Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θέλεις να περάσεις custom πέρασε την ελληνική stable 7.3.2.0. Η CM θέλει δουλειά ακόμα. Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει η ελληνική developer Rom η οποία είναι βασισμένη σε Miui 8.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Έχει ακόμη bugs. Battery drain σε stand by mode, απενεργοποιημένο τον ένα από τους δυο Α72 cores, bug στον ήχο από ακουστικά, bug στο led, ασυμβατότητα με κάποια otg, ένα random bug που πρέπει να βάλεις δύο φορές το pin της σιμ για να το αναγνωρίζει. Αναμένεται update (ίσως και να βγήκε) που θα διορθώνει κάποια από αυτά.

Αν πάντως δεν δώσει ή xiaomi επισήμως τα kernel sources για marshmallow, λίγο δύσκολο να εξαλειφθούν όλα τα bugs. Αυτό περιμένω για να δοκιμασω την μετάβαση. Ηλπιζα με το miui 8 να τα δώσει...

Όλες οι marshmallow cm/aosp Roms βγήκαν βάσει ενός marshmallow bootloader που διέρρευσε από την Qualcomm. (Γι αυτό και το φλασαρισμα τους ξανά κλειδώνει τον bootloader)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν γνωριζα για τα προβληματα της CyanogenMod, την εχω σε OnePlus One και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η ελληνικη σε σχεση με την global εχει καποια διαφορα περα απο την ελληνικη μεταφραση του UI? Αν δεν υπαρχει αλλη διαφορα δεν με ενδιαφερει καθως ετσι και αλλιως το εχω παντα στα Αγγλικα καθως οι μεταφρασεις στα ελληνικα πολλες φορες μου φαινονται χαζες και μπερδευουν. Το CM για παραδειγμα που το εχω στο OnePlus One και σε ενα Nexus 7 το δουλευω μονο στα αγγλικα και εχω ελληνικα μονο στο πληκτρολογιο.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το αφήνω σπίτι τώρα που θα πάω παραλία να δω αυτό το δίωρο τι θα κάνει σε standby..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/81261d13417b88e5f41d943e3b056cab.jpg

Όλα καλά τελικά :) τυχαίο θα ήταν

Ευχαριστωω

Default Sim για SMS δεν έχει αλλά πριν ξεκινήσεις να γράφεις μπορείς από δίπλα να επιλέξεις με ποια Sim θα γίνει η αποστολή. Και στην default εφαρμογή του miui και στο messenger της Google που χρησιμοποιώ εγώ.

Ευχαριστω πολύ! Δεν ειχα δει το μικρό εικονιδιο για επιλογη σιμ. :o

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό με την μπαταρία στο stand by το έχω παρατηρήσει τώρα κάτι άλλο εδώ κ ένα 2ημερο οπότε το φορτιζω μου φτάνει στο 80% και δεν προχωράει η φόρτιση αλλά μου λέει charged και αν κάνω πάλι plug τον φορτιστη συνεχίζει κανονικά την φόρτιση μέχρι το 100 ξέρετε μήπως φταίει το τελευταίο update? Global stable

Αυτό με την μπαταρία στο stand by το έχω παρατηρήσει τώρα κάτι άλλο εδώ κ ένα 2ημερο οπότε το φορτιζω μου φτάνει στο 80% και δεν προχωράει η φόρτιση αλλά μου λέει charged και αν κάνω πάλι plug τον φορτιστη συνεχίζει κανονικά την φόρτιση μέχρι το 100 ξέρετε μήπως φταίει το τελευταίο update? Global stable

Mε Global stable 7.3.5.0 δεν παρατήρησα τέτοια συμπεριφορά. Φορτίζω όμως με διάφορους άλλους φορτιστές, όχι τον δικό του.

Μια ζωή η cm έκανε beta testing στις υπόλοιπες συσκευές. Γεγονός.. Δεν θα γίνω τεστερ τους. Ούτε σε nexus 4 την δοκίμασα ποτέ. Μια ζωή είχε προβλήματα και πολύ χειρότερα από τις stock roms των κινητών.

Χμμ, ποια άλλη εναλλακτική θα προτεινες για cm based rom? Λέω cm based κυρίως λόγω theme engine..

Χμμ, ποια άλλη εναλλακτική θα προτεινες για cm based rom? Λέω cm based κυρίως λόγω theme engine..

Για μένα εάν θέλεις ένα κινητό για να φλασαρεις ότι ρομ γουστάρεις γιατί σε βλεπω ψημενη με το φλασαρισμα, πας σε νεξους.

Για μένα το Xiaomi είναι πάρε και βάλε την ελληνική και όλα οκ.

:thanks:

καλησπερα, η οφισσιαλ αγγλοκινεζικη ρομ ειναι ρουτ?

Οχι, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις την custom ελληνική αν θέλεις ροοτ. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος αυτό ίσχυε, δεν νομίζω να έχει βρεθεί τρόπος για ροοτ στην official China

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για μένα εάν θέλεις ένα κινητό για να φλασαρεις ότι ρομ γουστάρεις γιατί σε βλεπω ψημενη με το φλασαρισμα, πας σε νεξους.

Για μένα το Xiaomi είναι πάρε και βάλε την ελληνική και όλα οκ.[/QUO

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά δεν έχω ξαναβρει τέτοιο κινητό με τέτοια αυτονομία και κόλλησα! Ειδάλλως θα πήγαινα και σε oneplus3 που το λιγουρευτηκα..

Θα μείνω προς το παρόν με την ελληνική και θα περιμένω να διορθωθούν τα bugs για να δοκιμασω τις άλλες :)

καλησπερα, η οφισσιαλ αγγλοκινεζικη ρομ ειναι ρουτ?

Οχι :ninja::ninja::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Οχι, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις την custom ελληνική αν θέλεις ροοτ. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος αυτό ίσχυε, δεν νομίζω να έχει βρεθεί τρόπος για ροοτ στην official China

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για μένα το Xiaomi είναι πάρε και βάλε την ελληνική και όλα οκ.[/QUO

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά δεν έχω ξαναβρει τέτοιο κινητό με τέτοια αυτονομία και κόλλησα! Ειδάλλως θα πήγαινα και σε oneplus3 που το λιγουρευτηκα..

Θα μείνω προς το παρόν με την ελληνική και θα περιμένω να διορθωθούν τα bugs για να δοκιμασω τις άλλες :)

Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

:thanks:

To κόλπο για να έχουμε 2 sim και sd card το έχει δοκιμάσει κανείς ;

...το έχω κάνει...

...πολύ εύκολη μόντα, 100% επιτυχία...

...άναψε ένα ρεσώ αντί αναπτήρα, ζέστανε από μικρή απόσταση με πολύ προσοχή, μέ δύο τσιμπιδάκια φρυδιών, διαχωρίζεται πολύ εύκολα το πλαστικό από το τσίπ...

...ΜΗΝ το ξύσεις από την πίσω μεριά που έχει λίγη κόλλα, διότι είναι πολύ έυκολο να αποκαλυφθεί το micro-chip που έχει εκεί και να αχρηστευθεί η σίμ...

...ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις κόλλα, αλλά μία πολύ λεπτή ταινία διπλής όψεως γιά λόγους καθαρότητας και έυκολης αποκόλλησης στο μέλλον...

...κλ επτχ...

Hate Me Now Bite Me Later

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν γνωριζα για τα προβληματα της CyanogenMod, την εχω σε OnePlus One και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η ελληνικη σε σχεση με την global εχει καποια διαφορα περα απο την ελληνικη μεταφραση του UI? Αν δεν υπαρχει αλλη διαφορα δεν με ενδιαφερει καθως ετσι και αλλιως το εχω παντα στα Αγγλικα καθως οι μεταφρασεις στα ελληνικα πολλες φορες μου φαινονται χαζες και μπερδευουν. Το CM για παραδειγμα που το εχω στο OnePlus One και σε ενα Nexus 7 το δουλευω μονο στα αγγλικα και εχω ελληνικα μονο στο πληκτρολογιο.

Και εγώ το One είχα πριν φίλε. Δεν είναι το πρόβλημα της CM. Σου εξήγησε πιο πάνω η Μαρία το λόγο :). Αν δεν έχεις πρόβλημα με αγγλικά να προτιμήσεις την global για να παίρνεις ΟΤΑ τα updates.

Edited by kyrgeo1978

Έχει ακόμη bugs. Battery drain σε stand by mode, απενεργοποιημένο τον ένα από τους δυο Α72 cores, bug στον ήχο από ακουστικά, bug στο led, ασυμβατότητα με κάποια otg, ένα random bug που πρέπει να βάλεις δύο φορές το pin της σιμ για να το αναγνωρίζει. Αναμένεται update (ίσως και να βγήκε) που θα διορθώνει κάποια από αυτά.

Αν πάντως δεν δώσει ή xiaomi επισήμως τα kernel sources για marshmallow, λίγο δύσκολο να εξαλειφθούν όλα τα bugs. Αυτό περιμένω για να δοκιμασω την μετάβαση. Ηλπιζα με το miui 8 να τα δώσει...

Όλες οι marshmallow cm/aosp Roms βγήκαν βάσει ενός marshmallow bootloader που διέρρευσε από την Qualcomm. (Γι αυτό και το φλασαρισμα τους ξανά κλειδώνει τον bootloader)

Καμία από όσες CM13 κυκλοφορούν για Redmi Note 3 Pro δεν βασίζονται σε official CM13 sources για την συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχει official branch που ετοιμάζεται αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει σύντομα (6 καινουρια merged commits μόνο απο χθες έχει)

Υπάρχουν άπειρες συσκευές που εργοστασιακά δεν φύγανε καν απο την 5.0.1 (δηλαδή χωρίς sources για 6.x.x) κ παρόλαυτα έχουν λειτουργικότατες CM13, οι αλλαγές στον κώδικα δεν είναι τόσο χαώδεις (χρησιμοποιούνται και compat/layers ούτως ή αλλως).

Μια ζωή η cm έκανε beta testing στις υπόλοιπες συσκευές. Γεγονός.. Δεν θα γίνω τεστερ τους. Ούτε σε nexus 4 την δοκίμασα ποτέ. Μια ζωή είχε προβλήματα και πολύ χειρότερα από τις stock roms των κινητών.

Οι nightlies είναι beta οι snapshot μόνο χαρακτηρίζονται σταθερές, οπότε αν χρησιμοποιείς nightly είσαι tester!

Οι nightlies ήταν και είναι σταθερότατες, καμιά σχέση με αυτό που περιγράφεις. Με τη σειρά σε DesireHD, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 5 κ Lg Gpad 7 είναι ότι πιο σταθερό κ αποδοτικό έχω δοκιμάσει (καμιά σχέση με τις αναιμικές stock)

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

για καποιον που βαριεται να ασχοληθει με ρομ κλπ θα την παλεψει με την μουλτι που εχει ελληνικα απο βικμαλ?

θα το παρω για φιλο κ δεν θελω να με πρηξει μετα να του βαλω την ελληνικη

Πάρτο με την global μετά... Στα μενού των εφαρμογών(όχι σε ολλα) και στις ρυθμίσεις θα έχει αγγλικά.. θα έχει play store... Βάζει ελληνικό πληκτρολόγιο και έτοιμο.

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

για καποιον που βαριεται να ασχοληθει με ρομ κλπ θα την παλεψει με την μουλτι που εχει ελληνικα απο βικμαλ?

H μουλτι που βάζουν τα κινεζομαγαζα έχει πολλά προβλήματα,αυτο έχει απαντηθεί πολλές φορές.αν δεν θες να ασχοληθείς με το κινητό οπως γράφεις για τον φίλο σου καλύτερα να επιλέξεις και να πάρεις κάποιο αλλο κινητό με ελληνικά ,αυτό θέλει ξεκλείδωμα κτλπ.κτλπ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Δεν σου κάνει το τηλέφωνο, βρες κάτι άλλο.

το redmi 3 με την ρομ απο βικμαλ δουλευει ως τωρα 101% απροβληματιστα κ το εννοω γιατι η γυναικα το λιωνει ολη μερα

ποιο συγκεκριμενη απαντηση για το τι στραβο εχει?

Και εγώ το One είχα πριν φίλε. Δεν είναι το πρόβλημα της CM. Σου εξήγησε πιο πάνω η Μαρία το λόγο :). Αν δεν έχεις πρόβλημα με αγγλικά να προτιμήσεις την global για να παίρνεις ΟΤΑ τα updates.

Έγινε, σε ευχαριστω! Θα του κανω τοτε μονο bootloader unlock και root για να μπορεσω να απενεργοποιησω οτι δε θελω να τρεχει στο startup και θα το αφησω ετσι για την ωρα.

Recovery να προτιμησω TWRP?

το redmi 3 με την ρομ απο βικμαλ δουλευει ως τωρα 101% απροβληματιστα κ το εννοω γιατι η γυναικα το λιωνει ολη μερα

ποιο συγκεκριμενη απαντηση για το τι στραβο εχει?

Χανει το σήμα στις 2 σιμ , δαχτυλικό αποτύπωμα σε πολλές περιπτώσεις δεν μπαίνει καν. Δεν θυμάμαι τι άλλο.

Εχουν αναφερθεί πολλά αλλα ειναι μια ώρα δύσκολη.

Χανει το σήμα στις 2 σιμ , δαχτυλικό αποτύπωμα σε πολλές περιπτώσεις δεν μπαίνει καν. Δεν θυμάμαι τι άλλο.

Εχουν αναφερθεί πολλά αλλα ειναι μια ώρα δύσκολη.

αν μια στο τοσο του κατσει καλη το αφηνω ως εχει

αλλιως ξεκλειδωμα κ περασμα ελληνικη