Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ εγώ που θέλω να το πάρω προβληματίζομαι πολύ. Να δώσω 400€ κ να σιχτιρίζω ρε γμτ δε λέει........

Αλλα πάλι κανένα άλλο τηλέφωνο δεν μου γεμίζει το μάτι τόσο ώστε να σκάσω τόσα λεφτά.

Η τιμη στο σκρουτζ εχει ηδη πεσει κατω απο τα 380€ και μαλλον θα συνεχισει να κατεβαινει.

Επισης υπαρχει και το SE λιγο πανω απο τα 300€. Συγκρινοντας το μαλιστα με το G5 (στην οικογενεια υπαρχουν και τα 2), προσωπικα δεν βλεπω να μειονεκτει το SE σε αποδοση περα απο το multitasking, οπου τα 4Giga RAM του G5 κρατανε περισσοτερες εφαρμογες ανοικτες ταυτοχρονα.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η τιμη στο σκρουτζ εχει ηδη πεσει κατω απο τα 380€ και μαλλον θα συνεχισει να κατεβαινει.

Επισης υπαρχει και το SE λιγο πανω απο τα 300€. Συγκρινοντας το μαλιστα με το G5 (στην οικογενεια υπαρχουν και τα 2), προσωπικα δεν βλεπω να μειονεκτει το SE σε αποδοση περα απο το multitasking, οπου τα 4Giga RAM του G5 κρατανε περισσοτερες εφαρμογες ανοικτες ταυτοχρονα.

Μειονεκτή στα Updates.

Αλλωστε δεν είναι το θέμα μου αν θα σιχτιρίσω τα 300 ή τα 400 που έχει το κανονικό (397 σε μη ροζ χρώμα), αλλα να μη τα σιχτιρίσω καθόλου με το θέμα της οθόνης

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Αυτό με την οθόνη δεν το έχω δει. Το έχω ένα μήνα. Φυσικά δε το πιέζω ουτε έχω τέρμα φωτισμό κλπ που λένε άλλοι. Τωρα αν βγει στη πορεία δε ξερω.

Στο τάμπλετ Samsung με amoled οθόνη που έχω εκει συμβαίνει όπως και στις περισσότερες οθόνες αυτού του είδους.

Edited by SAKISART2

Screen saver αν ξερεις.

Ενεργοποιησε το για να δεις

Είμαι με ΜΜ δεν βλέπω κάτι τέτοιο για ενεργοποίηση στις Ρυθμίσεις εκτός και αν μου διαφεύγει. :confused: Εσύ πάντως είπες ότι σου ακύρωνε την γρήγορη φόρτιση. Κανένας άλλος που να το χρησιμοποιεί υπάρχει εδώ;

Εγώ έχω προστασία οθόνης στην επιλογή " αναλογικό ρολόι". Δεν εχω παρατηρήσει κάτι,η γρήγορη φόρτιση γίνεται κανονικά. Επίσης δεν εχω δει να μπαίνει όπως λέει η προφύλαξη οθόνης. Οταν φορτίζει το "Always on" βλέπω.

Αυτό με την οθόνη δεν το έχω δει. Το έχω ένα μήνα. Φυσικά δε το πιέζω ουτε έχω τέρμα φωτισμό κλπ που λένε άλλοι. Τωρα αν βγει στη πορεία δε ξερω.

Στο τάμπλετ Samsung με amoled οθόνη που έχω εκει συμβαίνει όπως και στις περισσότερες οθόνες αυτού του είδους.

4 μήνες την έχω την συσκευή ούτε σε εμένα έχει εμφανιστεί το πρόβλημα ακόμα τουλάχιστον.Βέβαια και εγώ δεν παίζω παιχνίδια και η φωτεινότητα στο αυτόματο πάντα.

4 μήνες την έχω την συσκευή ούτε σε εμένα έχει εμφανιστεί το πρόβλημα ακόμα τουλάχιστον.Βέβαια και εγώ δεν παίζω παιχνίδια και η φωτεινότητα στο αυτόματο πάντα.

Το image rentetion εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες quantum IPS .Από την πρώτη μέρα όταν ζεσταθούν για αυτό και δεν τα αλλάζει η εταιρεία γιατί το θεωρεί κάτι φυσιολογικό ..Οποίος δεν χρησιμοποιεί πολύ το κινητό και δεν ζεσταίνεται δεν τ παρατηρεί εύκολα..Είναι το μεγαλύτερο ξενερωμα σε αυτό το κινητό..Δεν είχα ποτέ amoled βέβαια,δεν ξέρω αν εκεί είναι χειρότερα τ πραγματα

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το image rentetion εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες quantum IPS .Από την πρώτη μέρα όταν ζεσταθούν για αυτό και δεν τα αλλάζει η εταιρεία γιατί το θεωρεί κάτι φυσιολογικό ..Οποίος δεν χρησιμοποιεί πολύ το κινητό και δεν ζεσταίνεται δεν τ παρατηρεί εύκολα..Είναι το μεγαλύτερο ξενερωμα σε αυτό το κινητό..Δεν είχα ποτέ amoled βέβαια,δεν ξέρω αν εκεί είναι χειρότερα τ πραγματα

Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα,δεν έχω παρατηρήσει κάτι με την χρήση που έχω κάνει.Είχα στα χέρια μου μεταχειρισμένο Lg G5 στο οποίο έβγαζε μάτι το πρόβλημα,μετά το έδωσα το πήρα καινούριο και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα,τουλάχιστον με την χρήση που του κάνω.

Είμαι με ΜΜ δεν βλέπω κάτι τέτοιο για ενεργοποίηση στις Ρυθμίσεις εκτός και αν μου διαφεύγει. :confused: Εσύ πάντως είπες ότι σου ακύρωνε την γρήγορη φόρτιση. Κανένας άλλος που να το χρησιμοποιεί υπάρχει εδώ;

Ειμαι σε nougat. Δεν το ειχα δοκιμασει σε MM γι αυτο ρωτησει σε προηγουμενο ποστ

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Ειμαι σε nougat. Δεν το ειχα δοκιμασει σε MM γι αυτο ρωτησει σε προηγουμενο ποστ

Nαι, δεν υπάρχει στην ΜΜ αυτή η Ρύθμιση

Ή μείναμε λίγοι ή δεν υπάρχουν "θέματα"... :D

Για αυτό να κάνω μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιουν την book θήκη της LG,ξέρετε, αυτή που έχει τρυπούλες :) μήπως θα πρέπει να προσέχω κάτι;

Μου είπε ο αγαπητός συντοπίτης που πήρα 2η φορά τη συσκευή, ότι μπορεί να μαζευτούν " σκουπιδάκια " στις τρύπες με αποτελέσματα για την οθόνη δυσάρεστα...

Επίσης επειδή σφίγγει εξωτερικά τη συσκευή μήπως στη πάροδο του χρόνου είδατε φθορές στον σασί; (πχ στις γωνίες όπως παλιότερα συνέβαινε στην αστεία βαφή που είχαν/έχουν τα Samsung)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Edit : Αυτή δηλαδή, http://www.ebay.com/itm/Original-LG-G5-Quick-Circle-Case-Protective-Cover-CFV-160-Flip-Case-View-Window-/291840635705

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι κακό στην οθόνη μετά από 4 μήνες χρήσης

Επίσης έχω δουλέψει το LG G5 SE και δεν κατάλαβα διαφορά σε σχέση με το δικό μου στην ταχύτητα

πολύ καλά και τα 2 κινητά

Απλά δεν έχω πάρει NOUGAT ακόμα και δεν ξέρω γιατί

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Για αυτό να κάνω μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιουν την book θήκη της LG,ξέρετε, αυτή που έχει τρυπούλες :) μήπως θα πρέπει να προσέχω κάτι;

Μου είπε ο αγαπητός συντοπίτης που πήρα 2η φορά τη συσκευή, ότι μπορεί να μαζευτούν " σκουπιδάκια " στις τρύπες με αποτελέσματα για την οθόνη δυσάρεστα...

Επίσης επειδή σφίγγει εξωτερικά τη συσκευή μήπως στη πάροδο του χρόνου είδατε φθορές στον σασί; (πχ στις γωνίες όπως παλιότερα συνέβαινε στην αστεία βαφή που είχαν/έχουν τα Samsung)

Edit : Αυτή δηλαδή, http://www.ebay.com/itm/Original-LG-G5-Quick-Circle-Case-Protective-Cover-CFV-160-Flip-Case-View-Window-/291840635705

Δεν φοράς και αυτό να είσαι καλυμμένος http://www.e-shop.gr/4smarts-second-glass-curved-25d-for-lg-g5-black-p-TEL.029614 γιατί και εγώ έχω ακούσει ότι αυτό το υλικό που έχει η θήκη μαζεύει σκουπιδάκια με αποτέλεσμα να προξενεί μικρογρατζουνιές στην οθόνη.Απλά παρήγγειλε το από κάνα ebay γιατί εδώ έχει τσουχτερή τιμή..

Ναι κάπως έτσι θα γίνει σίγουρα... Κάποια φθορές στο σασί έχεις δει;

Την χρησιμοποιείς καιρό;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν εννοεις την original θηκη της LG δεν θα την συστηνα.

Δεν εχει μαγνητακι να την κραταει κλειστη με αποτελεσμα να ανοιγει απο μονη της, οταν την ανοιξεις σου κρυβει την πισω φωτογραφικη, και στην τελικη δεν προσφερει σοβαρη προστασια στο τηλεφωνο.

Μονο εμφανιση προσφερει, που κι αυτο ειναι υποκειμενικο.

Edited by aggmanos

Καλησπέρα παιδιά..Επειδή ειχα θέματα παλιά με την κάμερα..(το κιν τ πήρα μεταχειρισμένο)έχω υποψία πως έχει αλλαχτεί ο εξωτερικός φακός με πλαστικό.χωρις να είμαι σίγουρος..Με μία απλή δαχτυλια τα φώτα τ βράδυ αλλοιώνουν την φωτο..Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυθεντικό γυαλακι;Επίσης κανενας να έχει δοκιμάσει battery case?

Καλησπέρα παιδιά..Επειδή ειχα θέματα παλιά με την κάμερα..(το κιν τ πήρα μεταχειρισμένο)έχω υποψία πως έχει αλλαχτεί ο εξωτερικός φακός με πλαστικό.χωρις να είμαι σίγουρος..Με μία απλή δαχτυλια τα φώτα τ βράδυ αλλοιώνουν την φωτο..Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυθεντικό γυαλακι;Επίσης κανενας να έχει δοκιμάσει battery case?

Δυστυχως σε ολα τα G5 ετσι ειναι φιλε μου,οι νυχτερινες φωτο δεν ειναι τοσο καλες,οποτε μην σκας.Αρκετο θορυβο στα σκοτεινα σημεια και αλλοιωση λεπτομερειων οπου υπαρχει πηγη φωτος εντονη...3 συσκευες εχω αλλαξει γι αυτο τον λογο και οι 3 το ιδιο φαινομενο...

Poco X3 nfc 6/128

Δυστυχως σε ολα τα G5 ετσι ειναι φιλε μου,οι νυχτερινες φωτο δεν ειναι τοσο καλες,οποτε μην σκας.Αρκετο θορυβο στα σκοτεινα σημεια και αλλοιωση λεπτομερειων οπου υπαρχει πηγη φωτος εντονη...3 συσκευες εχω αλλαξει γι αυτο τον λογο και οι 3 το ιδιο φαινομενο...

Ναι αλλά φταίει το γυαλακι που προστατεύει το φακό ..Άμα το βγάλεις και τραβήξεις φωτο βράδυ θα δεις ότι πλέον τα φώτα δεν αλλοιώνονται και βγάζει πολύ καλές φωτο..Το eBay πουλάει κάτι τζαμακια θα κάνω ένα πείραμα να δω αν βελτιώνεται .

Ναι αλλά φταίει το γυαλακι που προστατεύει το φακό ..Άμα το βγάλεις και τραβήξεις φωτο βράδυ θα δεις ότι πλέον τα φώτα δεν αλλοιώνονται και βγάζει πολύ καλές φωτο..Το eBay πουλάει κάτι τζαμακια θα κάνω ένα πείραμα να δω αν βελτιώνεται .

Σιγουρα βελτιωνεται το εχω δει και το εχω ακουσει και απο αλλους,αλλα ποιος καθεται να βγαζει ή αλλαζει τζαμακι καμερας,αν δεν πιανουν και τα χερια του??

Poco X3 nfc 6/128

Σιγουρα βελτιωνεται το εχω δει και το εχω ακουσει και απο αλλους,αλλα ποιος καθεται να βγαζει ή αλλαζει τζαμακι καμερας,αν δεν πιανουν και τα χερια του??

Είναι κάτι εύκολο αν δεις βιντεάκια..Το πολύ πολύ πας σε ένα μαγαζί με σέρβις κινητών και στο κάνουν επί τόπου.πρωτη φορά έχω δει τζαμακι να λερώνει τόσο εύκολα..Ανάλογα με την φορά που σκουπίζεις το τζαμί αλλοιώνονται τα φώτα διαφορετικά .Μόνο με οινόπνευμα βελτιώνεται αλλά δεν γίνεται να τ κανείς συνέχεια.δεν πρέπει να είναι σε όλα τα κιν αυτό το θέμα αλλά σε μερικά ..

Εκει που ημουνα πανω απο 4 ωρες οθονης τωρα πεσαμε παλι κατω απο τις 3. Χωρις να προσθαφαιρεσω καμμια εφαρμογη ουτε να αλλαξω κατι.

Τι μυστηριο ειναι αυτο το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινω.

Μεχρι να γραψω αυτες τις γραμμες εχασα 3% ετσι χωρις κοπο.

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Εκει που ημουνα πανω απο 4 ωρες οθονης τωρα πεσαμε παλι κατω απο τις 3. Χωρις να προσθαφαιρεσω καμμια εφαρμογη ουτε να αλλαξω κατι.

Τι μυστηριο ειναι αυτο το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινω.

Μεχρι να γραψω αυτες τις γραμμες εχασα 3% ετσι χωρις κοπο.

Έχεις φατσομπούκι;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ποτε θα έρθει το update? Ota εννοώ.

Εχουμε κανα χρονοδιάγραμμα;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

• Administrators
To G5 SE έχει δικό του θέμα, οι σχετικές συζητήσεις μεταφέρθηκαν εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443470

Modpic.gif