Jump to content

junior288009

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About junior288009

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    wind

junior288009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω,επειδη με ενδιαφερει το FM radio θα στραφω σε κατι άλλο.Αν υπαρχει καποια επιλογή αντίστοιχης ποιοτητας θα ηταν καλο να την ακουσω.Μηνυμα ισως να μην γεμιζει με ασχετα το νημα.
  2. Συγνώμη εάν έχω λάθος σε σχέση mi A1 με 5x αλλά διαβάζω ότι εσωτερικά είναι ίδια τηλέφωνα.Παρακαλω εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει για το FM radio του mi A1. Ευχαριστώ.
  3. Γεια σας και από εμενα όχι κατοχος ακομη του mi A1 λογο FM radio θα ηθελα να ρωτησω εάν νομιζετε ότι θα λυθει το πρόβλημα αυτό ? η να κατευθυνθώ στο ιδιο κινητο αλλα σαν 5x ? Επισης σαν 5x περνει αναβαθμίσεις το λειτουργικο του ?Θα ηθελα επισης καποια βοηθεια στο από που να το αγορασω εάν παω προς 5Χ υπαρχει στην Ελλαδα η θα πρεπει να το αγορασω από εξωτερικο με το ενδεχομενο πρόβλημα τελωνειου. Ευχαριστω.
  4. Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που εβαλα το 17. ειναι ποιο αργο!!!
  5. Καλησπερα,υπαρχη καποιο addon με παιδικες ταινιες μεταγλωτισμενες; Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψαχνωντας βρηκα το alivegr για μεταγλωτισμενα,ευχαριστω.
  6. Γεια σας και απο μενα,φυσικα χρειαζομαι και εγω την βοηθεια σας.Παρακαλω εκανα εγκατασταση σε windows 10 το kodi 16.1 ολα ok,αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλουσ τους εκανα το σεταρισμα με τον οδηγο της πρωτης σελιδας,αλλα και τα δυο προτεινομενα μου βγαζουν οτι Α. το openSubtitles.org πρεπει τα κανω log in μεσω καποιου add on που δεν ξερω πως και που θα το βρω. Β.το Subtitles.gr μου λεει οτι δεν εχει υποτιτλους και οτι διαθετει μονο Ελληνικους υποτιτλους. Μαλλον καποιο λαθος στο σεταρισμα.Μηπως υπαρχει καποιος αλλος οδηγος νεωτερος ισως?
  7. Πες μας το μαγαζι.
  8. Οταν ολοκληρωθη η μεταφραση της Ελληνικης γλωσσας απο την xiaomi που μαλλον θα ολοκληρωθει συντομα αφου οπως αναφερεται εχει φτασει στο 97℅ θα μπορεσουμε να την εγκαταστησουμε στην official rom που ερχεται το κινητο;και γιατι δεν εχει ακομη κυκλοφορησει global official rom?
  9. Θα ηθελα να ρωτησω σε σχεση με τους υπιτιτλους εαν μπορουμε να βρουμε υποτιτλους απο το subs4free?Ευχαριστω.
  10. Fm radio? Που αναφερθηκε για smartgragon?
  11. Υπαρχει προοπτικη για smartdragon?
  12. Τελικα ραδιοφωνο εχει? Ευχαριστω.
  13. Τελικα το αγοραζει κανεις; στο xda γραφεται οτι κανεις δεν κανει την κινηση επειδη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο λογω mdk και οτι μαλλον θα υπαρξει εκδοση με smartdragon.
  14. Θα ηθελα βοηθεια με τον αν μπορω να κανω root xωρις pc και με ποιο apk να κανω ενα γενικο backup προτου ροοταρο το κινητο. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...