thenry Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα παιδια, είμαι αναμεσα στο mate και στο 6p άλλα μάλλον θα καταληξω στο πρωτο, υπάρχει κάτι που πρεπει να προσεξω κατα την αγορά απο Σκρουτζ;( εκδοση κτλ.) Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πολλοι εχουν πει ακομα και για 8-ωρες οθονη αλλα εγω μεχρι 6ωρεσ κατι εχω δει εγω μηπως υπαρχει καποιοσυγκεκριμενο στησιμο ?ειμαι με την 180 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πολλοι εχουν πει ακομα και για 8-ωρες οθονη αλλα εγω μεχρι 6ωρεσ κατι εχω δει εγω μηπως υπαρχει καποιοσυγκεκριμενο στησιμο ?ειμαι με την 180 Το 6ωρες κάτι δεν μας εξηγεί και Πολλά... Άλλο να έχεις 8 ώρες οθόνη μεσα σε 20 ώρες λειτουργίας και άλλο 6 ώρες οθόνη σε 48 ώρες λειτουργίας (κάπου εκεί πήγαινε εμένα με την Β180)...και αυτές τις 8 ώρες πως τις έχεις κατανάλωση? Με WiFi? Με 4G? Και με τα 2? Και πόσες ώρες κλησεων ομιλίας? Φωτογραφίες, βίντεο? Παρακολούθηση βίντεο? Παιχνίδια? Γιατί και εγώ με τα πάντα κλειστά και απλά ανοιχτή η οθόνη μπορεί να γράψω και 24 ώρες οθόνη... Οπότε χαρείτε το πολύ εργαλείο σας χωρίς αγχος... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το 6ωρες κάτι δεν μας εξηγεί και Πολλά... Άλλο να έχεις 8 ώρες οθόνη μεσα σε 20 ώρες λειτουργίας και άλλο 6 ώρες οθόνη σε 48 ώρες λειτουργίας (κάπου εκεί πήγαινε εμένα με την Β180)...και αυτές τις 8 ώρες πως τις έχεις κατανάλωση? Με WiFi? Με 4G? Και με τα 2? Και πόσες ώρες κλησεων ομιλίας? Φωτογραφίες, βίντεο? Παρακολούθηση βίντεο? Παιχνίδια? Γιατί και εγώ με τα πάντα κλειστά και απλά ανοιχτή η οθόνη μπορεί να γράψω και 24 ώρες οθόνη... Οπότε χαρείτε το πολύ εργαλείο σας χωρίς αγχος... Προσωπικά δεν σκάω ...δεν είμαι δούλος της.. Μπαταρίας. Η αγορα από σκρουτζομαγαζο δίνει διετή εγγύηση στο ευρωπαϊκό μοντέλο ή μονοετή? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Διετή εγγύηση δίνουν Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πολλοι εχουν πει ακομα και για 8-ωρες οθονη αλλα εγω μεχρι 6ωρεσ κατι εχω δει εγω μηπως υπαρχει καποιοσυγκεκριμενο στησιμο ?ειμαι με την 180 Με μικτή χρήση που του κάνω εγώ δλδ e-mail σερφάρισμα παιχνιδάκι Ο μικρός και Τηλέφωνα Facebook και όλα τα συναφή εμένα είναι ως εξής. Πάντα θα σου πω σε ένα 24ώρο το φορτώνω κάθε βράδυ. Με wifi μόνο, κοντά στις 10ώρες Με 3g 4g 6ωρες σκαρτες Μικτή χρήση 7ωρες περίπου. Φυσικά όπως είναι και ο φίλος όλα παίζουν ρόλο αλλά είναι κάπου εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ακριβώς έτσι είναι μικτή χρήση με παιχνίδι γύρω στις 7 ώρες και εγώ sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Τα εχουμε ξαναπει. Ειναι καθαρα τι χρηση κανει ο καθενας. Οσοι ειστε με wifi εχετε διπλασιες ωρες απο εμας που ειμαστε μονο 3g/εν κινησει ολη μερα. Συν του οτι εχουμε και τον ηλιο αντιπαλο :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παιδιά το έχω ξανα ρωτήσει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, υπάρχει τρόπος να κάνουμε εγγραφή σε κινεζική ρομ στο αναγνωστικό huawei με το region που είμαστε τώρα; sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε αλλά θέματα πέραν από αυτά που έχει μέσα ή συσκευή? Και κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρώ..... που στο καλό είναι η κατανάλωση της μπαταρίας ανά εφαρμογή? Και κάτι άλλο, μπορώ με κάποιο τρόπο να κρύψω την κάτω μπάρα? Είμαι με C432B180 Edited July 1, 2016 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Για θέμΑτα δεν ξέρω. Για κατανάλωση υπάρχει ένα εικονίδιο που λέγετε διαχείριση συσκευής εκεί πατάς στο κάτω αριστερά εικονίδιο που δείχνει μια μπαταρία και μετά πατάς επίπεδο κατανάλωσης. Αν καταλαβ σωστά αυτό ψάχνεις. Στο Ευρωπαϊκό μοντέλο όπως είναι και το δικό σου όχι δεν μπορείς να την κρύψεις την μπάρα Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε αλλά θέματα πέραν από αυτά που έχει μέσα ή συσκευή? Και κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρώ..... που στο καλό είναι η κατανάλωση της μπαταρίας ανά εφαρμογή? Και κάτι άλλο, μπορώ με κάποιο τρόπο να κρύψω την κάτω μπάρα? Είμαι με C432B180 Για απόκρυψη της μπάρας υπάρχει εφαρμογή η οποία δεν χρειάζεται root..λέγεται "GMD Immersive" και την βρίσκεις στο playstore! Οσον αφορά τα θέματα δεν γνωρίζω να σου πω.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Για τα θέματα με ευρωπαϊκή ρομ δεν μπορείς να κατεβάσεις αλλά μόνο με κινεζικη sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω μια την εφαρμογή που προτείνει ο/η φίλος/φίλη Luciferia. Κρίμα όμως για τα θέματα...... Νομίζω κάποιος τρόπος θα υπάρχει! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εξαιρετική εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω μια την εφαρμογή που προτείνει ο/η φίλος/φίλη Luciferia. Κρίμα όμως για τα θέματα...... Νομίζω κάποιος τρόπος θα υπάρχει! Εαν κανεις αναζητηση στο Google για θεματα θα βρεις πολλα,εχουν καταληξη hwt και με ενα file manager τα βαζεις στη διαδρομή HWThemes, νομίζω ότι θα δουλέψει,ετσι με αυτο τον τροπο το ειχα κανει καποτε στο mate 7 που είχα τοτε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Για απόκρυψη της μπάρας υπάρχει εφαρμογή η οποία δεν χρειάζεται root..λέγεται "GMD Immersive" και την βρίσκεις στο playstore! Οσον αφορά τα θέματα δεν γνωρίζω να σου πω.. Καλή η εφαρμογή αλλά δεν δουλεύει σωστά. Με την πρώτη εγκατάσταση και ρύθμιση δούλεψε άψογα, μετά από ένα τέταρτο ... τίποτα. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εαν κανεις αναζητηση στο Google για θεματα θα βρεις πολλα,εχουν καταληξη hwt και με ενα file manager τα βαζεις στη διαδρομή HWThemes, νομίζω ότι θα δουλέψει,ετσι με αυτο τον τροπο το ειχα κανει καποτε στο mate 7 που είχα τοτε Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πανο το δοκιμασα πριν κάτι μέρες και δεν δούλεψε φίλε sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Στεφ ειδες για θεματα συμβατά με το EMUI που εχεις; νομίζω ότι έχει επιλογή για insert theme from sd card Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Έχεις δίκιο δεν προσεξα αν ήταν για emui 4 ή 4.1 θα το ξανα δω αύριο sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Το εκανα εγώ μόλις τώρα,δουλεψε κανονικά,κατεβασα απο το ιταλικο νημα ενα θέμα το εβαλα στη διαδρομή που ανεφερα παραπανω και δουλεψε Μπορει οποιος θελε να κανει αιτημα συμμετοχης του στο google plus και στη κοινοτητα EMUI International,εχει απειρα θεματα και πολλα ενδιαφέροντα για τον καθε τυπο emui. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160701/802cdc6812ad7dad1ffb4f9a649d1b1e.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 1, 2016 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλή η εφαρμογή αλλά δεν δουλεύει σωστά. Με την πρώτη εγκατάσταση και ρύθμιση δούλεψε άψογα, μετά από ένα τέταρτο ... τίποτα. Πρέπει να τικάρεις που θέλεις να κάνει τί,θέλει λίγο ψάξιμο και θα την βρείς την άκρη,την έχω και δουλεύει άψογα! Επίσης στη free version νομίζω δεν πιάνει όλες τις ρυθμίσεις,πάντως έχω την paid και δουλεύει υποδειγματικά :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Θεωρώ την μεμβράνη που έρχεται με το κινητό από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Σήμερα όμως βρήκα χρόνο να περάσω το tempered glass της nillkin amazing H+ pro. Άλλη αίσθηση. Το δάκτυλο γλιστράει εύκολα, η οθόνη ζωντάνεψε...μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς στο άλλο μου κινητό (s7 edge) είμαι αναγκασμένος να μείνω με τη βλακεία της spigen. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Την έχω πάρει κι εγώ 1 μήνα τώρα,αλλά λυπάμαι να βγάλω την μαμά τόσο τέλεια που την έχουν βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Την έχω πάρει κι εγώ 1 μήνα τώρα,αλλά λυπάμαι να βγάλω την μαμά τόσο τέλεια που την έχουν βάλει. Θα αλλάξεις γνώμη εύκολα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 2, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts