lfotopoulos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λες να τα βαζω για να πουλάω μουρη;; Sorry no offense, απλώς δεν ήξερα τι σημαίνει η υπογραφή. Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μόλις επικοινώνησα για αγορά του κινητού με το τμήμα πωλήσεων του E-shop.Με ενημέρωσαν πως το Mate 8 που διαθέτουν έχει μόνο την Αγγλική γλώσσα (μου φάνηκε κουλό βέβαια) οπότε στην επόμενη ερώτηση μου έλαβα την απάντηση πως πρόκειται για τη μονόκαρτη συσκευή..:cry: Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μοντέλο μπορεί να είναι αυτό... δεν θα ασχοληθώ να ψάξω από έξω για 64gb γιατί με τα Αγγλικά μου θα κάνω πατάτα.... Ας πάρω από εδώ το 32 να τελειώνω :) μια χαρά είναι και αυτό... Απλά μην είναι τσάμπα τα λεφτά :/ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-ascend-mate-8-0-dual-sim-grey-51090ehs--1178717.html Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μοντέλο μπορεί να είναι αυτό... δεν θα ασχοληθώ να ψάξω από έξω για 64gb γιατί με τα Αγγλικά μου θα κάνω πατάτα.... Ας πάρω από εδώ το 32 να τελειώνω :) μια χαρά είναι και αυτό... Απλά μην είναι τσάμπα τα λεφτά :/ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-ascend-mate-8-0-dual-sim-grey-51090ehs--1178717.html Μαλλον το L29 ειναι Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μαλλον το L29 ειναι στο http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php λέει αυτά... Τι διαφορά έχει το L29 από το L09? Card slot microSD, up to 128 GB (uses SIM 2 slot) Internal 32 GB, 3 GB RAM - NXT-L09, NXT-L29 64 GB, 4 GB RAM - NXT-L29 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μόλις επικοινώνησα για αγορά του κινητού με το τμήμα πωλήσεων του E-shop.Με ενημέρωσαν πως το Mate 8 που διαθέτουν έχει μόνο την Αγγλική γλώσσα (μου φάνηκε κουλό βέβαια) οπότε στην επόμενη ερώτηση μου έλαβα την απάντηση πως πρόκειται για τη μονόκαρτη συσκευή..:cry: Αυτό που σου είπαν μόνο αγγλικά πολύ περίεργο. Η emui είναι Multilanguage εδώ και πολύ καιρό. Αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μοντέλο μπορεί να είναι αυτό... δεν θα ασχοληθώ να ψάξω από έξω για 64gb γιατί με τα Αγγλικά μου θα κάνω πατάτα.... Ας πάρω από εδώ το 32 να τελειώνω :) μια χαρά είναι και αυτό... Απλά μην είναι τσάμπα τα λεφτά :/ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-ascend-mate-8-0-dual-sim-grey-51090ehs--1178717.html Αν δεν το βιάζεσαι τόσο πολύ, νομίζω ότι αν βγει στα σκρουτζομαγα σε λίγο καιρό θα είναι κάνα 100ρικο φθηνότερο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αυτό που σου είπαν μόνο αγγλικά πολύ περίεργο. Η emui είναι Multilanguage εδώ και πολύ καιρό. Αν δεν το βιάζεσαι τόσο πολύ, νομίζω ότι αν βγει στα σκρουτζομαγα σε λίγο καιρό θα είναι κάνα 100ρικο φθηνότερο. Καλά σίγουρα αλλά αν δεν έρθει λέω να το τσιμπήσω από media markt που το δίνουν και με δώσεις :P ευχαριστώ πάντως φίλε μου Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 στο http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php λέει αυτά... Τι διαφορά έχει το L29 από το L09? Card slot microSD, up to 128 GB (uses SIM 2 slot) Internal 32 GB, 3 GB RAM - NXT-L09, NXT-L29 64 GB, 4 GB RAM - NXT-L29 NXT-L09 - Μονόκαρτο NXT-L29 - Δίκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παίδες στον λογαριασμό για να κατεβάσουμε θέματα πως στο καλό συνδεόμαστε? Από το τηλ. Δεν τα κατάφερα με τίποτα, βγάζει κάτι για περιορισμό εντοπισμού κλπ. Υπάρχει κάποιο τρικ? Από τον υπολογιστή μήπως? Ας το περιγράψει κάποιος και δώσει ένα λινκ που να τα έχει καταφέρει γιατί έχει ωραία θέματα online! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παίδες στον λογαριασμό για να κατεβάσουμε θέματα πως στο καλό συνδεόμαστε? Από το τηλ. Δεν τα κατάφερα με τίποτα, βγάζει κάτι για περιορισμό εντοπισμού κλπ. Υπάρχει κάποιο τρικ? Από τον υπολογιστή μήπως? Ας το περιγράψει κάποιος και δώσει ένα λινκ που να τα έχει καταφέρει γιατί έχει ωραία θέματα online! Αντε εδώ και κάνε account:) ! Μετά κάνε Login απο το κινητό! Voila! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αντε εδώ και κάνε account:) ! Μετά κάνε Login απο το κινητό! Voila! Ειναι στα κινεζικα!!Καμμια ιδεα πως γυρναμε σε Αγγλικα? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αντε εδώ και κάνε account:) ! Μετά κάνε Login απο το κινητό! Voila! :up::clap::respect: Eυγε Φιλε μου!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 :up::clap::respect: Eυγε Φιλε μου!!! Εσυ δηλαδη εκανες account?:worry: Και αν ναι πως,αφου ειναι στα Κινεζικα?Εκτος αν ξερεις...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εσυ δηλαδη εκανες account?:worry: Και αν ναι πως,αφου ειναι στα Κινεζικα?Εκτος αν ξερεις...:lol: Δεν ξερω ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλα ευκολακι....στην σελιδα που σε βγαζει πανω δεξια τα Κινεζικα αμα αφησεις το ποντικι επανω τους θα δεις 2 επιλογες... sighn και διπλα register, κλικαρε στο register και μετα θα σου βγαλει μια αλλη σελιδα οπου στο 1ο πλαισιο βαζεις email στο δευτερο pasword και στο 3ο again-confirm pasword >>>τα νουμερακια επιβεβαιωση και ΕΤΟΙΜΟΣ:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Δεν ξερω ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλα ευκολακι....στην σελιδα που σε βγαζει πανω δεξια τα Κινεζικα αμα αφησεις το ποντικι επανω τους θα δεις 2 επιλογες... sighn και διπλα register, κλικαρε στο register και μετα θα σου βγαλει μια αλλη σελιδα οπου στο 1ο πλαισιο βαζεις email στο δευτερο pasword και στο 3ο again-confirm pasword >>>τα νουμερακια επιβεβαιωση και ΕΤΟΙΜΟΣ:) οκ τα καταφερα με την βοηθεια σου κ εκανα εγγραφη,ευχαριστω.τωρα που παω στο τηλεφωνο σε ποιο μενου για να κανω εισαγωγη?:rolleyes: Edited March 3, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Στον Mozilla και στους άλλους browser υπάρχει ένα add on ονοματι S3 google Translator αν το κατεβάσετε μπορείτε να μεταφράσετε οποιαδήποτε σελίδα οποιαδήποτε γλωσσά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ειναι στα κινεζικα!!Καμμια ιδεα πως γυρναμε σε Αγγλικα? Chrome browser με online translation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τι διαφορες εχει το κινεζικο 32αρι απ το Ευρωπαικο εκτος απο το google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Τι διαφορες εχει το κινεζικο 32αρι απ το Ευρωπαικο εκτος απο το google play? Κάνα δυο μπάντες περισσότερες στο 4G,υψηλότερο sar, στην τιμή και την εγγύηση. Edited March 4, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Στις μπαντες εξαρτάται το μοντέλο, είδα ότι υπάρχει μοντέλο που τις παίζει όλες, νομίζω το NXT-AL10, εκτός και αν γράφουν ότι να ναι οι κινέζοι. Όσο για την τιμή είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι όταν έρθει στα σκρουτζομαγαζα, τα τελευταία μοντέλα της Huawei συμφέρει να τα πάρεις από εδώ παρά από Κίνα, βλέπε Huawei g8 και mate s, και πιο παλιά όπως το Ρ8 lite. Edited March 4, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Σήμερα παρέλαβα Και εγω....απίστευτο....τελικά μου ηρθε το ΝΧΤ-L29 gold 4g-64 και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Ευρωπαϊκό εεε,? Σφραγισμένο με play store.....τέλεια..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Σήμερα παρέλαβα Και εγω....απίστευτο....τελικά μου ηρθε το ΝΧΤ-L29 gold 4g-64 και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Ευρωπαϊκό εεε,? Σφραγισμένο με play store.....τέλεια..... Καλορίζικο! Να το χαρείς στο φουλ. Περιμένουμε και συγκριτικό αναλυτικό με το LG V1O. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Σήμερα παρέλαβα Και εγω....απίστευτο....τελικά μου ηρθε το ΝΧΤ-L29 gold 4g-64 και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Ευρωπαϊκό εεε,? Σφραγισμένο με play store.....τέλεια..... μπορεις να δωσεις link φιλε μου? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B019CW954S/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all Από εδώ το πήρα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα σας, με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται, έφτιαξαν; Με την international έκδοση είναι καλύτερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts