lallasgr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι και γω έχω την τελευταία Ελληνική Stable κανονικά με σταθερό root και περασμένο adaway... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μαγκες μια ερωτηση ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μου ηρθε με global stable χωρις να το ζητησω?? Επειδη το ανοιξα και μου λεει στα properties rom global stable και εχει τα gapps!! Υπαρχει τροπος να βεβαιωθω οτι ειμαι σε official stable και οχι σε μαγαζοrom? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα σκεφτομαι να περασω και μονος μου την global για να ειμαι σιγουρος χΔ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisfoa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σήμερα μου ήλθε μήνυμα για unlock. Τώρα ομως δεν μπορώ να περάσω την dev για να ξεκλειδώσω. Ο updater δεν μπορεί να την κανει verify. Καμμιά βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louki Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Και με τις 2 (stable Chinese - Global stable) έκανες την δοκιμή στο Antutu; (Σε ποιο antutu;) Και κάποιος ακόμη πιο πίσω είχε το ίδιο θέμα αλλά καταλήξαμε να λέμε ότι είναι θέμα ρομ. Και για το δικό σου το ίδιο πιστεύω. Με την Chinese δεν εκανα τεστ, το φλασαρα αμεσως. Με την Global εκανα το πρωτο τεστ που εβγαλα 50.000 περιπου. Τωρα ξαναεγκατεστησα Antutu το οποιο ειχα βγαλει και χωρις να αλλαξω κατι οσον αφορα την ROM τωρα εβγαλε σκορ 77.400...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σήμερα μου ήλθε μήνυμα για unlock. Τώρα ομως δεν μπορώ να περάσω την dev για να ξεκλειδώσω. Ο updater δεν μπορεί να την κανει verify. Καμμιά βοήθεια?? Το αρχείο είναι οκ το τσέκαρες; Ξανακατέβασε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σήμερα μου ήλθε μήνυμα για unlock. Τώρα ομως δεν μπορώ να περάσω την dev για να ξεκλειδώσω. Ο updater δεν μπορεί να την κανει verify. Καμμιά βοήθεια?? Πέρνα την dev με MiFlash αν έχει θέμα με τον updater!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Με την Chinese δεν εκανα τεστ, το φλασαρα αμεσως. Με την Global εκανα το πρωτο τεστ που εβγαλα 50.000 περιπου. Τωρα ξαναεγκατεστησα Antutu το οποιο ειχα βγαλει και χωρις να αλλαξω κατι οσον αφορα την ROM τωρα εβγαλε σκορ 77.400...! Εγώ όσες φορές κι αν το τρεξω το antutu με official Chinese, πάντα βγάζει 53k :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδιά εσείς που μιλάτε για χαμηλό Antutu έχετε την έκδοση με τα 3GB ram ή με τα 2GB ram?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louki Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω που μου διορθωθηκε μονο του, εχω την εκδοση 3GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Βγήκε και νέα global (beta) με νέες γλώσσες (όχι Ελληνικά πάλι όμως). http://en.miui.com/thread-252473-1-1.html Το καλύτερο: based on android 6!!! The first MIUI global beta version for Redmi Note 3 Qualcomm MIUI 6.3.18 based on Android L is finally here Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 αυτα ειναι πολυ καλα νεα! περιμενουμε εντυπωσεις. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Βγήκε και νέα global (beta) με νέες γλώσσες (όχι Ελληνικά πάλι όμως). http://en.miui.com/thread-252473-1-1.html Το καλύτερο: based on android 6!!! The first MIUI global beta version for Redmi Note 3 Qualcomm MIUI 6.3.18 based on Android L is finally here Καποιο λαθος εχουν κανει ,θα εννοούν Android M οχι L . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Επειδη ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση υπαρχει τροπος να βεβαιωθω οτι εχω global stable rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Επειδη ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση υπαρχει τροπος να βεβαιωθω οτι εχω global stable rom?? Να "βεβαιωθείς" όχι.. Δεν νομίζω να βρεις άκρη. Αν το γράφει λογικά θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 ποια η διαφορα μεταξυ των 2 ROM, [GTV-6.3.24] Xiaomi Redmi Note 3 PRO & [stable V7.2.1.0] Xiaomi Redmi Note 3 PRO? χρειαζεται wipe για να πας απο την μια στην αλλη? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Κυκλοφορεί απο εχθές ενας οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader χωρίς την έγκριση της xiaomi ,δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει αλλά θα δείξει . http://forum.miui.co.in/forum/mi-devices/redmi-note-3/tutorial-guides-aa/35165-redmi-note-3-snapdragon-unlock-the-beast Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα. Ασχετο αλλα στη σελιδα για το ξεκλειδωμα τι αιτιολογια βαλατε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Βγήκε και νέα global (beta) με νέες γλώσσες (όχι Ελληνικά πάλι όμως). http://en.miui.com/thread-252473-1-1.html Το καλύτερο: based on android 6!!! The first MIUI global beta version for Redmi Note 3 Qualcomm MIUI 6.3.18 based on Android L is finally here στην lollipop στηρίζεται και όχι στην marshmallow. και εγώ την πάτησα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα. Ασχετο αλλα στη σελιδα για το ξεκλειδωμα τι αιτιολογια βαλατε? :) Εγώ τους έγραψα ότι κλειδωθηκα απ έξω και δε βρίσκω κλειδαρά....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 στην lollipop στηρίζεται και όχι στην marshmallow. και εγώ την πάτησα στην αρχή. πρεπει να ξεκλειδώσουμε για να περασουμε την global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Κυκλοφορεί απο εχθές ενας οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader χωρίς την έγκριση της xiaomi ,δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει αλλά θα δείξει . http://forum.miui.co.in/forum/mi-devices/redmi-note-3/tutorial-guides-aa/35165-redmi-note-3-snapdragon-unlock-the-beast Μηπως το δοκιμασε κανεις να μας πει? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σχετικά με το ξεκλείδωμα...αν εκτελέσετε το MiFlashUnlock (αφού το έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας) θα σας δείξει αν έχετε έγκριση ή όχι, άσχετα αν έρθει το sms...εγώ έχω wind όπως και η γυναίκα μου, δεν ήρθε κανένα sms, ειχα κάνει αίτηση για το τηλέφωνό της αρχές Μαρτίου και σήμερα που συνδέθηκα στην εφαρμογή με το username & password της μου έβγαλε ότι μπορώ να ξεκλειδώσω σε αντίθεση με 'μένα που όταν έβαλα τα δικά μου στοιχεία λέει "your device isn't supported by Mi Unlock", σήμερα συμπληρώνω ακριβώς 10 ημέρες που έκανα αίτηση. Επομένως μπείτε στην εφαρμογή και θα σας δείξει αν μπορείτε ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 εγω μπαινω και μου λεει network error. εχω παρει sms για ξεκλειδωμα γ αυτό ρωτησα αν μπορω να βαλω την stable χωρις ξεκλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 εγω μπαινω και μου λεει network error. εχω παρει sms για ξεκλειδωμα γ αυτό ρωτησα αν μπορω να βαλω την stable χωρις ξεκλειδωμα Αν πας σε άλλο "σπίτι" θα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Κ αν δε γίνει και άπο το άλλο τι κάνω πάω σε τρίτο;; την τύχη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts