dimourinho Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ποια εκδοση φοραει το τηλεφωνο σου; Γιατι και εγω μετα απο την τελευταια v10e βλεπω οτι η μπαταρια φευγει πιο ευκολα. Την V10e έχω κι εγώ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γειά σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το G5 τώρα που είναι σε καλή τιμή, και θα ήθελα να ρωτήσω πως σας φαίνεται η μπαταρία του. Είχα το πολύ καλό G4 αλλά το έδωσα για την απαράδεκτη μπαταρία του, 2 ώρες sot. Έχει φτιάξει καθόλου? Επίσης σε σχέση με του S7 τη μπαταρία γνωρίζετε κάτι? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αυτην την εκδοση φοραω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έχω γράψει τόσες φορές για το τζαμάκι αυτό αλλά κανείς δεν το διαβάζει και το αγοράζεται όλοι. Ξαναγράφω λοιπόν. Έχει καλή προστασία αλλά πρώτον γυαλίζει υπερβολικά και δεύτερον λόγω του ότι Έχει κόλλα ΜΟΝΟ περιμετρικά και μάλιστα ελάχιστη περνάει σκόνη μέσα στην οθόνη. Με θήκη spigen δεν κάνει δουλειά γιατί το πετάει από γύρω-γύρω. Εγώ το πήρα από Αγγλία γιατί από Κινα θέλει 40 μέρες να έλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Χρονια πολλα τακη,πολυχρονος!!Γερος να εισαι φιλε μου!!Ευχομαι παντα υγεια και ευτυχια!! ;) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Χρονια πολλα τακη,πολυχρονος!!Γερος να εισαι φιλε μου!!Ευχομαι παντα υγεια και ευτυχια!! ;) Σε ευχαριστώ Γιαννάκο οτι επιθυμείς και εσύ! να χαίρεσαι την οικογένεια! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Με την έκδοση v10i με το always on display όλο το βράδυ με 100% μπαταρία την βρήκα το πρωί 99%. Ίσως κάτι να έκαναν γι αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Σε ευχαριστώ Γιαννάκο οτι επιθυμείς και εσύ! να χαίρεσαι την οικογένεια! Να σαι καλα φιλε μου!!!:up::up::yahoo::yahoo::):):happy::happy: Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Χρονια πολλα κι απροβλημάτιστα τακη ..... lg g5 απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ευχαριστώ πολύ παιδιά οτι ποθείτε! :D:D:D:D Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά Τάκη, να χαιρόμαστε και το θηρίο μας :D:D μέχρι το επόμενο :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Χρόνια πολλά με υγεία φίλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Να είστε πάντα καλά παιδιά! Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γειά σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το G5 τώρα που είναι σε καλή τιμή, και θα ήθελα να ρωτήσω πως σας φαίνεται η μπαταρία του. Είχα το πολύ καλό G4 αλλά το έδωσα για την απαράδεκτη μπαταρία του, 2 ώρες sot. Έχει φτιάξει καθόλου? Επίσης σε σχέση με του S7 τη μπαταρία γνωρίζετε κάτι? Καλυτερη μπαταρια απο το G4, λιγο κατω απο το S7. Ποσο ακριβως δε ξερω αλλα δεν απέχει πολύ. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Από ota τίποτα ακόμη ... Ότι να ναι.. Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lev Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά το κινητό στο βίντεο δίνει πολλά fps για slow motion? Δεν βρήκα κάτι στο gsmarena και μου φάνηκε περίεργο. Χρόνο κλειστρου δε βραδινές πόσο δίνει ? Γενικά το ότι έχει αισθητήρα 2.6" δεν είναι κακό σε σχέση με το 2.3" του Μ10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Από ota τίποτα ακόμη ... Ότι να ναι.. Sent from my awesome black leather LG G5 Βαστα Γιάννη... Για να μην έρχεται ακόμα OTA πολύ φοβάμαι ότι ενδεχομένως να παίζει κάτι Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έτσι πιστεύω και εγώ. Είπα να περάσω την γερμανική μέσω bridge με το κολπάκι αλλά δεν την έβαλα. Θα περιμένω. Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έτσι πιστεύω και εγώ. Είπα να περάσω την γερμανική μέσω bridge με το κολπάκι αλλά δεν την έβαλα. Θα περιμένω. Sent from my awesome black leather LG G5 εμένα το τηλέφωνο είναι γερμανικό και πριν λίγο έκανα ενα check για ΟΤΑ άλλα τίποτα... Μέσω bridge δεν μπαίνω στον κόπο. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έλα ρε Τάκη αφού τα ξέρεις εσύ τώρα... Μην βιάζεσαι...εξάλλου νέα συσκευή είναι στα χέρια σου... Απόλαυσε το ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Με την έκδοση v10i με το always on display όλο το βράδυ με 100% μπαταρία την βρήκα το πρωί 99%. Ίσως κάτι να έκαναν γι αυτό το θέμα. Με την προηγουμενη εκδοση εβλεπες πιο πολυ καταναλωση; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Έλα ρε Τάκη αφού τα ξέρεις εσύ τώρα... Μην βιάζεσαι...εξάλλου νέα συσκευή είναι στα χέρια σου... Απόλαυσε το ;) Ε ναι γιατί μέχρι τώρα χειρότερες κατανάλωσεις έβλεπα στα τηλέφωνα που είχα πάρα καλύτερη μετά από update... Εφόσον πάει μια χαρά το αφήνω έτσι. Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αν η κατανάλωση άλλαζε κάθε φορά που έβγαινε ενημέρωση, ζήτω που καήκαμε. Συνήθως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά φταίει κάτι άλλο και πολλές φορές συνδυάζουμε το πρόβλημα με το τελευταίο software update. Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία από πολλές συσκευές, οι ενημερώσεις σπανίως δημιούργησαν κάποιο battery drain. Εάν η συσκευή χρησιμοποιείται συνετά χωρίς να τη πήζουμε με περιττές ή κακογραμμένες εφαρμογές τις οποίες δυστυχώς στο Android πρέπει να προσέχουμε, τα πράγματα είναι - συνήθως - μια χαρά. Εγώ πχ είχα έντονο battery drain τη δεύτερη ημέρα αφ' ότου πήρα τη συσκευή, έβγαλα κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο διορθώθηκε. Τώρα ήταν κάποια από αυτές τις εφαρμογές (βάζω όσες θέλω από αυτές μία μία), ήταν κάποια διεργασία που γίνεται μετά το setup της συσκευής ή το τελευταίο update? Δε μπορώ να γνωρίζω και δεν έχει τόση σημασία εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι, μεγαλύτερη κατανάλωση. Το πρωί ήταν 90-92%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 να ρωτησω ρε παιδια εκανα υποτιθεται backup μεσα απο το bridge το θεμα ειναι οτι εφαγε γυρω στα 4gb απο τον εσωτερικο χωρο του κινητου? ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts