Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νόμιζα πως είναι να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις στο messenger.

Μα αυτο δεν ειναι ειδοποιηση του messenger αλλα ειδοποιηση του συστηματος οτι τρωει πολυ μπαταρια (γιαυτο τα εχω καταργησει ολα αυτα και εχω βαλει το metal εγω...)

Μάριος...

Όσοι εχετε περάσει την Β162 μπορείτε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί η λήψη βίντεο στα 60fps ?? Αν είναι φωτεινή η λήψη όσο στα 30fps ή παρέμεινε σκοτεινή με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καλά ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Όσοι εχετε περάσει την Β162 μπορείτε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί η λήψη βίντεο στα 60fps ?? Αν είναι φωτεινή η λήψη όσο στα 30fps ή παρέμεινε σκοτεινή με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καλά ??

Εγω που δοκιμασα σε εξωτερικο χωρο με συννεφια τα ιδια μου φανηκαν σε 60 κ 30... Αρα μαλλον ναι

Μάριος...

Και τα 2 sim slots μπορούν να δώσουν data (4G) - απλά ενα απο τα 2 μπορεί να ειναι active κάθε φορά.

Εγω που δοκιμασα σε εξωτερικο χωρο με συννεφια τα ιδια μου φανηκαν σε 60 κ 30... Αρα μαλλον ναι

Δοκιμασε σε παρακαλω και σε εσωτερικο χωρο την ιδια ωρα γιατι ειναι περισσοτερο εμφανες.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δοκιμασε σε παρακαλω και σε εσωτερικο χωρο την ιδια ωρα γιατι ειναι περισσοτερο εμφανες.

Εχεις δικιο σε σκοτεινο χωρο εχει διαφορα. Ειναι μαυρη μαυριλα το 60αρι...

Μάριος...

Εσείς που έχετε με τα 4 rΑΜ τι ελεύθερη ΡΑΜ αφήνει. Σε εμένα με Όλα ανοιχτά δεν έχω δει κάτω από 1.3

Εγώ με τα 3 είμαι 1.4 με 1.6 αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνει τίποτα.δεύτερη μέρα με το τέρας και είμαι ενθουσιασμένος είναι φοβερό.

Για θήκες να φανταστώ eBay Ε; υπάρχει κανένα μαγαζί εκτός αυτών που είναι στο σκρουτζ

Εσείς που έχετε με τα 4 rΑΜ τι ελεύθερη ΡΑΜ αφήνει. Σε εμένα με Όλα ανοιχτά δεν έχω δει κάτω από 1.3

Εγω απο 2.1 εως 2.5 αλλα κλεινω συνεχεια τις εφαρμογες...

Μάριος...

Ωραία οπότε και στα δύο την ίδια ΡΑΜ χρησιμοποιεί. Το συμπέρασμα είναι ότι τα 4ram είναι υπερβολή και τα 3 είναι αυτά που χρειάζονται τουλάχιστον με τα Μέχρι τώρα δεδομένα. Γιατί αν θέλει η Google κάνει δύο αναβαθμίσεις και μετά θα θέλουμε 6 ΡΑΜ

Εγώ με τα 3 είμαι 1.4 με 1.6 αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνει τίποτα.δεύτερη μέρα με το τέρας και είμαι ενθουσιασμένος είναι φοβερό.

Για θήκες να φανταστώ eBay Ε; υπάρχει κανένα μαγαζί εκτός αυτών που είναι στο σκρουτζ

Uniqueshop και τα μυαλά στα κάγκελα. Ειδική αυτή που έχει στα 14 ευρώ by covert είναι τέλεια.Αυτή έχω στο Z2 μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος

καλησπέρα παιδιά!

Σαν κάτοχος της συσκευής χρειάζομαι μία micro sd card, να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές στην κάρτα.

Νομίζω ότι 32gb και class 10 είναι ότι πρέπει!

Έχω βρεί αυτή στα 14 ευρώ mediamarkt....Τι γνώμη έχετε;;; θα με καλύψει;;;

Εχω το Ευρωπαικο αλλα δεν υποστηριζει την ηχογραφηφη κλησης μεσω της εφαρμογης ACR. Το εχει κι αλλος αυτο το προβλημα;

Καλησπέρα και από εμένα. Παω mediamarkt Συγγρού να δω και γω αυτό το κιν. Κάτοχος νότε 3 2 χρόνια είπα να κοιτάξω αλλού μιας και δεν υπάρχει ν5 επίσημα Ευρώπη και δεν έχει sd πλέον. Θα το επεξεργαστώ λίγο και θα δω τλκ αν θα καταλήξω σε αυτό το τερατακι

Με την έκδοση NXT L29C636 που έχω βλέπω τα OTA updates να έρχονται κάθε εξάμηνο....Από ότι λένε στο xda έχει βγάλει μόνο ένα update την B170 Η οποία είναι αντίστοιχη της international Β162 και την έχει πάρει μόνο ένας κάτοχος....Είμαι η μόνη έκδοση που δεν υπάρχουν λινκ στο xda για κατέβασμα των ota και πέρασμα με φάκελο dload....χάθηκε κινέζος να μου στείλει την κινέζικη AL10 να κάνω την δουλειά μου....ξενέρωμα....Βασικά το θέμα μου είναι με την μπαταρία....Αλλά Από οτι διαβάζω διορθώνεται αρκετά με τα update αλλά Πούντα???
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μόλις το είδα στο media markt περιστερίου.

Μιλάμε για μια πολύ όμορφη συσκευή, φτιαγμένη για τους bazeless & phablet fans.

Εκπληκτική υλοποίηση στα bezel & τρομερή ποιότητα κατασκευής.

Με γοήτευσε σαν σύνολο, δεν έχει την καλύτερη κάμερα &ίσωςκαι την καλύτερη οθόνη(για τα δικά μου γούστα & δεν αναφέρομαι στην ανάλυση) της αγοράς, αλλά γενικά είναι μια τρομερή πρόταση χωρίς τρανταχτά μείον όπως π.χ τα αντίστοιχα samsung.

Λίγο με ξένισε επίσης το UI αλλά αυτό είναι προσωπικό, δεν αφορά τη συσκευή αυτή καθ΄αυτή.

Επίσης, δεν ξέρω τι παίζει με root κλπ, καθώς διάβαζα ότι η huawei έχει κλειδώσει bootloader και δεν ροοτάρεται με τίποτα. :mad:

Στα θετικά σίγουρα είναι η τεράστια μπαταρία(κάτι που ο ανταγωνισμός δεν δίνει) & η ταχύτητα του.

Γενικά, η συσκευή μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις(όπως το περίμενα), με έβαλε σε πειρασμό και σίγουρα θα τη συνέστηνα σε οποιονδήποτε ήθελε ένα πλήρες phabet.(πλην εκείνων που θα είχαν ειδικές απαιτήσεις π.χ. πενάκι ή οπωσδήποτε την καλήτερη κάμερα)

Καλησπέρα και από εμένα. Παω mediamarkt Συγγρού να δω και γω αυτό το κιν. Κάτοχος νότε 3 2 χρόνια είπα να κοιτάξω αλλού μιας και δεν υπάρχει ν5 επίσημα Ευρώπη και δεν έχει sd πλέον. Θα το επεξεργαστώ λίγο και θα δω τλκ αν θα καταλήξω σε αυτό το τερατακι

Λοιπόν έκανα την δοκιμή για 15 λεπτά. Το τηλ πραγματικά αξίζει την αγορά του. Πολύ πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που πραγματικά λες ότι δεν προέρχεται από κινεζική εταιρεία. Πολύ γρήγορο αρκετά καλή οθόνη κάμερα εστιάζει γρήγορα με το άγγιγμα όχι όσο τα samsung η lg g4 αλλά πραγματικά πολύ γρήγορα. Χρώματα οθόνης ζωηρά και όχι υποτονικα όπως πχ g3 που είχα παλαιότερα. Από θερμοκρασία δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Νομίζω ότι αν πέσει η τιμή στα 500 κοντά θα πάω σε αυτό το κιν κρατώντας το αγαπημένο μου ν3 για roms κτλπ

Έχω προβληματιστεί με αυτά που διαβάζω για την κάμερα. Τοσο μέτρια είναι?

Από το p8 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και είχα το mate για τον αντικαταστάτη του, μετά το καλοκαίρι.

Θα πάω στάνταρ να το δω γιατί ομολογουμένως ακούω ανησυχητικά σχόλια.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έχω προβληματιστεί με αυτά που διαβάζω για την κάμερα. Τοσο μέτρια είναι?

Ότι δεν είναι κορυφαίο, είναι μέτριο? :X

Αν η κάμερα του είναι στα επίπεδα του Note 4(δεν λέω ότι αναγκαστικά είναι), τότε δεν τη λες μέτρια κάμερα αλλά ο ανταγωνισμός έχει πάει κάποια βήματα παρακάτω.

Η συσκευή είναι ναυαρχίδα και αναγκαστικά συγκρίνεται με τις υπόλοιπες φετινές ναυαρχίδες, αυτοί είναι οι ανταγωνιστές του.