faji Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα, Δείτε εδώ το σχετικό νήμα που έχει ήδη ανοίξει και γίνεται η κουβέντα για τις κλήσεις του Viber ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα, Δείτε εδώ το σχετικό νήμα που έχει ήδη ανοίξει και γίνεται η κουβέντα για τις κλήσεις του Viber ;) Να σαι καλα φιλε που μου ανοιξες τα ματια!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 έχει λίγες μέρες που το πέρασα αλλά μου κάνει κάτι εκνευριστικό . όταν μιλάω από τον υπολογιστή ενώ έχω μιλήσει και έχω απάντηση στους άλλους και κάνω το λάθος να ανοίξω το ίντερνετ στο κινητό σκάνε όλα τα μηνύματα ξανά από την αρχή , το έχεις κανείς άλλος το θέμα αυτό ? υπάρχει καμία λύση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω ήχο για τις ειδοποιησεις στο viber. Ξέρει κανείς τι να κάνω;; κάνω κάτι λάθος;; https://postimg.org/image/o4a8qhekn/ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω ήχο για τις ειδοποιησεις στο viber. Ξέρει κανείς τι να κάνω;; κάνω κάτι λάθος;; https://postimg.org/image/o4a8qhekn/ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 τσέκαρε το χρήση ήχων συστήματος, και μετά θα μπορείς να επιλέξεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πάτα το Χρήση ήχων συστήματος και μετά διάλεξε από κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim30 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλημέρα.Να σας ρωτήσω κάτι: Η ώρα που εμφανίζεται ότι κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο viber, είναι η ώρα που πραγματικά το έστειλε ή η ώρα που ήρθε σε μένα; Δηλαδή, αν π.χ. δεν έχω καλή σύνδεση και κάποιος μου στείλει ένα μήνυμα στις 8 και η σύνδεση μου έρθει στις 8:30, άρα και το μήνυμα, τι ώρα θα αναγράφεται στο μήνυμα; 8 που το έστειλε ή 8και 30; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Καλημέρα.Να σας ρωτήσω κάτι: Η ώρα που εμφανίζεται ότι κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο viber, είναι η ώρα που πραγματικά το έστειλε ή η ώρα που ήρθε σε μένα; Δηλαδή, αν π.χ. δεν έχω καλή σύνδεση και κάποιος μου στείλει ένα μήνυμα στις 8 και η σύνδεση μου έρθει στις 8:30, άρα και το μήνυμα, τι ώρα θα αναγράφεται στο μήνυμα; 8 που το έστειλε ή 8και 30; Ευχαριστώ! 8:00 !! Δεν έχει σημασία ποτε θα βρεις σήμα. Την ώρα που στο έστειλε αυτός θα σου δείξει όχι την ώρα που το παρελαβες εσύ. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 15, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Παιδιά μέχρι και πριν λιγο καιρό υπηρχε η εφαρμογή skitch στο playstore η οποία σου επετρεπε να σχηματίσεις ενα βελάκι σε κατι που ήθελες να τονισεις..Δυστυχως στην 7.1.1 πλέον δεν δουλεύει σωστα..Έχετε να προτεινετε κάποια που να κάνει κατι αντιστοιχο; Σας παραθετω ενα παραδειγμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/7c346830545c87b119742c1ee7606ead.jpg Edited December 4, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά μέχρι και πριν λιγο καιρό υπηρχε η εφαρμογή skitch στο playstore η οποία σου επετρεπε να σχηματίσεις ενα βελάκι σε κατι που ήθελες να τονισεις..Δυστυχως στην 7.1.1 πλέον δεν δουλεύει σωστα..Έχετε να προτεινετε κάποια που να κάνει κατι αντιστοιχο; Σας παραθετω ενα παραδειγμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/7c346830545c87b119742c1ee7606ead.jpg Αυτή εδώ κάνει παπάδες. Μπορεί να είναι υπερβολή για αυτό που θες αλλά είναι όλα σε ένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btows.photo Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Στις ρυθμίσεις του viber στο ιδιωτικό απόρρητο έχει μια επιλογή που λέει Facebook connect . Το πάτησα να δω και ζητούσε δικαιώματα για να συνδεθεί με fb. Δεν συνέχισα όμως. Αυτή η επιλογη τι κάνει δηλαδή; θα μου δείχνει μέσα στο viber και τις συνομιλίες του messenger? Φοβήθηκα μην κάνω σύνδεση μέσω Facebook και εμφανιστεί πουθενά κανένας αριθμός μου και τρέχω. Χαζές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω καθόλου Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Στο Facebook σε tablet δεν μου εμφανίζει το search Υπάρχει λύση? Στο κινητό εμφανίζει κανονικά τη μπάρα επάνω Θέμα ρύθμισης είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδες καλησπερα και καλη εβδομαδα. Μια ερωτησουλα εχω για ενα προγραμματακι στο κιν. Με την κοπελα μου συνομιλουμε ως επι το πλειστον μεσω Viber καθως δεν εχει facebook ουτε skype. Θα παει τωρα μια βδομαδα στο Βελιγραδι για κατι σεμιναρια. Ξερει κανεις αν μπορουμε να συνεχισουμε να συνομιλουμε μεσω Viber ή δεν "λειτουργει" αν καποιος βρισκεται στο εξωτερικο; Θενκ γιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το viber δεν μπορεί να καταλάβει που βρίσκεσαι. Εκτός αν θες φυσικά (ανοιχτή τοποθεσία και κοινοποίηση πχ του στίγματος σου). Ακόμα και σπίτι σου αν κλείσεις τα δεδομένα και έχεις μόνο το WiFi πως θα μπορούσε να καταλαβαίνει που βρίσκεσαι. Στο δια ταύτα λοιπόν φυσικά και θα μπορείτε να μιλάτε. Αρκεί να έχει είτε wifi είτε δεδομένα για εξωτερικό στο πρόγραμμα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Το viber δεν μπορεί να καταλάβει που βρίσκεσαι. Εκτός αν θες φυσικά (ανοιχτή τοποθεσία και κοινοποίηση πχ του στίγματος σου). Ακόμα και σπίτι σου αν κλείσεις τα δεδομένα και έχεις μόνο το WiFi πως θα μπορούσε να καταλαβαίνει που βρίσκεσαι. Στο δια ταύτα λοιπόν φυσικά και θα μπορείτε να μιλάτε. Αρκεί να έχει είτε wifi είτε δεδομένα για εξωτερικό στο πρόγραμμα της Μια χαρα! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Στο Viber κάτι emoticons που έχει επί πληρωμή,αλλά σε αφήνει να τα κατεβάσεις αν εγκαταστήσεις κάτι εφαρμογές, το έχει καταφέρει κάνεις; όσες φορές έχω δοκιμάσει, και να κάνω ότι λεει, να τις ξεκινήσω κτλ,μετά όταν μπαίνω στο Viber μου βγάζει πάλι να κατεβάσω,λες και δεν το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Στο Viber κάτι emoticons που έχει επί πληρωμή,αλλά σε αφήνει να τα κατεβάσεις αν εγκαταστήσεις κάτι εφαρμογές, το έχει καταφέρει κάνεις; όσες φορές έχω δοκιμάσει, και να κάνω ότι λεει, να τις ξεκινήσω κτλ,μετά όταν μπαίνω στο Viber μου βγάζει πάλι να κατεβάσω,λες και δεν το αναγνωρίζει. Αναφορές σε παράνομα προγράμματα απαγορεύεται να γίνονται. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αναφορές σε παράνομα προγράμματα απαγορεύεται να γίνονται. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που εινα το παράνομο σε αυτό που γράφει? Καμία σχέση, άλλο ρωτάει ο φίλος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Που εινα το παράνομο σε αυτό που γράφει? Καμία σχέση, άλλο ρωτάει ο φίλος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ενδεχομένως να έχεις δίκιο, γνωρίζω ότι υπάρχουν παράνομες εφαρμογές που το κάνουν, και για αυτό να μπερδεύτηκα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αλλαξε μορφη το messenger. Προσθεσαν και τα χαρακτηριστικα του instagram σα τα stories για διαρκεια 24ωρου. https://newsroom.fb.com/news/2016/12/messenger-announces-global-launch-of-a-new-powerful-native-camera-just-in-time-for-the-holidays/ και ολα αυτα χωρις να κανω update την εφαρμογη! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 και ότι αυτό θα ρώταγα αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε disable τα stories του messenger. Γιατί αν ήταν update θα κάναμε install το προηγούμενο app version... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Επειδη πραγματικα με αυτη την εφαρμογη εχω απογοητευθει, υπαρχει καλη εναλλακτικη; Απλη εφαρμογη που απλα να κανεις τσατ, και τιποτα παραπανω; Γιατι το messenger περασε σε αλλη φαση και πλεον ειναι εκνευριστικο. Και θα γινει ακομα περισσοτερο μολις ο κοσμος σπαμμαρει τις βλακειες του στην εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Επειδη πραγματικα με αυτη την εφαρμογη εχω απογοητευθει, υπαρχει καλη εναλλακτικη; Απλη εφαρμογη που απλα να κανεις τσατ, και τιποτα παραπανω; To viber κάνει αυτό που θες. Έχει βέβαια και αυτό κάτι με παιχνιδάκια (δεν ξέρω πως λειτουργεί και δεν με ενδιαφέρει και να μάθω) Μπορείς όμως να στείλεις τα μηνυματάκια σου , να στείλεις φώτο , και να κάνεις και βιντεοκλήση (δεν το έχω δοκιμάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όχι, ρωτάω αν υπάρχει άλλη εφαρμογή αντί του messenger αλλά να δουλεύει σαν το messenger. Δηλαδή να βγάλω το messenger τελείως να βάλω μια άλλη εφαρμογή και να κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά χωρίς τις βλακείες που έβαλαν. Μόνο τσατ και λοιπά απλά χαρακτηριστικά, όχι φίλτρα, ζωγραφιές και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Messenger chat client. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Επειδη πραγματικα με αυτη την εφαρμογη εχω απογοητευθει, υπαρχει καλη εναλλακτικη; Απλη εφαρμογη που απλα να κανεις τσατ, και τιποτα παραπανω; Γιατι το messenger περασε σε αλλη φαση και πλεον ειναι εκνευριστικο. Και θα γινει ακομα περισσοτερο μολις ο κοσμος σπαμμαρει τις βλακειες του στην εφαρμογη. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=me.zeeroooo.materialfb είναι ένα εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό wrapper του mobile site με έξτρα δυνατότητες και λειτουργούν κανονικότατα τα μηνύματα ενώ έχει κι ειδοποιήσεις. Επίσης δοκίμασε και το επίσημο Facebook Lite, αν και είναι πολύ προβληματική εφαρμογή με ελλείψεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts