Jump to content

thevet7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thevet7

  1. Καλησπέρα έχει κανείς το dolamee d5? Φαίνεται καλό στα χαρακτηριστικά του. Αν έχεις κάνεις εμπειρία να μου άρεσε να την ακούσω.
  2. Καλησπέρα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη για το mix 2 σαν αυτή που υπήρχε στο κουτί; μου έσπασε και είναι φοβερή.
  3. Μπα όχι μόνο η εμφάνιση αλλάζει. Πριν την πληρωμή εμφανίζονται δολάρια. Με την paypal δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά στο aliexpress δεν έχει paypal
  4. Στην προπληρωμένη έχει προμήθεια στην κατάθεση. Από παντού να τα παίρνουν θελουν. Με βλέπω για Άλφα.
  5. Πειραιώς έχω. Να το αποφύγω δεν γίνεται φαντάζομαι σωστά;
  6. Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό όταν παραγγελνω από aliexpress μου εμφανίζεται μια χρεώσω 1 ευρώ στην κάρτα. Πήρα την τράπεζα και μου είπαν πως είναι προμήθεια για αγορά σε ξένο νόμισμα. Τώρα θυμήθηκαν πως είναι σε ξένο νόμισμα τα τελευταία 4 χρόνια κάνω αγορές από εκεί. Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι παρόμοιο; πως γίνεται να το αποφύγω?
  7. Best value for money phone xiaomi mi mix2s
  8. καλησπέρα! εχω παραγγείλει ένα κινητό απο Banggod με priority. Ξερουμε μηπως με ποιον τρόπο φτάνει ελλάδα? Απο Gearbest ξερω πως έρχεται με acs.
  9. Θέλω να στείλω το κινητό ενός φίλου στην Κίνα για σέρβις. Θέλω να ρωτήσω το εξής υπάρχει περίπτωση να περασει τελωνείο; πέρασε ήδη μια φορά όταν το παρέλαβε κρίμα να περασει και στην επιστροφή.
  10. Τελικά να το κάνω η να το αφήσω προς το παρόν;
  11. 2 συσκευές και εγω..δεν έχω χάσει ούτε μειλ
  12. Ωραία ευχαριστώ γιατί έχω βαρεθεί όλο μαύρο άσπρο μαύρο άσπρο.
  13. γυαλι είναι φίλε το λέει στα χαρακτηριστικά. να ρωτήσω εγω κάτι? το χρυσό το έχει κανείς πως είναι σαν χρώμα?
  14. καλησμέρα θα ήθελα αν μπορει να μου πει κάποιος αν η china version του mi4c δουλευει κανονικά (3g, 4g) στην ελλάδα ή αν θα πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλω το fdd.
  15. Καλησπέρα ένας φίλος έχει το redmi hm 2 lte-cmcc. Το έβαλε το βράδυ να φορτισει και το πρωί δεν έδειχνε τπτ η οθόνη. Στο mi pc suite φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Η οθόνη να έχει το πρόβλημα;; είχε κάνεις παρόμοιο πρόβλημα;;
  16. οπως έβαλες την 7.2.3.0 βαζεις και την dev επειδη εισαι ακομη κλειδωμενος με mi flash tool
  17. Τι υπολογιστή έχεις 32 ή64 bit? Δοκίμασε με mi pc suit
  18. Όχι fastboot download mode. Snapdragon γράφει αν δεις το σχετικό λινκ έχει φωτογραφίες
  19. σωραιος..εγω πρεπει να στησω επιχειρηση
  20. σε μενα τα λες?εγω πηγα να κανω μαγκια κατεβασα ενα προγραμμα που κρυβει την ip περασα το network error και μετα μου εβγαλε error 501 (501 μου φαινεται) και κοντεψα να σπασω το pc. μετα εβαλα global γιατι παλευα που παλευα 2 ωρες μην εμενα με την παλια ρομ:lol:
  21. ευχαριστω για την απάντηση φλασαρα μολις φανηκε έτσι και όλα πηγαν καλά. εχω global stable 2 ημέρες τωρα. Καμία πραγματική αλλαγή. ισως το fingerprint δουλευει καλύτερα. Πριν επρεπε να το δοκιμάσω 2 φορές ενω τωρα με τη μια, όπως και να εχω το δάκτυλο το αναγνωρίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι από άλλο σπίτι για παράδειγμα. ετσι διαβασα αλλά δεν το έχω αξιωθεί να το δοκιμάσω. ακόμη κλειδωμένος είμαι.:D
  22. http://en.miui.com/thread-204866-1-1.html κατεβασε το απο εδω. Αν γραψει κατά το login network error πρεπει να αλλάξεις δικτυο. Τρεχα γυρευε
  23. QHUSB_BULK δεν φαινεται ποτε ετσι. Μόλις έκανα τα πρωτα 4 βηματα φάνηκε Qualcomm HS-USB χωρίς να κάνω update drivers. πρεπει να κανω upadate drivers ούτως η άλλως?
  24. δεν φαινεται ετσι. Στις φορητες συσκευες γραφει απλά redmi note 3. τι εννοεις να δω απ την αρχη τον οδηγο?
×
×
  • Create New...