CRISPAF77 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Ευχαριστώ! Εντάξει όλα καλά. Μόνο θέλω να ρωτήσω κάθε φορά που κάνει εκκίνηση το κινητό μου βγάζει ένα μήνυμα ότι το κινητό είναι ξεκλειδωτο και ότι δεν είναι εμπιστευσιμο και μετά ξεκινάει η κανονική εκκίνηση. Υπάρχει τρόπος να μην βγαίνει αυτό το μήνυμα ; Αν θες να πας σε Nougat περνάς πρώτα stock recovery, το ξερουταρεις και θα σου δώσει ΟΤΑ την Β560 οπότε μετά θα είσαι με κλειδωμένο τον bootloader και χωρίς μήνυμα :D Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω πως με root δεν μπορείς να διώξεις το μήνυμα. Εάν κανείς downgrade σε EMUI 4.0 (πάλι θα χρειαστεί Wipe data-cache για να μπουτάρει) πάλι σου κλειδώνει τον bootloader και φευγει ξανά το μήνυμα. ;) Δοκίμασε να περάσεις την Β330 με 3κ 2-3φορες και μετά εδώ είμαστε :) Edited May 17, 2017 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 To firmware finder έβγαλε την B581 την έβαλε κάνεις; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 To firmware finder έβγαλε την B581 την έβαλε κάνεις; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) εγω αλλά δεν δούλεψε ποτέ! ακόμη και με "καθαρό" κινητό,δεν μπούταρε ποτέ,σε εμένα,τώρα σε κάποιον άλλο μπορεί να δούλεψε,αν είναι θα μας πει :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εγω αλλά δεν δούλεψε ποτέ! ακόμη και με "καθαρό" κινητό,δεν μπούταρε ποτέ,σε εμένα,τώρα σε κάποιον άλλο μπορεί να δούλεψε,αν είναι θα μας πει :) Οκ να περιμένουμε την επίσημη OTA τότε γιατί χρόνο να ασχοληθώ δεν έχω. Ευχαριστώ Το 7.1 δεν βλέπω να το πέρνει η συσκευή σύντομα πάντως.... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ψάχνω να βρώ και εγω ενα mate 8 αλλά μεχρι στιγμής τίποτα.. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ψάχνω να βρώ και εγω ενα mate 8 αλλά μεχρι στιγμής τίποτα.. Εννοείς μεταχειρισμένο ή καινούργιο ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 από που αλλάζουμε το χρώμα του led στις ειδοποιήσεις; γνωρίΖει κάποιος Γιατί δεν μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Εννοείς μεταχειρισμένο ή καινούργιο ; Μεταχειρισμένο αντιπροσωπείας Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Έχει βάλει κανείς καμιά custom ROM στο mate του ; Υπάρχει αυτή εδώ η οποία δείχνει να έχει ενδιαφέρον https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/rom-kangvip-slim-t3318572 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 γνωρίζει κάποιος να μου πει πως αποδίδει η συσκευή με vr headset ? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 γνωρίζει κάποιος να μου πει πως αποδίδει η συσκευή με vr headset ? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά..... Εγώ όταν το είχα ήταν κομπλέ βέβαια έβαζα βιντεακια έτσι για την πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μια χαρά..... Εγώ όταν το είχα ήταν κομπλέ βέβαια έβαζα βιντεακια έτσι για την πλάκα. πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; σκέφτομαι να πάρω ένα για αυτο ρωτώ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; σκέφτομαι να πάρω ένα για αυτο ρωτώ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν πολλές με έτοιμα βίντεο ή και παιχνίδια ακόμα. Τι ακριβώς απορία έχεις δεν έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Υπάρχουν πολλές με έτοιμα βίντεο ή και παιχνίδια ακόμα. Τι ακριβώς απορία έχεις δεν έχω καταλάβει πρέπει να τρέξω κάποια εφαρμογή για να λειτουργήσει σε vr mode η συσκευή η απλά το βάζω στην θήκη Και τρέχω ένα βίντεο Και λειτουργεί Έτσι απλά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Όχι θέλει ιδικά βίντεο που υπάρχουν και σε εφαρμογές στο playstore κάνε αναζήτηση με την λέξη (vr) έχει πολλά βίντεο στο YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flimit Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα παιδια.... μου ηρθε αναβαθμιση για την nougat..... απλα επειδη διαβαζω διφορούμενα σχολια ... ποια ειναι η γνωμη σας .... να την κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα παιδια.... μου ηρθε αναβαθμιση για την nougat..... απλα επειδη διαβαζω διφορούμενα σχολια ... ποια ειναι η γνωμη σας .... να την κανω ? Προσωπικά κανένα πρόβλημα Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 ρε παιδιά κοντεύω να σκάσω ....πριν από καιρό όταν πήρα το κινητό δεν συνδεόταν στο μόντεμ της δουλειάς με τίποτα...σε όλα τα αλλά εμπενε κανονικά αλλά στην δουλειά με τίποτα... έκανα μια εργοστασιακή επαναφορά για άσχετο λόγο Και ως εκ θαύματος συνδέθηκε .. σήμερα μετά από διακοπή ρεύματος έπεσε το ίντερνετ Και όταν ξαναήρθε το κινητό μου ενώ έδειχνε ότι είμαι συνδεμένος δεν είχε Ι ίντερνετ... Και αυτό το έκανε μόνο σε έμενα,όλοι οι άλλοι είχαν κανόνικα. Υπάρχει κάποια λύση για αυτο; ξέρουμε τι μπορεί να φταίει... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλημέρα..νέα έκδοση λειτουργικού 581...οτα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 581 και σε εμένα. Σχέση με την 560 που είμαι τώρα τι προτείνετε? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Καλημέρα..νέα έκδοση λειτουργικού 581...οτα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις το κάρφωσα και εγώ.... κάνει update .... ευχομαι να μην το μετανιώσω. Βρήκε κάποιος changelog ? Edit: πολύ κρίμα ακόμα η 7.0 είναι έλεγα μπας και πάει στην 7.1 Edited June 13, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ..για αρχή Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ..για αρχή Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω γιατί από εχθές έχω μονίμως ανοιχτά το messenger, το viber και το νέο Skype που έχει φοβερό περιβάλλον και είναι πολύ ποιό όμορφο από όλα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.insiders Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δεν ξέρω γιατί από εχθές έχω μονίμως ανοιχτά το messenger, το viber και το νέο Skype που έχει φοβερό περιβάλλον και είναι πολύ ποιό όμορφο από όλα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.insiders Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Δηλαδή;; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δηλαδή;; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τραβάν πολύ ρεύμα αυτό... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts