Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέχασα να πω ότι κανένα από τα 3 τηλ δεν δέχτηκε την nano sim μόνο με την micro βρήκαν σήμα!!Μπορεί να το φτιάξανε αυτό...Είναι τρομερό τηλ για τα λεφτά του δεν το συζητάμε αυτό :)

εκτός αν είχαν όλα την ίδια μούφα multi rom :)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέχασα να πω ότι κανένα από τα 3 τηλ δεν δέχτηκε την nano sim μόνο με την micro βρήκαν σήμα!!Μπορεί να το φτιάξανε αυτό...Είναι τρομερό τηλ για τα λεφτά του δεν το συζητάμε αυτό :)

εγω να σκεφτεις πετσοκοψα την micro και την εκανα nano. εκοψα ακομα και το χαλκινο αυτο για να χωρεσει και εχει κανονικα σημα. μηπως φορας καποια multi

το κινητο δεν παιζεται, κανει τα παντα καλα. το ηχειο ειναι λιγο κουφιο αλλα οκ. η μπαταρια ειναι απιστευτη

Edited by ninjamoz

Εμένα και με nano και με micro μια χαρά ήταν. Με official αγγλικινεζικη.

Μην βάζετε ποτέ τις multilanguage rom των κινεζομαγαζων!

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Παιδιά δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα κινητά, τα πήρα για τους φίλους μου και είναι super χαρούμενοι με την απόδοση και φυσικά την αυτονομία τους αλλά μέχρι εκεί, αν ήταν δικό μου θα του είχα αλλάξει rom...Γενικά αν βλέπατε τι μπαγκατέλες είχαν είναι λες κ αγόρασαν αεροπλάνο χαχα :)

Περιμενω ενα redmi 3 με original rom, για να κανω Flash την Ελληνική ROM πρεπει να βαλω πρωτα τη Developer ROM και μετα να ακολουθησω τον οδηγο ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12491-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-3-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν εχεις 2 sim δεν μπορεις να εχεις sd ετσι ?

Με το χωρο τι γινεται αρκει ?

Απο που προτεινετε αγορα?

για το 3 δε θα σου απαντήσω καν , κάθε 3 διαφορετικά ποστ είναι η ίδια ερώτηση

για το 2 και το 1

το αρκεί είναι σχετικό γιατί δεν ξέρουμε τι χρήση κάνεις , αν θες και 2 σιμ και sd τότε

ή κάνεις πατέντα (υπάρχουν βίντεο στο youtube) όπου κολλάς την 2η σιμ πάνω στην sd ή (εγώ αυτό θα έκανα) παίρνεις το 32αρι (το Pro) και είσαι πιο άνετος

Επειδή μου μπήκαν κάτι ιδέες να πάω από το απλό redmi στο Pro, κοιτώντας τα νούμερα antutu βλέπω ότι δεν υπάρχει καμμια διαφορά μεταξύ τους.

Κιομως, πέρα του προφανώς διπλάσιου χώρου αποθήκευσης, αυτό το +1gb RAM δε φαίνεται πουθενά???

Στο antutu θα το δεις..;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Επειδή μου μπήκαν κάτι ιδέες να πάω από το απλό redmi στο Pro, κοιτώντας τα νούμερα antutu βλέπω ότι δεν υπάρχει καμμια διαφορά μεταξύ τους.

Κιομως, πέρα του προφανώς διπλάσιου χώρου αποθήκευσης, αυτό το +1gb RAM δε φαίνεται πουθενά???

................ μνήμη είναι , τι θες να σου κάνει το antuntu , να την φορτώσει όλη , να δείξει μονάδες παραπάνω για να χαρεί ο κόσμος ;;;;

Χαιρετω τη παρεα.Το παρηγγειλα απο banggood.Το εχει παρει κανεις αλλος απο κει για να μου πει με ποια ρομ ερχεται;τους ζητησα να ερθει με στοκ εργοστασιακη και μου παν οτι δεν εχουν.

Χαιρετω τη παρεα.Το παρηγγειλα απο banggood.Το εχει παρει κανεις αλλος απο κει για να μου πει με ποια ρομ ερχεται;τους ζητησα να ερθει με στοκ εργοστασιακη και μου παν οτι δεν εχουν.

Με τη multilanguage συνήθως. Το παράξενο είναι που δεν έχουν σφραγισμένο τηλέφωνο να σου στείλουν.

Τέλος πάντων, όταν έρθει με το καλό περνάς official -είτε stable είτε developer- κι αν θέλεις ξεκλειδώνεις και βάζεις την ελληνική ρομ.

Κάνε όμως από τώρα αίτηση ξεκλειδώματος στο site της xiaomi να είσαι έτοιμος.

Edited by Bernie

Εγινε.σ ευχαριστω παρα πολυ.Μια ερωτηση ακομα.αν κανω ota update πανω σ αυτη τη ρομ,παει το κινητο; Edited by gilardino

Λογικα δε θα σου βγαζει ενημερωση. Η multi των κινεζομαγαζων δεν παιρνει ΟΤΑ. Βασικα δεν παίρνει κανενα update.

Ακριβώς. Και είναι γεμάτη bugs επιπλέον.

Αν κατεβασω την stable rom και κανω την αναβαθμιση μεσα απ το κινητο θα χω προβλημα;θα χρειαστει πρωτα να το ξεκλειδωσω;

Αν κατεβασω την stable rom και κανω την αναβαθμιση μεσα απ το κινητο θα χω προβλημα;θα χρειαστει πρωτα να το ξεκλειδωσω;

Σου είπα πιό πάνω τον τρόπο.

Πόσες εκδόσεις ακόμα, πόσο μπέρδεμα έχει να πέσει...

με μια πρώτη ματιά μείωσαν την ισχύ του επεξεργαστή και αύξησαν δύναμη σε γραφικά.

(σε δουλειά να βρισκόμαστε, μπορεί να έκαναν νέα παραγγελία από επεξεργαστές, εμείς τι φταίμε...???)

Χάριν της κουβέντας περισσότερο, έχω μια ουσιαστική απορία.

Εγώ έχω το Redmi 3 μου με ROM Οfficial αγγλοκινέζικη. Ούτε root του έχω κάνει, ούτε τίποτα, απεγκατέστησα απλώς όσες κινεζιές μπορούσα και του πέρασα το Play Store.

Εάν του έκανα root, και επιπροσθέτως, αν του περνούσα και την ελληνική ROM από το MIUI Hellas, πόση διαφορά θα έβλεπα και σε ποια πράγματα; Δεν εννοώ φυσικά στα αυτονόητα, π.χ. ελληνική γλώσσα, καθόλου κινέζικες εφαρμογές κτλ, εννοώ κατά πόσο η συσκευή μου θα ήταν πιο γρήγορη, πόση περίπου RAM περισσότερη θα είχα ελεύθερη, αν θα έβλεπα βελτίωση στην διάρκεια μπαταρίας κτλ.

(Προφανώς αυτή η ερώτηση είναι και γενική, αφορά δηλαδή -τηρουμένων των αναλογιών- όλα τα κινητά και κατά πόσο το root και οι custom ROMs τους 'δίνουν φτερά ' ή όχι).

Edited by mousikofilos_22

Χάριν της κουβέντας περισσότερο, έχω μια ουσιαστική απορία.

Εγώ έχω το Redmi 3 μου με ROM Οfficial αγγλοκινέζικη. Ούτε root του έχω κάνει, ούτε τίποτα, απεγκατέστησα απλώς όσες κινεζιές μπορούσα και του πέρασα το Play Store.

Εάν του έκανα root, και επιπροσθέτως, αν του περνούσα και την ελληνική ROM από το MIUI Hellas, πόση διαφορά θα έβλεπα και σε ποια πράγματα; Δεν εννοώ φυσικά στα αυτονόητα, π.χ. ελληνική γλώσσα, καθόλου κινέζικες εφαρμογές κτλ, εννοώ κατά πόσο η συσκευή μου θα ήταν πιο γρήγορη, πόση περίπου RAM περισσότερη θα είχα ελεύθερη, αν θα έβλεπα βελτίωση στην διάρκεια μπαταρίας κτλ.

(Προφανώς αυτή η ερώτηση είναι και γενική, αφορά δηλαδή -τηρουμένων των αναλογιών- όλα τα κινητά και κατά πόσο το root και οι custom ROMs τους 'δίνουν φτερά ' ή όχι).

με την Ελληνική θα έβλεπες Ελληνικά (το βασικότερο) + 2-3 mods (Dolby sound, λιγότερες κινεζικές Εφαρμογές και play store έτοιμο) Αλλά από εκεί πέρα θα είσαι όπως ήσουν... Η Ελληνική βασίζεται στις επίσημες και απλά προσθέτει κάποια πράγματα. Από την άλλη το root είναι τελείως άλλο πράγμα, είναι απεριόριστα δικαιώματα στο κινητό σου (σύστημα αρχείων, Εφαρμογές συστήματος κλπ) και συστήνεται σε χρήστες που ξέρουν τι είναι και τι θέλουν να κάνουν με αυτό. Root μπορείς να έχεις και χωρίς ξεκλείδωμα, με την επίσημη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασίλης!