Karthan7 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ultimate λέγεται η εταιρεία. Anticrash antishock Εχω δοκιμασει tempered glass της Ultimate Shield και εμενα πολυ ευχαριστημενος ! Πολυ καλυτερο απο imak και nillkin. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) η σονυ μου εστειλε αυτο σε μυνημα. Xperia C5 Ultra Dual: Νέο διαθέσιμο λογισμικό Υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού (v. 29.1.B.0.87) για τη συσκευή σας. Ενημερώστε το λογισμικό της συσκευής για να απολαύσετε νέες λειτουργίες, καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά και για τη διόρθωση διαφόρων σφαλμάτων. Μπορείτε να ενημερώσετε σήμερα το λογισμικό, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας ή να περιμένετε να καταστεί διαθέσιμη στη συσκευή σας (συνήθως εντός μερικών ημερών). Η διαδικασία είναι εύκολη και δεν απαιτείται η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Το λογισμικό περιλαμβάνει: Βελτιώσεις στον έλεγχο της έντασης και της αθόρυβης λειτουργίας, αλλά και καλύτερος έλεγχος των ειδοποιήσεών σας. Τώρα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες από την κάμερα χρησιμοποιώντας το Sony SmartWatch 3!εγω σημερα το αγορασα και ειμαι στην 1.55 με lollipop 5.0.παντως ειναι φοβερο το κινητο και η οθονη ολα τα λεφτα Edited January 22, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει και πως η δυνατότητα να παίρνει κατευθείαν το τηλέφωνο από την μια sim και να μην με ρωτάει κάθε φορά με ποια sim θέλω να κάνω κλήση; Επισής οι 160 χαρακτήρες το μνμ πως ενεργοποιούνται; γιατί με το που γράφω ελληνικά από τους 160 με ρίχνει στους 70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του Xperia C5 Ultra dual... ακόμη στην "εξερεύνηση" του βρίσκομαι χα χα χα .... ε μετά πό τόσα χρόνια στη Samsung είπα να ξαναεπιστρέφω στη Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει και πως η δυνατότητα να παίρνει κατευθείαν το τηλέφωνο από την μια sim και να μην με ρωτάει κάθε φορά με ποια sim θέλω να κάνω κλήση; Επισής οι 160 χαρακτήρες το μνμ πως ενεργοποιούνται; γιατί με το που γράφω ελληνικά από τους 160 με ρίχνει στους 70 Την ίδια απορία έχω και εγώ για την επιλογή της κάρτας..... γίνεται τελικά εξ ορισμού να δηλωθεί μια απ τις δυο? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά στις επαφές πάντα υπήρχε η επιλογή και της βίντεο κλήσης.... γιατί δεν μου βγάζει εμένα το εικονίδιο της κάμερας και μου έχει μόνο του τηλεφώνου και των μηνυμάτων? Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει βίντεο κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Την ίδια απορία έχω και εγώ για την επιλογή της κάρτας..... γίνεται τελικά εξ ορισμού να δηλωθεί μια απ τις δυο? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά στις επαφές πάντα υπήρχε η επιλογή και της βίντεο κλήσης.... γιατί δεν μου βγάζει εμένα το εικονίδιο της κάμερας και μου έχει μόνο του τηλεφώνου και των μηνυμάτων? Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει βίντεο κλήση? Παιδια νομιζω οτι γινεται απο τις ρυθμισεις-διαχειριση καρτων σιμ και επιλεγεται την καρτα που θελετε να καλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδια νομιζω οτι γινεται απο τις ρυθμισεις-διαχειριση καρτων σιμ και επιλεγεται την καρτα που θελετε να καλει. Δεν βρήκα τέτοια επιλογή κάπου στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δοκιμαστε με καποια εφαρμογη Αυτη ειναι πολυ καλη εφαρμογη/dialer https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree&hl=el ή με αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.joaormf.mtkcontrol.free&hl=el Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Την ίδια απορία έχω και εγώ για την επιλογή της κάρτας..... γίνεται τελικά εξ ορισμού να δηλωθεί μια απ τις δυο? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά στις επαφές πάντα υπήρχε η επιλογή και της βίντεο κλήσης.... γιατί δεν μου βγάζει εμένα το εικονίδιο της κάμερας και μου έχει μόνο του τηλεφώνου και των μηνυμάτων? Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει βίντεο κλήση? Βίντεο κλήση απευθείας από της επαφές σε Android; Μάλλον μπερδεύεσαι με τα παλιά κινητά. Μόνο με εφαρμογές τύπου Viber κάνεις βίντεο κλήση. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Βίντεο κλήση απευθείας από της επαφές σε Android; Μάλλον μπερδεύεσαι με τα παλιά κινητά. Μόνο με εφαρμογές τύπου Viber κάνεις βίντεο κλήση. όχι δεν μπερδεύομαι καθόλου γιατί με το Galaxy S III μπορούσα μέχρι πρόσφατα και έκανα βίντεο κλήσεις μέσω των δεδομένων και χωρίς κανένα άλλο "βοηθητικό" πρόγραμμα. Σε ερώτηση μάλιστα που έκανα στο 13888 του ΟΤΕ μου είπαν ότι η υπηρεσία συνεχίζει να υφίσταται εφόσον υπάρχει κάλυψη 3G, ενώ σε κατάστημα της Cosmote, ο πωλητής που είπε ότι καταργήθηκε γιατί "δεν κυλούσε" η υπηρεσία και ότι οι συνδρομητές χρησιμοποιούν για βίντεο κλήσεις το viber, hangouts, skype.... Τελικά σε ποιον να βασιστώ?... στον πωλητή ή στην τεχνική υποστήριξη? Το C5 πάντως στις οδηγίες το αναφέρει ξεκάθαρα, ότι η βίντεο κλήση είναι εφικτή μέσω προγραμμάτων (viber, hangouts, skype) και όχι απευθείας από τις επαφές του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Απ'όσο ξέρω,μόνο τα Samsung εξακολουθούν να κάνουν βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου. Οι υπόλοιπες εταιρείες μόνο μέσω Skype,viber κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Απ'όσο ξέρω,μόνο τα Samsung εξακολουθούν να κάνουν βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου. Οι υπόλοιπες εταιρείες μόνο μέσω Skype,viber κλπ. Αυτό ακριβώς. Νομίζω και κάποια κινέζικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αυτό ακριβώς. Νομίζω και κάποια κινέζικα. Αυτο ακριβος, και καποια κινεζικα συνηθως ''no name'' με mtk επεξεργαστη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλημέρα. Ξέρει κανείς να μου πει αν και οι δυο εκδόσεις του C5 (Ε5533 & Ε5563) υποστηρίζουν 4G; Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλημέρα. Ξέρει κανείς να μου πει αν και οι δυο εκδόσεις του C5 (Ε5533 & Ε5563) υποστηρίζουν 4G; Ευχαριστώ. ..... έγραψα κάτι αλλά ήταν λάθος ...sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κανενα προβλημα. Περιμενω μηπως καποιος γνωριζει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κανενα προβλημα. Περιμενω μηπως καποιος γνωριζει. Φιλε μου εγω εχω το Ε5533 και ειναι 4g. Το εχω αγορασει απο σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anty_ko Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλησπέρα. Αγόρασα το κινητό πριν μερικές μέρες από τη Μedia Markt και μπορώ να πω όλα καλά , αλλά λίγο η πίσω καμέρα με προβληματίζει και νομίζω ότι δεν βγάζει καλές φωτογραφίες.Θέλω να πιστεύω πως είναι ιδέα μου κ με την αναβάθμιση θα φτιάξει..Παρεπιπτόντως μετά από πόσο καιρό έρχεται η αναβάθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Έχω ένα Sony xperia C5 ultra λευκό αγορασμένο από plaisio πριν 2 μήνες. Ακόμα έχει την 5.0 και δεν έχει πάρει αναβάθμιση. Γνωρίζετε πότε θα πάρει την 5.1.1; Τελικά γίνεται η ενημέρωση μέσω Laptop.... Edited February 17, 2016 by CjGeorgio Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill45 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Έχω ένα Sony xperia C5 ultra λευκό αγορασμένο από plaisio πριν 2 μήνες. Ακόμα έχει την 5.0 και δεν έχει πάρει αναβάθμιση. Γνωρίζετε πότε θα πάρει την 5.1.1; Τελικά γίνεται η ενημέρωση μέσω Laptop.... Να ρωτήσω ..επειδή δεν είχα ποτέ sony...Τα πληκτρα πλοήγησης menu,back Κλπ που βγαίνουν πάνω στην οθονη τρώνε χώρο απο την οθόνη προφανώς ε? είναι εύχρηστα? γιατί αν θυμάμε καλά το back το έχει ανάποδα η ανάποδη πάντα Sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Να ρωτήσω ..επειδή δεν είχα ποτέ sony...Τα πληκτρα πλοήγησης menu,back Κλπ που βγαίνουν πάνω στην οθονη τρώνε χώρο απο την οθόνη προφανώς ε? είναι εύχρηστα? γιατί αν θυμάμε καλά το back το έχει ανάποδα η ανάποδη πάντα Sony? Είναι εύχρηστα και μπορείς να τα αλλάξεις όπως σε βολεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πως τα αλλάζεις δηλαδή. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι.. Πρώτα απ'ολα, Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά.. Θέλω να το παρω για τον πατέρα μου, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα όρασης και θέλει κινητό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα γράμματα.. Ενδεικτικά αναφέρω ότι με το Samsung s5 έχει πρόβλημα.. Οπότε σκέφτηκα να πάω προς c5 και να κερδίσω μια ιντσα σε οθόνη.. Υπάρχει δυνατότητα να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά; Ευχαριστώ Sent from my SGP621 using Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Έχει 4 διαβαθμίσεις στο μέγεθος των γραμμάτων.... δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα βολέψει και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα όρασης. Πάτε μαζι σ ένα κατάστημα να το δει επιτόπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πρόσφατα πήγα σε συσκευή με μεγάλη οθόνη (5,5") και μάλλον βρήκα το "ναρκωτικό" μου... :p Είδα 1-2 βίντεο στο youtube και μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευή. Είναι και Sony... :happy: Το μόνο που δε μου αρέσει είναι η τιμή του (δεν αλλάζει και τραγικά στο skroutz), σε σχέση με τη μπαταρία του (έχω μπαταρία κτήνος στην τελευταία συσκευή μου). Τώρα που το έχουν 2 συμφορουμίτες λίγο καιρό, ας μας γράψουν αν πρέπει να προσέξουμε κάτι οι μελλοντικοί αγοραστές της... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts