alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αναψε το κινητο και ξανασβηστο... Κρατα το vol down πατημενο μεχρι να σου κανει τα γκλιν γκλον στο pc και να σου ξεκινησει η μπαρα... Αν παει παλι στο fastboot δεν κανεις κατι καλα... Το ολο θεμα ειναι να βρει τους drivers εκεινη την ωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αναψε το κινητο και ξανασβηστο... Κρατα το vol down πατημενο μεχρι να σου κανει τα γκλιν γκλον στο pc και να σου ξεκινησει η μπαρα... Αν παει παλι στο fastboot δεν κανεις κατι καλα... Το ολο θεμα ειναι να βρει τους drivers εκεινη την ωρα!!! το εκανα επανεκινηση ξεκιναει η μπαρα να γινεται κοκκινη και παλι βγαζει αυτο http://prntscr.com/a3k2oi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δεν ξεκιναει δηλαδη... Λογικα δεν εχει παρει καποιο driver... Αλλαξε καλωδιο Αλλαξε θυρα και ξαναπροσπαθησε... Με πατημενο το vol down συνεχεια... Εχεις βαλει τους vcom drivers ετσι? Μολις το πετυχεις θα δεις οτι ειναι αστεια η διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δεν ξεκιναει δηλαδη... Λογικα δεν εχει παρει καποιο driver... Αλλαξε καλωδιο Αλλαξε θυρα και ξαναπροσπαθησε... Με πατημενο το vol down συνεχεια... Εχεις βαλει τους vcom drivers ετσι? Μολις το πετυχεις θα δεις οτι ειναι αστεια η διαδικασια... μπα τα ιδια... thanks παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ο drivers στο κανει...ετσι εκανε και σε μενα. Μολις το ειδε ξεκινησε η διαδικασια αμεσως... Τι windows εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ααα για τα 10 νομοζω κατι λεγανε τα παιδια... Περιμενε μηπως σου απαντησει καποιος αλλος...νομιζω εχει αλλο driver. Εγω στα 7 το κανα αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 windows 10 Τσέκαρε και αυτόν τον οδηγό για τους drivers. Μήπως και παίξει μετά! :) http://laurentiumihet.ro/technology/windows-10-mtk-vcom-usb-drivers-for-32-64-bit-drivers-installation-tutorial/[/Code] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Βαλε τους drivers Βαλε και το miphone Κανε και κανα restart Ελπιζω να φλασαρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Ηλία βρήκα το παρακάτω για το πρόβλημα που αναφέρεις. Καθάρισε την cache και προσπάθησε πάλι! Μάλλον εκεί είναι το κόλλημα. Αν δουλέψει κάτι ρίξε και ένα feedback να ξέρουμε τι έγινε! :) Edited February 15, 2016 by lallasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ηλία βρήκα το παρακάτω για το πρόβλημα που αναφέρεις. Καθάρισε την cache και προσπάθησε πάλι! Μάλλον εκεί είναι το κόλλημα. Αν δουλέψει κάτι ρίξε και ένα feedback να ξέρουμε τι έγινε! :) Εγω επιμενω στο θεμα drivers!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 μπα τπτ... θα προσπαθησω αυριο με win 7 να δω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 μπα τπτ... θα προσπαθησω αυριο με win 7 να δω τι παιζει Δοκιμασε και με 7 ναι Drivers οπωσδηποτε Δεξι κλικ και ανοιχτο με δικαιωματα διαχειριστη. Κλεισε και τυχον antivirus...μερικοι ειχαν θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas271 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το app του OTE TV Go αν παίζει με τη συσκευή; Ναι παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ναι παιζει.. Απλά έχω την εντύπωση (αν δεν κάνω λάθος) ότι αν είναι rooted η συσκευή, το αναγνωρίζει και δεν τρέχει. (Απλά για ενημέρωση το γράφω) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Κατοχος σχεδόν δύο χρόνια lenovo k910 εδώ και 3 μέρες μπήκα κι εγώ στην παρέα σας...το κινητό από vickmall 3/32 χρυσό με την δικιά τους rom..τα πάντα λειτουργούν άψογα οπότε προς το παρόν δεν το πειραζω.το μόνο που θέλω να ρωτησω είναι πως λειτουργεί το mi remote.το ανοιγω και δεν κανει τιποτα.εκτος κι αν δεν λειτουργεί σωστα λόγω πειραγμενης rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Κατοχος σχεδόν δύο χρόνια lenovo k910 εδώ και 3 μέρες μπήκα κι εγώ στην παρέα σας...το κινητό από vickmall 3/32 χρυσό με την δικιά τους rom..τα πάντα λειτουργούν άψογα οπότε προς το παρόν δεν το πειραζω.το μόνο που θέλω να ρωτησω είναι πως λειτουργεί το mi remote.το ανοιγω και δεν κανει τιποτα.εκτος κι αν δεν λειτουργεί σωστα λόγω πειραγμενης rom. Για δες αυτό το video μήπως και βγάλεις άκρη! :) https://www.youtube.com/watch?v=Mg-XXCV8sN8[/Code] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 windows 10 εκανες απενεργοποιηση υπογραφης drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Κατοχος σχεδόν δύο χρόνια lenovo k910 εδώ και 3 μέρες μπήκα κι εγώ στην παρέα σας...το κινητό από vickmall 3/32 χρυσό με την δικιά τους rom..τα πάντα λειτουργούν άψογα οπότε προς το παρόν δεν το πειραζω.το μόνο που θέλω να ρωτησω είναι πως λειτουργεί το mi remote.το ανοιγω και δεν κανει τιποτα.εκτος κι αν δεν λειτουργεί σωστα λόγω πειραγμενης rom. Τα ίδια κάνει και σε εμένα. Κατέβασε το zaza remote Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά . Άσχετος εντελώς με προγραμματισμους και τέτοια . Απλά ήθελα να πω ότι και γω προσπάθησα 10 φορές με τον παραπάνω οδηγό σε 7 άρια ,αλλά δεν μπόρεσα . Επίσης να ρωτησω εάν παίζει ρόλο αν είναι κλειδωμένο ή από που έχει αγοραστεί . Είναι με 77 0 19 stable . Εάν μπορεί κάποιος να μου πει τι ... αλλο πρεπει να κανω . Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Τα ίδια κάνει και σε εμένα. Κατέβασε το zaza remote λογικα ειναι θεμα ρομ, εμενα δουλευει βελουδο ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά . Άσχετος εντελώς με προγραμματισμους και τέτοια . Απλά ήθελα να πω ότι και γω προσπάθησα 10 φορές με τον παραπάνω οδηγό σε 7 άρια ,αλλά δεν μπόρεσα . Επίσης να ρωτησω εάν παίζει ρόλο αν είναι κλειδωμένο ή από που έχει αγοραστεί . Είναι με 77 0 19 stable . Εάν μπορεί κάποιος να μου πει τι ... αλλο πρεπει να κανω . Ευχαριστω . δεν παιζει καποιο ρολο. τι σου εβγαζε οταν το προσπαθησες? δεν ετρεχε η μπαρα? σου εβγαζε καποιο μνμ. εκει που σου εγραφε για την εγκατασταση των drivers πατησες να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juve_8811 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδιά, έχω το xiaomi redmi note 3, θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader, ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου στείλουν το κωδικό ξεκλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδιά, έχω το xiaomi redmi note 3, θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader, ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου στείλουν το κωδικό ξεκλειδώματος; εγω περιμενα 30 μερες και πηρα ενα @. και τωρα εκανα αιτηση με δευτερο λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juve_8811 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 εγω περιμενα 30 μερες και πηρα ενα @. και τωρα εκανα αιτηση με δευτερο λογαριασμο κατάλαβα.... Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos201074 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλησπέρα εμένα μου ήρθε με stable από το vickmall 7.0.19.0.0. Μέχρι τώρα δουλεύει άψογα το κινητό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα με αυτή? Και αν ναι τι με συμβουλεύεται να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts