_Dante_ Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δωσε και ενα λινκ ντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δωσε και ενα λινκ ντε! Καλά ντε!!:lol: http://www.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3817881&extra=page%3D1&mobile=2 Ανοιξέ το με chrome,εκτός και αν ξέρεις κινέζικα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και για να μη πατατε καν στα κινεζικα http://bigota.d.miui.com/V7.1.18.0.LHOCNCL/miui_HMNote3CT_V7.1.18.0.LHOCNCL_968a3c26d2_5.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλά ντε!!:lol: http://www.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3817881&extra=page%3D1&mobile=2 Ανοιξέ το με chrome,εκτός και αν ξέρεις κινέζικα:p Μπράβο ρε παίδαρε...Μόλις εγκαταστάθηκε και άνοιξε στο μπαμ...Πριν ακόμα συνδεθεί στο wifi έπιασε σήμα σφαίρα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Επιβεβαιωνω και εγω που με μια καρτα μου ζηταγε και δευτερη φορα το πιν μετα απο κανα λεπτο για να συνδεθει,οτι με το που ανοιγει βρισκει σφαιρα δικτυο. Ωραιοι οι κινεζοι ε. Να δουμε εαν κανανε τιποτα με την αυτονομια.που ετρωγε τη μπαταρια μονο του στην αναμονη. Παντως ομολογω οτι ακομα και ετσι με τη χαλαρη χρηση που εκανα στο Κ3 και εβγαζα 2 μερες ,πλεον βγαζω 3 και μενει και ενα 20-30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μπράβο ρε παίδαρε...Μόλις εγκαταστάθηκε και άνοιξε στο μπαμ...Πριν ακόμα συνδεθεί στο wifi έπιασε σήμα σφαίρα!! :) Χαρά μου!! Εάν βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Θα μου επιτρέψετε κάνα 2 ερώτησουλες μια και το έχω ήδη παραγγείλει... Ζήτησα ξεκλείδωμα του bootloader και σήμερα πήρα το SMS από τη xiaomi. Πήρε 10 μέρες περίπου. Έχοντας αυτό λοιπόν τι μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή που μιλάμε? Όπως καταλαβαίνω root δεν παίζει ακόμα. TWRP μπορώ να βάλω? Έχει βγει version για το Pro? Επίσης θα μπορούσα θεωρητικά να περάσω άλλη ROM σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Θα μου επιτρέψετε κάνα 2 ερώτησουλες μια και το έχω ήδη παραγγείλει... Ζήτησα ξεκλείδωμα του bootloader και σήμερα πήρα το SMS από τη xiaomi. Πήρε 10 μέρες περίπου. Έχοντας αυτό λοιπόν τι μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή που μιλάμε? Όπως καταλαβαίνω root δεν παίζει ακόμα. TWRP μπορώ να βάλω? Έχει βγει version για το Pro? Επίσης θα μπορούσα θεωρητικά να περάσω άλλη ROM σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Την δεδομένη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως, καθώς δεν υπάρχει κάτι ακόμα για το pro. Μετά τις 3/3 θα αρχίσουν λογικά να σκάνε πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλά ντε!!:lol: http://www.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3817881&extra=page%3D1&mobile=2 Ανοιξέ το με chrome,εκτός και αν ξέρεις κινέζικα:p Με τι ROM είχες πάρει το κινητό και από που; Official κινέζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 http://www.chinaphonearena.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Με τι ROM είχες πάρει το κινητό και από που; Official κινέζικη; Από vickmall. Φυσικά με την official η οποία θα αλλαχτεί εάν αλλαχτεί όταν βγάλουν ελληνική τα παιδιά από το φόρουμ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλημέρα, το tracking της SG post έδειξε σήμερα Arrival at Destination Post. Πόσες μέρες ακόμα για να το έχω στα χέρια μου? Θα το έχω λέτε ως την Παρασκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις που το γράφω. ακριβώς 14 έκανε σε μένα από το ίδιο κατάστημα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλημέρα, το tracking της SG post έδειξε σήμερα Arrival at Destination Post. Πόσες μέρες ακόμα για να το έχω στα χέρια μου? Θα το έχω λέτε ως την Παρασκευή? Υπολόγιζε από εδώ και πέρα τουλάχιστον 6-7 εργάσιμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 micro Sim η nano sim παίρνει? η πρώτη μας απασχολεί μιας και θα το δουλεύει με μια σιμ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 micro Sim η nano sim παίρνει? η πρώτη μας απασχολεί μιας και θα το δουλεύει με μια σιμ. micro στην πρώτη θέση και nano στη δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 micro Sim η nano sim παίρνει? η πρώτη μας απασχολεί μιας και θα το δουλεύει με μια σιμ. Micro Sim για 1η sim και nano sim ή micro sd card στη 2η θέση. EDIT: busted! Με πρόλαβαν. Καλημέρα, το tracking της SG post έδειξε σήμερα Arrival at Destination Post. Πόσες μέρες ακόμα για να το έχω στα χέρια μου? Θα το έχω λέτε ως την Παρασκευή? Σου απάντησαν παραπάνω αλλά θα προσθέσω 2 πράγματα (αν και βγαίνουμε offtopic): 1) το Arrival at Destination Post δεν σημαίνει ότι πέρασε στα χέρια των ΕΛΤΑ. Αντιθέτως είναι στο χώρο υποδοχής δεμάτων του αεροδρομίου που θα ελεγχθούν πριν πάνε στα ΕΛΤΑ για παράδοση. Που σημαίνει απο 1 ημέρα εως 2 εβδομάδες (αν και λόγο λιγότερων δεμάτων περνάνε σύντομα τελευταία). 2) Είσαι τυχερός. Εγώ με tracking number απο 19/2 (απο Τρίτη 22/2 μετράει καθώς Παρασκευή δηλώθηκε) και είμαι dispatched to overseas 1/3:mad: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_nay Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καθως εκανα εγγραφη στο forum της miui (μηπως καταφερω και παρω εγκριση και γω καποια στιγμη για ξεκλειδωμα του bootloader) βρηκα αυτο :http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=234857&highlight=note%2B3%2Bpro Λεει για Rootarisma χωρις να ειναι αναγκαιο ξεκλειδωμα του bootloαder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ευχαριστώ μάγκες όταν το πιάσω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Καλημέρα, το tracking της SG post έδειξε σήμερα Arrival at Destination Post. Πόσες μέρες ακόμα για να το έχω στα χέρια μου? Θα το έχω λέτε ως την Παρασκευή? Απο εδώ και πέρα να μπαίνεις στο tracking των ΕΛΤΑ να παρακολουθείς. Μπορεί να σου γράφει ότι είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη (επειδή πιθανόν να μην έχουν ανοίξει τον σάκο ακόμα). Αν σου γράψει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής (και αν μένεις Αθήνα και όχι επαρχία) μπορεί να σου έρθει και την επόμενη μέρα. Αυτά μου έγραψε εμένα στα ΕΛΤΑ, από τη στιγμή που είδα το Arrival at Destination Post (στο tracking της SG post) μέχρι να μου έρθει (σήμερα). State Date Time Area SEND ITEM ABROAD 22-02-2016 17:07 SINGAPORE RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 01-03-2016 11:43 ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 01-03-2016 14:43 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 01-03-2016 16:43 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR M.D. AGIAS PARASKEVIS 02-03-2016 07:09 M.D. AGIAS PARASKEVIS ITEM TO BE DELIVERED 02-03-2016 08:48 M.D. AGIAS PARASKEVIS ITEM DELIVERED 02-03-2016 12:13 M.D. AGIAS PARASKEVIS Edited March 2, 2016 by potakas Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ευχαριστώ μάγκες όταν το πιάσω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις επειδη βλεπω εχεις το g3 16αρι κανε μας και ενα συγκριτικο μεταξύ τους. Εχω το ίδιο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Φόρουμ με ενδιαφέροντα θέματα και εδώ: http://miui.vn/forum/forums/xiaomi-redmi-note-3-pro/ • ROM [stock china][stable] Redmi Note 3 PRO - MIUI 7.1 V7.1.18.0.LHOCNCL • Root Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thành Công 100% • ROM [HOT] Root Xiaomi Redmi Note 3 PRO không cần unlock Bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τέλεια έχουμε και τον πρώτο οδηγό για root. το κινητό μου ολοκληρώθηκε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τέλεια έχουμε και τον πρώτο οδηγό για root. το κινητό μου ολοκληρώθηκε!!!! Το δοκιμασες και ροοταρες? Παω να το δοκιμασω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το δοκιμασες και ροοταρες? Παω να το δοκιμασω και εγω. όχι ακόμα και προτείνω να μην το δοκιμάσεις και εσύ γιατί η εφαρμογή που rootάρει το κινητό μου είναι άγνωστη, feedback δεν έχουμε και επειδή έχουμε κωδικούς, αποτυπώματα κτλ στο κινητό καλό είναι να προσέχουμε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts