DxL Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγω χρησιμοποιω εδω και 1 χρονο τα Taiyo Yuden blue,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!,ουτε ενα δεν εχω πεταξει..:) Καλη επιλογη εκανες ;) Χαίρομαι που το ακούω RAVER. Κι εγώ μέχρι τώρα 2/2 ΟΚ 100% :lol: Αυτά που γράφουν πάνω That's (όπως και τα δισκάκια Plextor) θεωρούνται Α' διαλογής (ό,τι ποιοτικότερο σε Taiyo Yuden κυκλοφορεί). Τα άλλα που τα παράγει η Taiyo Yuden αλλά δε γράφουν That's (π.χ. αυτά που γράφουν πάνω diskimpex) πάλι καλά είναι σε σχέση με οτιδήποτε μη-TaiyoYuden. Άρα αν θέλεις αυτά που θεωρούνται τα πιο ποιοτικά, παίρνε τα That's (π.χ. αυτά). Θεωρητικά τα DVD+R είναι καλύτερα. Link Ναι, εγώ αυτά που γράφουν diskimpex πήρα. Ε, σιγά άλλη φορά θα παίρνω τα thats γιατί ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι φτηνά, όσο να είναι ποιοτικά και να κρατάνε πολύ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ε δεν έχουν την πρωτοτυπία όμως...έχω κάψει καμιά 150άρα TDK όλα άθικτα! :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 εγω εχω καψει περισσοτερα απο 300 dvd tdk και 150 cd tdk χωρις κανενα προβλημα αγορασμενα ολα απο το πλαισιο σε 50 (μια πρεπει να ηταν 100dvd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδάκια ψάχνω ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ DVD-RW. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά (Intenso, TDK, Verbatim) και όλα μετά από κάποιες χρήσεις βγάζουν CRC errors στην ανάγνωση. Θέλω να το χρησιμοποιώ 2-3 φορές τη βδομάδα... Κάτι δοκιμασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 πήρα χτες μια 25άδα TDK-R όπως εδώ και κανα 6μηνο τουλάχιστον. Ως τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτά που πήρα όμως χτες δεν γράφεται ούτε ένα!! :wacko::confused::blink: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 κι εγω..50αδα tdk dvd+r και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 πήρα χτες μια 25άδα TDK-R όπως εδώ και κανα 6μηνο τουλάχιστον. Ως τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτά που πήρα όμως χτες δεν γράφεται ούτε ένα!! :wacko::confused::blink: Να τα πας πισω και να ζητησεις αλλαγη,ομως πριν το κανεις αυτο δοκιμασε να "καψεις" ενα dvd σε αλλη συσκευη,μηπως κι'εχει το δικο σου προβλημα.παντως μου εχει συμβει και εμενα ελατωματικη παρτιδα απο την tdk αλλα σε cd audio.απο τοτε παντα την περιφρονω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 πήρα χτες μια 25άδα TDK-R όπως εδώ και κανα 6μηνο τουλάχιστον. Ως τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτά που πήρα όμως χτες δεν γράφεται ούτε ένα!! :wacko::confused::blink: Κι εγώ ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, μέχρι που πήρα μια 100άδα από το Πλαίσιο, και δούλευαν 1 στα 3 και αυτό με πολύ δυσκολία διάβαζόταν μετά.... TAYO YUDEN και τέλος στα προβλήματα....:up: :yahoo: :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 πήρα χτες μια 25άδα TDK-R όπως εδώ και κανα 6μηνο τουλάχιστον. Ως τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτά που πήρα όμως χτες δεν γράφεται ούτε ένα!! :wacko::confused::blink: edit τελικά έκανα μια αναβάθμιση στο Nec 3500 που έχω κ όλα μια χαρά!!! :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 edit τελικά έκανα μια αναβάθμιση στο Nec 3500 που έχω κ όλα μια χαρά!!! :D Η αναβάθμιση στο Firmware δεν σημαίνει και πολλά, αλλά συμβάλλει και αυτή στην καλύτερη ποιότητα εγγραφής.Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη εγγραφή γίνεται σε καλούς δίσκους.Εγώ θέτω σε πρώτη θέση TAYO YUDEN.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 στο LG DVD+RW γινεται αναβαθμιση? κατι αλλο..τα dvd-rw ειναι για συγκεκριμενες χρησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 στο LG DVD+RW γινεται αναβαθμιση? κατι αλλο..τα dvd-rw ειναι για συγκεκριμενες χρησεις? 1)Λογικά πρέπει να γίνεται.2)Τα dvd-rw μπορείς να τα γράψεις και μετά να τα σβήσεις και να γράψεις άλλα δεδομένα στο δίσκο.Αυτή την δυνατότητα την έχεις έως και για 1.000 εγγραφές πάνω στο δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Χαίρομαι που το ακούω RAVER. Κι εγώ μέχρι τώρα 2/2 ΟΚ 100% :lol: Ναι, εγώ αυτά που γράφουν diskimpex πήρα. Ε, σιγά άλλη φορά θα παίρνω τα thats γιατί ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι φτηνά, όσο να είναι ποιοτικά και να κρατάνε πολύ...;) Sosta ,kai edo ta unbranded einai amfivolis poiotitas,kai protimame ta Verbatim TY san eponyma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ dvd labelflash? Έχω ακούσει ότι μόνο η fuji έχει βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εγώ πάλι δε ξέρω πώς συμβαίνει αλλά τα recorders μου έχουν πάντα μια προτιμήση στις μούφες μάρκες! :worry: Το παλίο μου Yamaha CD-R είχε τρομερό πρόβλημα με τα Verbatim και τα TDK cd-r, αλλά στα noname άντε να μου κάηκαν 2-3 στα 500 δισκάκια. Και μάλιστα έχει περάσει 5ετία και ακόμα παίζουν μια χαρά!:) To NEC DVD-R που έχω κάπου 3 χρόνια...έχει τρομερό πρόβλημα με Intenso και Verbatim DVDs, αλλά με τα Princo (που όλοι θάβετε), όλα ήταν άψογα! Έχω γράψει πάνω από 200 dvds αυτά τα 3 χρόνια και όλα εξακολουθούν να παίζουν μια χαρά:p :wacko: Βέβαια τα επόμενα που θα πάρω θα είναι That's (δε μπορεί όλοι να έχουν άδικο εδώ μέσα):D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εγώ πάλι δε ξέρω πώς συμβαίνει αλλά τα recorders μου έχουν πάντα μια προτιμήση στις μούφες μάρκες! :worry: Το παλίο μου Yamaha CD-R είχε τρομερό πρόβλημα με τα Verbatim και τα TDK cd-r, αλλά στα noname άντε να μου κάηκαν 2-3 στα 500 δισκάκια. Και μάλιστα έχει περάσει 5ετία και ακόμα παίζουν μια χαρά!:) To NEC DVD-R που έχω κάπου 3 χρόνια...έχει τρομερό πρόβλημα με Intenso και Verbatim DVDs, αλλά με τα Princo (που όλοι θάβετε), όλα ήταν άψογα! Έχω γράψει πάνω από 200 dvds αυτά τα 3 χρόνια και όλα εξακολουθούν να παίζουν μια χαρά:p :wacko: Βέβαια τα επόμενα που θα πάρω θα είναι That's (δε μπορεί όλοι να έχουν άδικο εδώ μέσα):D Επεσες στην περιπτωση :p και εμενα το Nec μου δεν εχει προβληματιστει πουθενα εκτος κατι cd-r tdk (γαλαζια). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ξέρει κανέις που μπορώ να βρω Tayio Yuden dvd στη θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ξέρει κανέις που μπορώ να βρω Tayio Yuden dvd στη θεσσαλονίκη; Στο e-shop.gr Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Στο e-shop.gr Xαίρω πολύ. Το θέμα είναι να παω σε μαγαζί και να αγοράσω, όχι να περιμένω παραγγελία. Επίσης ποιός τρέχει στη γιαννιτσών και ποιός περιμένει στις ουρές του e-shop.:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Xαίρω πολύ. Το θέμα είναι να παω σε μαγαζί και να αγοράσω, όχι να περιμένω παραγγελία. Επίσης ποιός τρέχει στη γιαννιτσών και ποιός περιμένει στις ουρές του e-shop.:heat: Σαν να κατέβηκες από κανένα βουνό του Βόλου κάνεις. :p Σε τέτοια προιόντα που υπάρχουν σε στοκ η αναμονή είναι ελάχιστη. Δλδ αν το παραγγείλεις σήμερα τη Δευτέρα το πρωί μπορείς να πας να το πάρεις. Την ουρά θα την έχεις σε οποιοδήποτε κατάστημα και αν πας. 1-2 άτομα πάνω κάτω, μικρή σημασία έχουν. Μπορείς να ζητήσεις να στο στείλουν σπίτι, αφού είσαι καπιτάλας. Να γλυτώσεις και τις ουρές. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σαν να κατέβηκες από κανένα βουνό του Βόλου κάνεις. :p Σε τέτοια προιόντα που υπάρχουν σε στοκ η αναμονή είναι ελάχιστη. Δλδ αν το παραγγείλεις σήμερα τη Δευτέρα το πρωί μπορείς να πας να το πάρεις. Την ουρά θα την έχεις σε οποιοδήποτε κατάστημα και αν πας. 1-2 άτομα πάνω κάτω, μικρή σημασία έχουν. Μπορείς να ζητήσεις να στο στείλουν σπίτι, αφού είσαι καπιτάλας. Να γλυτώσεις και τις ουρές. :p Στο Βόλο τουλάχιστον έχουμε κανονικό μαγαζί που να πουλάει!:p Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι η αναμονή της παραγγελίας, αλλά η αναμονή στο μαγαζί. Είχα πάει προχθές και περίμενα σίγουρα 20 λεπτά. Καλά αν είναι πληρώσω άλλα 10 για να μου έρθουν σπίτι, καλύτερα να πάω στο Βόλο να κάνω και τη βόλτα μου να πάρω και καθαρό αέρα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 3 € κοστίζει η παράδοση στο σπίτι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αγόρασα κατι imation dvd+r, και το nero μου έχει βγάλει στα 2 πρώτα δισκάκια που πήγα να κάψω "Power calibration error" Μετά έβαλα ένα tdk και το έγραψε κανονικά Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα, ή πάνε στον κουβά? Δοκίμασα να κάνω disable το IMAPI CD BURNING COM SERVICE but it didn't work :( Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αγόρασα κατι imation dvd+r, και το nero μου έχει βγάλει στα 2 πρώτα δισκάκια που πήγα να κάψω "Power calibration error" Μετά έβαλα ένα tdk και το έγραψε κανονικά Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα, ή πάνε στον κουβά? Δοκίμασα να κάνω disable το IMAPI CD BURNING COM SERVICE but it didn't work :( μαλλον οπως το ειπες ειναι για τον καδο ανακυκλωσης!! την εχω παθει κι'εγω παλιοτερα με συγκεκριμενη μαρκα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Αγόρασα κατι imation dvd+r, και το nero μου έχει βγάλει στα 2 πρώτα δισκάκια που πήγα να κάψω "Power calibration error" Μετά έβαλα ένα tdk και το έγραψε κανονικά Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα, ή πάνε στον κουβά? Δοκίμασα να κάνω disable το IMAPI CD BURNING COM SERVICE but it didn't work :(Δοκιμασε κανα firmware update στο drive και μπορει να λυθει το προβλημα!! Ειχα και εγω παρομοια με το pioneer μου και μετα ολα ενταξει!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts