SW4LGT Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Γιαυτό το Redmi 3 pro λεει -http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-silver.html Καλό... Αλλά Πίο ακριβό.. Οπότε καλά είμαστε και στο απλό redmi 3 μετά από ένα doogee dg800.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα το χτυπήσεις μπορεί κ να σπάσει και άμα σπάσει τι να το κάνεις?? Μία χαρά είναι το τηλέφωνο, απλά σκεψου το γιατί κυκλοφορεί και το pro και μπορεί να το μετανιώσεις άμα έχεις πάρει το απλό...;) Καλό Το pro αλλά δεν γίνονταν να το φτάσω οικονομικά οπότε και παρέμεινα στο απλό όπου και παραγγειλα τελικά..άλλωστε είμαι κάτοχος ενός doogee dg800 οπότε μην πάω κατευθείαν σε αστραπή γιατί θα τρακάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από αυτόν τον seller έχει ψωνισει κάνεις; προσφέρει με 15ε μεταφορά με DHL χωρίς τελωνείο. Έχει χιλιάδες πωλήσεις στο αλι με μηδαμηνα αρνητικά σχόλια.. http://s.aliexpress.com/z6JvaQRv (from AliExpress Android) Καλός είναι, από εκεί το πήρα κι εγώ. Αλλα αργεί περίπου 12 μέρες να φτάσει. Το ζήτησα σφραγισμένο και έτσι μου το έστειλε. Άλλοι λένε πως τους ήρθε σε 12 μέρες με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τότε ποιος ο λόγος να το πάρει κάποιος από εκεί, αφού το vickmall το στέλνει σε 10?? :blink: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Αξίζει το τηλέφωνο παιδιά να το χτυπήσω??? Για μένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν βγει για τα λεφτά του (από vickmall με global multi) Με χρήση (όχι τρελή) λίγο viper, κάνα δυο τηλ. την ημέρα το φορτίζω σχεδόν μια φορά την εβδομάδα Edited April 4, 2016 by AkisZ Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Για μένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν βγει για τα λεφτά του (από vickmall με global multi) Με χρήση (όχι τρελή) λίγο viper, κάνα δυο τηλ. την ημέρα το φορτίζω σχεδόν μια φορά την εβδομάδα Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Το έχω παραγγείλει ήδη πιστεύω να είναι εύκολο να μπει η ελληνική Rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πρέπει να ασχοληθείς λίγο, αλλά γίνεται.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πρέπει να ασχοληθείς λίγο, αλλά γίνεται.. Έχω δουλέψει Flash tool σε android 4.4.2 πιστεύω κάτι ανάλογο θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μπορεί κάποιος γνώστης για να βοηθήσει και τους υποψήφιους αγοραστές να γράψει σε ένα ποστ τα + και τα - της κάθε ROM; Mutli-language ROM Offical ROM(only have Chinese and English) Γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ κόσμο που ενδιαφέρεται για το κινητό. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 η multi από vickmall είναι οκ?καθαρή σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχω δουλέψει Flash tool σε android 4.4.2 πιστεύω κάτι ανάλογο θα είναι.. Ναι και πιο ευκολο, απλα πρεπει να κανεις αιτηση στην xiaomi πρωτα για ξεκλειδωμα bootloader για να μπορεσεις να φλασαρεις άλλη ρομ και παιρνει καποιο χρονο. Κανε αιτηση απο τωρα, για να εισαι οκ οταν το παραλαβεις. Αν δεν εχεις miui account, κανε πρωτα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι και πιο ευκολο, απλα πρεπει να κανεις αιτηση στην xiaomi πρωτα για ξεκλειδωμα bootloader για να μπορεσεις να φλασαρεις άλλη ρομ και παιρνει καποιο χρονο. Κανε αιτηση απο τωρα, για να εισαι οκ οταν το παραλαβεις. Αν δεν εχεις miui account, κανε πρωτα. OK. Θα κάνω από τώρα εγγραφή οπότε να είμαι έτοιμος όταν έρθει... Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 η multi από vickmall είναι οκ?καθαρή σχετικά? εμένα η multi μου ήρθε από vιvkmall χωρίς ούτε μια κινεζιά και όλα δουλευουν ρολοι και κατα 90 % ελληνικά στην επιλογη ελληνικα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 εμένα η multi μου ήρθε από vιvkmall χωρίς ούτε μια κινεζιά και όλα δουλευουν ρολοι και κατα 90 % ελληνικά στην επιλογη ελληνικα πολυ θετικο γιατι ποιος την ακουει την γκρινια μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 πολυ θετικο γιατι ποιος την ακουει την γκρινια μετα χαχαχαχαχα καλό ιδίως αν είναι δώρο και για τη γυναίκα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 χαχαχαχαχα καλό ιδίως αν είναι δώρο και για τη γυναίκα αυτο ακριβως...λιγα db κ συνεχομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Παιδια αυτον απο το aliexpress πως τον πληρώνετε επισις; με dhl παλια περναγαν τελονειο τωρα εχει αλλαξει η στελνει απο ευρωπη. Επισης αν πουλαρι κανεις κανενα στα 120 ας μου στειλει πμ Edited April 5, 2016 by Lakis85 Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδια αυτον απο το aliexpress πως τον πληρώνετε επισις; με dhl παλια περναγαν τελονειο τωρα εχει αλλαξει η στελνει απο ευρωπη. Επισης αν πουλαρι κανεις κανενα στα 120 ας μου στειλει πμ Η πληρωμή με revolut http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/ Μέσω του Alipay https://intl.alipay.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μόλις παρέλαβα την θήκη μου. Από αυτό εδώ το μαγαζί, και αυτή είναι η θήκη : http://www.ebay.com/itm/182028024371?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=482701900291&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ήρθε στην ώρα της και όλα κομπλέ. Για όποιον το σκεφτόταν, θα πω ότι τα υλικά φαίνονται αρκετά δυνατά, δηλαδή θα το κάνει όντως πιο ανθεκτικό και δεύτερον, σίγουρα αρκετά όμορφο σε σχέση με την πάντα άσχημη σιλικόνη. (Χωρίς θήκη εγώ δεν το συζητώ, γλιστρά γενικά) Τα αρνητικά του βέβαια είναι ότι του δίνει ένα σχετικό πάχος, κάνοντάς το λιγότερα κομψό, και δεύτερον, ότι κάνει πιο αδύναμη την ήδη αδύναμη δόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) έχω έναν φορτισή 2.0Α 5V κάνει? αλλά δεν φορτίζει γρήγορα γιατί? Edited April 5, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δοκίμασε και με άλλο καλωδιο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 έχω έναν φορτισή 2.0Α 5V κάνει? αλλά δεν φορτίζει γρήγορα γιατί? Η εμπειρία μου φίλε έχει δείξει ότι γρήγορη φόρτιση σε xiaomi μόνο με τον δικό του φορτιστή. Έχω ψάξει και δοκιμάσει αρκετούς, κυρίως μεγαλύτερους σε ισχύ, για να αποφύγω τον αντάπτορα που μετατρέπει τον φορτιστή σε eu type. Μόνο με τον δικό του φορτίζει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Η εμπειρία μου φίλε έχει δείξει ότι γρήγορη φόρτιση σε xiaomi μόνο με τον δικό του φορτιστή. Έχω ψάξει και δοκιμάσει αρκετούς, κυρίως μεγαλύτερους σε ισχύ, για να αποφύγω τον αντάπτορα που μετατρέπει τον φορτιστή σε eu type. Μόνο με τον δικό του φορτίζει γρήγορα. ok ευχαριστώ θα το δοκιμάσω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπέρα, Παρέλαβα σήμερα απο vickmall. Ήρθε με 7.1. global. Είναι multi, έχει play store και σχετικά καθαρή. Εδώ και ώρες όμως τα έχω βρει σκούρα... Αρχικά, προσπάθησα να περάσω την China Stable απο δω. Χωρίς unlock και ιστορίες. Και σχεδίαζα να περνούσα μετά την stable ελληνική. Με το που πήγα να την φλασάρω μου πέταξε error Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet). Αυτό ήταν, το brickαρα, λέω.:p Ευτυχώς δεν ένιωσε το κινητό. Μετά απο reboot, λέω ας δοκιμάσω και δεύτερη, αφού επιβίωσε. Πάω γι αυτήν απο xda που είναι multi και δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader. Είχα διαβάσει καλά λόγια και στο miui.gr. ...Ξανά το ίδιο error.:shifty: wtf Προς το παρόν λέω να σταματήσω τα πειράματα. Άρα πάμε για Mi Unlock; Μου τη σπάει που πρέπει να περιμένω τώρα 2 βδομάδες και αν... Μάλλον κάτι παίζει με το pc μου, ή με την global απο vickmall, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Επειδή το παρήγγειλα για την γυναίκα απο vickmall σχετικά με την ρομ εβαλα multi θα αντιμετωπισουμε κανα πρόβλημα με τα ελληνικά για να γλυτωσουμε την γκρίνια το λεω. Χρηση facebook viber και κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπέρα, Παρέλαβα σήμερα απο vickmall. Ήρθε με 7.1. global. Είναι multi, έχει play store και σχετικά καθαρή. Εδώ και ώρες όμως τα έχω βρει σκούρα... Αρχικά, προσπάθησα να περάσω την China Stable απο δω. Χωρίς unlock και ιστορίες. Και σχεδίαζα να περνούσα μετά την stable ελληνική. Με το που πήγα να την φλασάρω μου πέταξε error Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet). Αυτό ήταν, το brickαρα, λέω.:p Ευτυχώς δεν ένιωσε το κινητό. Μετά απο reboot, λέω ας δοκιμάσω και δεύτερη, αφού επιβίωσε. Πάω γι αυτήν απο xda που είναι multi και δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader. Είχα διαβάσει καλά λόγια και στο miui.gr. ...Ξανά το ίδιο error.:shifty: wtf Προς το παρόν λέω να σταματήσω τα πειράματα. Άρα πάμε για Mi Unlock; Μου τη σπάει που πρέπει να περιμένω τώρα 2 βδομάδες και αν... Μάλλον κάτι παίζει με το pc μου, ή με την global απο vickmall, δεν ξέρω. Τέτοιο μήνυμα έβγαλε και σε μένα όταν πήγα να περάσω την συγκεκριμένη ROM. Κάνε extract την ROM στο C: και δοκίμασε ξανά, εμένα έτσι την πέρασε. Δέν ξέρω αν δουλέψει ή αν ήταν τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts