Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φίλε μου στο τελευταίο update λείπουν health app, compass, backup app, η ένδειξη που μετράει την ταχύτητα του Internet.

Εγώ πάλι την έβαλα πάνω από την C636B170 γιατί είχα θέματα με τις ειδοποιήσεις που έχουν λυθεί σε ότι αφορά Facebook, Instagram, twitter Skype και φυσικά mail app (το στοκ πλέον με Gmail, Yahoo, Hotmail και έναν exchange λειτουργεί παραδειγματικα) αλλά αυτό που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα είναι οι ειδοποιήσεις του Viber που ότι ρυθμίσεις και να κάνω για να δω νέα μηνύματα θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή (το τεστ έγινε πολύ απλά... Έκλεισα WiFi & data έστειλα από έναν άλλο λογαριασμό μήνυμα, άνοιξα μόνο το wifi και με ενεργοποιημενη την οθόνη δεν ήρθε τίποτα, ήρθε όταν μπήκα στην εφαρμογή) Το ίδιο θέμα είχα και με την C636B103, C636B170 και τώρα με την crossflash C432B170... Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα με το Viber?

Επειδη η τοποθετηση της Rom με 3Κ δε μας σβηνει τιποτα απολυτως και επειδη ειμαι περιεργος σκεφτομαι να περασω παλι την Β170..ετσι για να χουμε μια αποψη βρε αδερφε :lol:.Δεν με πειραζει που λειπουν η πυξιδα (τι ειμαι ναυτικος να χαθω; ) η εφαρμογη υγεια (ουτε γιατρος) η το ποσο γρηγορο ειναι το δικτυο (αργα τα ζα μου):lol: ..ομως η ελλεψη της εφαρμογης αντιγραφο ασφαλειας το θεωρω μεγιστο bug.Ειμαι κολλημενος με την Huawei απο το πρωτο Honor ακι 6 που πηρα πριν απο ενα μιση χρονο και ακολουθησαν αλλα 5 μοντελα ομως για το Mate 8 ριχνω κιτρινη καρτα για τις ευρωπαϊκές Rom.

Ξεπερνας την ονομασια "κινεζικο" και φτανεις την τριτη θεση παγκοσμιως..:D υποστηριξε το ρε γα@#€το να μαστε μαγκες με τα 2/3 σε λεφτα απο αλλες αξιοπρεπεστατες ναυαρχιδες.

Θα το τσεκαρω με το viber και γω και θα σας ενημερωσω.

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι κι εγω για το mate 8. Μηπως γνωριζετε καποιο αξιοπιστο καταστημα ωστε να το αγορασω απο Κινα και αν θα εχω καποιο προβλημα με τα capital controls;

Χαιρετε και απο εμένα!

Ευτυχής κάτοχος (προς το παρον) του "θηρίου".

Super μπαταρία, σφαίρα γενικά, εκτός του θέματος με τις ειδοποιήσεις....

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εχει δει κανείς σας 4g plus με cosmote?

Εγω μονο 4g και η καρτα μου παίζει 4g plus, ειναι διαπιστωμένο σε αλλο κινητο (moto x style) .

Εχω NXT-L29 με εκδοση C432B152

Ευχαριστώ, Γιώργος

Κανείς ρε παιδιά με 4g+?

Κανείς ρε παιδιά με 4g+?

Εγω εχω φιλε wind και δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το 4g plus.

Ότι αφορά τις ειδοποιήσεις μόλις σου έρθει η αναβάθμιση σε C432B170 δεν θα έχεις κανενα προβλημα σε social media και mail εκτος απο κατι κολπα που μου κανει το viber. Την δοκίμασα 1 εβδομάδα και τώρα εχω βαλει την C10Β172 την ρωσική... Μια απο τα ιδια ειναι με την C432B170...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγω ουτε 4g δεν μπορω να πω καθως το εχω παντα κλειστο. Αχρηστο παντελως για μενα. Τη μπαταρια μου σκιζει μονο οταν ειμαι εξω
Μάριος...

Κανείς ρε παιδιά με 4g+?

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ταχυτητες 4g+ αλλά απλά το εικονίδιο να μην υποστηρίζεται από την συσκευή , το ίδιο συμβαίνει και με το 6p

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπερα κι απο μενα δεν εχω την συσκευη απλα λογω ενδειαφεροντος για αγορα διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ και θα ηθελα αν μπωρουσα να βοηθησω τα ατομα που εχουν προβλημμα με το viber & διαφορες αλλες εφαρμογες να σας πω οτι ΑΝ εχετε ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας τοτε πολλες εφαρμογες δεν κανουν ενημερωση σε πραγμματικο χρονο και θα δειτε sms 'η κλησης μονο αν ανοιξετε την εφαρμογη ( το επαθα στο ΝΟΤΕ 4 ) !! Δεν ξερω αν υπαρχη αυτη η ρυθμιση στο τηλ σας απλα θελω να βοηθησω !!

Παντως κολησα και δεν το αγοραζω γιατι θελω το 4-128 και δεν ερχετε Ελλαδα και δεν σας ακουω και πολυ ενθουσιασμενους απο οθονη καμερα σημα wifi επισης απο διαχειρηση αρχειων φωτο κλπ , και 4-64 αν το εφερναν θα το επερνα !! Αλλα οχι με τα οσα διαβαζω πριν παρω 1 συσκευη αυτης τις τιμης !!!

ΝΙΚΟΣ

Καλησπερα κι απο μενα δεν εχω την συσκευη απλα λογω ενδειαφεροντος για αγορα διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ και θα ηθελα αν μπωρουσα να βοηθησω τα ατομα που εχουν προβλημμα με το viber & διαφορες αλλες εφαρμογες να σας πω οτι ΑΝ εχετε ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας τοτε πολλες εφαρμογες δεν κανουν ενημερωση σε πραγμματικο χρονο και θα δειτε sms 'η κλησης μονο αν ανοιξετε την εφαρμογη ( το επαθα στο ΝΟΤΕ 4 ) !! Δεν ξερω αν υπαρχη αυτη η ρυθμιση στο τηλ σας απλα θελω να βοηθησω !!

Παντως κολησα και δεν το αγοραζω γιατι θελω το 4-128 και δεν ερχετε Ελλαδα και δεν σας ακουω και πολυ ενθουσιασμενους απο οθονη καμερα σημα wifi επισης απο διαχειρηση αρχειων φωτο κλπ , και 4-64 αν το εφερναν θα το επερνα !! Αλλα οχι με τα οσα διαβαζω πριν παρω 1 συσκευη αυτης τις τιμης !!!

Φιλε πραγματικα δεν πασχει ουτε σε οθονη ουτε σε καμερα ουτε σε τιποτα πλην του sar και των ειδοποιησεων που αναφερουν εδω μεσα οι κατοχοι.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Από κάμερα πως τα πάει παιδιά ;Εχει βελτιωθεί καθόλου με update η έχει θέματα με την εστίαση σε χαμηλό φωτισμό και θόρυβο αρκετό στις φωτογραφίες όπως διαβάζω στο xda .

Από κάμερα πως τα πάει παιδιά ;Εχει βελτιωθεί καθόλου με update η έχει θέματα με την εστίαση σε χαμηλό φωτισμό και θόρυβο αρκετό στις φωτογραφίες όπως διαβάζω στο xda .

Χαλι ειναι σε χαμηλο φωτισμο. Βεβαια τα περισσοτερα χαλι ειναι αλλα υπαρχουν 2 3 εξαιρεσεις που δεν ειναι χαλι σε αυτες τις συνθηκες

Μάριος...

Η δική μου άποψη για την κάμερα είναι ότι την ημέρα είναι στα επίπεδα του Note 4 και σε σκοτεινό περιβάλλον λίγο χειρότερη από το Note 4...όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά πίσω από S6, Note 5,LG G4, LG V10... Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι αξιοπρεπεστατη για έναν μέσω χρήστη ο οποίος δεν εκτυπώνει της φωτογραφίες του σε κάδρο 80cm x 60cm...για την πλειοψηφία που κρατάει τις φωτογραφίες να τις βλέπει στην συσκευή είναι μια χαρά....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Administrators
Χαλι ειναι σε χαμηλο φωτισμο. Βεβαια τα περισσοτερα χαλι ειναι αλλα υπαρχουν 2 3 εξαιρεσεις που δεν ειναι χαλι σε αυτες τις συνθηκες

Το κακό είναι οτι ως φωτεινή ναυαρχίδα τα πηγαίνει χειρότερα από αντίστοιχες περσινές με όποιο τίμημα αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Το κακό είναι οτι ως φωτεινή ναυαρχίδα τα πηγαίνει χειρότερα από αντίστοιχες περσινές με όποιο τίμημα αυτό συνεπάγεται.

Τι εννοεις φωτεινη ναυαρχιδα? Δεν το καταλαβα :) Μονο η καμερα χωρις πολυ φωτισμο ειναι για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα του κινητου. Για αλλους ειναι οι ειδοποιησεις (οσοι εχουν προβλημα τουλαχιστον)

Μάριος...

Τι εννοεις φωτεινη ναυαρχιδα? Δεν το καταλαβα :) Μονο η καμερα χωρις πολυ φωτισμο ειναι για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα του κινητου. Για αλλους ειναι οι ειδοποιησεις (οσοι εχουν προβλημα τουλαχιστον)

Φετινή θα εννοούσε μάλλον ο Γιάννης, αλλά το τ9 του το χάλασε..;)

H 64GB έκδοση θα έρθει Ευρώπη/Ελλάδα; Έχετε ακούσει κανένα νεότερο;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Administrators
Τι εννοεις φωτεινη ναυαρχιδα? Δεν το καταλαβα :)

Φετινή ήθελα να γράψω αλλά η αυτόματη διόρθωση έγραψε τα δικά της. :rolleyes:

(Το διόρθωσα)

Modpic.gif

Φετινή θα εννοούσε μάλλον ο Γιάννης, αλλά το τ9 του το χάλασε..;)

H 64GB έκδοση θα έρθει Ευρώπη/Ελλάδα; Έχετε ακούσει κανένα νεότερο;

Στην Ευρώπη θα προωθήσουν το Ρ9. Από Huawei Sweden αυτή είναι η γραμμή. Οι Ευρωπαίοι θέλουν καταπληκτική κάμερα και θα την έχουν.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίμα και είναι πανέμορφο τηλέφωνο γιατί αν η φωτογραφία του είναι χειρότερη από του νοτε 4 που για μένα είναι χάλια σε σκοτεινό περιβάλλον δεν την λες και φθηνή συσκευή ακόμα. Εγώ πήγα από nexus 6 σε g4 και ξανά σε nexus 6 το οποίο έχει μέτρια κάμερα με την στοκ της google αλλα με άλλες εφαρμογές μπορείς να παίξεις μανουαλ ρύθμισης και το αποτέλεσμα τρώγεται .Αν βγάζουν ίδιες τότε μια χαρά.

Καλημέρα σας.Ως κάτοχος και γώ δεν σας κρύβω πως χάρηκα μόλις έμαθα ότι βγήκε νέα Rom που διορθώνει αρκετά θεματάκια ( notifications κτλ).Την πέρασα λοιπόν (C432B170) χθες το βραδυ όμως με λύπη μου διαπίστωσα πως το app αντίγραφο ασφαλείας δυστυχώς είχε εξαφανιστεί.Εαν και δεν διέγραψε τίποτα από τις εφαρμογές μου επειδή σε κάθε αλλαγή κάνω καθαρή τοποθέτηση δεν δοκίμασα καν να το ξαναστησω από την αρχή και επέστρεψα στην Β152 και περιμένω κάτι νεότερο.

Βρε παιδιά δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα αλλά app αντίγραφο ασφαλείας είναι εκεί στην 432b170

Βρε παιδιά δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα αλλά app αντίγραφο ασφαλείας είναι εκεί στην 432b170

Νομίζω ότι αν φλασαρης την full Ron με εκκαθάριση δεδομένων δεν υπάρχει το Huawei backup όπως δεν υπάρχει η πυξίδα και κάποια άλλα.... Αν κάνεις κανονικό Ota ίσως και να παραμένουν από την B152.... Όπως ίσως να παραμένουν και από την B152 στην B170 χωρίς επαναφορά εργοστασιακων.... Εμένα από την C636B170 στην C432B170 το backup υπήρχε...

Α οκ γιατι εγω με ota και αντίγραφο ασφαλείας υπάρχει και πυξίδα

Καλησπερα στην παρεα μολις το πηρα κ εγω ελληνικο κ εχει την 152 δεν μου βγαζει νεα αναβαθμιση. Υπαρχει τροπος να την περασω εγω;

Από C432B152 μολις πήγα σε C432B170 έχασα τα παραπάνω.Τώρα έχω την Ρώσικη C10B172 και σε forum του xda βρήκα και κατέβασα το apk του hiapp και μετά από κει και πέρα κατέβασα το αντίγραφο ασφαλείας και όλα είναι μια χαρά.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα στην παρεα μολις το πηρα κ εγω ελληνικο κ εχει την 152 δεν μου βγαζει νεα αναβαθμιση. Υπαρχει τροπος να την περασω εγω;

Από εδώ...http://www.carbontesla.com/tag/huawei-mate-8-nxt-l29/ θα βρεις την Β170 που πιστεύω πως έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πως θα την τοποθετήσεις.

OnePlus 12R

Από C432B152 μολις πήγα σε C432B170 έχασα τα παραπάνω.Τώρα έχω την Ρώσικη C10B172 και σε forum του xda βρήκα και κατέβασα το apk του hiapp και μετά από κει και πέρα κατέβασα το αντίγραφο ασφαλείας και όλα είναι μια χαρά.

Από εδώ...http://www.carbontesla.com/tag/huawei-mate-8-nxt-l29/ θα βρεις την Β170 που πιστεύω πως έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πως θα την τοποθετήσεις.

Και γω με την ρωσική είμαι και πιστεύω ότι με τα την C636B103 - C636B170 - C432B170 είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει.... Η original έκδοση μου είναι C636 η οποία και στην έκδοση B170 είχε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.Η C432B170 & C10Β172 εκτός από το VIBER οι ειδοποιήσεις λειτουργούν τέλεια.Απλα η ρωσική μου φάνηκε πιο αναλαφρη.

Ωραιος ευχαριστω. Αν το κανω αυτο χανω το οτα;