Jump to content

BillHl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BillHl

  1. BillHl

    Cubot S200

    Παιδιά καλησπέρα. Έχει περισσέψει σε κανέναν σας μπαταρία; Ήθελα να δώσω το κινητό στον πατέρα μου, αλλά η μπαταρία έχει γίνει τούμπανο και δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά.
  2. BillHl

    Cubot S200

    Λοιπόν, ύστερα από σχεδόν 1.5 χρόνο χρήσης, μπορώ να πώ πώς άξιζε τα λεφτά του το cubot. Θετικά: -Η μπαταρία δεν παρουσίασε ποτέ περίεργη συμπεριφορά. Δεν μου έχει τύχει απότομη μείωση ποτε. -Καλό σήμα Wifi. -Οι κάμερες για interpolated έχουν σχετικά καλή ποιότητα, ειδικά όταν υπάρχει καλός φωτισμός. Αν και η μπροστινή φαίνεται να τραβάει καλύτερης ποιότητας φώτογραφίες. -Το είχα πάρει μαζί μου στο στρατό και παρόλα τα πεσίματα ,τη σκόνη και τη ζέστη (μιλάμε για 40+ βαθμούς) δεν παρουσίασε βλάβη. -Παιχνίδια δεν έχω παίξει πολλά. Αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι KOTOR, SUBWAY SURFERS, και 1-2 racing games που κατέβασα τα σηκώνει καλά. KOTOR που είναι και σχετικά μεγάλο παιχνίδι σε 2 ώρες έφαγε περίπου το 50% της μπαταρίας. Επίσης χρησιμοποίησα και το Drastic emulator αρκετά και η κατανάλωση μπαταρίας ήταν λογική, το ίδιο και η θερμοκρασίες για 1 ώρα που έχω παίξει το μέγιστο. -Κατά μέσο όρο το κινητό αντέχει 8-9 ώρες μεικτών δραστηριοτήτων wifi/gaming σύμφωνα με την χρήση οθόνης. Προσθέτοντας τις ώρες αδράνειας φτάνουμε τις 60 ώρες χωρίς φόρτιση. Αρνητικά: -Μετά τον 6ο μήνα χρήσης παρατηρώ αστάθεια στο ήχο από το ηχείο. Αυτό συμβαίνει στα video μόνο. Mkv, mp4 youtube. -Η φόρτιση είναι κάπως μπελαλίδικη. Ο φορτιστής δεν κάνει καλή επαφή με το βύσμα του κινητού και εχώ ξυπνήσει αρκετές φορές για να διαπιστώσω οτι το κινητό σταμάτησε να φορτίζει στη μέση τής νύχτας. Το αντιμετώπιζω βάζοντας το καλώδιο του φορτιστή κάτω από κάτι βαρύ, και το κινητό κόντρα σε αυτό. -Επίσης το κινήτο δείχνει οτι φορτίζει στις 2 ώρες αλλά τελικά χρειάζεται 4 για πλήρη μπαταρία. -Ενα πρόβλημα που παρατήρησα που μπορεί να μήν είναι 100% σφάλμα του κινητού, είναι η ετοιμότητα κυψέλης που σύμφωνα με τη μέτρηση της μπαταρίας χρησιμοποιεί εως και 40%. Αυτό μπορεί να είναι είτε επειδή οι μετρήσεις του κινητού είναι λάθος, είτε επειδή η κεραία του κινητού είναι ελαττωματική, είτε επειδή η κάρτα sim της wind που έχω έχει θέμα. Πάντως όταν βρίσκομαι σε μέρος που δεν έχει καλή κάλυψη π.χ στο χωριό, τότε η μπαταρία διαρκεί 1 ώρα λιγότερο. -Τα γραφικά κύλισης γκλιτσάρουν ορισμένες φορές κυρίως όταν βλέπω κανένα webm αρχείο στο chrome. Aπλά κλείνω την οθόνη και διορθώνεται αμέσως. -Η cubot δεν έχει βγάλει ένα firmware/rom update από τότε που το πήρα.
  3. BillHl

    Cubot Note S

    Το έστειλα σήμερα πίσω. Από την άλλη εβδομάδα θα ενημερωθώ για το τι θα παίξει. Θα σας κρατήσω ενήμερους.
  4. BillHl

    Cubot Note S

    Εκανα. Καθόλου σήμα. Το περίεργο είναι ότι πήγα στο κέντρο σήμερα και το σήμα επανήλθε. Επέστρεψα εξαφανίστηκε πάλι. κατάσταση σήματος: -107dbm 4asu, και να πείς ότι ζώ και σε κανένα βουνό, 10 λεπτά από το κέντρο είμαι. Από αύριο μάλλον έχει φύγει για Θεσσαλονίκη.
  5. BillHl

    Cubot Note S

    Ελεγα μπάς και ήταν θεμα με τις ρυθμίσεις της sim, γιατί παλαιότερα κινητά της cubot που είχα αγοράσει δεν παρουσίαζαν κανένα πρόβλημα. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά!
  6. BillHl

    Cubot Note S

    Την άλλαξα και έβαλα micro Sim. Δεν έβρισκε σήμα. Δοκίμασα σε 2G/αυτόματο και τίποτα. Επίσης στις ρυθμίσεις δικτύου δεν βγάζει PLMN, και στις εταιρείες δικτύου δεν βρίσκει τίποτα με αυτόματη επιλογή, και με μη αυτόματη τις μισές φορές βγάζει δίκτυα της Vodafone(wtf??) και τις άλλες τίποτα.
  7. BillHl

    Cubot Note S

    Καλησπέρα παιδιά! Χθές παρέλαβα κι εγώ το κινητό, και το πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε ήταν ότι δεν έχει καθόλου σήμα! Δοκίμασα τη SIM και σε άλλο κινητό και δούλευε, έκανα και ενημέρωση συστήματος μήπως ήταν πρόβλημα ήταν στο firmware αλλά τίποτα. Wifi και ραδιόφωνο λειτουργούν, την κάρτα την αναγνωρίζει ως WIND GR αλλά από σήμα τίποτα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Το κινητό το αγόρασα από το e-hardware.gr στη Θεσσαλονίκη.
×
×
  • Create New...