bill_viper Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 "Χάλασε" και πάλι η δυνατότητα να κάνεις turn on notifications μέσα σε ένα γκρουπ για ένα ποστ. Υπήρχε πρόβλημα και παλιότερα, το έφτιαξαν και ξαναχάλασε... Το πατάω και απλά με "γράφει". Δεν το κάνει... Όντως αυτή η εφαρμογή είχε γίνει πλέον εκνευριστική... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Το ίδιο πρόβλημα κι εδώ και στην 124 και στην 125 έκδοση. Πιο πριν λειτουργούσε κανονικά. Όπως και πλέον μου εξαφάνισε τις ρυθμίσεις να επιλέγω τον ήχο του notification, τη δόνηση κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πλέον μπορούμε να κάνουμε διαγραφή ολόκληρης συνομιλίας από το messenger lite! Δεν γινόταν πριν αυτο. Κ αυτη η επιλογή προστέθηκε από μόνη της χωρίς να κάνω κάποιο update! Κρατάς πατημενη την συνομιλία που θες να σβησεις και βγάζει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 έχω θέμα με το instagram, μου ήρθε email από το ινσταγκραμ(?) δεν ξέρω, ότι το ιμεηλ άλλαξε και αν θέλω να κάνω ριβερτ. έκανα αλλά το κουλό είναι ότι όλα τα ιμεηλ έρχονται από εδώ : Instagram, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94022 έτσι γράφει κάτω βασικά. κάτι μου φαίνεται ότι δεν πάει καλά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ωχ, άρχισαν να έρχονται διαφημιστικά μηνύματα από Viber. Αν κάνουμε κατάργηση εγγραφής θα σταματήσουν? Εν τω μεταξύ εννοείται δεν έκανα κάπου εγγραφή Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Έχει πολύ καιρό που έρχονται διαφημίσεις! Αν τις παρατηρήσεις λίγο δεν είναι εντελώς τυχαίες και άσχετες. Χωρίς να έχεις δώσει τον αριθμό σου εκει! Κατάργηση εγγραφής πάτα και δεν θα σου έρθει πάλι από εντός. Κάπου κάποτε έδωσες το νούμερο σου σε κάποιο άλλο κατάστημα που πουλάει γραφεία και καρέκλες όπως τα entos. Και αυτοί με τη σειρά τους δώσανε το τηλέφωνο σου σε άλλες εταιρίες που πουλάνε τα ίδια προϊόντα νομίζοντας ότι κάτι τέτοιο ίσως σε ενδιαφέρει. Γι αυτό σου ήρθε μήνυμα από entos! Edited June 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει πολύ καιρό που έρχονται διαφημίσεις! Αν τις παρατηρήσεις λίγο δεν είναι εντελώς τυχαίες και άσχετες. Χωρίς να έχεις δώσει τον αριθμό σου εκει! Κατάργηση εγγραφής πάτα και δεν θα σου έρθει πάλι από εντός. Κάπου κάποτε έδωσες το νούμερο σου σε κάποιο άλλο κατάστημα που πουλάει γραφεία και καρέκλες όπως τα entos. Και αυτοί με τη σειρά τους δώσανε το τηλέφωνο σου σε άλλες εταιρίες που πουλάνε τα ίδια προϊόντα νομίζοντας ότι κάτι τέτοιο ίσως σε ενδιαφέρει. Γι αυτό σου ήρθε μήνυμα από entos! Δεν είναι μόνο το να δώσεις το τηλέφωνο σου κάπου. Έψαξα την προηγούμενη βδομάδα, εντελώς για την πλάκα, εισιτήρια αεροπορικά. Όπου βλέπω διαφημίσεις, είναι σχεδόν όλες της Aegean, που μέχρι πριν μια βδομάδα δεν την είχα ξαναδεί μπροστά μου σαν διαφημιζόμενη εταιρία. Παίζουν πολλά ρόλο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δεν είναι μόνο το να δώσεις το τηλέφωνο σου κάπου. Έψαξα την προηγούμενη βδομάδα, εντελώς για την πλάκα, εισιτήρια αεροπορικά. Όπου βλέπω διαφημίσεις, είναι σχεδόν όλες της Aegean, που μέχρι πριν μια βδομάδα δεν την είχα ξαναδεί μπροστά μου σαν διαφημιζόμενη εταιρία. Παίζουν πολλά ρόλο.Μπορεί να είναι και αυτό!! Δεν το αποκλείω. Αλλά δεν μου έχει τύχει Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έψαξα την προηγούμενη βδομάδα, εντελώς για την πλάκα, εισιτήρια αεροπορικά. Όπου βλέπω διαφημίσεις, είναι σχεδόν όλες της Aegean, που μέχρι πριν μια βδομάδα δεν την είχα ξαναδεί μπροστά μου Αυτη την δουλειά κανουν τα cookies που έχει το κάθε site κ σου πεταει στο pc ή το τηλ. Ψαξε κατι στο google κ θα δεις οτι οι πλαινες διαφημίσεις θα ειναι σχετικες με αυτο που εψαξες. Άνοιξε Facebook κ θα δεις οτι οι διαφημίσεις ειναι σψετικες με το google search που εκανες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ρε παιδιά πως μπορώ να επιλέξω στην επίσημη εφαρμογή του Facebook τα βιντεακια να μην ανοίγουν με τη επίσημη εφαρμογή του YouTube; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ρε παιδιά πως μπορώ να επιλέξω στην επίσημη εφαρμογή του Facebook τα βιντεακια να μην ανοίγουν με τη επίσημη εφαρμογή του YouTube; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡυθμίσεις (3 γραμμές πάνω δεξιά) Ρυθμίσεις εφαρμογής Εξωτερικό άνοιγμα συνδέσμων Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Οκκκκκκ το βρήκα... Στο LG γίνεται αυτό σε αντίθεση με την Samsung που δεν μπορούσα να το πετύχω στο note που είχα με τίποτα... Παιδιά κάτι άλλο προσπάθησα να έχω τον Chrome σαν εναλλακτική λύση για το facebook.. Όλα καλά αλλά όταν ανοίξω ένα θέμα και παω να διαβάσω τα σχόλια του κτλ όταν κάνω πίσω η σελίδα ανεβαίνει από την αρχή.. (στην πρώτη δημοσίευση της ημέρας).. Αυτό είναι απίστευτα σπαστικό και στην ουσία κάνει όλο το σερφαρισμα άχρηστο.. Όποτε friendly και πάλι friendly για την ώρα.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Η Cosmote έβγαλε εφαρμογή τύπου viber https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.rcs Την έχει δοκιμάσει κανείς;; Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Στο messenger lite μπορούμε να στείλουμε μαζικά 2+ φωτογραφίες με μία κίνηση σε ένα τσατ και όχι μία μία; Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 μιας και υπάρχει σήμερα προσφορα στο simple for facebook την οποια ενημερωθήκαμε κλασικά από τον king ( ;) ) και μιας και το κανονικό facebook είναι ρουφήχτρα είπα να την δοκιμάσω. φαίνεται αρκετά πρακτική όμως υπάρχουν και αρκετές αντίστοιχες με παραπάνω downloads. πχ Friendly for Facebook. Δοκίμασα και τις 2 και διαφορα δεν διαπίστωσα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να προτιμήσει κάποιος την μια η την άλλη? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 μιας και υπάρχει σήμερα προσφορα στο simple for facebook την οποια ενημερωθήκαμε κλασικά από τον king ( ;) ) και μιας και το κανονικό facebook είναι ρουφήχτρα είπα να την δοκιμάσω. φαίνεται αρκετά πρακτική όμως υπάρχουν και αρκετές αντίστοιχες με παραπάνω downloads. πχ Friendly for Facebook. Δοκίμασα και τις 2 και διαφορα δεν διαπίστωσα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να προτιμήσει κάποιος την μια η την άλλη? αυτές που ανέφερες + κάποιες άλλες όπως το Metal for Facebook κάνουν όλες την ίδια δουλειά εμένα όλες αυτές με ενοχλούν που είναι παρά πολύ αργές ! προσωπικά βάζω την εφαρμογή facebook + https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite και είμαι μια χαρά και για εναλλακτική https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγώ πλέον για Facebook χρησιμοποιώ το Internet που έχει η Samsung και τo έχω βολευτεί απίστευτα! Έχει notifications για όλες τις ειδοποιησεις του Facebook και ειδοποίηση για νέο εισερχόμενο μήνυμα! Και έρχονται αμέσως. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser Μέχρι τώρα χρησιμοποιουσα τον Chrome που έχει κ αυτός ειδοποιησεις αλλά για κάποιο λόγο αργεί πολύ τελευταία να μου τις εμφανίσει. Δηλαδή με κάνουν tag η σχολιάζουν μια δημοσίευση και μου χτυπάει ειδοποίηση μετά από μια ώρα. Και για τα μηνύματα έχω το messenger lite!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Το έβαλα και εγώ το simple απλά δεν ξέρω εάν θα έχω ειδοποίηση στα μηνύματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Στο messenger lite μπορούμε να στείλουμε μαζικά 2+ φωτογραφίες με μία κίνηση σε ένα τσατ και όχι μία μία; Sent from my LG-D855 using Tapatalk Από τις εικόνες διαλέγεις δύο για αποστολή με τον Messenger. Έτσι το κάνω εγώ και όχι μέσα από την εφαρμογή. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Πως μπορώ ενώ είμαι συνδεδεμένος στο messenger να φαινομαι ότι δεν είμαι ενεργός? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Xmessenger privacy απο play αλλα για να λειτουργησει πρεπει να εισαι root και με xposed framework οποτε πρεπει να εχεις συσκευη με android μεχρι 6 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) Πως μπορώ ενώ είμαι συνδεδεμένος στο messenger να φαινομαι ότι δεν είμαι ενεργός? :wacko:Το να μη φαινεσαι ενεργός είναι σχετικό! Μπορείς να απενεργοποιησεις την συνομιλία από τις ρυθμίσεις του messenger ΚΑΙ απο τις ρυθμίσεις του Facebook (εφαρμογή) και δεν θα σε δείχνει με το πράσινο κουκλάκι που σημαίνει ότι είσαι ενεργός τώρα! Αλλά ακόμα κ αυτό αν κάνεις, θα σε δείχνει ενεργό με το κλασικό "1λ" που σημαίνει ότι είσαι ενεργός αυτή τη στιγμή. Άσχετα που δεν θα σε δείχνει με κυκλάκι πράσινο. Δοκίμασε αυτό και πες μας! Υπολογιστής Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps) Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity) Κινητό Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings) Εφαρμογές (Apps) Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) Πατάμε “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity) για να φύγει το “τικ” από δίπλα Δεν το έχω δοκιμάσει. Το βρήκα στο ίντερνετ. Edited June 21, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Από κινητό αρχικά και μετά από υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Από τις εικόνες διαλέγεις δύο για αποστολή με τον Messenger. Έτσι το κάνω εγώ και όχι μέσα από την εφαρμογή. Sent from my Amstrad CPC 6128 Σε ευχαριστώ, αλλά έλεγα μήπως γίνεται να το κάνω χωρίς να βγω από την εφαρμογή. Δεν πιάνει ούτε long press ούτε τίποτα. Απλά μάλλον δεν θα υπάρχει και σαν δυνατότητα. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η εφαρμογή του Facebook από το κακό στο χειρότερο και πάλι.. εκεί που πήγαν να το στρώσουν λίγο ξανά τα ίδια. Κανεις λαικ και δεν μπορείς να δεις που έκανες γιατί δεν στα βγάζει ποτέ για να δεις ποιος είναι ονλαιν πρέπει να μπεις στο messenger (ένω για αυτό τους βρίζουν όλη μέρα) κτλ κτλ... πραγματικά για μένα η πιο άχρηστη εφαρμογή όλων των εποχών για κάτι τόσο popular όπως είναι το facebook.. . Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ντροπή τους πραγματικά.. το ίδιο χάλι και το YouTube για μένα... ανούσια και άχρηστη εφαρμογή επίσης που στην βάζουν με το ζόρι για το τίποτα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Βαλε το simple pro Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts