμενε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έβαλα εκείνη την rom που έγραψα εχθες. Μiui 8 6.6.17. Το κινητό πάει σφαίρα και η φωτογραφική είναι τέλεια. Οργανωθειτε! Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έβαλα εκείνη την rom που έγραψα εχθες. Μiui 8 6.6.17. Το κινητό πάει σφαίρα και η φωτογραφική είναι τέλεια. Οργανωθειτε! Να δούμε συγκριτικά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Προταση : Κατεβαστε την εφαρμογή SNAPit και δοκιμαστε φωτο. Μου φαινεται καλλιτερη απο την stock. Κοιταζω τωρα 2 ιδιες φωτο που τραβηξα και εστιαζει καλλιτερα νομιζω. Αν το κανετε, ακουω γνωμες :) Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 βασικά το κινητό Δεν είναι το redmi note 3 καν. Είναι το redmi 3 το σκέτο με μικρότερη οθόνη, άλλο hardware και εννοείται διαφορετικές Rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κ μου φάνηκε λίγο μικρη η οθονη κ λεω ιδεα μου είναι λοοοοοολ Φιλε μου,ειναι αυτο με τιμη σκρουτζ 220,72? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η παραγγελια παντως στο gearbest ηταν αυτη.... XiaoMi Redmi 3 Pro 32GB ROM 4G Smartphone Goods prices: 151.15Quantity: 1Subtotal:EUR 151.15 Αλλο μου στείλανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αλλο μου στείλανε? Έχει δαχτυλικό αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ναι έχει κ λειτουργει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Κ μου φάνηκε λίγο μικρη η οθονη κ λεω ιδεα μου είναι λοοοοοολ Φιλε μου,ειναι αυτο με τιμη σκρουτζ 220,72? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η παραγγελια παντως στο gearbest ηταν αυτη.... XiaoMi Redmi 3 Pro 32GB ROM 4G Smartphone Goods prices: 151.15Quantity: 1Subtotal:EUR 151.15 Αλλο μου στείλανε? Εδώ συζητάμε γιαα το Redmi Note 3 Pro, όχι το Redmi 3 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ζητω ταπεινα συγνωμη φιλε,λες κ ηξερα ποιο πηρα... Να'στε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ναι έχει κ λειτουργει κανονικα Τότε σου στείλανε αυτό που διάλεξες..:wink: Μπες εδώ redmi 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τότε σου στείλανε αυτό που διάλεξες..:wink: Μπες εδώ redmi 3 pro Θενκς ρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Νέα κάτοχος του κινητού και μόλις το άνοιξα μου βγάζει αναβάθμιση σε 7.3.6.0 την εγκαθιστώ άφοβα ή να μείνω στο 7.1.7.0 που έχει τώρα; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firstofmay Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αν το κατάλαβα σωστά η universal rom έχει playstore, παίρνει αναβαθμίσεις, μπορώ να βάλω ελληνικό πληκρολόγιο αλλά δεν έχει ελληνικό μενού, σωστά; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω σχετικά; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αν το κατάλαβα σωστά η universal rom έχει playstore, παίρνει αναβαθμίσεις, μπορώ να βάλω ελληνικό πληκρολόγιο αλλά δεν έχει ελληνικό μενού, σωστά; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω σχετικά; Ευχαριστώ πολύ Αν εννοείς την global ναι.. και τα ξέρεις όλα,,,:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Νέα κάτοχος του κινητού και μόλις το άνοιξα μου βγάζει αναβάθμιση σε 7.3.6.0 την εγκαθιστώ άφοβα ή να μείνω στο 7.1.7.0 που έχει τώρα; Βάλτην άφοβα. Αλλά φόρτισε αρκετά το κινητό μή γίνει καμμιά στραβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Βάλτην άφοβα. Αλλά φόρτισε αρκετά το κινητό μή γίνει καμμιά στραβη. είμαι μετά την πρώτη φόρτιση στο 68% να το αφήσω για την επόμενη καλύτερα; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts