mr_47 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Όποιος έχει διάθεση να ελέγξει το κινητό του και να μας πεί τι του δίνει; Μπαίνουμε σε recovery (κραταμε πατημενο το power button για 1-2 δευτ. και μετά το Volume Up.) Κινούμαστε με τα πληκτρα ήχου πάνω-κάτω και με το power δινουμε το ok. Πηγαίνουμε λοιπόν σε "root integrity check" και δινουμε οκ. Περιμενουμε να κάνει τον έλεγχο και μετα απο 2-3 λεπτα μας άν υπάρχει κάποιο λάθος..... π.χ Εrror:/system/bin/unint8int System check FAIL!! Κάποιοι λένε ότι το παραπάνω προκειται για malware....; Κάποιος γνωρίζει περισσότερα; Ακριβώς αυτό μου βγάζει. Επίσης, στο τέλος του log, γράφει για την 1/1/1970. Αυτή είναι η πρώτη ημερομηνία που εμφανίζει η συσκευή, όταν την βγάλουμε από το κουτί. Αυτή ήταν και η ημερομηνία που δημιουργούσε πρόβλημα και στα iPhones, αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Ακριβώς αυτό μου βγάζει. Επίσης, στο τέλος του log, γράφει για την 1/1/1970. Αυτή είναι η πρώτη ημερομηνία που εμφανίζει η συσκευή, όταν την βγάλουμε από το κουτί. Αυτή ήταν και η ημερομηνία που δημιουργούσε πρόβλημα και στα iPhones, αν θυμάμαι καλά. Ναι,έτσι τα γράφει... Με τα λίγα που γνωρίζω... για android κτλ... αυτό ουσιαστικά είναι ένα κενό ασφαλείας που επιτρέπει σε "κάποιες ανεπιθύμητες εφαρμογές" να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.(ας μήν επεκταθούμε όμως) Και επειδή ΔΕΝ εμπιστευόμουν και ΟΥΤΕ εμπιστεύομαι τέτοιες συσκευές (παλαιότερα είχα και άλλες "περίεργες" ανώνυμες συσκευές, που σήμερα δεν υπάρχουν!!!Γιατί άραγε;;;;:lol:) το κινητό το έχω αποκλειστικά και μόνο για σερφαρισμα στο ίντερνετ, φυσικά δέν έχει μπει sim και microsd, ούτε εφαρμογές οποιουδήποτε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας!!!! Όπως προανέφερα του δίνω μία ευκαιρία (της Cubot γενικά) μέχρι αρχές Αυγούστου....και πολύ του είναι!!! Edited June 7, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι,έτσι τα γράφει... Με τα λίγα που γνωρίζω... για android κτλ... αυτό ουσιαστικά είναι ένα κενό ασφαλείας που επιτρέπει σε "κάποιες ανεπιθύμητες εφαρμογές" να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.(ας μήν επεκταθούμε όμως) Και επειδή ΔΕΝ εμπιστευόμουν και ΟΥΤΕ εμπιστεύομαι τέτοιες συσκευές (παλαιότερα είχα και άλλες "περίεργες" ανώνυμες συσκευές, που σήμερα δεν υπάρχουν!!!Γιατί άραγε;;;;:lol:) το κινητό το έχω αποκλειστικά και μόνο για σερφαρισμα στο ίντερνετ, φυσικά δέν έχει μπει sim και microsd, ούτε εφαρμογές οποιουδήποτε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας!!!! Όπως προανέφερα του δίνω μία ευκαιρία (της Cubot γενικά) μέχρι αρχές Αυγούστου....και πολύ του είναι!!! Τόσο καλά.... Το να σε recovery mode, δεν είναι το ίδιο για όλες τις συσκευές; Προσπάθησα να μπω, σε 2 άλλες συσκευές (άλλης εταιρείας, με 4.4.4 και 5.1 aosp) που έχω με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν.... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ρωτάω βασικά... Τέλος, υπάρχει μια καινούρια rom, στο needrom. Γνωρίζεις αν αυτή περιέχει το patch; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τόσο καλά.... 1)Το να σε recovery mode, δεν είναι το ίδιο για όλες τις συσκευές; 2)Τέλος, υπάρχει μια καινούρια rom, στο needrom. Γνωρίζεις αν αυτή περιέχει το patch; 1)Περιπου ναι.Αλλες θελουν ταυτοχρονα power+vol up και αλλες με συγκεκριμενη αλληλουχια και χρονο.(για ευνοητους λογους...π.χ.αποφυγη τυχαιου πατηματος) 2)Ποια απ'ολες;;;;;η τελευταια λεει 26/5 αλλα απ'ότι λενε εχει θεμα με την ανταποκριση αφης οθονης...αρα μακρυα!!! Ο τύπος που ανεβαζει τις ρομ στο σαιτ ΠΟΥ τις βρισκει;;;;και μας τις λεει και ΕΠΙΣΗΜΕΣ οταν η ιδια η cubot εχει μεσανυχτα;;; Δέν σκοπευω να πειραματιστω.Εστω σαν ταμπλετακι καλα δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 1)Περιπου ναι.Αλλες θελουν ταυτοχρονα power+vol up και αλλες με συγκεκριμενη αλληλουχια και χρονο.(για ευνοητους λογους...π.χ.αποφυγη τυχαιου πατηματος) 2)Ποια απ'ολες;;;;;η τελευταια λεει 26/5 αλλα απ'ότι λενε εχει θεμα με την ανταποκριση αφης οθονης...αρα μακρυα!!! Ο τύπος που ανεβαζει τις ρομ στο σαιτ ΠΟΥ τις βρισκει;;;;και μας τις λεει και ΕΠΙΣΗΜΕΣ οταν η ιδια η cubot εχει μεσανυχτα;;; Δέν σκοπευω να πειραματιστω.Εστω σαν ταμπλετακι καλα δουλευει... 1. Α, μάλιστα. Γι' αυτό δεν... 2. Ναι, για την 26/5 έλεγα. Πού τις βρίσκει, δε γνωρίζω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι,έτσι τα γράφει... Με τα λίγα που γνωρίζω... για android κτλ... αυτό ουσιαστικά είναι ένα κενό ασφαλείας που επιτρέπει σε "κάποιες ανεπιθύμητες εφαρμογές" να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.(ας μήν επεκταθούμε όμως) Και επειδή ΔΕΝ εμπιστευόμουν και ΟΥΤΕ εμπιστεύομαι τέτοιες συσκευές (παλαιότερα είχα και άλλες "περίεργες" ανώνυμες συσκευές, που σήμερα δεν υπάρχουν!!!Γιατί άραγε;;;;:lol:) το κινητό το έχω αποκλειστικά και μόνο για σερφαρισμα στο ίντερνετ, φυσικά δέν έχει μπει sim και microsd, ούτε εφαρμογές οποιουδήποτε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας!!!! Όπως προανέφερα του δίνω μία ευκαιρία (της Cubot γενικά) μέχρι αρχές Αυγούστου....και πολύ του είναι!!! Καλα λεω οτι δεν αξιζει για 100 ευρω ,και καλυτερσ ουτε καν για οσους τους περασει απο μυαλο για την αγορα.του Για ταμπλετ αν ειναι ετσι αγοραζεις γνωστης μαρκας με οθονη 8αρα που φυσαει Σε συτο το κινητο βλεπω ενσ μεγαλο κερδος των μαγαζιων μονο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλα λεω οτι δεν αξιζει για 100 ευρω ,και καλυτερσ ουτε καν για οσους τους περασει απο μυαλο για την αγορα.του Για ταμπλετ αν ειναι ετσι αγοραζεις γνωστης μαρκας με οθονη 8αρα που φυσαει Σε συτο το κινητο βλεπω ενσ μεγαλο κερδος των μαγαζιων μονο αυτο Και η πλάκα είναι ότι, σε άλλη συσκευή από Κίνα, των 70€-80€ Ελλάδα (50$ εξωτερικό), που έτρεξα το check, μου εμφάνισε μήνυμα επιτυχίας........ Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ακριβώς!!! Άν είναι να παίρνεις κάτι και να κάθεσαι να σπάζεσαι (λύνοντας ο ίδιος τα όποια προβλήματα) και να τρώς τις ώρες σου ψάχνοντας σε φορουμ και μη, λύσεις, τοτε καταλαβαινεις για ποιον λόγο πληρώνεις κάτι παραπάνω σε ΑΛΛΕΣ εταιρείες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ after sale βοήθεια. Στην Ρωσία,Γερμανία,Γαλλία (φόρουμ) προσπαθούν απο μόνοι τους να το "στρωσουν"....GPS,Μπαταρια,Οθόνη,Ήχο Κλήσης,Ανταπόκριση κατα την κληση,κ.α... Άν είναι λοιπον να καθόμαστε να διορθώνουμε εμείς τα προβλήματα τότε τί πληρώσαμε...;;;:X Και το πιο σπαστικό για μένα είναι ότι έχουν και επίσημο φόρουμ όπου οι απάντήσεις τους είναι τελείως αόριστες!!!Λες και δέν επικοινωνουν οι υπάλληλοι μεταξύ τους!!!Ολο με την φραση "επαναφερετε την συσκευη στις εργοστασιακες ρυθμισεις"!!!Σώπα ρε μεγαλε αυτο το ξερουν και οι πέτρες!!! Και ο αλλος ο "Σωκρατης" (αυτός με τις rom ρομ εννοω) .... απο την 11/4 (επίσημη που ουτε καν την αναφερει:!:) έχει βγαλει άλλες 2!!! και η Cubot :whistle: Ένα λέω... Ο καιρός γαρ Εγγύς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Νομίζω ότι είστε άδικοι με την συσκευή. Προσωπικά την πήρα 70€ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Ήξερα τι έπαιρνα όμως... δεν περίμενα δάφνες με 70€. Όσον αφορά το κενό ασφαλείας (εάν ισχύει αυτό που ισχυρίζεστε) ... όταν μιλάμε για Android αυτό είναι δεδομένο. from my RN3 pro Edited June 7, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Νομίζω ότι είστε άδικοι με την συσκευή. Προσωπικά την πήρα 70€ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Ήξερα τι έπαιρνα όμως... δεν περίμενα δάφνες με 70€. Όσον αφορά το κενό ασφαλείας (εάν ισχύει αυτό που ισχυρίζεστε) ... όταν μιλάμε για Android αυτό είναι δεδομένο. from my RN3 pro Εγώ βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, ας γράψει και κανείς άλλος. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα ΟΛΟΙ.Οτι δηλαδη για καποιον που το πηρε 60-70€ ειναι οκ.Για 100€ και με προβληματα οχι.Απλα εγω αναφερω και ποια προβληματα εχουν περιγραφει στο διαδικτυο γενικοτερα για να μην βρεθει καποιος προ εκπληξεως.Εδω ναυαρχιδες και ειχαν προβλήματα αυτο δεν θα εχει;;Απλα αναμενουμε καποιες βελτιωσεις απο την cubot, για να δουμε ποσο νοιαζεται για τους καταναλωτες της και τα προιοντα της. Και για να μη νομιζει κανεις οτι οτι το κινητο εχει μονο αρνητικα, ας πω και μερικα θετικα: -Πολυ καλη οθονη,ξεκουραστη -Παρα πολυ καλη μπαταρια -Αυτονομια Τέρας(ασχετως ενδείξεως) -Ωραιο σχεδιασμο και αισθηση αφης -Αρκετα γρηγορο σερφαρισμα στο διαδικτυο -Το Smart Wake το απολαμβανω. Αυτα.... Edited June 7, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μα, ποιος σας είπε ότι είναι μάπα η συσκευή; Ίσα-ίσα, που είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Αλλά, αν όντως αυτό το κενό μπορεί γίνει exploit και να "πάρει όποιος θέλει, ό,τι θέλει", ε, μου κάθεται λίγο κάπως.... Από την άλλη, προτιμώ να "ζορίζομαι" λίγο παραπάνω με μια υποδεέστερη συσκευή, που έχει κλειστό το κενό, P.S.: Πιο πάνω κάποιος έγραψε "Android είναι, θα έχει κενά ασφαλείας". Αυτό ούτε σωστή σκέψη είναι, ούτε θα έπρεπε να υφίσταται (η κατάσταση, όχι η σκέψη), ούτε και να "αθωώνεται", στο βωμό των apps και των specs. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όταν αφήσεις την Google να μπεί στίτι σου...είσαι ξαβρακωμένος απο την κορυφή ώς τα νύχια...δεν χρειάζεται να κατηγορείς την συσκευή. Και εννοείται οτι δεν βάζουμε ΚΑΜΙΑ άλλη ROM (καμία όμως) παρά μόνο την επίσημη εάν θέλουμε να έχουμε μία τυπικά ασφάλεια, που επαναλαμβάνω οτι στο Android και την Google αυτή είναι ανύπαρκτη ( παρακαλώ μην ανοίξουμε vs με αυτό...είναι προσωπική άποψη και δεν συμμερίζομαι την διαφορετική γνώμη κανενός πάνω στο θέμα ;-) ) Θα συμφωνήσω με τα θετικά που ανέφερε ο @saviano και θα προσθέσω την πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας - ήχου - λήψης σήματος. Επίσης να πώ οτι εγώ ΔΕΝ έχω θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας! Υ.Γ Όσοι έχετε θέμα με την ένδειξη σης μπαταρίας...απενεργοποιείστε για λίγο το smart wake (εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη)...έχω μία υποψία...:-) Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όταν αφήσεις την Google να μπεί στίτι σου...είσαι ξαβρακωμένος απο την κορυφή ώς τα νύχια...δεν χρειάζεται να κατηγορείς την συσκευή. Και εννοείται οτι δεν βάζουμε ΚΑΜΙΑ άλλη ROM (καμία όμως) παρά μόνο την επίσημη εάν θέλουμε να έχουμε μία τυπικά ασφάλεια, που επαναλαμβάνω οτι στο Android και την Google αυτή είναι ανύπαρκτη ( παρακαλώ μην ανοίξουμε vs με αυτό...είναι προσωπική άποψη και δεν συμμερίζομαι την διαφορετική γνώμη κανενός πάνω στο θέμα ;-) ) Θα συμφωνήσω με τα θετικά που ανέφερε ο @saviano και θα προσθέσω την πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας - ήχου - λήψης σήματος. Επίσης να πώ οτι εγώ ΔΕΝ έχω θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας! Υ.Γ Όσοι έχετε θέμα με την ένδειξη σης μπαταρίας...απενεργοποιείστε για λίγο το smart wake (εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη)...έχω μία υποψία...:-) Μα, αυτό το λάθος είναι της rom της Cubot, δεν είναι της Google. Ακόμα, επειδή η Google είναι ό,τι είναι, δε σημαίνει ότι θα συγχωρούμε ή θα περνάμε στα ψιλά, κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλειά μας. Για τη rom έγραψα, γιατί είδα ότι ο συμφορουμίτης ψάχνει περισσότερο τη συσκευή, και σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει ήδη τσεκάρει. Πάντως, αν δε διορθωθεί το θέμα με το bug/error, δε βλέπω να χρησιμοποιώ τη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Καλησπέρα, πήρα πριν 2 εβδομάδες το note s και έκανα και αναβάθμιση και όλα καλά. Ξαφνικά όμως σήμερα το κινητό κολλάει συνεχώς και οποία εφαρμογή ή μενού να ανοιξω, κλείνει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα από μόνο του! Λες και το κλείνει κάποιος άλλος. Επίσης δονείται χωρίς λόγο! Εχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα το περίεργο μόνο τα πολύ βασικά όπως mail fb messenger όπως βασική είναι και ή χρήση που του κάνω. Edited June 8, 2016 by Sotos_GTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Καλησπέρα, πήρα πριν 2 εβδομάδες το note s και έκανα και αναβάθμιση και όλα καλά. Ξαφνικά όμως σήμερα το κινητό κολλάει συνεχώς και οποία εφαρμογή ή μενού να ανοιξω, κλείνει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα από μόνο του! Λες και το κλείνει κάποιος άλλος. Επίσης δονείται χωρίς λόγο! Εχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα το περίεργο μόνο τα πολύ βασικά όπως mail fb messenger όπως βασική είναι και ή χρήση που του κάνω. TO fb αν ειναι απο play store κανε καταργηση Εγκαταστασης μακρια απο αυτο το app αν δεις δεν κανεις τυποτα επαναφορα στις εργ ρυθμισεις! Edited June 8, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το GPS του το έχετε δοκιμασει;;;; Εμενα με google maps ενω με δείχνει π.χ. στο σημειο Α (που δυστυχως δεν ειναι η ακριβης θεση μου) μεταπηδαει ο κερσορας συνεχως δεξιά και αριστερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το GPS του το έχετε δοκιμασει;;;; Εμενα με google maps ενω με δείχνει π.χ. στο σημειο Α (που δυστυχως δεν ειναι η ακριβης θεση μου) μεταπηδαει ο κερσορας συνεχως δεξιά και αριστερα!!! το δοκιμασα στο αμαξι για αρκετη ωρα. χρησιμοποιησα here maps. δεν υπηρξαν προβληματα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Και σε εμένα δουλεύει μια χαρά..... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Απέκτησα πρόσφατα το συγκεκριμμένο κινητό. Το θέμα μου είναι το εξής: Που βρίσκεται το μενού για την προώθηση κλήσεων των καρτών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Απέκτησα πρόσφατα το συγκεκριμμένο κινητό. Το θέμα μου είναι το εξής: Που βρίσκεται το μενού για την προώθηση κλήσεων των καρτών? δεν εχω τη συσκευη αυτη τη στιγμη. δοκιμασε: - ανοιγμα προγραμματος κλησεων (εικονιδιο τηλεφωνο) - ψηλα δεξια 3 τελειες - ρυθμισεις - λογαριασμοι - εταιρεια καρτας - προωθηση Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iggyioa Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Καλημέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: προσπαθώ να συνδέσω ένα Bluetooth headset Nokia BH-118 και δεν το εντοπίζει καν. Σε όποια άλλη συσκευή και να δοκιμάσω αμέσως γίνεται εντοπισμός και σύζευξη. Έχει συμβεί σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillHl Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Χθές παρέλαβα κι εγώ το κινητό, και το πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε ήταν ότι δεν έχει καθόλου σήμα! Δοκίμασα τη SIM και σε άλλο κινητό και δούλευε, έκανα και ενημέρωση συστήματος μήπως ήταν πρόβλημα ήταν στο firmware αλλά τίποτα. Wifi και ραδιόφωνο λειτουργούν, την κάρτα την αναγνωρίζει ως WIND GR αλλά από σήμα τίποτα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Το κινητό το αγόρασα από το e-hardware.gr στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Χθές παρέλαβα κι εγώ το κινητό, και το πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε ήταν ότι δεν έχει καθόλου σήμα! Δοκίμασα τη SIM και σε άλλο κινητό και δούλευε, έκανα και ενημέρωση συστήματος μήπως ήταν πρόβλημα ήταν στο firmware αλλά τίποτα. Wifi και ραδιόφωνο λειτουργούν, την κάρτα την αναγνωρίζει ως WIND GR αλλά από σήμα τίποτα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Το κινητό το αγόρασα από το e-hardware.gr στη Θεσσαλονίκη. Κατ'ευθείαν στο κατάστημα για να βγάλουν αυτοί άκρη επιτόπου, και εάν δεν βγάλουν, αντικατάσταση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Χθές παρέλαβα κι εγώ το κινητό, και το πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε ήταν ότι δεν έχει καθόλου σήμα! Δοκίμασα τη SIM και σε άλλο κινητό και δούλευε, έκανα και ενημέρωση συστήματος μήπως ήταν πρόβλημα ήταν στο firmware αλλά τίποτα. Wifi και ραδιόφωνο λειτουργούν, την κάρτα την αναγνωρίζει ως WIND GR αλλά από σήμα τίποτα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Το κινητό το αγόρασα από το e-hardware.gr στη Θεσσαλονίκη.[/quote Αν ή κάρτα σου δεν ήταν micro και την έκοψε εκεί στην Wind θα έχεις πρόβλημα.Με 4.70euro σου την αλλάζουν .Το ίδιο έπαθα κι εγώ ..... βάλε και από άλλη εταιρία κάρτα ;;;τι να σου πω ρε φίλε καλά ξεμπερδέματα ή πρώτα πήγαινε ρυθμίσεις,περισσότερα δίκτυα κιν.τηλεφ,προτυμωμενα τύπος δικτύου εκεί ..... έχει τρεις ρυθμίσεις. Βάλε 2g only ή στο auto.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts