Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...το κινητό πετάει! Έχω πάθει πλάκα! Στη αρχή θέλει αρκετή ασχολία για να σεταριστεί σωστά κλπ αλλά σίγουρα το αξίζει. Για έναν αρχάριο στα Xiaomi σαν εμένα είναι λίγο μπέρδεμα. θέλει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο. Όχι τρελά πράγματα αλλά οκ. είναι και ένα κινητό που μόλις βγήκε και δεν υπάρχουν και πάρα πολλά για διάβασμα. Τα Gapps τα εγκατέστησα σχετικά εύκολα αλλά για κάποιο λόγο μου εμφάνισε μπροστά μόνο το Play Store όπου στην αρχή δεν δούλευε και 100%. Μία έκλεινε μία το άνοιγα. Προχωρώντας πάντως και βάζοντας πράγματα πήρε και ένα update κάποια στιγμή για τα google services και από εκείνη τη στιγμή και μετά δουλεύει ρολόι. Ακόμα σετάρω πάντως πράγματα και εφαρμογές και τώρα πήρε και ένα Update της Miui και το έχω βάλει να το κάνει. Επαφές, μηνύματα και calls logs πέρασα πανεύκολα από το παλιό μου κινητό με τη χρήση του "Wondershare MobileTrans". Με έχει σώσει πολλές φορές.

Έκανα και την αίτηση για να ξεκλειδωθεί ο bootloader και ελπίζω να την δεχτούν. Γενικά έχω πάθει την πλάκα μου. Πηγαίνοντας κιόλας από το Samsung note 2 σε αυτό η ταχύτητα με έχει συγκλονίσει. Ακόμα το ψάχνω βέβαια. Έχω πολλά να μάθω και να δω. Τις επόμενες μέρες θα πάρω και διάφορες φωτογραφίες και θα ανεβάσω. Το δακτυλικό αποτύπωμα εγκαταστάθηκε πανεύκολα και δουλεύει άψογα. Ξεκλειδώνει το κινητό απίστευτα γρήγορα. Η φωτεινότητα του κινητού είναι πολύ καλή αν και δεν το δούλεψα με ήλιο καθόλου. Ο ήχος σε κλήση άψογος και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο και το viber. Το wifi φαίνεται πολύ καλό χωρίς αποσυνδέσεις και χωρίς θέματα. Αύριο θα δοκιμάσω και το bluetooth με το αμάξι να δω αν δουλεύει κομπλέ αν δουλεύει με το Media του αμαξιού και γενικά αν λειτουργεί απροβλημάτιστα. Έχω βάλει και μια sd που δεν μου την έχει αναγνωρίσει και με παροτρύνει να κάνω format για να παίξει σωστά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Μήπως πρέπει η κάρτα να είναι FAT32 για να παίξει?

Αυτά για τώρα και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε εδώ είμαι!! :)

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η καρτα πρεπε να ειναι σε fat32 οπως ειπες!! :) ασε να την κανει το κινητο format!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Η καρτα πρεπε να ειναι σε fat32 οπως ειπες!! :) ασε να την κανει το κινητο format!!

Ωραία να το ξέρουμε και αυτό γιατί στο Samsung δεν υπήρχε πρόβλημα και σε NTFS. Επίσης να αναφέρω ότι μετά από το ρεστάρτ που έκανα τώρα και πήρε το update του πήρε 1.30-2.00 λεπτά να δει το δίκτυο και να μπορώ να πάρω τηλέφωνο πάλι.

@Coolgreek

Εχω ηδη λογαριασμο Paypal απλα δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να κανω topup και να περιμενω 1-2 μερες για να μπει το ποσο στον λογαριασμο μου στην Paypal. Anyway ευχαριστω για ολα!

@Coolgreek

Εχω ηδη λογαριασμο Paypal απλα δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να κανω topup και να περιμενω 1-2 μερες για να μπει το ποσο στον λογαριασμο μου στην Paypal. Anyway ευχαριστω για ολα!

Απο vickmall δε χρειαζεται να περασεις λεφτα στο paypal.

ΤΡαβαει κατευθειαν απο καρτα.

Ένα bug που παρατήρησα είναι ότι δεν δουλεύει το equaliser αλλά ούτε η αλλαγή τύπου ακουστικών όταν ακούς μουσική.

Επίσης ένα σοβαρό είναι ότι εάν βάλεις πτήση, θέλει επανεκκίνηση για να ξανά πιάσει δίκτυο.

Ωραία να το ξέρουμε και αυτό γιατί στο Samsung δεν υπήρχε πρόβλημα και σε NTFS. Επίσης να αναφέρω ότι μετά από το ρεστάρτ που έκανα τώρα και πήρε το update του πήρε 1.30-2.00 λεπτά να δει το δίκτυο και να μπορώ να πάρω τηλέφωνο πάλι.

δοκιμασε να την κάνεις exfat από το PC

Έκανα Backup ότι χρειαζόμουν στο pc και την έβαλα πάλι πάνω και άφησα το κινητό να κάνει το format. την είδε αμέσως και άρχισα ήδη να περνάω αρχεία πάλι με τη λειτουργία ftp που έχει μέσω wifi.. Πολύ γρήγορο και εύκολο!

lallasgr, εύχομαι να το χαρείς φίλε. Και περιμένουμε και νεότερες αναφορές:p

Ένα bug που παρατήρησα είναι ότι δεν δουλεύει το equaliser αλλά ούτε η αλλαγή τύπου ακουστικών όταν ακούς μουσική.

Επίσης ένα σοβαρό είναι ότι εάν βάλεις πτήση, θέλει επανεκκίνηση για να ξανά πιάσει δίκτυο.

Για το equalizer δεν το ήξερα. Το άλλο για το airplane mode είναι γνωστό και θα διορθωθεί σύντομα.

παιδιά να ρωτήσω,το συγκεκριμένο κινητό με τον snapdragon 650,δέχεται quick charge 3.0?

Ο μαμίσιος φορτιστής του απο ότι έχω διαβάσει έχει προδιαγραφές QC 1 (quick charge 1ης γενιάς) αλλά σε αρκετές πηγές διάβασα οτι δέχεται και QC 2. Αντίθετα για QC 3 απο ενα review που διάβασα δεν υποστηρίζει. Θα το δοκιμάσουν και άλλοι βέβαια και θα ξέρουμε πιο σίγουρα σύντομα αλλά μάλλον όχι.

Βασίλης!

παιδιά να ρωτήσω,το συγκεκριμένο κινητό με τον snapdragon 650,δέχεται quick charge 3.0?

Όπως γράφουν και εδώ με δοκιμές που έχουν κάνει QC 2.0 υποστηρίζει 100%. Τώρα για το πόσο είναι αλήθεια το 51λεπτά κλπ θα σας πω και γω τις επόμενες μέρες. Όπως γράφει και ένας θα κάνει δοκιμή και με QC 3.0 και θα δώσει feedback!! :)

Όπως γράφουν και εδώ με δοκιμές που έχουν κάνει QC 2.0 υποστηρίζει 100%. Τώρα για το πόσο είναι αλήθεια το 51λεπτά κλπ θα σας πω και γω τις επόμενες μέρες. Όπως γράφει και ένας θα κάνει δοκιμή και με QC 3.0 και θα δώσει feedback!! :)

Κάποιος που έκανε review ήδη είπε πως έχει quick charge 2 ΑΛΛΆ όχι 3 παρότι το chipset το υποστηρίζει.

http://techtablets.com/2016/02/xiaomi-redmi-note-3-pro-review/

Εξού και έχω χαμηλές προσδοκίες για υποστήριξη QC 3 (και QC 2 καλά είναι όμως).

Τα κακό είναι οτι ο μαμά xiaomi φορτιστής του έχει τυπικές προδιαγραφές QC 1.0 και όχι 2.0.

Όσο δε για τα 51 λεπτά που ανέφερε κάποιος (το διαβάζω και εγώ) δεν υπάρχει καν πιθανότητα. 4000 μπαταρία είναι αυτή!

Βασίλης!

Παιδιά, κάτι είχα ακούσει ότι ο snapdragon είναι ευκολότερο να ξεκλειδωθεί όσον αφορά τις μπάντες.

Εχω wind και είμαι επαρχία.

Υπάρχει πιθανότητα να παίξει η 800άρα;

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Εφοσον υποστηριζει QC 2 ξερετε κανα φορτιστη που να το υποστηριζει?

Απο ebay κτλ.

Εφοσον υποστηριζει QC 2 ξερετε κανα φορτιστη που να το υποστηριζει?

Απο ebay κτλ.

Πήρα πρόσφατα αυτόν εδώ με συνδυασμό τα καλώδια που παραθέτω και είναι φοβερός. Τον έχω δύο μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη με το νέο κινητό μιας και δεν είχε αδειάσει εχτές η μπαταρία τελείως αλλά μέχρι την Παρασκευή θα τον έχω δοκιμάσει σίγουρα και με το νέο. Τα καλώδια όσο και αν φαίνεται αστείο κάνουν μεγάλη διαφορά! Το μέγεθος του φορτιστή είναι πολύ καλό μιας και χωράει σε μια παλάμη. Αν θες να πάρεις φορτιστή τοίχου με μία έξοδο usb άνετα θα πήγαινα για της ίδιας εταιρίας! :)

Φορτιστής 
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B016ZQBK10?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Καλώδια
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QT2BLC4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00[/Code]

Καλα τωρα που κοιταω υποθετω και με καναν τετοιο θα γινεται δουλεια

https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=1898

αν αυτός είναι quick charge εγώ είμαι ο σούπερμαν.

μακρία από άγνωστης ποιότητας φορτιστές και καλώδια. παίζεις με το ρεύμα.

αν ψάχνεις κάτι οικονομικό δες τους blitzwolf από banngood ή τους tronsmart από geekbuying. και οι aukey από amazon είναι καλοί.

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε εάν υποστηρίζει qc 3.Λετε πάντως ένας φορτιστής tablet 2Α να κάνει την ίδια δουλειά?

Εφυγε κ το δικο μου σημερα.Μετα τις κινεζοδιακοπες επιασαν δουλεια στο vickmall κ σημερα πρωι πρωι ειχα το track number.Αντε να δουμε ποσες μερες θα κανει.Η παραγγελια ειχε γινει απο τις 9 του μηνα.

υπάρχει κάποιος να μας πεί στάνταρ αν δέχεται quick charge 3 ?γιατί η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα με αυτά που γράφονται...

υπάρχει κάποιος να μας πεί στάνταρ αν δέχεται quick charge 3 ?γιατί η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα με αυτά που γράφονται...

Ακόμα δε νομίζω να μπορεί κάποιος να το πει για στάνταρ. Τουλάχιστον με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα!

Απο οσο λενε και στο αγγλικο,δε πρεπει να υποστηριζει 3.

Τωρα δε ξερω και κατα ποσο επηρεαζει τη μακροζωια μια φορτιση με πιο υψηλη ταση.

Μιας και εγω συνηθως φορτιζω βραδυ,λεω να το αφησω με τον μαμα φορτιστη.

Απο οσο λενε και στο αγγλικο,δε πρεπει να υποστηριζει 3.

Τωρα δε ξερω και κατα ποσο επηρεαζει τη μακροζωια μια φορτιση με πιο υψηλη ταση.

Μιας και εγω συνηθως φορτιζω βραδυ,λεω να το αφησω με τον μαμα φορτιστη.

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.Κ εγω μια απο τα ιδια

Παιδιά, κάτι είχα ακούσει ότι ο snapdragon είναι ευκολότερο να ξεκλειδωθεί όσον αφορά τις μπάντες.

Εχω wind και είμαι επαρχία.

Υπάρχει πιθανότητα να παίξει η 800άρα;

Παιδιά γνωρίζει κανείς τπτ;

Κι εμένα θα με εσωζε ελέω βονταφον